Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:40:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Jak bysme tedy podle vas meli nazyvat "PvP" servery WoW? AvH nebo HvA nebo snad "neopravdove PvP servery"? O takovych vecech se hadaji deti ve skolce.

Napr. AvH. Problem Tragedy je, ze ja se o nicem nehadam. Mne je srdecne jedno co vy si pod pojmem pvp predstavujete. Ja pouze prezentuji svuj nazor.

Ty zacinas s posty typu "budeme vas vzyvat jako bohy atd.". Imho se hadas a trollujes prave ty.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:41:10  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend
Julian se do nej hned pustil, protoze kazda prilezitost jak to "nandat" VT je preci dobra

Ano, je to problem cervene barvy (VT) a primitivnich byku (Julian, Tragedy). Ja to chapu, ale trosku sebekontroly by temto primitivnim bykum neuskodilo.

Edited by - VT on 03/03/2005 10:42:07
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:43:06  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja myslim ze tomu klidne muzem dal rikat PvP server, VT jen chtel upozornit ze mnoho lidi chape pod pojmem PvP neco dost jineho a Julian se do nej hned pustil, protoze kazda prilezitost jak to "nandat" VT je preci dobra

No spis proto, ze me prislo, ze se VT pousti prostrednictvim Stana do vsech, co si dovoli rict o nejakem serveru WoW, ze je PvP.

No comment
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:53:43  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Ano, je to problem cervene barvy (VT) a primitivnich byku (Julian, Tragedy). Ja to chapu, ale trosku sebekontroly by temto primitivnim bykum neuskodilo.

Mohu uz tuto odpoved povazovat za flame, nebo ji jeste zeditujes?

No comment
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  10:59:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Jak bysme tedy podle vas meli nazyvat "PvP" servery WoW? AvH nebo HvA nebo snad "neopravdove PvP servery"? O takovych vecech se hadaji deti ve skolce.

Napr. AvH. Problem Tragedy je, ze ja se o nicem nehadam. Mne je srdecne jedno co vy si pod pojmem pvp predstavujete. Ja pouze prezentuji svuj nazor.

Ty zacinas s posty typu "budeme vas vzyvat jako bohy atd.". Imho se hadas a trollujes prave ty.

Ve WoW jsou zatim dva druhy serveru PvP a NORMAL. A presne timto "nezvoslovim" je Blizzard prezentuje. Pripada mi tedy normalni tyto servery timto zpusobem nazyvat. A naopak mi pripada nesmyslne reagovat zpusobem jako VT na post, kde si nekdo dovoli nazvat PvP server PvP serverem.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:04:51  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Takovyho kriku o slovickareni....
Ja to vzdycky bral tak, ze rozdeleni je pomerne snadne:

Pure PvP aka FFA
Soft PvP aka RvR
Pseudo PvP aka Normal aka "boj si musi zapnout oba"
Non PvP aka EQlike

To ze se body 1 a 2 pomerne vyrazne lisi je snad jasne kazdemu a neni potreba o tom popsat stohy papiru

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:11:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Takovyho kriku o slovickareni....
Ja to vzdycky bral tak, ze rozdeleni je pomerne snadne:

Pure PvP aka FFA
Soft PvP aka RvR
Pseudo PvP aka Normal aka "boj si musi zapnout oba"
Non PvP aka EQlike

To ze se body 1 a 2 pomerne vyrazne lisi je snad jasne kazdemu a neni potreba o tom popsat stohy papiru

Ano rozdelil si to spravne... nicmene ve WoW jsou servery nazyvane PvP a NORMAL a je tudiz normalni je takto nazyvat.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:19:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
to je des ja si jdu zahrat a vy se zatim pohadate mezi sebou ? to vas ten wow tak nebavi ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:32:33  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
To víš, nějak je ten post count potřeba nahonit. ;-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:32:48  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

to je des ja si jdu zahrat a vy se zatim pohadate mezi sebou ? to vas ten wow tak nebavi ?

Kdyz nemuzu hrat, tak se o nem aspon hadam :))

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:33:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

To víš, nějak je ten post count potřeba nahonit. ;-)

no jasne to delam pres den v praci :) ale ne vecer to hraju :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:38:42  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
A čím menší smysl dává to co jsi napsal, tím větší je radost z čerstvě získané +1 :D

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:42:01  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

A čím menší smysl dává to co jsi napsal, tím větší je radost z čerstvě získané +1 :D

To ze se tu hadame o blbostech neznamena, ze bude tolerovan posthunt.

Tragedy
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:42:48  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Tohle je totiz "skutecnej" PvP topic .

No comment
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:48:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem v praci. WoW mne bavi, ale tady ho fakt hrat nemuzu :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:58:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
nicmene ve WoW jsou servery nazyvane PvP a NORMAL a je tudiz normalni je takto nazyvat.

A???

Tvrdil, nekdo ze je nenormalni je takto nazyvat? Ja si pouze dovolil rici svuj nazor, ze ja bych ho takto neoznacil bo z meho pohledu to neni pvp server, je to server kde se placaji dve strany konfliktu only (avh).

Ale asi jsem si dovolil hodne ....

Edited by - VT on 03/03/2005 11:59:13
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2005 :  11:58:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Julian

Tohle je totiz "skutecnej" PvP topic .

Bohuzel te musim zklamat, ale tohle neni skutecnej PvP topic. Ten vypada nejak takhle

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12113

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:10:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
nicmene ve WoW jsou servery nazyvane PvP a NORMAL a je tudiz normalni je takto nazyvat.

A???

Tvrdil, nekdo ze je nenormalni je takto nazyvat? Ja si pouze dovolil rici svuj nazor, ze ja bych ho takto neoznacil bo z meho pohledu to neni pvp server, je to server kde se placaji dve strany konfliktu only (avh).

Ale asi jsem si dovolil hodne ....

To je fuk... pokud by nekdo PvP server WoW nazyval FFA serverem, pak tvou pripominku chapu. Ale PvP je proste skupina, kam dle meho spadaji i servery WoW.
FFA, RvR, HvA :) a podobne ... jsou podskupiny. To je jako tvrdit, ze WoW neni RPG, protoze to je prece MMORPG.
Nicmene tahle debata je fakt pitoma :) podte se pro zmenu hadat treba o EQ2 a pojezdit Perthu :))

Tragedy
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:14:52  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
EQ2 je ako skutocny zivot, je tazky je frustrujuci, niekedy sa dari niekedy sa nedari, ludia su zli atd. Skutocnu radost nad urobenim nejakeho tazkeho questu, alebo po vyrobeni nejakeho super itemu u mna nedokazala vyvazit ten "vopruz" predtym.
WoW je hra - zapnem, najdem (ked nenajdem pockam 10 min) zabijem a vyhram a to vsetko behom hodiny hrania, preto som presiel na WoW.

Niekto tu hovoril ze PvP vo WoW je obycnajna "placana" bez hlbsieho zmyslu a challengu, to je bohuzial momentalne pravda, uz aby to zmenili.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:27:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jj pojdte me pojezdit :) nemam s kym flamovat a neroste postcount a ja chcu modry hvezdicky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:30:19  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ripptor: Nevim jestli je bez smyslu, ale kdyz sme vcera se skupinkou Finu/Svedu (v ty jejich hatmatilce se nevyznam:)) v Hillsbardu likvidovali pribihajici Aliancniky, tak me to nejen bavilo, ale jeste to melo smysl. Chranili jsme ostatni low levely :)

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:33:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no ti taureni mají své kouzlo, jak jsem je včera tak pozoroval při boji a pak na zemi
Jak myslíte že je tohle přesné?
http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php

Edited by - spajdr on 03/03/2005 12:34:47
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:34:04  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ripptor: Nevim jestli je bez smyslu, ale kdyz sme vcera se skupinkou Finu/Svedu (v ty jejich hatmatilce se nevyznam:)) v Hillsbardu likvidovali pribihajici Aliancniky, tak me to nejen bavilo, ale jeste to melo smysl. Chranili jsme ostatni low levely :)

Spise se jednalo o grupu svedu ci skup. jine narodnosti. Finove hraji na Ravencrestu.

Edited by - VT on 03/03/2005 12:38:26
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 03/03/2005 :  12:55:23  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
2 Van Tassel: uzasny postreh s tymi Finmi

2 Tragedy: Hovor si co chces PvP v takej podobe ako je teraz ma nebavi, nic ma nenuti utocit na inych hracov, pretoze za to nic nedostanem (pocit ze haha musi si ist po telo, ma velmi nenaplna), ja to momentalne beriem len ako sebaobranu. A sebaobrana je nutnost a nie zabava. Pokial si dobre spominam vcera som ta zahliadol v Hillsbrand foothills a oprav ma ak sa mylim, ale ty nie si v pozicii na obranovanie slabsich hracov, si bol akurat na hranici aby si tam prezil :)
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 03/03/2005 :  13:01:14  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj pojdte me pojezdit :) nemam s kym flamovat a neroste postcount a ja chcu modry hvezdicky

Nekdy lituji ze v EQ2 neni PvP (i kdyz jsem tomu nikdy neprisel na chut) a nemohl te vecer "pojezdit".

Ale jinak je tento topic suprove cteni...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  13:27:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

Nekdy lituji ze v EQ2 neni PvP (i kdyz jsem tomu nikdy neprisel na chut) a nemohl te vecer "pojezdit".

Ale jinak je tento topic suprove cteni...

bys me nemoh pojezdit s tvou prdeli leda zasednout

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/03/2005 :  13:59:47  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gabriel

IMHO nejlepší a skutečné fullPvP bylo v AC :-) Tam se dokonce nerozlišovalo ani v rámci guildy. Prostě absolutně všechno je RED a navíc citelný postih možný jak na vybavení, tak na statech :-)

To je zajimavy pristup a musim rict, ze obcas se to mohlo i hodit, kdyz byl nekdo v guilde na zabiti :).

kdyby tohle fungovalo i ve WoW tak by se pulka zdechlin vyvrazdila
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:06:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

2 Van Tassel: uzasny postreh s tymi Finmi

2 Tragedy: Hovor si co chces PvP v takej podobe ako je teraz ma nebavi, nic ma nenuti utocit na inych hracov, pretoze za to nic nedostanem (pocit ze haha musi si ist po telo, ma velmi nenaplna), ja to momentalne beriem len ako sebaobranu. A sebaobrana je nutnost a nie zabava. Pokial si dobre spominam vcera som ta zahliadol v Hillsbrand foothills a oprav ma ak sa mylim, ale ty nie si v pozicii na obranovanie slabsich hracov, si bol akurat na hranici aby si tam prezil :)

Mozna nejsem, a nebyl ani zbytek grupy (21-25), ale kdyz se ruka k ruce vine, tak se dilo podari :)

Tragedy
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:12:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozna nejsem, a nebyl ani zbytek grupy (21-25), ale kdyz se ruka k ruce vine, tak se dilo podari :)

tak tak, pred par dny sem se nachomejtl k velke bitve AvH v Taren Mill, na strane H byli prevazne levely 30-35 a na strane A sem tam i nejekej ?? level (ja byl 31 a kdyz se mu nestastne podarilo dostat se mezi nas tak stejne lehnul a pomerne rychle pac se na nej vsici vrhli, byla to desna prca

ovsem co se tyce bezhlaveho zabijeni vseho co potkam to me taky nebere, ja sam od sebe utocim pouze na stejne levely a pouze pokud se potkame treba na ceste, kdyz usatec bojuje, tak jen probehnu... obcas me nekdo napadne ve spatne chvili nebo me pojezdi vetsi skupina nebo neumerne vetsi lvl, ale to pro me neni duvod delat to same usatejm

EDIT: co je prosim RvR ?

Edited by - Warlord on 03/03/2005 14:12:48
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:16:32  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Sony se naváží do Blizzard

http://eq2players.station.sony.com/en/content.vm?page=FreeContent
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:26:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

no je fakt ze neco jako frontu na hrani bych nesnesl ani minutovou

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:35:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jojo... to ja u EQ taky ne :)

Tragedy
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:43:39  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
ROFL to bolo dobre
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:45:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jednoznačně je potřeba Blizzard za ty fronty nakopat do prdele a je dobře že se do nich Sony opřelo. Jen to nebude mít žádný jiný vliv, než že si lidi řeknou - ano to je pravda.

Bohužel.

Navíc je to relevantní narážka jen na EU english PvP servery, a to není mnoho.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:52:32  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Jednoznačně je potřeba Blizzard za ty fronty nakopat do prdele a je dobře že se do nich Sony opřelo. Jen to nebude mít žádný jiný vliv, než že si lidi řeknou - ano to je pravda.

Bohužel.

Navíc je to relevantní narážka jen na EU english PvP servery, a to není mnoho.

Ja radeji mesic pretrpim fronty, nez pak byt na poloprazdnym serveru. U mobovacky jako EQ je fuk, kolik lidi hraje, ale u PvP serveru (neopravdovem), je pocet hracu dost podstatny.

Tragedy
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:52:55  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
njn - proc nezavedli (jiz tisickrat proprany) system jako ma FFXI a nevyhnuli se problemum mne hlava nebere.... asi to bude neco jako tvorba zakonu u nas - proc prebirat neco co funguje, kdyz muzeme vymyslet vlastni nefunkcni zprznenost...

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:53:20  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

WoW by taky neměl fronty, kdyby měl tolik hráčů co EQ2

Na oficiálních WoW fórech jsem četl stížnosti, že EQ2 neměl po vydání prakticky žádný high-end content. Zajímalo by mne jako to tedy skutečně je - kolik má EQ instancí (nebo epic zón) pro malou partu na max levelu (50?) a kolik pro velké raidy?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  14:54:44  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
mimochodem mam pocit ze jsem za dnesek napsal vic topicu nez za predchozi 3 tejdny.... holt z debilni sluzebky v kokotsky Warsawe se hrat neda ;((((

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:04:14  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:

quote:

Na oficiálních WoW fórech jsem četl stížnosti, že EQ2 neměl po vydání prakticky žádný high-end content. Zajímalo by mne jako to tedy skutečně je - kolik má EQ instancí (nebo epic zón) pro malou partu na max levelu (50?) a kolik pro velké raidy?

Lol. Presne toto citam o WoW na oficialnych i neoficialnych forach. A toho flamovania okolo

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:05:21  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

njn - proc nezavedli (jiz tisickrat proprany) system jako ma FFXI a nevyhnuli se problemum mne hlava nebere.... asi to bude neco jako tvorba zakonu u nas - proc prebirat neco co funguje, kdyz muzeme vymyslet vlastni nefunkcni zprznenost...

Tenhle system nebyl zatim v zadne jine hre (nechapu)... asi ignoruji japonskou produkci .)

Tragedy
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:07:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Nonflame offtopic - je ta patecni udrzba pravidelna? ie bude i zitra? (na strankach ztim nic nemaj - coz nic neznamena)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:08:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Tharn

abych rek pravdu tak netusim :) nestiham prochazet ani ty na lvl 40 a zastavuju si expeni aby ty zony byly chalenge a ne ze abych se tam podival tak tam pujdu s vysokym levelem a nic z toho nebudu mit
ale co mam odezvu od lidi z mdk na vyssich levelech tak zatim nemaj problem ze by nemeli kam jit

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 03/03/2005 15:11:24
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:09:25  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
nejak podelany quote

Edited by - brutus on 03/03/2005 15:10:29
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:11:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nonflame offtopic - je ta patecni udrzba pravidelna? ie bude i zitra? (na strankach ztim nic nemaj - coz nic neznamena)

Jak to chapu ja, tak by mela byt pravidelna.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:11:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejak podelany quote

nj uz hraju :) tak tomu venuju malou pozornost

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:12:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo je pravidelná, ale občas to nahodili né pak v 11 ale až tak 11:40, poslední pátek. Ani se nedivím že jsou vlastně fronty na EU serverech od WOW, chápu že sony sere to že jim spousta hráčů odešla z EQII hrát WOW a pak se projeví to čekání
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:17:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jo je pravidelná, ale občas to nahodili né pak v 11 ale až tak 11:40, poslední pátek. Ani se nedivím že jsou vlastně fronty na EU serverech od WOW, chápu že sony sere to že jim spousta hráčů odešla z EQII hrát WOW a pak se projeví to čekání

z ceho soudis ? ze lidi z eq2 , kteri by stejne odesli bo sou to gameturisti , tak odchazej kvuli wow ? abych rek pravdu tak z cca 50 hracu co v eq2 znam tak neodesel zadnej :)
jedinej ubytek hracu, kterej jsem ve hre zaznamenan byl po presunu hracu na splitpaw takze runnyeye ted neni tak preplnenej - driv se clovek nemoh nekam hnout aby tam nebyla grupa hracu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:19:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

z ceho soudis ? ze lidi z eq2 , kteri by stejne odesli bo sou to gameturisti , tak odchazej kvuli wow ? abych rek pravdu tak z cca 50 hracu co v eq2 znam tak neodesel zadnej :)
jedinej ubytek hracu, kterej jsem ve hre zaznamenan byl po presunu hracu na splitpaw takze runnyeye ted neni tak preplnenej - driv se clovek nemoh nekam hnout aby tam nebyla grupa hracu

Ále, jen jsem si dovolil menší flamewar
Ale stejně by mě zajímalo jak vyšlo v Evropě WOW, co to udělalo s celkovou populací lidí co hrají EQII, kolik z nich přešlo na WOW.
Jenomže tím se Sony chlubit určitě nebude.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:27:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
asi ne jen ze subjektivniho pocitu muzu rict, ze lidi na runnyeye kterych rapidne ubylo po presunech na splitpaw zase postupne pribyva

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 03/03/2005 :  15:27:29  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ále, jen jsem si dovolil menší flamewar
Ale stejně by mě zajímalo jak vyšlo v Evropě WOW, co to udělalo s celkovou populací lidí co hrají EQII, kolik z nich přešlo na WOW.
Jenomže tím se Sony chlubit určitě nebude.

Jestli hralo EQ2 vic "blbounu" jako sem ja tak ani moc ne... ja uz EQ2 nehraju 4 mesice a jeste sem necancelnul billing Ale uz se budu muset dokopat pac to nejak leze do penez zvlast kdyz sem mel predplaceny i vsechny ty web ficurinky.

so...
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000