tak jo, mam to, za preorder je nejakej prstynek, ale portebuju tak 10 levelu, nez ho muzu pouzit. mam i quest do te burial chamber. pro me samozrejme rudy.
existuje nejaka, alespon vzdalena mozost, ze by me nekdo vzal z lidi s preorderem do party a nechal me tam nechcipnout? :)
No, je fakt ze na L24 asi tezko muzu mluvit o kempovani - zatim jsem mel potrebu sehnat takovyhleho moba jen parkrat - fallen noble (kdyz se jeste spawnoval do zdi), LBWisp a hned potom Rama. Podle mne kampovani je cesta pro ty kdo maj spoustu casu a radi se nudej. Vsechny tyhle prdoly sem vyresil tak, ze jsem delal proste jiny questy a cas od casu kdyz jsem sel okolo tak jsem tak kouk. LBWispa jsem zabil 2x behem 4 dni a Ramu sem uz vubec necampoval, akorat potreti sem ho tam nasel jak se nudi tak jsem mu ulevil. Urcite tu na mne nekdo vyrukuje s tim, ze na vyssich levelech tohle nejde protoze ... o tom nic nevim a zatim je mi to jedno. Tenhle muj zpusob campovani za behu mi vyhovuje pac nikam nepospicham a casu a nedodelanejch questu mam dost. Navic hraju vetsinou solo, takze nejsem svazanej tim ze "v sobotu naloguj a budeme kempovat".
Jinak k puvodnimu tematu. BC urcite budou hezka vec, ale level na to zatim nemam :) a radsi si pockam az tomu SOE vychyta mouchy a vsi, protoze to bude urcite nejaka narychlo uvarena polivcicka.
ja takhle nakonec vyresil toho named orca na jich od Freeportu, proste tam jednou byl... ale u spousty namedu tohle nejspis nefunguje, prootze se na ne fakt skoro stoji fronty - v tomhle je vyhoda, ze na Runneye nehraje ted tolik lidi