Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:29:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Odesli akorat looseri jako ja, kteri se nezvladnuli chytit stabilni grupy, at uz z jakychkoliv duvodu ;)

BTW WoW ma stejny problem, solovat se da v EQII stejne jak ve WoW, a pokud stojim o grup play tak resim stejny problem jako v EQII. V tomhle zatim vede Anarchy Online, kde najit tym na expovani jde kdykoliv (pravda neni to takova zabava jako raid, ale porad je to kvalitni team play), a raidy ve slusne gilde jsou k dispozici nekolikrat tydne i pro casual playery.

Ale je fakt ze high-end guild based pvm hra se neda cekat par dni po spusteni serveru, na to je treba poradna hracska zakladna.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:32:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Odesli akorat looseri jako ja, kteri se nezvladnuli chytit stabilni grupy, at uz z jakychkoliv duvodu ;)

BTW WoW ma stejny problem, solovat se da v EQII stejne jak ve WoW, a pokud stojim o grup play tak resim stejny problem jako v EQII. V tomhle zatim vede Anarchy Online, kde najit tym na expovani jde kdykoliv (pravda neni to takova zabava jako raid, ale porad je to kvalitni team play), a raidy ve slusne gilde jsou k dispozici nekolikrat tydne i pro casual playery.

Ale je fakt ze high-end guild based pvm hra se neda cekat par dni po spusteni serveru, na to je treba poradna hracska zakladna.

To neni pravda - v EQ2 jsem na lev 21-23 nebyl schopen solo vygenerovat rozumnou expu.
U WoW na lev 41 expuju cca stejne rychle sam jako v grupe.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:36:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak si řikám že bych měl zase kouknout do toho super topicu, a už na první pohled vidim další dvě a půl stránky, to zas bude sranda :)

PvP server: Tak u tohohle sem se dobře zasmál... Jak tu již mnozí napsali, i já to zopakuju: Vzhledem k tomu že existují jen tři druhy serverů, kde jeden z nich je více zaměřen na PvP, druhej na PvE, a třetí na RP, pak je zcela logický že se zvolil systém označení PvP server, RP server a PvE server (nebo "normal"). Jinak mě FFA hraní neláká, já si opravdu rád "hraju na válku", někdo zase radši ještě víc bojuje a ještě víc poráží ostatní hráče.

WoW versus EQ: Ať si sony klidně machruje, oni maj s MMORPG víc zkušeností, tak není divu že maj kvalitní support a nevim co ještě. Pravda je taková že Blizzard jako nováček v "oboru" dokázal něco ohromnýho a bylo by naivní očekávat že taky okamžitě bude mít vypilovanej support, populaci serverů atd.

15 minut fronta mi skoro ani nevadí. Popravdě, vlezu do fronty, koukám 400 lidí, zajdu se občerstvit do kuchyně, zajdu si na fórum, pohodlně se připravim, povypínám programy, a celou tu dobu se těšim... má to něco do sebe.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:37:04  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
přesně, sólování ve WOW je těžká pohoda oproti EQII
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:39:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
solovat != expovat, solovat znamena hrat bez spoluprace ostatnich hracu v grupe. Ano, ve WoW se solo expuje rychleji nez v EQII, ale ani WoW ani EQII neni o expovani, ale o questeni. Plnenim questu ziskavas levly i kdybys nechtel.

Ted samozrejme nemluvim o lidech, kteri se zenou za levlem 60 aby si uzili "stupidni a neopravdove PvP", ale o lidech, ktere zajima taky hra mezi tim :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:39:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

15 minut fronta mi skoro ani nevadí. Popravdě, vlezu do fronty, koukám 400 lidí, zajdu se občerstvit do kuchyně, zajdu si na fórum, pohodlně se připravim, povypínám programy, a celou tu dobu se těšim... má to něco do sebe.

tak jsem s grupou na akci , jsem healer , hra me crashne 15 minut se nemuzu lognout a vratit do hry , mezitim ackoliv se grupa stahla do "safe" mista tak probehl repop - wipe tymu , naloguju wipe mne
akce skoncila na fronte

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:43:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

tak jsem s grupou na akci , jsem healer , hra me crashne 15 minut se nemuzu lognout a vratit do hry , mezitim ackoliv se grupa stahla do "safe" mista tak probehl repop - wipe tymu , naloguju wipe mne
akce skoncila na fronte

Hmm... vim, ze je tu par nestastniku, kteri maji problemy s pripojenim, ale troufam si tvrdit, ze 95% hracu jede pripojeni normalne. Napriklad me hra disconectla za tech 14 dni jen jednou (a to byla patrne chyba u me) a ANI JEDNOU mi nespadla.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:46:09  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Dovolim si nesouhlasit...
WoW ma 100x lepsi solo content nez EQ2... EQ2 melo doslova solo hru na hovno a ze vim o cem mluvim. Pac prvnich 28lvlu sem jel z 90% solo a potom samy pickup grupy.
Proste v EQ2 bouzel nejde solo nic kloudnyho delat :( (vyjma crafting)
Solovani v EQ2 je total pruda pac:
- xp sux
- loot total sux pac nemate v zadnou sanci najit neco cenneho (na group moby proste nikdo solo nema a jak je znamo jen ti dropujou nejakej ten rare loot)
- challenge sux (nejaky bossaci pro solo kde by si clovek mohl otestit jak je dobre? nebylo)

ve WoW to vidim uplne jinak... kdyz je grupa jde se instance a kdyz neni tak solovani je taky super!
- Vzdy je chance na Rare,Epic drop sice malej ale o to vetsi radost z toho itemu mate.
- XPit jde solo taky stejne dobre jak v grupe
- challenge je a je ji hodne! At uz bossove neobo solo zabijeni elite mobu.

so...
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:46:40  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

akce skoncila na fronte

Ano, taky jsem healer, taky mi to v instanci spadlo (ten posranej "disconnected"), taky sem 10 min čekal ve frontě, taky wipe grupy, taky wipe mě, a stalo se to jednou. Stalo se mi to takhle nevhodně jen jednou, a jedno upak při raidu... je to technickej problém.

Když čekám ve frontě, těšim se. A je známo že těšení se je na určitejch věcech to nejlepší... To je prostě jeden z faktů, kterej tu píšu proto aby bylo jasno že i ta otravná fronta má pozitivní účinky.

Edit - Jinak já dvakrát nebo třikrát zažil "tvrdej crash" následovanej "critical error" konzolí která Blizzimu odesílá detaily o chybě. Fór je v tom že při pokusu o odeslání mi to ještě napíše "error during sending, cannot send". To už je pak smutný.

Disconnect píčovině je na WoW stránkách věnováno dost textu a teď co sem si přenastavil síťovku podle jejich návodu to funguje.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 03/03/2005 15:50:00
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:46:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jezis ale tady neni chyba v tom, ze to spadne , to se proste obcas muze stat kazdymu a klidne z toho duvodu ze ma mizerny pripojeni ( ostatne v CR bezna zalezitost) ale to, ze kdyz me to spadne tak nejsem schopen v rozumnym case byt zpet a to pravidelne

napriklad si fakt nedovedu predstavit ze by nekdo delal ve wow co my v eq2 bezne , ze kvuli memory leaku v pulce dungu dva tri lidi restartuji klienta protoze jim to trosku zacina lagovat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:49:21  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

napriklad si fakt nedovedu predstavit ze by nekdo delal ve wow co my v eq2 bezne , ze kvuli memory leaku v pulce dungu dva tri lidi restartuji klienta protoze jim to trosku zacina lagovat

A proc to nedelaji? Protoze WoW je proste dobre naprogramovana :)) Sorry, ale tohle je argument spis proto EQ2 :)

Tragedy

Edited by - Tragedy on 03/03/2005 15:50:11
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:49:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
cekam ve fronte - sem nasranej ze nemuzu delat to co chci na to abych cekal si hru neplatim
takze nic pozitivniho

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:50:08  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja si to taky nedovedu predstavit .. protoze to delat nemusim :) na sestave kde jsem musel v E2 opravdu parkrat restartovat tak bezi Wow stale bez problemu svizne .)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:50:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

A proc to nedelaji? Protoze WoW je proste dobre naprogramovana :))

ja to teda u wow delam protoze tu hraju na slabsim compu nez mam na eq2 , a memory leak je za par hodin dost ukrutnej - nastesti nejsem na serveru s frontama

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:52:10  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

cekam ve fronte - sem nasranej ze nemuzu delat to co chci na to abych cekal si hru neplatim
takze nic pozitivniho

Jakto? Čekání na vánoce taky neni pozitivní? (Tedy pro lidi co vánoce baví a oslavují, teda ne mě).

To že se po spadnutí hry musíš zařadit do fronty je opět technickej nedostatek.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:52:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

quote:

ja si to taky nedovedu predstavit .. protoze to delat nemusim :) na sestave kde jsem musel v E2 opravdu parkrat restartovat tak bezi Wow stale bez problemu svizne .)

jj protoze wow muzes hrat na nejmensi detaily a poznas prd rozdil protoze je to porad stejne hnusny
kdezto eq2 jede kazdej na hranici moznosti aby si to "uzil"

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:53:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

takze nic pozitivniho

Jakto? Čekání na vánoce taky neni pozitivní? (Tedy pro lidi co vánoce baví a oslavují, teda ne mě).

jasne a cekani ve fronte na banany je taky vlastne fajn

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:53:24  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Staci hrat na serveru s nulovou cekaci dobou :)

Mechanismus cekani ve fronte je priznejme si pekne debilni, ale verim tomu, ze za nejaky cas bude plnit svuj ucel (tj. fronty nebudou, pac se hraci rozprostrou tak, aby fronty nebyly).

Coz v zadnem pripadne neznamena, ze s tim souhlasim :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:54:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

To si nemusis ani zkouset predstavit. WoW engine je jeden z nejlepe napsanych enginu co jsem mel moznost videt, jede jako blesk a neco jako memory leaky jsem jeste nezazil (a to jsem hral i pres 20 hodin v kuse a mam 3 roky stary sunky (A1.7 nebo P4 1.8).
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:54:35  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Hraju od 17:00 do 2:00 nad ránem, mrknu kolik žere Wow.exe .. 495MB .. 120MB volného, 1600x1200 AA6x AF16x, prostě pohodka
EQII bych musel s 1GB RAM nevím kolikrát restartovat.

Pertha : no to čekání je opruz, ale jelikož to prakticky nepadá a fronty jsou jenom od snad osmi do desíti větší, takže pokud začneš hrát dřív, tak není problém Mě to minulý týden spadlo několikrát a tento týden už ani jednou, vlastně od doby co vyšel ten nový patch.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:56:43  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
jj protoze wow muzes hrat na nejmensi detaily a poznas prd rozdil protoze je to porad stejne hnusny

kdyz jsme u toho tak grafika mi prijde lepsi u wow ciste z toho duvodu ze je vsude "neco", v E2 jsou bezpochyb super textury ale vsechno je to tak nejak bez zivota, "umele" ... jako kdyz si koupis novy byt, das tam nejlepsi moznou tapetu, super podlahu ale nemas tam zadne vybaveni, nic co by to polidstilo .. to ve wow je spousta detailu a celej svet je i pres svoji relativne jednoduchou grafiku zivej, ne jen steny a potvory.

To je ale celkem subjektivni, ne kazdymu to tak sedne.

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:56:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zustanme u tvych PvE oplacavanych serveru. Tam fronta neni (az snad na jednu vyjimku).

PvP te nemusi zajimat, nebo se pletu?

Ted mne napadlo, ze tady to Sony pekne posrala. Je videt, ze lidi proste pvp i kdyz omezene chteji. Sony se diky neexistenci pvp serveru pripravila imho tak o 50-70 procent hracu.

Edited by - VT on 03/03/2005 15:57:20
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:57:01  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

takze nic pozitivniho

Kdyby si ten banán jedl X-XX hodin a byl bys přitom v tranzu kde lítáš ve fantasy světě, by ta fronta vedla až do centrály SOE.

Jinak posty kde používáš shitgumenty (shit-argumenty) který maj bejt akorát vtipný a ukázat tvé borectví si nech pro sebe.

Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:58:29  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Když už tohle musíš pravidelně dělat (u WoWu jsem o tom mimochodem nikdy neslyšel), tak restartuj před dungeonem
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:59:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz jsme u toho tak grafika mi prijde lepsi u wow ciste z toho duvodu ze je vsude "neco", v E2 jsou bezpochyb super textury ale vsechno je to tak nejak bez zivota, "umele" ... jako kdyz si koupis novy byt, das tam nejlepsi moznou tapetu, super podlahu ale nemas tam zadne vybaveni, nic co by to polidstilo .. to ve wow je spousta detailu a celej svet je i pres svoji relativne jednoduchou grafiku zivej, ne jen steny a potvory.

mel sis v eq2 zapnout floru atd :) a hned bys tam neco mel

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:59:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

Zustanme u tvych PvE oplacavanych serveru. Tam fronta neni (az snad na jednu vyjimku).

PvP te nemusi zajimat, nebo se pletu?

Ted mne napadlo, ze tady to Sony pekne posrala. Je videt, ze lidi proste pvp i kdyz omezene chteji. Sony se diky neexistenci pvp serveru pripravila imho tak o 50-70 procent hracu.

hraju na pvp serveru :) pve mam dost v eq2

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:00:38  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Neboli Everquest II .. styl jak nábytek z Ikea
Ve WOW je vše uvěřitelné narozdíl od Everquest II, z WOW dýchá atmosféra (dveře tam mohli dát )
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:01:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jo měl .. fps v prdeli
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:01:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

takze nic pozitivniho

Kdyby si ten banán jedl X-XX hodin a byl bys přitom v tranzu kde lítáš ve fantasy světě, by ta fronta vedla až do centrály SOE.

Jinak posty kde používáš shitgumenty (shit-argumenty) který maj bejt akorát vtipný a ukázat tvé borectví si nech pro sebe.

promin ale ty jsi zacal s vanocema , takze si je nech pro sebe a ja na ne nebudu ve stejnym duchu reagovat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:02:51  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale ja ji tam mel :) a ty vis co tim chci rict :)
proste ja nevim proc mi prave ta jednodussi grafika wow prijde mnohem realnejsi nez "superduper 3D studio" textury a objekty E2

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:03:16  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

takze nic pozitivniho

promin ale ty jsi zacal s vanocema , takze si je nech pro sebe a ja na ne nebudu ve stejnym duchu reagovat

Začal, a sem ochotnej se jich pevně držet. Za tim přirovnánim si stojim, ale tvoje přirovnání "průměrný člověk, nebo třeba malé dítě, se těší na vánoce" = "čekání ve frontě na banány" se mi zdá...

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:03:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja to teda u wow delam protoze tu hraju na slabsim compu nez mam na eq2 , a memory leak je za par hodin dost ukrutnej - nastesti nejsem na serveru s frontama

?? Moje PC běží i 3 dny v tahu, WoW různě zapínám, vypínám, pouštím si filmy, hraju písnička, Word běží téměř nonstop a žádný hovadiny typu memory leak apod. nepozoruju. A to už vůbec nebudu mluvit o Mekovi, kterého nerestartuju i 14 dnů a WoW na něm pouštím taky.

Chyba bude asi někde jinde.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:05:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

proste ja nevim proc mi prave ta jednodussi grafika wow prijde mnohem realnejsi nez "superduper 3D studio" textury a objekty E2

Uz jsem to psal Perthovi do "Pokecu", takze to pstnu i sem

Je vidno, ze kazdy si pod pojmem grafika predstavuje neco jineho. Ja hledam styl, atmosferu a napadite pojeti. Rozhodne me nezajima pocet polygonu.

Mimochodem jedno z oceneni, kterych se WoW dockal je prave za umeleckou stranku veci (Special Achievement in Art Direction - GameSpy)

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:07:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

quote:

?? Moje PC běží i 3 dny v tahu, WoW různě zapínám, vypínám, pouštím si filmy, hraju písnička, Word běží téměř nonstop a žádný hovadiny typu memory leak apod. nepozoruju. A to už vůbec nebudu mluvit o Mekovi, kterého nerestartuju i 14 dnů a WoW na něm pouštím taky.

Chyba bude asi někde jinde.

Asi pertha pouští EQII a WOW dokupy a ten EQII mu pak sežere zbytek paměti a WOW se mu pak holt trhá že
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:07:21  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Potvrzuju že EQ2 je nutný občas restartovat (a nemám špatnej počítač).

WoW běží mnohem dýl, POZORUJU zpomalení výkonu v závilosti na tom jak dlouho hraju. Než pouštim WoW, dám si restart a jedu pokud možno bez dalších aplikací. Přesto se dá hrát 10 hodin v kuse.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:08:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

takze nic pozitivniho

Začal, a sem ochotnej se jich pevně držet. Za tim přirovnánim si stojim, ale tvoje přirovnání "průměrný člověk, nebo třeba malé dítě, se těší na vánoce" = "čekání ve frontě na banány" se mi zdá...

byly casy kdy se cekalo na banany , veris ? a sou lidi co se tesili na ty banany, nebo mandarinky pred vanocema ale rozhodne si neuzivali napr mrznuti ve fronte pred obchodem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:10:58  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Je vidno, ze kazdy si pod pojmem grafika predstavuje neco jineho. Ja hledam styl, atmosferu a napadite pojeti. Rozhodne me nezajima pocet polygonu.

Mimochodem jedno z oceneni, kterych se WoW dockal je prave za umeleckou stranku veci (Special Achievement in Art Direction - GameSpy)

Absolutní souhlas. WoW má atmosféru.... do fantasy pohádky se hodí fantasy pohádková grafika která podněcuje fantazii a představivost a nevim co ještě... (například jako černobílá umělecká fotografie).

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:12:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

s tim muzu klidne souhlasit, me nesedi ani ten styl a proto vidim i ty hranaty postavicky atd, kdyby se me libil grafickej styl klidne bych to omlouval :)
pro me ma obrovskou atmosferu svet eq2 se vsim co prinasi graficky vymozenosti od vychodu slunce v commonlands pres prosvitani slunce v nektulosu nebo bitvy s "dinosaurem" co vypada jak z jurskyho parku v obelisk of light az po vychod roztrzenyho mesice v TS

nic podobne uchvacujiciho jsem ve wow nenasel

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:15:09  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

s tim muzu klidne souhlasit, me nesedi ani ten styl a proto vidim i ty hranaty postavicky atd, kdyby se me libil grafickej styl klidne bych to omlouval :)
pro me ma obrovskou atmosferu svet eq2 se vsim co prinasi graficky vymozenosti od vychodu slunce v commonlands pres prosvitani slunce v nektulosu nebo bitvy s "dinosaurem" co vypada jak z jurskyho parku v obelisk of light az po vychod roztrzenyho mesice v TS

nic podobne uchvacujiciho jsem ve wow nenasel

tys nevidel zapad slunce nad pobrezim v booty bay? nocni oblohu? nevylezl jsi na tu nejvyssi horu v barrens a nevidel pod sebou jenom mraky? ... jediny co by mohli jeste pridat je pocasi (snih, dest, pisecna boure)

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:15:10  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No me se EQ2 grafika fakt libila. Pamatuju si take, jak sem se zpocatku skepticky dival na SS z WOW a rikal si, o boze to je hnuste, ale po te, co sem to videl hybat se, sem zmenil nazor. dokonce se mi WOW grafikcy libi kazdy den vic a vic.

Zaver: libi se mi obe grafiky jak EQ2 tak WOW.

Co se tyce enginu, tak to je to totalni vybuch EQ2, nemyslim ted ani hardwarovou narocnost to neberu jako chybu, ale neschopnost enginu vyporadat se s vetsim mnozstvim postav na malem miste.

Engine WOW je proste nekde uplne jidne nez ostatni hry at je to EQ2 nebo DAOC.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 03/03/2005 16:17:21
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:16:07  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

takze nic pozitivniho

byly casy kdy se cekalo na banany , veris ? a sou lidi co se tesili na ty banany, nebo mandarinky pred vanocema ale rozhodne si neuzivali napr mrznuti ve fronte pred obchodem

"byly casy kdy se cekalo na banany , veris ?" - Nejsem debil ani mimino, takhle si povídej se spolužákama.

A já někde mrznu? Když se najim, zajdu si na web, přečtu si novinky, fórum, pustim si hudbu, to neni mrznutí... prostě se velice příjemně připravuju na něco velice příjemnýho. To je ta pozitivní stránka čekací fronty když si to člověk sám umí spříjemnit, tu negativní stránku to samozřejmě nevymaže. Když někdo bude furt vytahovat že "ta fronta je příííšerná" tak mu prostě povim tohle.

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:18:40  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

dveře tam mohli dát

dyt tam jsou, treba ve Scarlet Monastery
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:24:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

No me se EQ2 grafika fakt libila. Pamatuju si take, jak sem se zpocatku skepticky dival na SS z WOW a rikal si, o boze to je hnuste, ale po te, co sem to videl hybat se, sem zmenil nazor. dokonce se mi WOW grafikcy libi kazdy den vic a vic.

Zaver: libi se mi obe grafiky jak EQ2 tak WOW.

Co se tyce enginu, tak to je to totalni vybuch EQ2, nemyslim ted ani hardwarovou narocnost to neberu jako chybu, ale neschopnost enginu vyporadat se s vetsim mnozstvim postav na malem miste.

Engine WOW je proste nekde uplne jidne nez ostatni hry at je to EQ2 nebo DAOC.

me jako hrace naprosto nezajima jakej ma hra engine, ale zato me zajima jak vypada , takze by hra mohla mit suprengine ale kdyz budu ctvereckem honit kolecko tak me to uz v dnesni dobe tak nejak nebude brat

ale ne, na to jak "rychla" wow je vypada docela slusne, kdyby byl trochu vic jinej styl grafiky tak by se me asi i libil

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:27:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

me jako hrace naprosto nezajima jakej ma hra engine, ale zato me zajima jak vypada , takze by hra mohla mit suprengine ale kdyz budu ctvereckem honit kolecko tak me to uz v dnesni dobe tak nejak nebude brat

ale ne, na to jak "rychla" wow je vypada docela slusne, kdyby byl trochu vic jinej styl grafiky tak by se me asi i libil

aha, takze ti nutne restarty klienta ani trosku nevadi, ze? ...zajimave... nevim jestli EQ2 bezi ve windowed modu jako muze bezet WoW, ale pokud ano, tak teda nevim co delas tech pet minut, nez se ti to prepne do jineho okna
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:28:00  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tvy prirovnani pokulhavaji myslim vic nez Perthova.

Snazis se mi snad rict, ze ze scenarii
A) Jdu do kina, koupim listky, jdu na film
B) Jdu do kina, fronta az na dvur, musim pul hodiny cekat, a navic dost mozna nestihnu film ktery jsem planoval vcas
je lepsi verze B?
Ze je to pro tebe lepsi o tu "pridanou hodnotu" ve forme cekani ve fronte a nejistote, ze stihnes zadany film (ci ve hre domluvenou akci)? A zazitek z takovyho filmu kvalitnejsi?

To zni jako docela zajimava uchylka. Asi jako celej den vedome mrznout v zime pred hospodou jen proto, aby si vic ocenil, ze je uvnitr teplo ;)

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 03/03/2005 16:31:20
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:29:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
restaruju eq2 cca jednou za den, mam to hotovo za cca 20sec

a stve me to , nastesti za 20 sec nehrozi wipe grupy

jo a bezim eq2 porad ve windowed modu a prepinani mezi oknama mam instantni

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 03/03/2005 16:29:57
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:30:49  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
EQII bezi v okne v pohode a prepinani je prakticky instantni.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:38:43  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

quote:

Tvy prirovnani pokulhavaji myslim vic nez Perthova.

Snazis se mi snad rict, ze ze scenarii
A) Jdu do kina, koupim listky, jdu na film
B) Jdu do kina, fronta az na dvur, musim pul hodiny cekat, a navic dost mozna nestihnu film ktery jsem planoval vcas
je lepsi verze B?
Ze je to pro tebe lepsi o tu "pridanou hodnotu" ve forme cekani ve fronte a nejistote, ze stihnes zadany film (ci ve hre domluvenou akci)? A zazitek z takovyho filmu kvalitnejsi?

To zni jako docela zajimava uchylka. Asi jako celej den vedome mrznout v zime pred hospodou jen proto, aby si vic ocenil, ze je uvnitr teplo ;)

Já ale použil takovéhle přirovnání:

A) Jdu do kina, koupim listky, jdu na velice dlouhý výborný film
B) Jdu do kina, fronta az na dvur, tak si musim na půl hodiny sednout do Game baru a kecat s kámošema, dát si pivo, něco k jídlu, a celou tu dobu se bavim a celu tu dobu se těšim do kina.

Ano, ta přidaná hodnota ve formě "čekání v jistotě a pohodě" nakonec může ovlivnit kvalitu zážitku tak, že verze B bude nakonec příjemnější než verze A. Jinými slovy, spojíš příjemné s příjemným = děláš příjemný věci, a velice příjemně se u toho těšíš že za chvilku už budeš ve hře.

Čekání v nejistotě je jen tvůj problém, já se loguju zásadně včas, aby to čekání nebyl stres esi to stihnu, ale pohodička. Jak sem psal, záleží na tobě jak si s frontou poradíš. A pak může být i pozitivní....

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:40:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Musim sem postnou tvuj post:

Nejak mi tam nesedi terminy "jednou za den", "bezne", "v pulce dungu", "dva-tri lidi"... nejak mi to nejde dohromady, kdyz vlastne ten memory leak neni problem.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  16:48:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Musim sem postnou tvuj post:

Nejak mi tam nesedi terminy "jednou za den", "bezne", "v pulce dungu", "dva-tri lidi"... nejak mi to nejde dohromady, kdyz vlastne ten memory leak neni problem.

protoze hrajeme porad spolu a high end pocitace od sebe nejsou prilis odlisny tak proste restartujeme zaroven, co je na tom divnyho ?
a ano jednou za den restartovat klienta povazuju za bezne

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 1,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000