Author |
Topic  |
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 15:34:01
|
tak jo, mam to, za preorder je nejakej prstynek, ale portebuju tak 10 levelu, nez ho muzu pouzit. mam i quest do te burial chamber. pro me samozrejme rudy.
existuje nejaka, alespon vzdalena mozost, ze by me nekdo vzal z lidi s preorderem do party a nechal me tam nechcipnout? :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 15:35:20
|
zalezi na tom kde bude do te zony vlez :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 15:37:03
|
v nektulosu |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 15:53:59
|
Podle vseho je vlez za vodopadama v NF. Bykly tam vzdy neaktivni vrata, ted sna dbudou aktivni 
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 16:18:56
|
quote: Originally posted by Jaris
Podle vseho je vlez za vodopadama v NF. Bykly tam vzdy neaktivni vrata, ted sna dbudou aktivni 
kterym smerem priblizne? ja mam z NF odkrytej malinkej kousek, mam bobky to sam prolejzat |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 16:20:41
|
Di furt podle vody. |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 16:21:09
|
ze uz dany objekt mam koupeny, tak uvidim, AFAIK SOE novinarskejm uctum automaticky aktivuje vsechna rozsireni vcetne krabicovejch datadisku. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 16:22:23
|
Di furt podle vody.
No v lvl kolem 20ti spis plav vodou a nedychej moc nahlas :-) |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 16:27:40
|
quote: Originally posted by Genagen
ze uz dany objekt mam koupeny, tak uvidim, AFAIK SOE novinarskejm uctum automaticky aktivuje vsechna rozsireni vcetne krabicovejch datadisku.
jo, uz jsem to zjistil, v podstate me to prekvapilo, necekal sem, ze mam dozivoti u EQ2 a to s plnou ostrahou :)
ad plavani a dychani - to je rpave to, o cem mluvim. budu vdecnej za prijeti do skupiny, ale je mi jasne, ze tam budu maximalne jako kanonen futr |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 13:53:54
|
No, je fakt ze na L24 asi tezko muzu mluvit o kempovani - zatim jsem mel potrebu sehnat takovyhleho moba jen parkrat - fallen noble (kdyz se jeste spawnoval do zdi), LBWisp a hned potom Rama. Podle mne kampovani je cesta pro ty kdo maj spoustu casu a radi se nudej. Vsechny tyhle prdoly sem vyresil tak, ze jsem delal proste jiny questy a cas od casu kdyz jsem sel okolo tak jsem tak kouk. LBWispa jsem zabil 2x behem 4 dni a Ramu sem uz vubec necampoval, akorat potreti sem ho tam nasel jak se nudi tak jsem mu ulevil. Urcite tu na mne nekdo vyrukuje s tim, ze na vyssich levelech tohle nejde protoze ... o tom nic nevim a zatim je mi to jedno. Tenhle muj zpusob campovani za behu mi vyhovuje pac nikam nepospicham a casu a nedodelanejch questu mam dost. Navic hraju vetsinou solo, takze nejsem svazanej tim ze "v sobotu naloguj a budeme kempovat".
Jinak k puvodnimu tematu. BC urcite budou hezka vec, ale level na to zatim nemam :) a radsi si pockam az tomu SOE vychyta mouchy a vsi, protoze to bude urcite nejaka narychlo uvarena polivcicka.
|
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 14:12:16
|
ja takhle nakonec vyresil toho named orca na jich od Freeportu, proste tam jednou byl... ale u spousty namedu tohle nejspis nefunguje, prootze se na ne fakt skoro stoji fronty - v tomhle je vyhoda, ze na Runneye nehraje ted tolik lidi |
 |
|
Topic  |
|