Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Prvni 60tka na evropskych serverch
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 20/02/2005 :  20:29:16  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
http://denpxcbn.free.fr/screen60.jpg

thats all.

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/02/2005 :  00:11:14  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
no ja se nikam nezenu. nak sem ztratil motivaci po te co jsem zjistil ze pvp je vazne tak o hovne jak se rikalo :] a ze mam nake 2-3 mesice nez ho tam naimplementujou hehe. a i pak to bude nejspis nakej frag counter v tom lepsim pripade uvnitr nake enemy territory like strategicke mapy :]

do doby nez s tim blizzard neco udela je to o nicem, zmacknu numlok a bezim. potkam manika o 10 levelu vys, zabije me. no a co. zmacknu num lok ... a bezim dal protoze tim zabitim sem o nic neprisel :] kilne me o par set metru dal znovu ? dyt je to fuk, num lok a ctu dal web :] obvykle na 3 kily probehnu sebevic nepratelske uzemi aniz by s tim mohli oni cokoliv udelat. nuda.

kdyz potkam nekoho kdo je na reasonable stejnem levelu tak vetsinou ani tak nezastavuju, zmacknu sprint a seru na to. co z toho ze bych ho zabil. nic. akorat by me to zdrzelo od meho cile.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 21/02/2005 :  00:15:38  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

thats all.

Tak tenhle clovek musi byt blazen :-) Za 9 dni udelat 60 levelu. Ten nemohl chodit do zamestnani/skoly on snad ani nespal. Na jednom serveru je limit 10 postav, tak timhle tempem ma jeden server za 3 mesice zaplneny :-) no jeste, ze jich je tolik, ale to ho snad ta hra nemuze pak ani bavit. A je videt, ze WoW je znacne jednoducha (60lvl za 9dni) pokud hral poctive. Snad ani nebudu psat "Jen tak dal".

Lexon
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/02/2005 :  00:40:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon
A je videt, ze WoW je znacne jednoducha (60lvl za 9dni) pokud hral poctive. Snad ani nebudu psat "Jen tak dal".

?? Ops teď jsem to asi nepochopil. Proč tedy nejsou všichni 60, když je to tak jednoduché ? Já třeba hraju poměrně hodně a jsem level 27 za devět dní. A počítám, že do 60 to je pro mě tak další 3 měsíce....

V každé MMORPG existuje systém jak udělat cap v krátkém čase. To už se tu rozebíralo snad 100x. Level nesvědčí o ničem.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  00:57:12  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek
do doby nez s tim blizzard neco udela je to o nicem, zmacknu numlok a bezim. potkam manika o 10 levelu vys, zabije me. no a co. zmacknu num lok ... a bezim dal protoze tim zabitim sem o nic neprisel :] kilne me o par set metru dal znovu ? dyt je to fuk, num lok a ctu dal web :] obvykle na 3 kily probehnu sebevic nepratelske uzemi aniz by s tim mohli oni cokoliv udelat. nuda.

No a presne o tom wow je. Alternativa k soucasnym "adult" pvp mmorpg.

quote:

kdyz potkam nekoho kdo je na reasonable stejnem levelu tak vetsinou ani tak nezastavuju, zmacknu sprint a seru na to. co z toho ze bych ho zabil. nic. akorat by me to zdrzelo od meho cile.

Tak je to v poradku. Pravo volby. Nekdo se bavi zabijenim, ty mas pve cile. PvP reward snad bude brzy.

Btw pro mne je i pvp bez rewardu adrenalinova zabava a pokud to tak "necitis" jsi imho na spatnem serveru.

Edited by - VT on 21/02/2005 01:03:39
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  01:01:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak tenhle clovek musi byt blazen :-) Za 9 dni udelat 60 levelu. Ten nemohl chodit do zamestnani/skoly on snad ani nespal. Na jednom serveru je limit 10 postav, tak timhle tempem ma jeden server za 3 mesice zaplneny :-) no jeste, ze jich je tolik, ale to ho snad ta hra nemuze pak ani bavit.

Vetsinou se to dela tak, ze se o account stridaji minimalne dva lide (samozrejme nechodi do skoly ci do zamestnani, to mimochodem asi 70 procent ceskych hracu taky nedela).

Jak nemuze bavit? To by asi tezko u toho sedel, ze. Naopak, je to zcela normalni clovek(dva+?) co si nastavil priority (byt prvni) a vse jim podridil.

quote:

A je videt, ze WoW je znacne jednoducha (60lvl za 9dni) pokud hral poctive. Snad ani nebudu psat "Jen tak dal".

Kde je to videt? Je EQ jednoduchy, kdyz si nekdo udela max level za 2 dny? Je DAOC jednoduchy kdyz si nekdo udela level 50 za 20 hodin?

Edited by - VT on 21/02/2005 01:06:39
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/02/2005 :  01:22:50  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Btw pro mne je i pvp bez rewardu adrenalinova zabava a pokud to tak "necitis" jsi imho na spatnem serveru.

a na kterem bych mel byt ? na rp ? (demagogu).

jsem zvedavej na ten honor system. ale mam strach ze tam stejne bude jen gain a zadne ztraceni takze nezalezi na tom jak jsi dobrej. staci u toho travit vic casu nez ostatni a tvuj frag counter pomalu ale jiste dosahne vysin opravdoveho hrdiny.

Edited by - Krtecek on 21/02/2005 01:24:50
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 21/02/2005 :  02:23:20  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Tak tenhle clovek musi byt blazen :-) Za 9 dni udelat 60 levelu. Ten nemohl chodit do zamestnani/skoly on snad ani nespal. Na jednom serveru je limit 10 postav, tak timhle tempem ma jeden server za 3 mesice zaplneny :-) no jeste, ze jich je tolik, ale to ho snad ta hra nemuze pak ani bavit.

Vetsinou se to dela tak, ze se o account stridaji minimalne dva lide (samozrejme nechodi do skoly ci do zamestnani, to mimochodem asi 70 procent ceskych hracu taky nedela).

Jak nemuze bavit? To by asi tezko u toho sedel, ze. Naopak, je to zcela normalni clovek(dva+?) co si nastavil priority (byt prvni) a vse jim podridil.

quote:

Kde je to videt? Je EQ jednoduchy, kdyz si nekdo udela max level za 2 dny? Je DAOC jednoduchy kdyz si nekdo udela level 50 za 20 hodin?

[/quote]
Chtel jsem jen rict, ze "hrani" ve dne v noci za jedinym ucelem a to dosahnout max. level jako prvni je podle meho nazoru docela o nicem a nechapu to. To ze neni kazdy hrac uz ted lvl60 (viz. post vyse) znaci jedine a to je, ze lidi HRY HRAJI a nezavodi kdo je ten "nejlepcejsi super-druper-uber 'hrac' na serveru". A to, ze v jinych MMORPG hrach lze dosahnout cap lvl v jeste kratsich terminech ani komentovat nebudu, pokud to tak je, tak to vypovida o jejich vyvazeni a o tom jak brzy tato hra asi omrzi. Zkuste dosahnout lvl60 do 1mesice treba u Asheron's Callu 2. Nechci nikoho napadat atp., ale podle mne neni hrani jak dosahnout max. lvl za co nejkratsi dobu tim spravnym zpusobem jak si napr. WoW vychutnat.

Lexon
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  05:41:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
jsem zvedavej na ten honor system. ale mam strach ze tam stejne bude jen gain a zadne ztraceni takze nezalezi na tom jak jsi dobrej. staci u toho travit vic casu nez ostatni a tvuj frag counter pomalu ale jiste dosahne vysin opravdoveho hrdiny.

To potom, ale hledas uplne jiny styl hry. V klasicke (nektere vyjimky nize) mmorpg pred melee ranou ci ddeckem neuhnes, max ho rezistnes, absorbujes, snizis damage kvalitou armoru atd. apod. Pro skilly (v prestech, ci v hlave, nebo co to vlastne chces, imho sam nevis) zkus EA, AC, PS.

WoW je klasicka hack&slash placana - a nerikej mi, ze jsi to nevedel, lol. Potom se tu, ale nediv nad nutnonosti hrat co nejvic, aby jsi byl uber :)

WoW je tvoje prvni ackova mmorpg po UO? :) No minimalne to tak vypada :)

Edited by - VT on 21/02/2005 05:55:22
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/02/2005 :  08:13:45  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono ja som vcera zacal hrat trosku pvp, a napriklad s daoc sa to neda vobec porovnavat, to je jako bez debaty. Neni to nejaky zazrak, ale mohlo to byt aj horsie.

Len skoda ze sa neda utocit vsade, jako co sa vraveli tie invazie a bla bla bla vcera sme len tak zo srandy vbehli do barrens a jediny s kym sme bojovali bol nejaky lvl 42 mag ktory nas polozil .

Je tu nedoriesenych viacej veci. Napriklad by sa mi pacil fear alebo polymorph timer .... protoze ked ta nonstop fearuje tak neurobis nic.

Edited by - Pepo on 21/02/2005 08:15:20
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 21/02/2005 :  08:48:47  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Tak úplně přesně nonstop fear to také není.
Za prvé má třeba priest timer na fear a i terč fearu ho podruhé a potřetí dostane na kratší a kratší dobu. A počtvrté za sebou fear už terč nedostane, dokud neuběhne určitá doba. Ale to je už celkem jedno když už je mrtvý

Ninjagon
Go to Top of Page

eda2
Starting Member

4 Posts

Posted - 21/02/2005 :  10:15:44  Show Profile Send eda2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja se nikam nezenu. nak sem ztratil motivaci po te co jsem zjistil ze pvp je vazne tak o hovne jak se rikalo :] a ze mam nake 2-3 mesice nez ho tam naimplementujou hehe. a i pak to bude nejspis nakej frag counter v tom lepsim pripade uvnitr nake enemy territory like strategicke mapy :]

Me taky vadi ze neni zadnej postih za smrt proto si s kamosem navzajem platime 3 x lvl stribrnaku za smrt a najednou to ma dost velky grady a uz se neumira :)
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:21:33  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Me prijde, ze postih/reward je v pvp urcite dobra vec, ale pokud nekoho nebavi samotnej boj, tak ho dost obtizne bude bavit i s nim. Proc lidi hrajou napriklad FPS.

No comment
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:39:00  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
2Van Tassel: By me zajimalo proc se vase slavna PVP guild cpe do wow kdyz je tu takovy srackoidni PVP a vsichni se stejne vracej k DAoCu ?

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:57:01  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor

2Van Tassel: By me zajimalo proc se vase slavna PVP guild cpe do wow kdyz je tu takovy srackoidni PVP a vsichni se stejne vracej k DAoCu ?

protoze to chteji skusit ? hrajou daoc 3 roky hledaji neco noveho i kdyz je jasne ze to bude horsi ? nic neni naveky nebo si myslis ze je daoc tak uzasnej ze ho lidi budou hrat celej zivot ? nebud blazen... je to nedokonala hra jako kazda jina a navic me prijde ze provozovatel (mythic) ani nedoufa ze to jeste bude dlouho fungovat viz. plany s imperatorem.

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:01:57  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Me hlavne pripada, ze VT neni v tomhle topicu "ten co si stezuje" :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:11:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
radši to tu snad přestanu číst nebo mi to znechutíte teoretickejma problémama který by mě ani nenapadly, hodnotit hru na lvlu 30- a hlavně před tím než blizzard přidá slibovanej pvp contest mi přijde minimálně divný

jinak samozřejmě je to hra pro masy... ale to jsem přesně já a nestydim se za to, když jsem byl student co mohl hrát 8h+ denně tak jsem měl jinej názor, ale když mam jednu práci v RL tak už nepotřebuju druhou práci za kterou bych musel ještě platit, proto jsem i přestal s AO a proto je wow přesně pro mě

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:24:11  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Me se hra libi, jedine co me sere je pocet kretenu, kteri to hraji. To jsem jeste v zadne jine hre nezazil. Tahle hra by si zaslouzila lockovani mobu jako zadna jina.
Jen maly priklad: jsem level 17 a potrebuji zabit 5 mobu kteri sou take tak kolem level 17. Kdykoliv si pulnu moba pribehne level 25+ clen guildy Zdechliny a zabije mi ho. Kdyz to udelal asi po treti ptam se ho jaky je jeho problem a on mi rekne, ze mam holt smulu ze tenhle quest neudelam, ze sem nemel lezt do guildy Mor do Kuli....

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

feky
New Member

397 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:38:02  Show Profile  Send feky an ICQ Message Send feky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Me se hra libi, jedine co me sere je pocet kretenu, kteri to hraji. To jsem jeste v zadne jine hre nezazil. Tahle hra by si zaslouzila lockovani mobu jako zadna jina.
Jen maly priklad: jsem level 17 a potrebuji zabit 5 mobu kteri sou take tak kolem level 17. Kdykoliv si pulnu moba pribehne level 25+ clen guildy Zdechliny a zabije mi ho. Kdyz to udelal asi po treti ptam se ho jaky je jeho problem a on mi rekne, ze mam holt smulu ze tenhle quest neudelam, ze sem nemel lezt do guildy Mor do Kuli....

Fekyller [equip]
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:39:34  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já myslel, že pokud dáš první ránu, tak je mob tvůj, ne? Dorazit ho může třeba Sandokan...
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:42:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Az na par pripadu, kdy mi alliance campuje mrtvolu ci asi omylem leechnutejch mobu nemam problemy s lidma. Spise mi vadi, ze je lidi vsude miliony, nekdy vice nez mobu :)

Btw nejmenoval se Willik? :) To byl nejakej mazak (z gildy Zdechliny) co mne na levelu 1 zacal posilat sendy: "kurva", "polib si prdel" atd. (nechtel jsem s nim na levelu 1 grupnout) :) Asi nejaky reprezentativni vzorek prave tech "kretenu" co popisujes :)

Edited by - VT on 21/02/2005 12:44:25
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:43:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

quote:

Já myslel, že pokud dáš první ránu, tak je mob tvůj, ne? Dorazit ho může třeba Sandokan...

Jo tak nejak to je. Dostanes full expu, kdyz ti nekdo moba placa? Pokud ano, tak je to mnohem lepsi system nez nabizi EQ2 (aka ROE).
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:51:57  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor

Jak rika Corwin. Neni mozne hrat nejakou mmorpg dele nez cca 4 roky. Chce to zmenu a WoW je minimalne velice zabavna hra. To jak to bude s pvp ukaze cas.

Btw velice kvalitni trollpost.

Edited by - VT on 21/02/2005 12:52:18
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:59:19  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi někdo, kdo má osobní problém s guildou Mor Do Kuli. Zdechlin je aktuálně téměř 150 a je to jako RL koktejl. Spousta skvělých lidí mixovaná s primitivními jedinci. Pokud máš jakýkoliv problém s členy Zdechlin --- /tell Gabe a vyřešíme to. Je to rozhodně inteligentnější řešení, než postnout podobný post na fórum.

Mimochodem, pokud udělíš jako první damage - a je jedno jakou - může ti toho moba skutečně zabít i G. Bush. Expa i loot jsou Tvoje, takže tomu příspěvku vůbec nerozumím.

Nebo ti Zdechliny vadí jako guilda obecně ?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:03:30  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
S tim leechovanim by me to fakt zajimalo, ja si myslim ze kdyz moba mlatej dva lidi co nejsou v grupe tak loot a kill dostava ted co dal vic damage.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:04:30  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tim leechovanim by me to fakt zajimalo, ja si myslim ze kdyz moba mlatej dva lidi co nejsou v grupe tak loot a kill dostava ted co dal vic damage.

Ne, jen ten co dal první damage. Na 1.000 procent.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:10:49  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne, jen ten co dal první damage. Na 1.000 procent.

K v tom pripade at si moje moby klidne mlati :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:12:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
kdyz si prectu co tu pises ted, tak nechapu co je tohle za debilni post?

quote:

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:21:49  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
"kdyz si prectu co tu pises ted, tak nechapu co je tohle za debilni post?"

Ktera cast postu ti prijde debilni?

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:20:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ta cast, kde pointa smeruje k tomu, ze ty pullnes moba a nekdo ti ho zabije, abys nemohl dodelat quest - nesmysl/debilita
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:23:32  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
ta grupa/clovek kterej da prvni dmg dostane kill toho moba. at uz ho zaije kdokoliv.

ad vt: ne neni to moje prvni beckova mmo po uo. je uz nekolikata ktera me sere tim jak je carebear a stejne to hraju dal a dal. ble. :]

u wowu si pockam co udelaj s tim. imho nic moc. pak to proste prodam a svet de dal no. asi mam fakt smulu ze sem jinej nez mainstream.

Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:26:02  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by WereHamster

quote:

Jo tak nejak to je. Dostanes full expu, kdyz ti nekdo moba placa? Pokud ano, tak je to mnohem lepsi system nez nabizi EQ2 (aka ROE).

Jde udelat to ze Ty,jakozto nizsi level zautocis na moba a tvuj kamarad co neni v grupe na nej zautoci potom, zabije ho treba na jednu ranu zatimco ty bys ho kiloval 20-30s a dostanes expu,ale ochuzenou expu, nevim jak se to pocita. Nicmene pokud pujde lvl 50 mage s lvl 20(v grupe) kamaradem nekam kde je opravdu velkem mnozstvi 20-30 priserek(aoe), dostane te na vyssi lvl nekolikrat rychleji,spis receno temer ihned.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 21/02/2005 14:27:18
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:29:29  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Pro malej priklad. Ja na 58 lvl jsem sel s kamaradem do Desolace a on byl 34 lvl, vsecko jsem mu kiloval a on dostaval okolo 70 expu za moba, vzhledem k tomu ze jsme kilnuli potvoru do 3 sekund to neni asi az tak spatny,ale v wow neni tohle potreba, ten system levlovani je sam o sobe nejzabavnejsi co jsem kdy videl a neni se kam hnat, jen ten pocit na 60, kdy se nemusis bat ze prijde nakej paprda o 8 levlu vejs a naseka ti jen kvuli tomu rozdilu levelu

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:47:25  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ta grupa/clovek kterej da prvni dmg dostane kill toho moba. at uz ho zaije kdokoliv.

ad vt: ne neni to moje prvni beckova mmo po uo. je uz nekolikata ktera me sere tim jak je carebear a stejne to hraju dal a dal. ble. :]

u wowu si pockam co udelaj s tim. imho nic moc. pak to proste prodam a svet de dal no. asi mam fakt smulu ze sem jinej nez mainstream.

V květnu bude nový datadisk do Asheron Call 1 včetně nových textur. Doporučuji ti zkusit Darktide server, zažiješ imho nejlepší a nejvíc HC PvP jaké vůbec existuje. Nic pro mainstream :-)

Co se týče PvP ve WoW - Blizzard je kontent master imho to bude pecka, ale jim prostě dlouho trvá, než něco dají k dispozici.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/02/2005 :  15:01:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a druhý je gnome mage
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=13766&p=1&tmp=1#post13766
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 21/02/2005 :  15:25:34  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

ta cast, kde pointa smeruje k tomu, ze ty pullnes moba a nekdo ti ho zabije, abys nemohl dodelat quest - nesmysl/debilita

Pointa vubec nesmerovala k tomu, ze sem nemohl dodelat quest, mohl sem jit delat x jinych. Pointa smerovala k tomu, ze on si myslel ze mi to tak prekazit muze a zameren to delal a ja to dal jako priklad jaka ze hovada tu hru hraji.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/02/2005 :  15:48:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale jako to sa musi priznat, debilov je tu fakt vela ... a to nemyslim ako medzi cechmi, so Zdechlinami nemam moc skusenosti, len vcera sme sa trosku pohrali v Ashenralu (alebo jak sa to vola ). A s cechmi z aliancie sa nebavim (i ked korka ma zopar zaujimavych prihod s nimi ... )
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/02/2005 :  16:05:16  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Né že bych to tu extra pozorně a detailně pročítal, ale nelíbí se mi určité věci co tu na WoW házíte.

Hrál sem teď EQ2 a řeknu vám, je to horší ve všem co sem tam zkusil. Od grafiky, přes levely, boj, design, příběh, questy, prostě všechno.

Ano, nedostal sem se daleko, pouze na lvl 26 a ve WoWu na lvl 19.

Edit - V EQ2 je teda komplexnější craft systém (aspoň na tom low levelu). Holt SOE má s tim zkušenosti a Bliz zase chce pobrat masy tou jednoduchostí... ale řeknu vám že mě to vyhovuje. Nejsem pure craft (SWG), ani 30% craft (EQ2), ale tak 15% a prostě mi to vyhovuje.

Edit #2 - K tomu PvP: Nikdy sem to moc nezkoušel, buďto se mi nechtělo, nebo sem se tak daleko nedostal. DAoC je v tom opravdu uznávanej, to sem zaslech všude. Ve WoWu to zatim vypadá dost bezpředmětně, ale když si přečtete ty pvp preview... pokud to dá v čas do provozu a bude to kvalitní... To může bejt úžasný. Jinak mě baví PvP i bez odměny, ale to bez toho honor systému a dobývání věží atd asi dlouho nevydrží.

Jinak v PvP mě už asi 4 krát sejmul nějakej "masér" na mnohem vyššim levelu, třeba včera si tak běžíme pvp zónou, lvl 19, 19 a 18, no a proti nám nějakej Alliance Paladin, lvl ?? (měl sem bohužel vyplej addon co zobrazuje skrytý levely). Tak se na dvě vteřiny zastavíme, uvědomim si že sme tři, sešlu na sebe dvě ochranný kouzla a koukám ten paladin se ani nezastavil a dvěma ranama sejmul našeho Warlocka lvl 19, já sotva sesílám první mind blast a už ten hajzl běží na mě (sem priest), první rána - protekce pryč, druhá, třetí a sem tuhej, a ten náš třetí utekl eště asi 20 metrů... tak sme si tam zalolovali, vysvětlili tomu třetímu že to nebyl "strange mob" ale hráč, oživili se a běželi dál....

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 21/02/2005 16:22:47
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 21/02/2005 :  16:29:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Uz som zazil ze ma horda nechala na pokoji, ale aj nie, takze pre istotu attack on sight

Ono je to skoro vsade, zabi a potom sa pytaj.

Edited by - Pepo on 21/02/2005 16:29:27
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/02/2005 :  16:45:56  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Sranda je jak nevíš ten jeho level, akorát víš že je mnohem silnější, a SNAAAŽÍÍÍŠ SEEE a koukáš esi mu ten mind blast něco ubral... já dycky nevim esi mám plejtvat léčivejma lahvičkama

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 21/02/2005 :  20:08:41  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Sranda je jak nevíš ten jeho level, akorát víš že je mnohem silnější, a SNAAAŽÍÍÍŠ SEEE a koukáš esi mu ten mind blast něco ubral... já dycky nevim esi mám plejtvat léčivejma lahvičkama

Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 21/02/2005 :  22:57:15  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a na kterem bych mel byt ? na rp ? (demagogu).

Tak zkus hrat nejakou strilecku treba BFko to je super , zadny lvl bud umis nebo si levej [akorat to chce ping] nekolik postav cca 5 , ruzny zbrane, ruzny vozidla od letadel po tanky , jeepy lode atd.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 21/02/2005 :  23:58:12  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

thats all.

Tak tenhle clovek musi byt blazen :-) Za 9 dni udelat 60 levelu. Ten nemohl chodit do zamestnani/skoly on snad ani nespal. Na jednom serveru je limit 10 postav, tak timhle tempem ma jeden server za 3 mesice zaplneny :-) no jeste, ze jich je tolik, ale to ho snad ta hra nemuze pak ani bavit. A je videt, ze WoW je znacne jednoducha (60lvl za 9dni) pokud hral poctive. Snad ani nebudu psat "Jen tak dal".

Blazen ani ne , spise to hralo vic lidi najednou, ja mam za 6 dni 39lv a to se nikam zvlast nezenu, kdybych se s nekym stridal popr nespal mel bych tu 60ku do 9 dnu taky:)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/02/2005 :  00:38:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
podle toho co pisou na foru, tak se nestridal s nikym
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 24/02/2005 :  09:39:50  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
Vždycky se směju, jak si spousta lidí stěžuje, že je na houby, že za PvP nejsou žádný postihy. Vzhledem k tomu, že pro drtivou většinu hráčské populace je největší problém griefing (tzn. dělat někomu opakovaně nepříjemnosti a zkazit mu hru), tak je daleko lepší, že ve WoW není nic - žádný postih (kromě běhu, který když nemáš moc času taky docela naštve), žádná odměna. Je to tak proto, že jakkoliv se na to podíváš, odměny i postihy jen podporují griefing.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/02/2005 :  12:00:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

Vždycky se směju, jak si spousta lidí stěžuje, že je na houby, že za PvP nejsou žádný postihy. Vzhledem k tomu, že pro drtivou většinu hráčské populace je největší problém griefing (tzn. dělat někomu opakovaně nepříjemnosti a zkazit mu hru), tak je daleko lepší, že ve WoW není nic - žádný postih (kromě běhu, který když nemáš moc času taky docela naštve), žádná odměna. Je to tak proto, že jakkoliv se na to podíváš, odměny i postihy jen podporují griefing.

No tak se prestan smat a uvedom si, ze jsme ve wow foru. Budou totiz i "minusove" rewardy za kill napr. nizsich levelu, coz je namireno prave proti grey killovani (dishonored pointy).

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:30:11  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tharn

no to zas neni tak jednoduche.
zober si to tak ze na tebe zautoci nekolik lowbiku tak je pozabijis a mas dishoneored kily
alebo vidis jak lowbici masti guild kamose, pomuzes mu a zase dishonor kily
atd..
rad by som vedel ako automat bude taketo veci posuzovat
No tak se prestan smat a uvedom si, ze jsme ve wow foru. Budou totiz i "minusove" rewardy za kill napr. nizsich levelu, coz je namireno prave proti grey killovani (dishonored pointy).

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/02/2005 :  13:43:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos
no to zas neni tak jednoduche.
zober si to tak ze na tebe zautoci nekolik lowbiku tak je pozabijis a mas dishoneored kily
alebo vidis jak lowbici masti guild kamose, pomuzes mu a zase dishonor kily
atd..
rad by som vedel ako automat bude taketo veci posuzovat

V tom prvnim pripade jsem si temer jisty, ze dishonored kill nedostanes.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 24/02/2005 :  14:22:44  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
ja neska na 8lvlu potkal NE rogue tak jsem se rychle hidnul (stejne me asi vidi coz) on mi zamaval a poslal pusu a nechal me zit

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun

Edited by - Starker on 24/02/2005 14:24:26
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/02/2005 :  14:33:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Starker

ja neska na 8lvlu potkal NE rogue tak jsem se rychle hidnul (stejne me asi vidi coz) on mi zamaval a poslal pusu a nechal me zit

co si delal na lvl8 v contested territory?
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 24/02/2005 :  14:35:57  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

To znamená, že když vezmu partičku pěti lidí na 20.-25., tak můžu jít do Hillsbradu zabíjet Allianci na 30-40. s tím, že:
- když my vyhrajem, dostaneme honor pointy
- když on vyhraje, dostane dishonor pointy

Griefing v nejčistší podobě. Ne, díky.

Je vcelku jasné, že z tohoto a podobných důvodů Blizzard honor pointy zabalil (posledně co mluvili o honor pointech bylo za vítězství v Battlegroundech). Můžeš zkoušet další kombinace, ale promiň, nepůjde to.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000