Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 In game mail system
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:57:51  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Jaris
To preci Pertha nenapsal ne? Napsal, ze EQ vyslo s podobou CELEHO UI drive. A kupodivu, zverejnene screenshoty presne odpovidaji podobe CELEHO UI EQ2. Tomu se opet rika logika...

Celeho UI? Um ne. Nepsal nic o celem a ja ziju v domneni, ze se bavime o email UI.

Takze ja/tragedy/demawend atd. tvrdime, ze SOE kopiruje podobu email UI z WOW a vy kontrujete tim, ze vlastne je to naopak a Blizzard ukradl CELE UI z EQ2? Lol ...

Tak to je na mne silna kava :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:03:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
mam pro tebe novinku, kterou zrejme pri tom jak rychle hry menis nezvladas registrovat profesionalni vydavatele delaji ui jako celek a ne kazdy pes jina ves tudiz je ui mail systemu presne takove jake je kdyz udelas prumer z mail systemu jaky maji v swg a promitnes ho do ui v eq2 , ktere chapu ze si nepamatujes , prece jen jsi jiste od 6 levelu - asi 2 hodiny hrani vystridal dalsich 20 her a tak se ti to mota

proste sice se snazis usilovne , ale kdyz chces spoustet flame nesmis placat uplny blbosti, pak jses u toho za tucnyho vola

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:04:45  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Ja te opravdu PROSIM O VELIKY VT, zkus popsat, co by melo SOE udelat jinak. Jinak totiz vychazi, ze to jinak udelat nejde a tezko jde o plagiatorstvi, pokud system byl jiz pouzit v SWG. Tomuto se rika argumentacni logika. Tve posty argumenty nejsou, nebot screenshot bez vysvetleni, co tam je ten plagiat neni argumentem.

Pokud v nejakem postu narazim na podobne osobni primitvni narazky, snazim se ignorovat cely post (rady Trinie - nereagovat na hlupaky, pac bych pak nedelal nic jineho nez se jen "hadal").

Takze je mi lito, tvuj post jsem necetl - pro mne je to troll post.

Pokud chces se mnou diskutovat tak se prosim snaz drzet nejakou uroven.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:08:45  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
To preci Pertha nenapsal ne? Napsal, ze EQ vyslo s podobou CELEHO UI drive. A kupodivu, zverejnene screenshoty presne odpovidaji podobe CELEHO UI EQ2. Tomu se opet rika logika...

Celeho UI? Um ne. Nepsal nic o celem a ja ziju v domneni, ze se bavime o email UI.

Takze ja/tragedy/demawend atd. tvrdime, ze SOE kopiruje podobu email UI z WOW a vy kontrujete tim, ze vlastne je to naopak a Blizzard ukradl CELE UI z EQ2? Lol ...

Tak to je na mne silna kava :)

Hehe, kde Pertha nebo ja jsme napsali, ze WoW ukradlo UI???

Tak pro lidi, kteri asi nic nevedi o designu UI.

Vsechny formulare maji stejne okraje, tvary, umisteni zalozek, umisteni tlacitek apod. V uplne stejnem rozlozeni jsou i uvedene screenshoty. Na zaklade tohoto tvrdime, ze se nejdena o ukradeni z WoW.

POKUD JE EMAIL UI V SOULADU S CELYM EQ2 UI A ZAROVEN NEUKRADLO SOE CELE UI Z WOW (coz nemohlo nebot vyslo drive) PAK LOGICKYM ZAVEREM DOCHAZIME K RESUME, ZE SOE NEMOHLO UKRADNOUT UI MAIL SYSTEMU

Vypada to tak, VT uz krome poruchy cteni (opet se projevila) ma i poruchu zakladni vyrokove logiky.

A nakonec je treba rici, ze tim, ze nereagoval na mou prosbu o vysvetleni je bud dokonaly flamovaci ignorant nebo ma uz i poruchu zraku a pameti

Btw, prave jsem dostal cool napad, zitra zalozim pool o tom, jak to vlastne s VT je hehe.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:09:01  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Pertha

mam pro tebe novinku, kterou zrejme pri tom jak rychle hry menis nezvladas registrovat profesionalni vydavatele delaji ui jako celek a ne kazdy pes jina ves

Nepovidej :) Myslis, treba v pripade wow: http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft_API ?

quote:

tudiz je ui mail systemu presne takove jake je kdyz udelas prumer z mail systemu jaky maji v swg a promitnes ho do ui v eq2 , ktere chapu ze si nepamatujes , prece jen jsi jiste od 6 levelu - asi 2 hodiny hrani vystridal dalsich 20 her a tak se ti to mota

Nerozumim nejakym prumerum z SWG systemu. Ja pouze vidim to, ze EQ2 si dela "prumer" z WoW email systemu a vysledna podoba je na muj v kus prilis "podobna".

Takze ty tvrdis, ze Blizzard ukradl UI z EQ2? Tzn. wow apina, je vlastne copy and past z EQ2 apiny? Ale no tak ...

Edited by - VT on 17/03/2005 00:16:50
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:11:34  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
OOO VELIKY je urazka? To je mi novinka, mozna ironicke osloveni, ale co kdyz to myslim doopravdy? Dalsi spatne prectena veta. Na konci topiku je spocitam, to bude cislo hehe

Jinak pro info, timto oslovenim se nechavali oslovovat ruzni vladari a vysoci cinitele (podobne jako slovutny, velecteny atd..]

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:13:23  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
DOCHAZIME K RESUME, ZE SOE NEMOHLO UKRADNOUT UI MAIL SYSTEMU

Hrozne rad bych ti potvrdil, ze mas pravdu, ale nemohu. Proste vidim na "obrazku" fakta a tyto fakta mi rikaji: SOE ujela ruka.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:14:10  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Takze ty tvrdis, ze Blizzard ukradl UI z EQ2? Tzn. wow apina, je vlastne copy and past z EQ2 apiny? Ale no tak ...

Kdo to prosim kde napsal? Komu se snazis co podsouvat? A odpovez mi pls na moje otazky, vcetne te s O VELIKY, coz nebyla urazka, ale ironie, vzhledem k tvemu vykonu v tomto topiku hehe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:16:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

mam pro tebe novinku, kterou zrejme pri tom jak rychle hry menis nezvladas registrovat profesionalni vydavatele delaji ui jako celek a ne kazdy pes jina ves

Nepovidej :) Myslis, treba v pripade wow: http://www.wowwiki.com/World_of_Warcraft_API ?

quote:

tudiz je ui mail systemu presne takove jake je kdyz udelas prumer z mail systemu jaky maji v swg a promitnes ho do ui v eq2 , ktere chapu ze si nepamatujes , prece jen jsi jiste od 6 levelu - asi 2 hodiny hrani vystridal dalsich 20 her a tak se ti to mota

Nerozumim nejakym prumerum z SWG systemu. Ja pouze vidim to, ze EQ2 si dela "prumer" z WoW email systemu a vysledna podoba je na muj v kus prilis "podobna".

ne ja pouze tvrdim, ze SOE nemohlo ukrast neco co melo driv nez blizzard
aneb mail system vcetne priloh v swg
a UI jak melo a ma v eq2
ten vysledek z toho jasne vychazi, ale chapu, ze rikat ti neco takovyho je na tebe moc slozity
aneb tradeskill okno v eq2 na pridavani surovin a okno na pridani prilohy do mailu je to samy
system mail a subject je stejny jako v swg
system inbox a send je naprosto totozny jako quest active a quest completed v eq2

jeste nejaka polozka ti neni jasna ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:16:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:
DOCHAZIME K RESUME, ZE SOE NEMOHLO UKRADNOUT UI MAIL SYSTEMU

Hrozne rad bych ti potvrdil, ze mas pravdu, ale nemohu. Proste vidim na "obrazku" fakta a tyto fakta mi rikaji: SOE ujela ruka.

Jezisi, popis fakta

V CEM SE LISI SCREENSHOT OD OSTATNIHO UI V EQ2??

Ja budu koncit, nebot jsi mi zde dnes konkretne odmitl odpovedet na 5 zcela presne polozenych otazek a to je celkem dost na to, aby si kazdy udelal jasno ani ne tak o tom, zda SOE ukradlo ci neukradlo UI, ale o tom, jaky ty jsi flamer bez sebemensi logiky a realne schopnosti (nebo mozna chteni) komunikovat

Celkem skoda

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:20:34  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
quote:

Kdo to prosim kde napsal? Komu se snazis co podsouvat? A odpovez mi pls na moje otazky, vcetne te s O VELIKY, coz nebyla urazka, ale ironie, vzhledem k tvemu vykonu v tomto topiku hehe

Pertha wrote:
- takze ui ukradl blizzard od eq2 akorat ho domrsil tak, ze se to bez addonu neda hra
- to uz je osvetleno tim ze blizzard ukrad cele ui eq / swg

Kuzma wrote:
Naopak si mysli, ze pokud menu na Mail ve WoW ma vzhleda jak postnul Tragedy, tak grafickou podobu okopiroval Blizzard..... co se tyka emailu, tak poprve jsem je videl pouzite v SWG, takze je nasnade, ze je SOE pouzije i v jinych hrach. Dalsi vec co WoW okopirovalo.
Jelikoz vyslo EQ2 driv jak WoW, tak je jasne kdo od koho kopiruje

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:23:38  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:
quote:

Pertha wrote:
- takze ui ukradl blizzard od eq2 akorat ho domrsil tak, ze se to bez addonu neda hra
- to uz je osvetleno tim ze blizzard ukrad cele ui eq / swg

Kuzma wrote:
Naopak si mysli, ze pokud menu na Mail ve WoW ma vzhleda jak postnul Tragedy, tak grafickou podobu okopiroval Blizzard..... co se tyka emailu, tak poprve jsem je videl pouzite v SWG, takze je nasnade, ze je SOE pouzije i v jinych hrach. Dalsi vec co WoW okopirovalo.
Jelikoz vyslo EQ2 driv jak WoW, tak je jasne kdo od koho kopiruje

A myslis, ze oni to stejne jako ty mysleli vazne? Pojem ironie a dotazeni scestne logiky ostatnich znas? Vzhledem k tomu, ze neznas ani offtopic tak asi ne hehe. Je treba totiz dodat, ze oni navazovali na tvoje opravdu nelogicke uvahy hehe.

Zkus hledat dal a najdi neco, co se alespon snazi tvarit seriozne

Edited by - Jaris on 17/03/2005 00:24:34
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:28:49  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Jezisi, popis fakta

Pripadam si jako v blazinci, odpovidam na to same uz asi po desate :) :

VT wrote asi pred dvema hodinama:
Argumentem jsou samotne screenshoty. Proste SOE mail system vypada jak WOW email system s jinou texturou a jinym oramovanim a SEND a INBOX ma nahore :)

Jinak je to az na kosmeticke detaily ZCELA STEJNE.

quote:

tom, jaky ty jsi flamer bez sebemensi logiky a realne schopnosti (nebo mozna chteni) komunikovat

Celkem skoda

Je mi lito, ale toto musim odmitnout. Naopak z tebe mam smisene pocity viz. Jaris v kazdem druhe postu: "PROSIM O VELIKY VT" a dalsi podobne osobni narazky, kdy jako jedine vysvetleni se nabizi ztrata argumentu ci nezvladnuti vymeny nazoru.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:30:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:
Jezisi, popis fakta

Argumentem jsou samotne screenshoty. Proste SOE mail system vypada jak WOW email system s jinou texturou a jinym oramovanim a SEND a INBOX ma nahore :)

quote:

tom, jaky ty jsi flamer bez sebemensi logiky a realne schopnosti (nebo mozna chteni) komunikovat

Celkem skoda

Je mi lito, ale toto musim odmitnout. Naopak z tebe mam smisene pocity viz. Jaris v kazdem druhe postu: "PROSIM O VELIKY VT" a dalsi podobne osobni narazky, kdy jako jedine vysvetleni se nabizi ztrata argumentu ci nezvladnuti vymeny nazoru.

fajn, dneska se me uz chce spat, zitra ti tu vykopiruju screenshoty UI v EQ2 a cervene oramuju a nasledne seskladam ten mail system, bude ti to stacit abys uznal ze si ehm, nerad bych rekl neco sprosteho "slapl vedle" ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:32:03  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:
Jezisi, popis fakta

Pod popis fakta byla otazka > V cem se ten screenshot lisi od ostatniho UI EQ2? Bohuzel nezodpovezena...Proc? No protoze v nicem. A pokud se nelisi, nemohlo to byt ukradeno ze?

Dekuji za neodpoved

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:32:53  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
fajn, dneska se me uz chce spat, zitra ti tu vykopiruju screenshoty UI v EQ2 a cervene oramuju a nasledne seskladam ten mail system, bude ti to stacit abys uznal ze si ehm, nerad bych rekl neco sprosteho "slapl vedle" ?

Asi to muzes zkusit, ale imho vetsina nestrannych pozorovatelu (nechal jsem ss zkouknout Trinii) proste vidi, ze EQ2 mail system jakoby z oka vypadnul WoW email systemu. Vy to skutecne nevidite?
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:35:00  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Pod popis fakta byla otazka > V cem se ten screenshot lisi od ostatniho UI EQ2?
Dekuji za neodpoved

To nemam tuseni v cem se lisi. To jsem vubec nemel v planu resit. Ja jsem srovnaval pouze screenshoty, ktere postnul Tragedy, tedy WoW email system a EQ2 email system. A na zaklade tohoto srovnani tvrdim (nejen ja), ze SOE kopiruje WoW. To je vse.

Na spusty otazek obecne neodpovidam, bud proto, ze to nepovazuji za nutne, ci jsou doplneny nejakou peprnou osobni narazkou.

Edited by - VT on 17/03/2005 00:36:18
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:35:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Asi to muzes zkusit, ale imho vetsina nestrannych pozorovatelu (nechal jsem ss zkouknout Trinii) proste vidi, ze EQ2 mail system jakoby z oka vypadnul WoW email systemu. Vy to skutecne nevidite?

protoze proste primarne vypada jako naprosto vsechno ostatni v eq2 viz muj post vyse kdy jsem jednotlive casti i dost presne popsal odkud jsou prevzaty, takze pro mne nebude problem ti je presne ukazat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:39:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
abych byl presny je to kombinace tradeskill okna s quest journalem , plus listovani vetsim mnozstvim veci ala nabidka na brokerovi a dokonce nemam obrazek ale uz ted ti klidne ukazu jak bude vypadat presne pridavani castky
bude to totiz prevzaty z nastavovani cen na brokera

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:39:21  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
protoze proste primarne vypada jako naprosto vsechno ostatni v eq2 viz muj post vyse kdy jsem jednotlive casti i dost presne popsal odkud jsou prevzaty, takze pro mne nebude problem ti je presne ukazat

Neresis ted doufam podklad, texturu, okraje, fonty atd.? Toto ja vubec nesrovnavam.

Ja resim proste "podobu" emailoveho UI jako takoveho. Napr. coin slot byla prvni vec, ktera mne "placla" do oci. Dale to bylo velice podobne (vlastne stejne) umisteni vetsiny prvku, stejne proporce atd.

Proste "selskym" pohledem se jedna o kopii. A na tom imho nezmeni nic ani "zverejneni" jinych casti UI EQ2. Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

Edited by - VT on 17/03/2005 00:41:48
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:42:09  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Tak dnes snad uz fakt moje posledni.

Potkaji se 2 velmi podobni lide. Nestrany pozorovatel VT okamzite prohlasi, ze jsou to bratri, i kdyz DNA zkousky prokazi, ze nejsou...A jeste za tim bude VT stat az do smrti

To je logika

V ramci teto logiky i nadherne vyzni VT prohlaseni To nemam tuseni v cem se lisi. To jsem vubec nemel v planu resit. Jiste, protoze kdyby zjistil, ze se nelisi, musel by proste uznat, ze to neni plagiat a to on preci neudela. Stejne jako v topiku plnem offtopiku neodpovi, co to vlastne offtopik je.

Pertho, myslim, ze to kopirovani nema cenu. Duvod je v tom, ze i kdyby to bylo uplne zcela jasne, VT to proste z principu neprijme a neprizna chybu. On ji totiz na foru jeste nikdy nepriznal ...

PS> taky naposledy > Jak melo vypadat email prostredi v EQ2 aby nebylo plagiatem WoW???

Edited by - Jaris on 17/03/2005 00:46:16
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:45:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Neresis ted doufam podklad, texturu, okraje, fonty atd.? Toto ja vubec nesrovnavam.

Ja resim proste "podobu" emailoveho UI jako takoveho. Napr. coin slot byla prvni vec, ktera mne "placla" do oci. Dale to bylo velice podobne (vlastne stejne) umisteni vetsiny prvku, stejne proporce atd.

Proste "selskym" pohledem se jedna o kopii. A na tom imho nezmeni nic ani "zverejneni" jinych casti UI EQ2. Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

ano napriklad onen coin slot je naprosto stejny jako component slot v tradeskill okne eq2

neni duvod delat novou grafiku, kdyz ta stavajici poslouzi dobre

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:46:22  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
V ramci teto logiky i nadherne vyzni VT prohlaseni To nemam tuseni v cem se lisi. To jsem vubec nemel v planu resit. Jiste, protoze kdyby zjistil, ze se nelisi, musel by proste uznat, ze to neni plagiat a to on preci neudela.

A proc bych srovnaval nejake dve EQ2 UI? Proc bych to vlastne mel delat? Ja se tady nesnazim o nejakou exaktni vedeckou praci na tema EQ a WOW UI.

Proste jen srovnavam dva screenshoty a na zaklade toto tvrdim, ze SOE kopiruje WoW.

Znovu se zopakuji specialne pro tebe:

Proste "selskym pohledem" se jedna o kopii. A na tom imho nezmeni nic ani "zverejneni" jinych casti UI EQ2. Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

Edited by - VT on 17/03/2005 00:48:48
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:51:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
tady mas to tradeskill okno a vidis ten "coinslot" ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:52:07  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
VT to proste z principu neprijme a neprizna chybu

Um jakou chybu? Muj nazor je chybny proto, ze je jiny? To uz tady taky bylo /clap Kuzma :)

Verim, ze kdyby to slo tak by mne clenove EQ2 sekty za moje nazory upalili, ale nastesti to dnes uz tak jednoduse nejde ...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:53:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

Proste jen srovnavam dva screenshoty a na zaklade toto tvrdim, ze SOE kopiruje WoW.

Znovu se zopakuji specialne pro tebe:

Proste "selskym pohledem" se jedna o kopii. A na tom imho nezmeni nic ani "zverejneni" jinych casti UI EQ2. Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

selskym rozumem je jasne, ze nelze kopirovat co neexistuje, takze soe nemohlo zkopirovat ui email systemu wow kdyz to ui melo hotove uz driv

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:55:36  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Ano.

K tomu jsem jiz napsal tento text:

...
...
Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

Soucasne "odliseni" mi prijde maximalne nedostatecne:

wow

eq2
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:58:14  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
selskym rozumem je jasne, ze nelze kopirovat co neexistuje, takze soe nemohlo zkopirovat ui email systemu wow kdyz to ui melo hotove uz driv

Jake UI? Co melo hotove drive? Jeho entity/prvky? Jako prave ten "nas" "coin slot"?

Nebo tvrdis, ze kompletni emailove UI EQ2 tu bylo pred WoW? Tedy ze eq2 emailove ui z releasnuteho obrazku je tu uz par let?

Edited by - VT on 17/03/2005 00:59:37
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  00:59:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
vis o tom, ze je to okno z wow docela podobny mailu v koffice ?
taky si blizzard mohl dat tu praci a neokopirovat to

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:01:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Jake UI? Co melo hotove drive? Jeho entity/prvky? Jako prave ten "nas" "coin slot"?

Nebo tvrdis, ze kompletni emailove UI EQ2 tu bylo pred WoW? Tedy ze eq2 emailove ui z releasnuteho obrazku je tu uz par let?

ano chci rict, ze v kompletnim emailovem ui eq2 neni ani jeden jediny prvek, ktery uz nebyl v eq2 predtim - jako ten coin slot
a tyto prvky byly v eq2 pred uvedenim wow

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:02:41  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Takze problem se stejnym email ui bude mensi kdyz se bude jednat o "chain" plagiatorstvi?

Tvoje veta je pouze ucelove odvadeni pozornosti od mmorpg k Koffice/KDE, stejne jako to delal Jaris s Outlookem :)

Edited by - VT on 17/03/2005 01:05:10
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:04:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Takze problem se stejnym email ui bude mensi kdyz se bude jednat o "chain" plagiatorstvi?

Tvoje veta je pouze ucelove odvadeni pozornosti od mmorpg k KDE, stejne jako to delal Jaris s Outlookem :)

tim jsem chtel naznacit jak me osobne ty dve zpracovani prijdou podobny - tedy vubec , kazdy je proste logickym zpracovanim emailu v ui dane hry

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:06:37  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
tim jsem chtel naznacit jak me osobne ty dve zpracovani prijdou podobny - tedy vubec , kazdy je proste logickym zpracovanim emailu v ui dane hry

Ale ano. Na podobne tema jsem jiz napsal toto:

.... ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW

A to se nestalo ,,,
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:10:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

.... ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW

A to se nestalo ,,,

jak me osobne ty dve zpracovani prijdou podobny - tedy vubec , kazdy je proste logickym zpracovanim emailu v ui dane hry

a

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:11:23  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Duvod tu samozrejme je: a tim je to, ze je soucasne EQ2 mail UI totozne s tim co je ve WoW. Imho samo SOE by mnelo tlacit na development a pozadovat zmenu.

Edited by - VT on 17/03/2005 01:11:46
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:12:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

quote:

Duvod tu samozrejme je: a tim je to, ze je soucasne EQ2 mail UI totozne s tim co je ve WoW. Imho samo SOE by mnelo tlacit na development a pozadovat zmenu.

jak me osobne ty dve zpracovani prijdou podobny - tedy vubec , kazdy je proste logickym zpracovanim emailu v ui dane hry

mimochodem kdyz se blizzard neobtezoval se vymezovat vuci internetu a vymyslet nove nazvy polozek to subject a mail

proc by se soe melo vymezovat zrovna vuci wow ?

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 17/03/2005 01:13:46
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  01:52:09  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
mimochodem kdyz se blizzard neobtezoval se vymezovat vuci internetu a vymyslet nove nazvy polozek to subject a mail

proc by se soe melo vymezovat zrovna vuci wow ?

Nemyslim si, ze je nutne az tak prilis obhajovat soucasnou podobu EQ2 mail UI. A vymyslet nove nazvy pro subject a prijemce - to je uz uplny nesmysl, ze :)

Nikdo nechce, aby SOE vymyslela "kolo", ktere nebude kulate.

Jde jen o to, ze zcela jiste jde v ramci stavebnich kamenu EQ2 UI vymyslet neco co nebude "tolik kopirovat podobu", kterou ma soucasne WoW email UI.

Edited by - VT on 17/03/2005 02:03:22
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  03:15:34  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Je videt ze kdyz sem te VT nazval ignorantem, tak sem te definoval presne... jen sem mel rict ze si zabednenej ignoratn, coz se jeste snazis, z me neznamych duvodu, prekonat... ale budiz.

Porovnejme si tedy podrobne oba obrazky:
Asi se shodnem na tom, ze mail ma svoje nalozitosti.
To:
Subject:
Kam to umistime.... nahoru jak je vsude standartni, nebo dolu kde je to nepohodlne a naprosto nestandartni. Nahoru. Je to tak v obou stejne a logicke ze to nebude jinak.
Rozdily:
WoW - ma tam v rohu obrazek, nazev okna, To:, Subject:, a pocet mailu.
EQ2 - nema zadnej obrazek, ma dve zalozky Send a Inbox. Nema pocet mailu.
Promin ale v ramci moznosti je to maximalne odlisne pri zachovani nalezitosti nutnych pro mail.

Spodek:
WoW - Coin slot, 3 okynka pro penize, dalsi dva cudliky. Pod tim nejspis kolik ma majitel uctu penez na postave a tlacitka send a cancel. Uplne vespodu ma dalsi zalozky inbox a send mail.

EQ2 - Coin slot. Na stejnem miste kde ho ma ve vsech standartnich oknech UI, nahodou na stejnem miste jako je ve WoW. Jelikoz ho ma ale EQ2 ve vsech oknech stejne, WoW se nejspis nechalo inspirovat jeho umistenim.
Dalsi je tam cudlik Send coin pro pocet penez. Pod tim castka kterou posilame a tlacitka na send a cancel.
Send a Cancel je taky podobne jak v EQ tak Wow, dle meho nazoru jen proto, ze jinde si tyhle dva cudliky nedokazu predstavit kvuli standartum, ktere jsem vysi zminoval.

Zaver. Ano, obe okna maji nekolik spolecnych polozek. Vetsina porovnatelnych veci je odlisna, a to nemluvim o dalsich dvou oknech ktere EQ2 v mailu nabizi.
Takze ten kdo tvrdi ze je neco okopirovaneho je blazen.

Vzhledem k tomu jak se dnes vsichni timto tvym excelovanim skvele bavili, si snad i domyslis, koho za blazna povazuji

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/03/2005 :  05:45:05  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
Přeji vám dobré ráno. Docela by mě zajímalo co jste včera hulili.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/03/2005 :  06:13:20  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message
quote:
Originally posted by Tibor

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  07:02:05  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by Tibor

No ja se Kuzmy ptal vcera, co VT huli, ale pry to z huleni neni...

...pry musi neco zobat

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/03/2005 :  07:54:20  Show Profile Send Marwyn a Private Message
quote:

quote:

Ano.

K tomu jsem jiz napsal tento text:

...
...
Pac budu maximalne moci konstatovat, ze se emailove UI drzi nejakeho daneho eq2 standardu, ale presto si mohlo SOE dat praci a trochu vic ho odlisit od toho co je ve WoW.

Soucasne "odliseni" mi prijde maximalne nedostatecne:

wow

tak ten radar, panove, ten radar je ukradlej !!! ja ho znam a znam ho mooooc dobre !!! Dalsi vec co je ukradena jak v EQ, tak WoW je hotbar s sipkama na prepinani mezi hotbarama! Dale tu mame chat s ikonkou bublinky, na tu ma prece patent SOE ne? ... ... ...

jo a ten kurzor rucicky si blizzardi ukradli sami sobe, no to je uroven... a abych nezapomel zase vsici (jako uz billy a jini) kradou wod WorkBench pod Amiga OS, ktery jako prvni tusim mel okna..

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>

Edited by - Marwyn on 17/03/2005 08:01:00
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:27:01  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Marwyn
tak ten radar, panove, ten radar je ukradlej !!! ja ho znam a znam ho mooooc dobre !!! Dalsi vec co je ukradena jak v EQ, tak WoW je hotbar s sipkama na prepinani mezi hotbarama! Dale tu mame chat s ikonkou bublinky, na tu ma prece patent SOE ne? ... ... ...

jo a ten kurzor rucicky si blizzardi ukradli sami sobe, no to je uroven... a abych nezapomel zase vsici (jako uz billy a jini) kradou wod WorkBench pod Amiga OS, ktery jako prvni tusim mel okna..

?? (jenom upozornuji, ze smysl pro humor mam pouze po 10 - 14 pivech)

Resi se tu plagiatorstvi SOE (tedy to, ze zcela kopiruje emailovou podobu z wow) a bohuzel i neschopnost nekterych jedincu akceptovat jiny nazor/jiny pohled na vec, ci pochopit, ze se tu nejedna o kritiku EQ2 (viz. Jaris citace):

Kuzma kdyz vidi odlisny nazor lidi:
- ted si bezte kydat vase nesmysli do vaseho WoW fora a neflamujte v nasich topicich.

Jaris kdyz vidi odlisny nazor a zmatene se domniva, ze se jedna o utok na jeho hru:
- lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora)

A pak tu jsou jednotlivci co jsou zcela mimo a odvadeji pozornost zcela jinym smerem:

Kromus slinty:
- wow je blba fps, co prinesla velka hovno

Marwyn pisteni:
tak ten radar, panove, ten radar je ukradlej[

Zamyslete se panove nad sebou, nevsiml jsem si, ze bych ja, Demawend, Reyden ci Tragedy rikali o EQ2 jako hre neco spatneho, ci vas posilali do jineho fora, kdyz vidime, ze mate odlisny nazor, ci odvadeli pozornost k jinym tematum.

/clap Pertha

Edited by - VT on 17/03/2005 09:32:44
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:33:54  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
A ja ti doporucuji aby jsi prestal zobat a dal se naleceni. Ten nazor je silne vetsinovy a tvoje prezentace zde na foru ti opravdu na dobre povesti neprida

A je zajimave, ze zatimco Dema a ostatni to opustili (mozna pod tihou argumentu, co ja vim), ty zabejcene zustavas a odmitas jaky koliv argument. Btw, dobre se na tvuj ucet v guildchatu bavime - udajne SOE zkopirovalo dvere za vodopadem v NF (ale ty ty asi bohuzel neznas, skoda)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:41:35  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

A ja ti doporucuji aby jsi prestal zobat a dal se naleceni. Ten nazor je silne vetsinovy a tvoje prezentace zde na foru ti opravdu na dobre povesti neprida

Prvni vetu nechavam bez komentare (musel bych te oznacit ubozakem, co skutecne diskuzi nezvlada, popr. pouzit jina slova).

Ten nazor je silne vetsinovy? To, ze se flamu drzim pouze ja, znamena, ze ostatni se tu nechteji poustet do diskuze s lidma, co je v kazde vete poslou z fora pryc, ci zmatene mluvi o porovnavani obou her. Vidi, ze to nema smysl. Vidi, ze nema smysl presvedcovat slepeho o tom, ze pres den je svetlo.

quote:

A je zajimave, ze zatimco Dema a ostatni to opustili (mozna pod tihou argumentu, co ja vim)

Co je na tom zajimave?

Dema a spol svuj nazor rekli (tedy, ze soe skutecne kopiruje wow) a dal se chytre k flamu nepripojili. Ja jsem uz tak uvazlivy nebyl.

Edited by - VT on 17/03/2005 09:46:07
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:45:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Tak rano moudrejsi vecera, ze?
... a teprve ted mi to doslo. Jedina omluva pro VT by byla, ze prizna, ze mu jeho ucet na foru hacknul Demonstenes!

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:46:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Dalsi spatne prectena veta

Vetsinovy nazor je, ze bud zobes nebo mas silne osobni problemy . Pokud ani jedno neni pravda tak jsi neuveritelny hlupak a to je asi jeste horsi hehe.

Vcera a dnes jsem ho slysel min od 10 nezavislych lidi...

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:49:18  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
A jen pro info, k temto osobni vypadum prechazim hlavne proto, ze logicke argumenty zcela nezabiraji. Je pravda, ze obecne cim nizsi inteligence tim mene logika zabira, zato vypady se ujmou hehe.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 17/03/2005 :  09:58:41  Show Profile Send VT a Private Message
Diskuzi ukoncim zjistenim, ze ne pro kazdeho jeho ctverec ctvercem a ze pokud chce videt trojuhlenik tak ho proste uvidi.

Ja a spol. tvrdime, ze SOE kopiruje podobu wow email systemu.
Jaris a spol. tvrdi, ze SOE email system je dostatecne odlisny nez aby byl nazyvan plagiatorstvim.

Zjisteni pod 'carou' uz tak prijemna nejsou, ale jsou to fakta, takze se jim nebudeme branit:

Kuzma nedokaze poslouchat odlisny nazor lidi (+jeho primitvni osobni vypady si v textu muse kazdy najit sam, takze je neni nutne citovat):
- ted si bezte kydat vase nesmysli do vaseho WoW fora a neflamujte v nasich topicich.

Jaris kdyz vidi odlisny nazor zmatene se domniva, ze se jedna o utok na jeho hru; zaroven pod nejakyma pseudoumluvama stale casteji v diskuzi prechazi k osobnim vypadum:
- lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora)
- A ja ti doporucuji aby jsi prestal zobat a dal se naleceni.

Edited by - VT on 17/03/2005 10:00:36
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/03/2005 :  10:01:43  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
Hehe, koukam ze toho silence to bavi i dneska

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000