Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 wow je svine
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 15/03/2005 :  18:52:34  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
sem zvedavej kolik lidi prijde o holku,manzelku.podle svich skusenosti hodne

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 15/03/2005 :  18:57:49  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
Tak to si taky myslim:-)
Mam to doma porad na taliri,ze se tomu venuju az moc:-)

LOTRO ( Laurelin ) Vok - trpajzlik - minstrel

Neberte život moc vážně ... stejně jednou všichni umřem :-)
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 15/03/2005 :  19:47:23  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
No musite to dobře schovávat za pracovní aktivitu a nebo zapojit polovičky do hrani

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)

Edited by - Bantu on 15/03/2005 19:48:15
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 15/03/2005 :  20:43:33  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
njn a wow se uz nedostanu stejne me uz nechla tak to mam jedno to preboli kdyz mam wow jeste jich bude
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/03/2005 :  21:22:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Najdi si takovou holku co bude pařit WOW s tebou, jako to mám já a bude!
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 15/03/2005 :  22:58:38  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
No jo to je prostě závislost... bylo by fajn kdyby se člověk dokázal kontrolovat :/

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 16/03/2005 :  01:10:50  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Ja bejt tebou, tak si najdu holku co neumi cesky, jinak nevim

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/03/2005 :  05:36:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm proc mne jenom UO brala vic nez ten skvely WoW ?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/03/2005 :  07:55:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Protoze to byla "ta prvni"?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/03/2005 :  08:49:15  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

urcite

ja na zacatky UO@DP dodnes vzpominam jen v dobrem, na tu partu lidi se kterymi si dnes uz ne az tak dobre rozumim, styska se mi po tom.... ale uz to nikdy nebude stejne, zkousel sem to

edit: jo a co se tyce tematu: ja sem na te hre taky dost zavislej a hraju ji kdy muzu (seru na skolu, praci a tak ), ale porad mam dost zdraveho rozumu, aby to bylo alespon obden a ty "volne" dny venuju pritelkyni a oba sme spokojeny... takze bud ste idioti (nic osobniho), ze to parite 24/7 a pak dostanete kopacky anebo, a to je imho jeste horsi , si pouze namlouvate, ze to bylo kvuli wow

Edited by - Warlord on 16/03/2005 08:55:20
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 16/03/2005 :  12:15:58  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

urcite

ja na zacatky UO@DP dodnes vzpominam jen v dobrem, na tu partu lidi se kterymi si dnes uz ne az tak dobre rozumim, styska se mi po tom.... ale uz to nikdy nebude stejne, zkousel sem to

edit: jo a co se tyce tematu: ja sem na te hre taky dost zavislej a hraju ji kdy muzu (seru na skolu, praci a tak ), ale porad mam dost zdraveho rozumu, aby to bylo alespon obden a ty "volne" dny venuju pritelkyni a oba sme spokojeny... takze bud ste idioti (nic osobniho), ze to parite 24/7 a pak dostanete kopacky anebo, a to je imho jeste horsi , si pouze namlouvate, ze to bylo kvuli wow

Ty si magor, nevím jak to chceš stíhat.Já už tak měl dost nabytej tejden.A když ti do toho ještě přibude WOW , kterýmu se musí člověk věnovat fakt hodně, tak to prostě stíhat nejde.Jistě, když WOW paříš 3 hoďky denně, tak stíháš všechno, ale to pak není žádné zapářka.Stačí když si člověk srovná priority.

U mě před WOW:
1)Přítelkyně
2)Škola
3)Sportovní aktivity

Po WOWu:
1)WOW
2)Přítelkyně
3)Škola

Tak to je a nic si nalhávat nebudu!!!

Hus da masta?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/03/2005 :  12:39:00  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
A sakra,
Já mám jenom dva body
1. WOW
2. přítelkyně
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/03/2005 :  13:13:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
tak to je teda vazne dobry.... on si neumi odrict hru a ja sem magor

ja sem se svym tempem celkem spokojenej a nemam pocit, ze bych mel hrat vic abych nahodou nevypadl z kola ven... :)
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 16/03/2005 :  14:49:38  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Ono se to lehce rekne. Ale to je dalsi vydaj na komp a hru. Tak to radeji zkousnu to vecny rejpani

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 16/03/2005 :  14:56:33  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Petr Vok

quote:

Ono se to lehce rekne. Ale to je dalsi vydaj na komp a hru. Tak to radeji zkousnu to vecny rejpani

No bacha, aby to rejpání neskončilo, protože by už prostě nikdo nebyl kdo by rejpal

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 16/03/2005 :  15:53:08  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Druhý komp by WoW nestíhal, tak jsem jí aspoň nalákal na Diablo2 . Teď kdyby ta práce nebrala tolik času .
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:16:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Není, my se střídáme :-)
Go to Top of Page

cracky
Starting Member

75 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:19:45  Show Profile  Send cracky an ICQ Message Send cracky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe mame to uplne stejne hozeny cece :) Taky mam pritulku ktera pari wow se mnou :) Jinak mamw dva komply nastesti makam ve velkoobchode s IT takze stroje mame radne nadupane :))

WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division
GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB
UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :)
HGL - Cabalist - Summoner
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:33:43  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cracky

quote:

Hehe mame to uplne stejne hozeny cece :) Taky mam pritulku ktera pari wow se mnou :) Jinak mamw dva komply nastesti makam ve velkoobchode s IT takze stroje mame radne nadupane :))

To se tak nekdo ma me nezbejva nez tise zavidet
Mamut : a jestli se to rejpani ma vytratit tak se vytrati at chci nebo ne

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 17/03/2005 :  08:30:05  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mamut : a jestli se to rejpani ma vytratit tak se vytrati at chci nebo ne

no to jo, ted uz jde jen o to, jestli tomu "vytraceni se" budes pomahat nebo ne
Go to Top of Page

Petr Vok
Moderator

Petr Vok

254 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:23:33  Show Profile  Send Petr Vok an ICQ Message Send Petr Vok a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jestli se budu dal venovat hrani jako dosud tak asi pomahat budu

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 17/03/2005 :  12:44:08  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no jestli se budu dal venovat hrani jako dosud tak asi pomahat budu

mno, ja ted asi narysuju neco do skoly, nejde mi zaplatit kartou
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly