Author |
Topic  |
|
cihi
Starting Member
35 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 10:17:44
|
Ahoj všem. Mám menší problém. Zapoměl jsem kontrolní otázku ke svému starému acc. Nemáte někdo zkušenosti, jak jí zjisit od SOE? I když nevím, jestli je někdo takový sklerotic jako já. Díky moc, za pomoc
|
|
| |
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 11:34:51
|
quote: Originally posted by cihi
Ahoj všem. Mám menší problém. Zapoměl jsem kontrolní otázku ke svému starému acc. Nemáte někdo zkušenosti, jak jí zjisit od SOE? I když nevím, jestli je někdo takový sklerotic jako já. Díky moc, za pomoc
a to je tak těžké trefit? ony ty možnosti otázky nejsou tak složité, a hlavně nehádá se otázka ale odpovědˇ :-)
Ale jestli ti to řeknou nevím, proto to je kontorlní otázka :-) aby se poznalo jestli nejsi někdo komu acc nepatří |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 11:48:03
|
mno ja mam podobny problem.. ono to spise je nejake podelane.. dostal jsem starsi account, na kterem jsem si chtel zmenit heslo, tak jsme si zjistil od puvodniho majitele odpoved, kterou si je naprosto jisty, ze je spravne a velke houno.. proste ji to nebere.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 13:25:15
|
mozna to bude tim jak menili vzhled klienta, tak se tam neco posralo |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 20:09:29
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mno ja mam podobny problem.. ono to spise je nejake podelane.. dostal jsem starsi account, na kterem jsem si chtel zmenit heslo, tak jsme si zjistil od puvodniho majitele odpoved, kterou si je naprosto jisty, ze je spravne a velke houno.. proste ji to nebere..
a co velky a maly pismena? |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 21:20:00
|
quote: Originally posted by Quartax
a co velky a maly pismena?
jj, to by mohlo byt ono. Stava sa mi to. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 12:07:30
|
quote: Originally posted by Quartax
quote: Originally posted by JerzeeG
mno ja mam podobny problem.. ono to spise je nejake podelane.. dostal jsem starsi account, na kterem jsem si chtel zmenit heslo, tak jsme si zjistil od puvodniho majitele odpoved, kterou si je naprosto jisty, ze je spravne a velke houno.. proste ji to nebere..
a co velky a maly pismena?
roflmao.. prvni co jsem zkousel byly vsecky mozne kombinace malych a velkych..
ale ten, co mel acc. prede mnou, rikal, ze s tim mel taky problemy a ze se to nahodou jednou povedlo.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Infik
New Member

231 Posts |
Posted - 07/03/2005 : 13:43:21
|
mna by spise zajimalo ako tu otazku zmenim ked uz ju vim ::D |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/03/2005 : 15:35:14
|
quote: Originally posted by Infik
mna by spise zajimalo ako tu otazku zmenim ked uz ju vim ::D
trebaaa... v okne "zmena kontrolni otazky" ??
spustis launchpad, nalogujes se a pak vlevo mas polozky a z tech vyberes "my account" tak tam a pokud to tam nebude, tak finta je, ze vyberes jinou polozku a to "register expansion" a tam to kdyz tak bude.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
|
Topic  |
|