Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 In game mail system
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/03/2005 :  17:17:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

Mozna jste si nevsimli, ze vam nikdo EQ2 nebere, nehani, nekritizuje. Takze se srovnejte a drzte se tematu (in game mail - resp. SOE kradez mail UI).

to uz je osvetleno tim ze blizzard ukrad cele ui eq / swg

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  18:02:59  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Jinak ja to stale nechapu, proc takovehle topicy vubec vznikaji.

WoW a EQ2 jsou zcela rozlisne hry pro uplne jiny typ hracu (PvE vs. PvP, group vs. solo, HC vs. CP). Nechapu, proc by mel existovat jen jeden typ hry ci proc by lidi, co hraji hru "pro sebe" chteli predelavat hru s jinym zamerenim.

Mimochodem, oni mohou vydelavat oba typy smer coz ukazalo jak Diablo nebo WoW tak na druhe strane treba EQ1.

Nakonec je zajimave, ze nejvetsi stouralove jsou prave tzv. "herni turiste", kteri stejne u hry nezustanou at je jaka je. A u WoW vs. EQ2 je zajimave, ze stale lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora), obracene to snad neni ne? Asi to o necem svedci, mozna o PvP hehe

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  18:25:06  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Jaris
ze stale lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora), obracene to snad neni ne? Asi to o necem svedci, mozna o PvP hehe

Ne Jarisi ....

Pouze se tu diskutuje mala cast EQ2 |novy email system| a upozornuje se na to, ze je tak nejak zcela podobna/y te ve WOW ... Do EQ2 jako takove se "vam" nikdo nenavazi.

Obracene to snad neni? :)

Pertha_EQ2_slinta zcela mimo:

quote:
Originally posted by Pertha

Nebo velky inteligent Kromus:

quote:
Originally posted by Kromus
Co originalniho prinesl "tvuj" WoW? Velike h...o.
... ta blba fpska prinasi neco prevratneho
... nema nic cim by se mohla chlubit

Edited by - VT on 16/03/2005 18:41:38
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  18:46:22  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Ne Jarisi ....

Pouze se tu diskutuje mala cast EQ2 |novy email system| a upozornuje se na to, ze je tak nejak zcela podobna/y te ve WOW ... Do EQ2 jako takove se "vam" nikdo nenavazi.

Obracene to snad neni? :)

Pertha_EQ2_slinta zcela mimo:

quote:

quote:

1) Ja nepsal JEN o tomto foryu, opravdu ztracis svih VT, ja psal V TOMTO foru o TOPIKACH, kterych je vic, je to snad v postu jasne ne?
2) A ano, Pertha a Kromus slintaji VE SPRAVNEM foru, totiz v EQ2 foru. TY jsi tu ale rozhodne spatne, WoW forum je jinde. A o tom prave muj post mluvil. BTW, prave ty jsi v posledni dobe jeden z nejvetsich "turistu", coz me osobne dost prekvapilo.

A jinak, pokud tvrdis, ze 2-3 hodiny denne jsou na max soucasny level cca 2 az 3 mesice, pak je to opravdu spatne naskalovano - prilis lehke pro HC a prilis tezke pro CP (i kdyz z postu ostatnich hracu vyplyva neco jineho - cetl jsem napr. forum guildy Zdechliny). A jinak, v EQ2 mas taky spoustu "unikatnich" mackatek, ale opravdu rad bych videl, jak pouzivas vsech 50 mackatek v boji a to naprosto pravidelne vsechny ....

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 16/03/2005 :  18:59:37  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:

quote:

Tak na rovinu. Jsi vazne takovej imbecil? Proc musis vsude kam vlezes kazdymu vnucovat svuj debilni nazor? Tohle nebyl flame topic dokud si se do toho nezacal navazet se svejma debilnima postama o tom jak SOE "ukradlo" Blizzardu mail system. O tom temhle topic vubec nebyl, bylo v nem pouze info o novem mail systemu. Takze si jeste jednou precti prvni post a pak zacni flamovat -> na to mas svuj topic ve WoW sekci inteligente.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:00:16  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
WoW je proste best of.... ma nejvic subrcriberu, ma nejhezci grafiku, ma nejlepsi atmosferu, ma nejlepsi engine, ma nejmensi pozadavky na HW, ma milion "unikatnich" mackatek, ma nejlepsi hratelnost, ma nejlepsi friendly UI, ma nejlepsi utilitky jako je mail a hlavne SOE od nich KRADE!!!

Tak uz to vsichni vime a chtelo by to jeste co nevime... Veldo, hod nam sem nejaky dalsi best of info, at se my krupani, co smazime sracky jako EQ2 muzeme pobavit a tise slintat a zavidet

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:02:30  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
1) Ja nepsal JEN o tomto foryu, opravdu ztracis svih VT, ja psal V TOMTO foru o TOPIKACH, kterych je vic, je to snad v postu jasne ne?

Predpokladal jsem, ze mluvis k veci, tedy ke current threadu ... Ale ty jsi nechutne mimo ...

quote:

2) A ano, Pertha a Kromus slintaji VE SPRAVNEM foru, totiz v EQ2 foru. TY jsi tu ale rozhodne spatne, WoW forum je jinde.

Heh? Nikdo neresi zda slintaji ve spravnem, spatnem ci ruzovem foru. Mluvil jsi o tom, ze se lide (co hraji wow) vrtaji do EQ2. Ja ti odvetil, ze to neni pravda. Pouze komentuji urcitou vec a to zcela k tematu topicu.

Ty jsi pokracoval vetou: "Obracene to snad neni ne?"

Ja ti odpovedel: ze to tak bohuzel je a qutonul jsem ti priklady slintu (Pertha, Kromous).

quote:

jak pouzivas vsech 50 mackatek v boji a to naprosto pravidelne vsechny ....

Proc bych pouzival pravidelne v kazdem boji 50 tlacitek? Heh ...

Proti rogue nasazim jinou sadu totemu a pujdu do nej jinak. Proti magovy nahazim zase zcela jine totemy atd. Neklad prosim mmorpg newbie dotazy.

quote:

A o tom prave muj post mluvil.

Tvuj post je zcela offtopic a tedy: srovnej se s tematem.

Pokud je vam/tobe tema proti srsti tak radsi nereaguj/te. Tyhle offtopicy jsou hruza (a je hruza, ze ja musim byt taky offtopic).

Edited by - VT on 16/03/2005 19:05:43
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:03:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
ono to neni vubec mimo staci si udelat easy prunik mezi UI everquestu a mailsystemem swg , a mame vpodstate krom nesmyslnych komixovych ikon mail system wow vcetne jeho designu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:10:38  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

ono to neni vubec mimo staci si udelat easy prunik mezi UI everquestu a mailsystemem swg , a mame vpodstate krom nesmyslnych komixovych ikon mail system wow vcetne jeho designu

Potom vidis zcela neco jineho nez ostatni. Ja vidim pouze to, ze SOE v EQ2 kopiruje WoW system a to vcetne rozlozeni slotu.

Neni vubec mimo? Co jako? Tahle veta, ze neni mimo?:

quote:

Kazdy at si udela zaver sam ...

edit: btw je mozne v EQ2 systemu posilat emailem itemy?

Edited by - VT on 16/03/2005 19:15:29
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:14:05  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

WoW je proste best of.... ma nejvic subrcriberu, ma nejhezci grafiku, ma nejlepsi atmosferu, ma nejlepsi engine, ma nejmensi pozadavky na HW, ma milion "unikatnich" mackatek, ma nejlepsi hratelnost, ma nejlepsi friendly UI, ma nejlepsi utilitky jako je mail a hlavne SOE od nich KRADE!!!

Tak uz to vsichni vime a chtelo by to jeste co nevime... Veldo, hod nam sem nejaky dalsi best of info, at se my krupani, co smazime sracky jako EQ2 muzeme pobavit a tise slintat a zavidet

Tohle je typicky troll post. Kdybych te neznal tak bych o tobe rekl, ze jsi primitiv.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:16:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by Kurik

uz je na testu podle vseho, minimalne rozhrani

http://mboards.eqtraders.com/eq2/showthread.php?t=3822

tady an tom odkazu jsous creeny. posilat pujde i penize

Toto je uvodni post.

Pres vsechny nesmysly typu VT posty to doslo uplne jinam a ja na to reagoval. Opravdu mi nevadi, kdyz mas cinty jinde, ve foru, ktereho se to tyka. Tady jsi vsak tak nejak mimo, coz je asi problem. A problem je i to, ze proste neumis cist.

lide z WoW vrtaji do EQ2 (dokonce do EQ2 fora), obracene to snad neni ne?
Tato veta dle me pravi, ze lide z WoW lezou do EQ2 fora a tam rikaji blbosti zatimco lide z EQ2 to (snad) nedelaji. Opravdu neumis interpretovat vyznam ani jednoduche vety?

Nejak nevim co te trapi, jestli to, ze nejsi nejlepsi nebo jen to, ze nekdo okolo je lepsi (a nerikam, ze jsem to je hehe ), fakt nevim. Ale to neustale navazeni do vseho a do vseh mi prijde znacne nezdrave. A to jsem schopen tolerovat i takoveho Kurika , protoze ten alespon pise svuj nazor (i kdyz podle vetsiny zcestny a nesmyslny). Cisty flame bez pozadi mi nejak nesedi ...

Takze jen k tematu a postum:
VSE, co se netyka POUZIVANI in-game mail systemu v EQ2 je offtopic, narazky spojene s WoW nebo ostatnimi hrami jsou cisty flame (info pro VT) = VT zde ma jen offtopiky nebo flamy - ale fuj...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:19:06  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Tato veta dle me pravi, ze lide z WoW lezou do EQ2 fora a tam rikaji blbosti zatimco lide z EQ2 to (snad) nedelaji. Opravdu neumis interpretovat vyznam ani jednoduche vety?

Ale Jarisi co to ma byt za "kastovani"? Jaky lidi z wow fora? Nikdo takovy neexistuje. Pokud nemame mit pravo postovat do jinych for nez jen do fora k mmorpg kterou hrajeme jako "maina", tak si o to pozadej u Tibora/Khostriho.

Jinak se smir s tim, ze budou existovat i kriticke pohledy na SOE ci EQ2 a budou ke spatreni i v EQ2 foru ...

Edited by - VT on 16/03/2005 19:24:13
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:24:37  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:

Ale Jarisi co to ma byt za "kastovani"? Jaky lidi z wow fora? Nikdo takovy neexistuje. Pokud nemame mit pravo postovat do jinych for nez jen do fora k mmorpg kterou hrajeme jako "maina", tak si o to pozadej u Tibora/Khostriho.

Ale podobny zvasty bych tu uz nerad videl.

Hehe, KDE VIDIS NAPIS LIDE Z WOW FORA???? Ja pisi lide z EQ2 (samozrejme mysleno hra EQ2) a lide z WoW (mysleno hra WoW), pokud pisi forum EQ2, myslim samozrejme forum, v jehoz nadpisu je napis EQ2. Kde vidis kastovani? A navic nepisi, ze lide nemaji postovat, ale ze urcita skupina lidi rada postuje do for, kde o danem tematu proste nic nevi, tot vse. Jednoduche, srozumitelne. I kdyz, asi jak pro koho ...

To opravdu neumis precist ani jednoduchou vetu?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:28:00  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Hehe, KDE VIDIS NAPIS LIDE Z WOW FORA???? Ja pisi lide z EQ2 (samozrejme mysleno hra EQ2) a lide z WoW (mysleno hra WoW), pokud pisi forum EQ2, myslim samozrejme forum, v jehoz nadpisu je napis EQ2. Kde vidis kastovani? A navic nepisi, ze lide nemaji postovat, ale ze urcita skupina lidi rada postuje do for, kde o danem tematu proste nic nevi, tot vse.

K, provedeme korekci textu, aby vyhovovala tvemu slovickareni. Vyznam vet, ale zustava stejny (zaroven uz neokomentuji dalsi pokusy o flam a o dalsi hru se slovy jako napr. 'nemaji postovat' versus 'rada postuje' ..):

Ale Jarisi co to ma byt za "kastovani"? Jaky lidi z wow fora? Nikdo takovy neexistuje (add: spousta lidi hraje dnes vic nez jednu mmomrpg). Pokud nemame mit pravo postovat do jinych for nez jen do fora k mmorpg kterou hrajeme jako "maina", tak si o to pozadej u Tibora/Khostriho.

Jinak se smir s tim, ze budou existovat i kriticke pohledy na SOE ci EQ2 a budou ke spatreni i v EQ2 foru ... To plati pro vsechny lidi z logem SOE/EQ2 vytetovanym na cele.

Edited by - VT on 16/03/2005 19:35:21
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:35:25  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
hehe, jake kastovani? No preci normalni. Fotbalisti rozumeji fotbalu, hokejisti hokeji. Maliri obrazum, kytaristi hudbe. Lide hrajici Wow rozumeji WoW, lide hrajici EQ2 rozumeji EQ2. U vseho - alespon by meli.

POZOR!!! VYJIMKA!!! VT rozumi vsemu, i kdyz to nevidel hehe.

Jinak ja nemam nic proti postum od lidi, kteri vec znaji, kritika SOE je bezna i u hracu EQ2, otazkou je, co je tzv. konstruktivni kritika a co ubohy flame .

A je zajimave, ze nam tu jeste VT nenapsal nic ve stylu "EQ2 to ma lepsi nez WoW" - asi nam tu VT dela, dle jeho vlastniho nazvoslovi, "Blizzard vlezdoprdelkovanim" (odkaz na VT post to Pertha )

Edited by - Jaris on 16/03/2005 19:37:41
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:39:38  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Tak na rovinu. Jsi vazne takovej imbecil? Proc musis vsude kam vlezes kazdymu vnucovat svuj debilni nazor?

Jaky nazor, kde ho "kazdymu" vnucuju a proc je debilni?

Zaroven pokud bych byl imbecil, myslis, ze bych ti nejak fundovane odpovedel na tvoji otazku "Jsi vazne takovej imbecil"?

Prilis se do toho zamotavas, jsi nekonkretni a skutecne (a bohuzel) musim rici, ze ze sebe delas stale vetsiho "inteligenta".

Edited by - VT on 16/03/2005 19:42:33
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:41:41  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

hehe, jake kastovani? No preci normalni. Fotbalisti rozumeji fotbalu, hokejisti hokeji. Maliri obrazum, kytaristi hudbe. Lide hrajici Wow rozumeji WoW, lide hrajici EQ2 rozumeji EQ2. U vseho - alespon by meli.

Tady se diskutuje EQ novy email system resp. podobnost EQ2 mail systemu a WOW mail systemu. K tomuto tematu se rozhodne mohou vyjadrit obe skupiny hracu ...

Edited by - VT on 16/03/2005 19:46:55
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:46:49  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:

Tady se diskutuje podobnost EQ2 mail systemu a WOW mail systemu. K tomuto tematu se rozhodne mohou vyjadrit obe strany ...
Unavujes me

Ehmm, to neni pravda. Prvni post na tema "TENTO SYSTEM UKRADLO SOE Z WOW" jsi napsal ty a nebyl to prvni post v topiku.

A navic
Tento topik se jmenuje In game mail system ve foru EQ2 - General forum; nikde nevidim nazev topiku SROVNANI IN GAME MAIL SYSTEMU EQ2 A WOW. Ty ho vidis???

Nevim, jake 2 strany v EQ2 se tedy maji vyjadrit - Q a FP???

A je zajimave, ze te unavuji zcela konkretni pripominky k tvym offtopic/flame postum ...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:49:16  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Ehmm, to neni pravda. Prvni post na tema "TENTO SYSTEM UKRADLO SOE Z WOW" jsi napsal ty a nebyl to prvni post v topiku.

A navic
Tento topik se jmenuje In game mail system ve foru EQ2 - General forum; nikde nevidim nazev topiku SROVNANI IN GAME MAIL SYSTEMU EQ2 A WOW. Ty ho vidis???

Tady se diskutuje EQ novy email system resp. podobnost EQ2 mail systemu a WOW mail systemu. K tomuto tematu se rozhodne mohou vyjadrit obe skupiny hracu ...

To vy ujizdite zcela k odlisnym tematum (4 tlacitka na ovladani wow).

Citim z vasi strany zjevnou nechut absorbovat ci cist jine nazory nez SOE/EQ2 pozitivni (coz je videt i na denodennim mrskani Kurika). Zaroven jsi se ty i Kuzma zaradili do skupiny lidi co reaguji na VT jako byk na cervenou barvu.

Edited by - VT on 16/03/2005 19:53:21
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:53:31  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:

A navic

Tady se diskutuje EQ novy email system resp. podobnost EQ2 mail systemu a WOW mail systemu. K tomuto tematu se rozhodne mohou vyjadrit obe strany ...

Citim z vasi strany zjevnou nechut absorbovat ci cist jine nazory nez SOE pozitivni. Zaroven jsi se ty i Kuzma zaradili do skupiny lidi co reaguji na VT jako byk na cervenou barvu.

Vubec ne, ja to jen zopakuji :
Kdo krome tebe (hrace WoW, ktery nema EQ2 aktivni char) chtel srovnavat system EQ2 a WoW v EQ2 foru???

A proc vubec? Jiz v nekolika topikach bylo toto pseudosrovnavani WOW a EQ2 oznaceno za zcela k nicemu, nebot hry jsou zcela odlisne a zamerene na zcela jinou cilovou skupinu.

Cili opet - VT offtopic

A opet zopakuji, nevadi konstruktivni kritika SOE, ktera ma hracum co rici - tvoje posty nic konstruktivniho nerikaji

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:54:48  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:

quote:
Tak na rovinu. Jsi vazne takovej imbecil? Proc musis vsude kam vlezes kazdymu vnucovat svuj debilni nazor?

Jaky nazor, kde ho "kazdymu" vnucuju a proc je debilni?

Zaroven pokud bych byl imbecil, myslis, ze bych ti nejak fundovane odpovedel na tvoji otazku "Jsi vazne takovej imbecil"?

Prilis se do toho zamotavas, jsi nekonkretni a skutecne (a bohuzel) musim rici, ze ze sebe delas stale vetsiho "inteligenta".

Tak nic koncim debatu (Jaris napsal uplne presne ze nedokazes pochopit smysl jednoduche vety). Ale diky, zabavil jsi me jak davno nikdo, hlavne ty tvoje teorie "WoW, WoW uber alles" :). Delas tady ze sebe prvotridniho saska jen tak dal.

Edited by - Kromus on 16/03/2005 19:58:47
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  19:59:15  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Kdo krome tebe (hrace WoW, ktery nema EQ2 aktivni char) chtel srovnavat system EQ2 a WoW v EQ2 foru???

???

Mluvime stale o tomto threadu a o podobnosti mail systemu?

Kdo krome me? Uz prvni Demawenduv post byl o tom, ze SOE kopiruje mail podobu z WOW ...

Uz nevim co si mam o tvych zmatenych postech myslet..

quote:

Jiz v nekolika topikach bylo toto pseudosrovnavani WOW a EQ2 oznaceno za zcela k nicemu, nebot hry jsou zcela odlisne a zamerene na zcela jinou cilovou skupinu.

Pseudo?

Tady se srovnava zcela konkretni vec ... ktera je vzhledem k tomu, ze jsou k dispozici screenshoty i viditelna.

quote:

A opet zopakuji, nevadi konstruktivni kritika SOE, ktera ma hracum co rici - tvoje posty nic konstruktivniho nerikaji

Nekonstruktivni kritika? Vis vubec co to slovo znamena? Mrkni laskave do slovniku.

A zkus toto zjisteni aplikovat na konstatovani, ze SOE kopiruje WOW mail system ...

Edited by - VT on 16/03/2005 20:04:40
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:02:40  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
hlavne ty tvoje teorie "WoW, WoW uber alles" :). Delas tady ze sebe prvotridniho saska jen tak dal.

Pokud budes tvrdit, ze nekdo rekl 'A' pricemz on rekl 'B' tak jsi lhar ci demagog.

Presne toto prave delas.

Zaroven mne mrzi, ze jsi nedokazal argumentovat svuj predchozi post (samozrejme beru v uvahu, ze to byl jen vyron bezmyslenkovitych vulgarit).

Edited by - VT on 16/03/2005 20:09:01
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:10:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Hehe, PRVNI post BYL od KURIKA.

To ze se DEMA dopustil stejneho offtopiku jako ty bych nerozebiral, nebot je to take hrac WoW bez aktivniho charu v EQ2. Tolik o zmatenosti jednotlivych osob (plest si prvni a druhy post, ale fuj, to rozezna i moje dcera v prvni tride )

Cili hrac WoW da offtopic ve foru o EQ2 a druhy hrac WoW ho rozvine a vznikne tim potrebna debata o rozdilech systemu mezi WoW a EQ2, ktera vsak hrace EQ2 (cili ty, pro ktere je forum urceno) velice pravdepodobne nezajima. Nebo ano? Koho zajimaji tyto rozdily, at to sem pls postne. Me rozhodne ne, ja totiz WoW nehraji.

Dalsi odstavec je opet nedherne prekrucovani - ja preci nepisi, ze ty veci jsou nebo nejsou podobne, ja psal, ze CELE srovnavani 2 her je nesmysl, nebot jsou zcela jine. Toto je asi pata nebo sesta spatne prectena veta od VT jen na teto strance

A posledni vec. Konstruktivni kritika = to je vec, na zaklade ktere se da neco zlepsit. Hmmm. Co se da zlepsit na zaklade vety "oni se ani nesnazili to nejak odlisit, proste to brutalne okopirovali od WOW" (veta od Dema, na zaklade ktere vzniklo "porovnani") to opravdu nevim.
A to nemluvim o PUVODNICH vetach o vlezprdelkovani a o SOE/EQ2 vytetovanem na cele - to nam pomuze vyrazne zkvalitnit hru EQ2 si myslim.

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:13:24  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Pokud budes tvrdit, ze nekdo rekl 'A' pricemz on rekl 'B' tak jsi lhar ci demagog.

Presne toto prave delas.

Zaroven mne mrzi, ze jsi nedokazal argumentovat svuj predchozi post (samozrejme beru v uvahu, ze to byl jen vyron bezmyslenkovitych vulgarit).

Toto budiz dalsi priklad "VT konstruktivni kritiky, ktera neni offtopik ani flame" lol

A mimochodem, ukaz jediny post v EQ2 foru (priznavam WoW forum moc nectu, me se tam flamovat nechce), kde jsi napsal neco ve smyslu, ze EQ2 to ma lepsi nez WoW (coz by vyvratilo Kromusovo tvrzeni). Opacnych postu bych jiste par nasel (pokud je teda rychle nezeditujes jako to s tim "unavovanim" hehe)

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:18:01  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
Jaris to podal naprosto presne. (tak tohle byl uz vazne posledni post :))
A doufam taky ze posledni edit : VT, cet jsem taky WoW forum takze to "uber alles" se vztahuje na vse co o WoW pises, ne jen na tvoje perly tady v topicu...

Edited by - Kromus on 16/03/2005 20:21:51
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:21:57  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
ja psal, ze CELE srovnavani 2 her je nesmysl, nebot jsou zcela jine

Srovnavani wow a eq2 vubec neni tematem tohoto topicu. Tematem je EQ2 mail system potazmo jeho vyrazna podoba s WOW.

Nekdo tu chtel srovnavat hry samotne?

quote:

Toto je asi pata nebo sesta spatne prectena veta od VT jen na teto strance

Jsi si jist?

Dalo by se to rici i jinak: toto je dalsi veta, kterou jsi nezvladl zapasovat do tematu threadu (tedy polemizujes nad srovnavanim obou her, o ktere se tady ale nikdo nepokousel (resp. pouze Kromous, ale to je tvoje barva kuze vid?)).

quote:

A posledni vec. Konstruktivni kritika = to je vec, na zaklade ktere se da neco zlepsit. Hmmm. Co se da zlepsit na zaklade vety "oni se ani nesnazili to nejak odlisit, proste to brutalne okopirovali od WOW"

Spravne, zaroven jsem te zadal, aby jsi svoje nove znalosti aplikoval na slovo "konstatovat".

Ja 'konstatuji' 'fakt', ze SOE kopiruje wow mail system. To neni kritika, to je popis realne znamych objektu, ktere proste 'jsou'.

Nesnazim se nejak hodnotit (maximalne mohu rici, ze po moralni strance je SOE banda zlodeju, ale to bych vam jen prihazoval na ohen).

Edited by - VT on 16/03/2005 20:28:30
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:26:37  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
VT, cet jsem taky WoW forum takze to "uber alles" se vztahuje na vse co o WoW pises, ne jen na tvoje perly tady v topicu...

Prave jsem te jak se rika "chytil za ruku" pri cinu.
Pokud lzes, mel by jsi si davat vetsi pozor. Takhle jsi lhar, ale i hlupak.

Protoze valna vetsina mojich poslednich postu ve WOW foru je o tom, jak to Blizzard podelal (koncepce PvP systemu) a jak mi muzou Blizzard holky (nekteri forum.imperiu.cz prispevovatele) vlezt nazada.

Tedy zadne battlecry "WoW rules" ...

Edited by - VT on 16/03/2005 20:33:33
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:40:48  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message
quote:

quote:
VT, cet jsem taky WoW forum takze to "uber alles" se vztahuje na vse co o WoW pises, ne jen na tvoje perly tady v topicu...

Prave jsem te jak se rika "chytil za ruku" pri cinu.
Pokud lzes, mel by jsi si davat vetsi pozor. Takhle jsi lhar, ale i hlupak.

Protoze valna vetsina mojich poslednich postu ve WOW foru je o tom, jak to Blizzard podelal (koncepce PvP systemu) a jak mi muzou Blizzard holky (nekteri forum.imperiu.cz prispevovatele) vlezt nazada.

Tedy zadne battlecry "WoW rules" ...

Nedopatrenim jsem zmazal doublepost a reakci na nej, davam ti svoleni mne povazovat za hlupaka

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:44:09  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Tak jeste jeden...
Precti si jeste jednou laskave svoje perly v topicu WoW vs EQ2, kde vse co delas je hazeni spiny na EQ2 ve vsech smerech .

Hazeni spiny na EQ2? Kde? Co to je "hazeni spiny"?

Neco jako kdyz ty rikas?:

WoW je blba fps
Wow prineslo velky hovno

quote:

To ze ti vadi ze nemaji full pvp servry tak to je vazne husta kritika.
Takze jediny kdo je tu hlupak ses ty.

Vadi mi, ze wow nema full pvp servery?

Myslis FFA placanou? Ano to mi vadi. Ocenil bych existenci FFA pvp serveru.

Ovsem tvuj full pvp server nerovna se koncepce pvp systemu/rewardu o ktere jsem mluvil:

quote:

Zanoril jsi se do spatneho topicu.

Takze kde je to moje:
Kromus wrote>"uber alles" co se vztahuje na vse co o WoW pises?

Edited by - VT on 16/03/2005 20:53:31
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  20:59:17  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Ja 'konstatuji' 'fakt', ze SOE kopiruje wow mail system. To neni kritika, to je popis realne znamych objektu, ktere proste 'jsou'.

Oki, tot tvoje konstatovani. A ted treba argumentace:
1) SOE mela mailing jiz v SWG (ups)
2) Design presne zapada do designu vsech menu v EQ2 (jiz to zde bylo receno, ale ty jsi to asi prehledl)
3) Jak usporadat formular nez To>Subject>Mail body? A jak rozdelit mail system jinak nez na Inbox a Send?

Podle tve logiky totiz Blizzardi ukradli mail system Microsoftu, nebot kdyz ja delam novou zpravu v Outlooku, tak to vypada stejne. No vlastne, nemuzu posilat penize , ale jinak jsou policka na stejnych mistech. A jinak drobnost, jak na to koukam, EQ2 nema dole rozpis penez

Jsem celkem zvedav, jake argumenty o kradeni predvedes ty, aniz by jsi pritom narazil na to, ze dana vec jiz nekde nekdy byla

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:11:00  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

Jarisi, heh, tohle tu uz bylo receno. Nejde o system jako takovy (tedy popis procesu, ktery umoznuje odeslat email), ale o rozhranni (tedy napadnou podobu, ktera se az na asijske hry zatim nenosi. SOE chce byt prvni?).

Viz. VT wrote:
"SOE kopiruje GRAFICKOU PODOBU a ROZHRANNI (UI) z WOW"

Ty jsi to necetl? Budu nucen se stale opakovat?

quote:

2) Design presne zapada do designu vsech menu v EQ2 (jiz to zde bylo receno, ale ty jsi to asi prehledl)

Opet, nectes prispevky, uz jsem na podobnou argumentaci odpovidal:

VT wrote
"Texturu, ramovani apod. nikdo neresi. Resi se jednotlive prvky tohoto UI. Ja upozornil napr. na coin slot. Ty nevidis tu vyraznou podobu s WoW a zaroven tak velikou odlisnost od SWG (viz. obrazky od Tragedy)?"

quote:

Podle tve logiky totiz Blizzardi ukradli mail system Microsoftu, nebot kdyz ja delam novou zpravu v Outlooku, tak to vypada stejne. No vlastne, nemuzu posilat penize , ale jinak jsou policka na stejnych mistech. A jinak drobnost, jak na to koukam, EQ2 nema dole rozpis penez

Nemyslim, si ze se WOW/EQ2 mailove UI podoba Outlooku.

Funkcionalitu jsem zatim neresil, protoze ji neznam (tedy proces posilani penez atd.). Pokud je okopirovana i ona (tedy je "prilis" stejna) je tu skutecne prostor pro to rici, ze SOE je plagiator.

Edited by - VT on 16/03/2005 21:13:23
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:36:14  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

quote:

Jarisi, heh, tohle tu uz bylo receno. Nejde o system jako takovy (tedy popis procesu, ktery umoznuje odeslat email), ale o rozhranni (tedy napadnou podobu, ktera se az na asijske hry zatim nenosi. SOE chce byt prvni?).

Viz. VT wrote:
"SOE kopiruje GRAFICKOU PODOBU a ROZHRANNI (UI) z WOW"

Ty jsi to necetl? Budu nucen se stale opakovat?

quote:

Opet, nectes prispevky, uz jsem na podobnou argumentaci odpovidal:

VT wrote
"Texturu, ramovani apod. nikdo neresi. Resi se jednotlive prvky tohoto UI. Ja upozornil napr. na coin slot. Ty nevidis tu vyraznou podobu s WoW a zaroven tak velikou odlisnost od SWG (viz. obrazky od Tragedy)?"

quote:

Nemyslim, si ze se WOW/EQ2 mailove UI podoba Outlooku.

Funkcionalitu jsem zatim neresil, protoze ji neznam (tedy proces posilani penez atd.). Pokud je okopirovana i ona (tedy je "prilis" stejna) je tu skutecne prostor pro to rici, ze SOE je plagiator.

Aha, takze protoze ma EQ2 taky moznost zasilat penize (mimochodem graficky to je jine jak jsem zminil - EQ2 ma pouze tlacitko (nevim co pod nim) a WoW ma graficky znazornene druhy minci) tak to znamena, ze kopiruje. Ok. Argumentace stejna bude, kdyz najdu cokoliv, co ma EQ2 a bude to i ve WoW, tak je to taky kopie. Beh, kouzla, specky, mluveni atd. Vzdyt je to taky principielne stejne. A dokonce, postavicky maji nohy, ruce a hlavu. Ale fuj, Blizzard jsou plagiatori!!! Protoze to se nezlob, ale to ovladani coinu v mail systemu je jine a umisteni dole proste jednoznace vyplyva z tzv ergonomie ovladani. BTW, zadna jina hra nema zasilani coinu????

A jinak, pri otevreni nove zpravy v Outlooku to bez CC a BC (coz lze i schovat) a na druhe strane bez coin slotu proste vypada stejne. Az se naucim postovat obrazky tak to zverejnim

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:39:16  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Jeste drobnost, resit strukturu UI u neceho, co ma 4!!! prvky, z nichz zadny se neda logicky vynechat (a pouze coin slot neni vsude, treba muj oblibeny MS Outlook ho nema ) je opravdu absurdita neuveritelna. Podobne muzes totiz reit, ze kouzla typu DD daji ranu, neco vemou (mana nebo power, na druhe strane hp) a mohou mit i dalsi efekt. Ale fuj, zase Blizzardi kopirovali...

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:41:15  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message
Van Tassele..
Uz nekolikrat ti tu nekdo napsal, ze tento topic se jmenuje In game mail system a je v sekci urcene hracum EQ2.
Tudiz lidem co maji aktivni postavu a aktivne hraji tuto hru. Pokud se nemylim, tak ty to nejsi

Za dalsi nikde v nazvu topicu nevidim Srovnani ingame mailu EQ2 vs WOW, nevidim tam nic o podobnosti mail systemu a zminku o tom ze toto je topic urceny ke komentovani nekompetetnich lidi, kteri EQ2 vubec neznaji... Riditkem pocinaje a Tragedym a Tebou konce. Ani jeden z vas EQ2 nehraje a nehral. Tvoji zkusenost s 15lvl postavy v bete beru jako zcela vypovidajicim o tvem stylu "herniho turisty".

Zaverem shrnuto. Sme vazne radi ze ste nas upozornili na podobnost UI a mail systemu EQ2 a WoW a ted si bezte kydat vase nesmysli do vaseho WoW fora a neflamujte v nasich topicich.
Pro nas to me vetsi informacni hodnotu bez vasich postrehu.
Dokazes to pochopity ignorante?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 16/03/2005 21:44:14
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/03/2005 :  21:58:42  Show Profile Send Aramir a Private Message
Je to systém jako v SWG nebo ve světě existují poštovní schránky/NPC? Jinak to je to skvělý doplněk a měla by to mít každá lepší MMORPG (ale klidně i horší i nejhorší ). Spekulace o podpobnosti v grafickém rozhraní a rozvržení může být na místě, ale na druhou stranu, kam byste jinam ty čudly a políčka umístili, aby to nevypadalo stejně že

Edited by - Aramir on 16/03/2005 21:59:20
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 16/03/2005 :  22:14:34  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message
myslim, že trocha flamu navíc se v sekci EQ2 ani nepozná, všichni ty Řytíři lva, Kurikovi recenze, spojování guild, lootovaní na raidu ....

eq2 nehraju,ale tudle sekci si vždycky rád přečtu
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 16/03/2005 :  22:21:07  Show Profile Send Marwyn a Private Message
quote:

Takze si to srovnejme:
1. Emailovy system prevzal Blizzard i SOE z jinych mmorpg
2. SOE kopiruje GRAFICKOU PODOBU a ROZHRANNI (UI) z WOW

he he he, fakt se me libi, ze si myslis ze je neco okopirovany z WoW :))) to je fakt hlina...
1. Emailovej system jak ho zname (jako opravdu emailovi system s klientem) sem poprve vydel v SWG kde byl plnohodnotnej vcetne attachmentu etc. Navic mailovej system v EQ2 je presnym spojenim "tipu" a mail systemu co je v SWG. (v swg nejde poslat vec nebo prachy mailem, ale de tipovat cache, nebo bankovni prevod za poplatek)
2. je to hovadina uz jen proto (jak sam jiste dobre znas engine EQ2, ktery je nadcasovi), ze kazda cast UI je popsana pouze xml dokumentem a muze se zmenit behem 10 sec na neco uplne jinyho... Dalsi duvod proc si nemyslim ze by nekdo neco chtel kopirovat, je uz jen to, ze to vokno vypada presne tak blbe, jak vypada = je z meho pohledu ucelove dokonale, ale vypada strase (proste ho navrhl zhyralej developer a bude se rozhodne menit, protoze designer by takovou hruzu do sveta snad nepustil :P).

nazaver chci rict ze mailovej system ocekavam v EQ2 uz od zacatku bety (uz jen proto ze byl v SWG a byl dobre provedenej) a ze dorazi az ted je zrejme jen otazkou priorit na kterych SOE dela...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 16/03/2005 :  22:57:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
vsem E2 playerum se omlouvam za to ze jako (momentalne) Wow player (rozumej: ducha mdleho, dedinsky zalozeny jedinec) jsem si dovolil neco napsat do E2 fora svuj nazor :)

zabomysim valkam zdar, porad lepsi nez abyste se prali :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:00:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
Originally posted by reyden

vsem E2 playerum se omlouvam za to ze jako (momentalne) Wow player (rozumej: ducha mdleho, dedinsky zalozeny jedinec) jsem si dovolil neco napsat do E2 fora svuj nazor :)

zabomysim valkam zdar, porad lepsi nez abyste se prali :)

Hmm, myslim, ze mdli duch neni ovlivnen prave hranou hrou.

Jinak dobry pokus o dalsi flame, bohuzel opet tak nejak bez pozadi ... i kdyz pekna sebekritika...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:01:32  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Marwyn
2. je to hovadina uz jen proto (jak sam jiste dobre znas engine EQ2, ktery je nadcasovi), ze kazda cast UI je popsana pouze xml dokumentem a muze se zmenit behem 10 sec na neco uplne jinyho...

EQ2 je asi xx-ta mmorpg, ktera XML pro definici UI pouziva a nema to nic spolecneho s nadscasovosti enginu hry. A rozhodne to nezabrani plagiatorstvi.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:11:17  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Kuzmik

Van Tassele..
Uz nekolikrat ti tu nekdo napsal, ze tento topic se jmenuje In game mail system a je v sekci urcene hracum EQ2.
Tudiz lidem co maji aktivni postavu a aktivne hraji tuto hru. Pokud se nemylim, tak ty to nejsi

Za dalsi nikde v nazvu topicu nevidim Srovnani ingame mailu EQ2 vs WOW, nevidim tam nic o podobnosti mail systemu a zminku o tom ze toto je topic urceny ke komentovani nekompetetnich lidi, kteri EQ2 vubec neznaji...

To jak se topic jmenuje asi neni/nemusi byt tak zcela relevantni, ze?

Moje, Demawenda, Tragedy atd. posty sly primo k tematu, tedy k EQ2 email systemu. "Silou" lidi, kteří nezvladali odlisny nazor (ty a spol) jsem byl vynesen (nebyl jsem sam) na drahu offtopicu.

quote:

Riditkem pocinaje a Tragedym a Tebou konce. Ani jeden z vas EQ2 nehraje a nehral. Tvoji zkusenost s 15lvl postavy v bete beru jako zcela vypovidajicim o tvem stylu "herniho turisty".

Tady ale Kuzmo nikdo nesrovnava neco kvuli cemu by musel hrat EQ2 na fulltime ...
Srovnava se tu emailove UI. Btw opakuji se uz asi po desate: nikdo nesrovnava samotne hry, nemusime byt kvuli screenshotu emailoveho UI na 50 levelu, lol.

quote:

ted si bezte kydat vase nesmysli do vaseho WoW fora a neflamujte v nasich topicich.
Dokazes to pochopity ignorante?

Fakt jsem to nechtel rici, ale jsi slaboch, ktery proste nezvlada normalni diskuzi.

Edited by - VT on 16/03/2005 23:19:47
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:19:31  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Hele VT, ja si stejne myslim (a dle poslednich postu asi nejsem sam), ze tu proste jen placas nesmysly, protoze nedokazes vysvetlit, jak se to tve slavne plagiatorstvi SOE vyznacuje.

Navic jsi mi stale nevysvetlil, jak ma jinak vypadat UI, ktery se zaklada na 4 aktivnich prvcich, ktere nelze vynechat. A dle tvych vlastnich slov v tom kopitrovani nejde o design. O co tedy jde? (design ne, princip ne - to uz melo SWG). Zkus to presne osvetlit, at se pobavime uvahou nad kopirovanim ctvrecku, za coz by melo jit sedet minimalne cele vedeni SOE

A jen drobnost nazev topiku urcuje, o cem ma v topiku jit a co je offtopik ne?

Navic je pravda, ze jak ti v posledni dobe dochazi sily v oblasti normalni a vecne argumentace, stale casteji se uchylujes k osobnim vypadum a vulgaritach. Opravdu to s tebou nabira dost spatny konec ...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:23:48  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
A jen drobnost nazev topiku urcuje, o cem ma v topiku jit a co je offtopik ne?

Stejna odpoved:

To jak se topic jmenuje asi neni/nemusi byt tak zcela relevantni, ze?

Moje, Demawenda, Tragedy atd. posty sly primo k tematu, tedy k EQ2 email systemu. "Silou" lidi, kteří nezvladali odlisny nazor (ty a spol) jsem byl vynesen (nebyl jsem sam) na drahu offtopicu.

quote:
Navic je pravda, ze jak ti v posledni dobe dochazi sily v oblasti normalni a vecne argumentace, stale casteji se uchylujes k osobnim vypadum a vulgaritach. Opravdu to s tebou nabira dost spatny konec ...

Pokud nekdy o nekom reknu, ze je hlupak ci slaboch, tak je to VZDY az reakce na JEHO vulgarni/osobni vypady.

Co se tyce plagiatorstvi SOE - nejlepe se podivejte na Tragedy screenshoty.

Edited by - VT on 16/03/2005 23:32:34
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:34:08  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:

Co se tyce plagiatorstvi SOE - nejlepe se podivejte na Tragedy screenshoty. Svoje jsem jiz k tematu rekl a to x-krat.

Jiste, ja je videl. A ted mi prosim popis, CO JE TO PLAGIATORSTVI hehe.

Screenshot to neni
Princip to neni
Design to neni

Co to teda je? Co mela delat SOE jinak, aby to nebylo dle tebe plagiatorstvi. Stale tu ctu pouze zvasty a nevidim zadny argument

A k tvemu To jak se topic jmenuje asi neni/nemusi byt tak zcela relevantni, ze?. Co pak tedy znamena dle definice slavneho VT OFFTOPIC????

A prosim, odpovidej konkretne, jinak z topiku rovnou odejdi pro neschopnost komunikovat

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:40:42  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Co to teda je? Co mela delat SOE jinak, aby to nebylo dle tebe plagiatorstvi. Stale tu ctu pouze zvasty a nevidim zadny argument

Argumentem jsou samotne screenshoty. Proste SOE mail system vypada jak WOW email system s jinou texturou a jinym oramovanim a SEND a INBOX ma nahore :)

Jinak je to az na kosmeticke detaily ZCELA STEJNE.

Zvlastni je, ze WoW hraci to vidi a EQ2 hraci se narceni z plagiatorstvi do krve brani :) Jak rikam podle mne se jedna o provokaci, ktera ma vyvolat flam a rozhodne neco podobneho SOE neuvolni do produkce. To si proste nedovoli.

Tvoje dalsi pokusy o troll ponecham bez komentare.

quote:
... dle definice slavneho VT OFFTOPIC????

A prosim, odpovidej konkretne, jinak z topiku rovnou odejdi pro neschopnost komunikovat

Edited by - VT on 16/03/2005 23:43:42
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:48:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
me by zajimalo jak mohlo soe ukopirovat ui z wow , kdyz vyslo driv, ale co pridejme to k dalsim takzvane ani flamu neschopnym vyrokum znameho online turisty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:51:06  Show Profile Send VT a Private Message
quote:

me by zajimalo jak mohlo soe ukopirovat ui z wow , kdyz vyslo driv, ale co pridejme to k dalsim takzvane ani flamu neschopnym vyrokum znameho online turisty

EQ2 vyslo s touto grafickou podobou email systemu driv nez WoW? Odkud cerpas informace?

Edited by - VT on 16/03/2005 23:55:02
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:51:15  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
Vyborne. Tak snad naposledy > JAK se da udelat UI o 4 aktivnich controlech udelat jinak? Zkus to popsat hehe. Stale zde pises o screenshotech. Ja tam vidim 3 mail systmy, kazdy jiny, vsechny slouzi svemu ucelu.

Ja te opravdu PROSIM O VELIKY VT, zkus popsat, co by melo SOE udelat jinak. Jinak totiz vychazi, ze to jinak udelat nejde a tezko jde o plagiatorstvi, pokud system byl jiz pouzit v SWG. Tomuto se rika argumentacni logika. Tve posty argumenty nejsou, nebot screenshot bez vysvetleni, co tam je ten plagiat neni argumentem.

A moc me tesi, ze jsi mou zadost o vysvetleni definice OFFTOPIC popsal jako troll. Osobne myslim, ze to nebyla urazka ani flame, ale slusna zadost.

Pokud ani nyni neodpovis konkretne nezbyva nez rict, ze VT je placal slamy a nema na korektni diskuzi hehe.

Jen drobnost, nasli se i WoW hraci, kteri podobne jako ja tvrdi, ze proste mail system lze tezko udelat jinak - nebo spise neni duvod, proc to delat naschval uplne jinak, aby se to co nejhure pouzivalo...

Jinak pokud jsou i ostatni presvedceni o "plagiatorstvi", mohou tez popsat, jak udelat mail system jinak (doufam, ze tam budou duchaplnosti typu subject dole a mail nahore hehe)

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 16/03/2005 :  23:53:21  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message
quote:
[brEQ2 vyslo s touto grafickou podobou email systemu driv nez WoW? Odkud cerpas informace?

To preci Pertha nenapsal ne? Napsal, ze EQ vyslo s podobou CELEHO UI drive. A kupodivu, zverejnene screenshoty presne odpovidaji podobe CELEHO UI EQ2. Tomu se opet rika logika...

Jinak, dalsi spatne prectena veta hehe. Nevim, mozna to nedelas schvalne, mozna mas poruchu cteni ...

Edited by - Jaris on 16/03/2005 23:56:59
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly