Author |
Topic  |
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:47:52
|
These queues happen when a realm reaches its maximum number of concurrent players. We recommend that those players wishing to create new characters do it on a lower populated realm. In addition, if you are planning to create a guild, please ask your guild’s members to join you on low populated realms such as:
Spinebreaker (EN PVP)
Shadow Moon (EN PVP)
co hulili ? :]]]
|
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
Edited by - Krtecek on 15/02/2005 22:48:26 |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:50:30
|
quote: Originally posted by Krtecek
These queues happen when a realm reaches its maximum number of concurrent players. We recommend that those players wishing to create new characters do it on a lower populated realm. In addition, if you are planning to create a guild, please ask your guild’s members to join you on low populated realms such as:
Spinebreaker (EN PVP)
Shadow Moon (EN PVP)
co hulili ? :]]]
lol a o co se vsichni snazi? :D jestli je shadow moon low population tak nefim fakt asi na necem ujizdeji |
Undead maGe roxxx |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 23:14:27
|
Ted jsem zkousel 95 procent servru me jelo jen ten zasranej shadow moon ne:D snad to bude zitra lepsi lidi neblaznete jdete uz spat at se to trosku hejbne!! :D |
Undead maGe roxxx |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 23:18:19
|
quote: Originally posted by draG
Ted jsem zkousel 95 procent servru me jelo jen ten zasranej shadow moon ne:D snad to bude zitra lepsi lidi neblaznete jdete uz spat at se to trosku hejbne!! :D
Shadow Moon is on. |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 23:18:52
|
jj uz valim draG lvl 1 :D |
Undead maGe roxxx |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 00:05:44
|
zase to mě a kámoše vykoplo .. těsně o půlnoci. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 00:08:27
|
quote: Originally posted by spajdr
zase to mě a kámoše vykoplo .. těsně o půlnoci.
Nejsi sám. Asi jim něco v "hotfixu" uniklo  |
Arokh Estarioll |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 00:11:24
|
A už to zase jede, snad to do dneška odpoledne vyřeší
EDIT : tak ne .. world server down |
Edited by - spajdr on 16/02/2005 00:12:00 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 00:38:18
|
Eště že zejtra odlítám do Anglie, vrátím se koncem měsíce, to už to bude všechno určitě vyřešný  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 07:10:51
|
quote: Originally posted by MegaDeath
We are aware of the issues with the login server and will attempt to resolve them as soon as possible. The high amount of players trying to connect to the restarted servers are causing some delay. We apologise for the inconvenience.
Ked im to sposobuje take problemy, tak to maju mat vyriesene ako mythic ze ked sa im nieco posralo alebo patchovali alebo ja neviem co, tak ta to nepustilo ani k hladaniu novych patchov, proste hned jak si to pustil tak ti napisalo ze daoc je dole a boli v klidu. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 07:12:45
|
Alebo tam manu nejkay specialny skript na cechov a slovakov  |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 08:58:31
|
Pani vitajte do kolotoca WoW :P. Servery idu, nejdu, mainentance, servery padli, nejde AH, restart, hotfix, etc. Ocakavam ze po mesiaci to bude ako tak v stave ako je teraz v USA. Je zbytocne sa nad tym nejak rozculovat, nic s tym neurobite, mozte sa len prisposobit.
A MegaDeath, modrou tu pisem len ja! jk |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Genghis
Starting Member
32 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 09:42:31
|
quote: Originally posted by DarkFace
Pani vitajte do kolotoca WoW :P. Servery idu, nejdu, mainentance, servery padli, nejde AH, restart, hotfix, etc. Ocakavam ze po mesiaci to bude ako tak v stave ako je teraz v USA. Je zbytocne sa nad tym nejak rozculovat, nic s tym neurobite, mozte sa len prisposobit.
A MegaDeath, modrou tu pisem len ja! jk
nestraš :D měsíc to tady nikdo nevydrží |
"The greatest happiness is to vanquish your enemies, to chase them before you, to rob them of their wealth, to see those dear to them bathed in tears, to clasp to your bosom their wives and daughters" - Khan Genghis
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 11:44:35
|
teda s tim psanim jinejma barvama dopice |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 12:59:29
|
Taky mě po vadí, tak si schov barvičky do omalovánek jo. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 15:40:11
|
quote: Originally posted by Patas
Taky mě po vadí, tak si schov barvičky do omalovánek jo.
. . |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 21:57:23
|
Shadow Moon = Position in queue: 257
uz to zase zacina ;b |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 22:30:02
|
quote: Originally posted by Stilgar
teda s tim psanim jinejma barvama dopice
Proč zrovna tam? Na papír imo, na papír... |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 16/02/2005 22:30:22 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/02/2005 : 23:31:52
|
quote: Originally posted by Colldor
uz to zase zacina ;b
nj... kdyz ho Blizzard doporucuje jako low populated :)) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 02:21:37
|
No mají v tom u Blizz docela zmatek.
BTW: Počet registrovaných členů guildy Zdechliny přesáhl číslo 100. Dnes bylo v jedno chvíli online více jak 65 hráčů. |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:15:01
|
quote: Originally posted by Gabriel
No mají v tom u Blizz docela zmatek.
BTW: Počet registrovaných členů guildy Zdechliny přesáhl číslo 100. Dnes bylo v jedno chvíli online více jak 65 hráčů.
Upřímně gratuluji  |
Lexon |
 |
|
Roarke
Starting Member
44 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 21:41:46
|
uz to zase zacina ;b
jojo.. taky zrovna cekam... 235 nebo tak nejak :/ |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 22:35:18
|
quote: Originally posted by Roarke
uz to zase zacina ;b
jojo.. taky zrovna cekam... 235 nebo tak nejak :/
doriti, uz mi ten zasraty installer bezi hodinu a stvrt a nevie stiahnut 40 mega, a dalsiu hodinu v rade cakat, super... |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 00:12:37
|
quote: Originally posted by Murro
uz to zase zacina ;b
doriti, uz mi ten zasraty installer bezi hodinu a stvrt a nevie stiahnut 40 mega, a dalsiu hodinu v rade cakat, super...
Muzes byt naprosto klidny, az to dopatchujes, tak zadna fronta nebude :)) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 05:20:44
|
quote: Originally posted by Murro
uz to zase zacina ;b
doriti, uz mi ten zasraty installer bezi hodinu a stvrt a nevie stiahnut 40 mega, a dalsiu hodinu v rade cakat, super...
tyhle patche se daji stahnout i na netu primo z http/ftp
Jinak ja pouzil US open beta > predelal na Korejskou Open beta > predelal na EU final beta > nyni full version. na cdcka full sem vubec nesah jen sem to proste vzdycky napatchoval a menil .ini ;-DD
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 05:24:32
|
quote: Originally posted by Stilgar
teda s tim psanim jinejma barvama dopice
Gratuluji. jen 1578 postu ti stacilo na to, aby ten 1579 byl konecne k necemu pod co se da podepsat..
barvy zakazat ;]
Jinak shadowmoon ping 150ms a i kdyz je high tak mi prijde oproti US bete spis jako medium |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 10:13:59
|
Vyprdnete se vsichni na Shadow Moon. Pojdte za Pohadkou na Dragonmaw. |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 10:17:38
|
quote: Originally posted by Rodier
Jinak ja pouzil US open beta > predelal na Korejskou Open beta > predelal na EU final beta > nyni full version. na cdcka full sem vubec nesah jen sem to proste vzdycky napatchoval a menil .ini ;-DD
A můžu se zeptat, jedou ti emotes? Já když předělal US betu na EU final, tak mi to při emotes vytuhlo(akorát voice emotes jely). |
Arokh Estarioll |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 10:21:46
|
nejedou emotes, nefungujou posledni patche a je toho vic, vyplati se nainstalovat EU verzi  |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:06:26
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by Rodier
A můžu se zeptat, jedou ti emotes? Já když předělal US betu na EU final, tak mi to při emotes vytuhlo(akorát voice emotes jely).
Emotes nesli preto, lebo US WO v case EU final este nebola opatchovany na verziu EU (patch vysiel asi tyzden pred US a potom to v US aj tak odkladali). Avsak po opatchovani US verzie (z US serverov) to ide uplne v pohode. Btw sloboda prejavu znamena aj to, ze mozem pisat farbou akou chcem  |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:17:47
|
quote: Originally posted by DarkFace ... Btw sloboda prejavu znamena aj to, ze mozem pisat farbou akou chcem 
Jasne, svobodne se muzes rozhodnout, zda nasrat admina ;] Btw demokracie znamena vladu lidu - podrizeni se vetsine, anarchie je stav bez radu - proti vsem ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:27:57
|
Hm :)
Moderator pise dopice, jinde nekomu rika idiote ... fakt skvela uroven ... Nekdo napise barvou, kdyz je to povoleny a dostane za to vynadano ... Proc to neni zakazany a nemusite toto resit ?
Tj asi jako kdybych si vystavil nekde svoje auto nezamknuty a dal na nej ceduli "K volnemu pouziti" a pak se rozciloval, ze mi s nim nekdo jezdi ...
Jen zasnu ...
|
http://motion.parba.cz |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:31:18
|
quote: Originally posted by Jeffy
Vyprdnete se vsichni na Shadow Moon. Pojdte za Pohadkou na Dragonmaw.
a jakej by to melo smysl? komunita se ustalila na shadowmoonu a par lidi co musi za kazdou cenu byt jinde nikoho nezajima... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:34:37
|
tohle bylo asi na me .. jen pro uplnost, moratorsky prava opravdu nemam nikde jinde nez v sekci AO, pokud mas nejake vyhrady proti me pusobnosti tam, prosim konkretizuj
ad barvy pisma, imo sou tu ke zvyrazneni urcitych casti textu, nikoliv k tomu aby s nima nekdo psal vsechny svoje prispevky
ad sprosty slova, nekdo je na ne citlivej vic, nekdo min ... kdyz si myslim ze to situace vyzaduje tak je pouzivam ... a ten modrej text me pridje primo iritujici. ba co vic mi prijde ze si tu nekdo na neco hraje .. a ohledne toho "idiot"-a ... to je vylozena vyjimka (pokud mas namysli ten post na rodiera) |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 15:47:20
|
quote: Originally posted by Noztra
Moderator pise dopice, jinde nekomu rika idiote ... fakt skvela uroven ...
Moderatori tohoto fora jsou Noe, Aramir, Unknown a ja - nevsiml jsem si podobnych vyrazu.
quote:
Nekdo napise barvou, kdyz je to povoleny a dostane za to vynadano ... Proc to neni zakazany a nemusite toto resit ?
Nenapadlo by me, ze je to bylo potreba zakazovat. Normalnimu cloveku prece dojde, ze podobny barvicky, jsou hnusny a necitelny.
quote:
Tj asi jako kdybych si vystavil nekde svoje auto nezamknuty a dal na nej ceduli "K volnemu pouziti" a pak se rozciloval, ze mi s nim nekdo jezdi ...
Ten priklad nechapu... |
 |
|
Linee
Starting Member
9 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:49:31
|
The following realms have now reached their maximum capacity and are for all practical means full. We strongly recommend not creating any new characters on these realms. Furthermore, if you recently created a new character on these realms, we advise you to remove your low-level characters, and continue playing on one of the less-populated realms. This aims to relieve the queues at peak hours and improve the game for everyone. Burning Blade (EN PvP) Burning Legion (EN PvP) Crushridge (EN PvP) Ravencrest (EN PvP) Shadow Moon (EN PvP) Stormscale (EN PvP) Warsong (EN PvP)
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 16:53:11
|
Aha, jsem netusil, ze kdyz jsem moderator jednoho fora, muzu se chovat v jinym takto :)
Clovek by predpokladal, ze jako moderator si budu drzet urcitou uroven vsude v ramci tej sajty, ale to je jedno ...
Si tu rikejte, co chcete, celkem mi to je fuk, jen me to trochu prekvapilo, asi na to nejsem zvyklej, rikam jen svuj nazor.
No stilgu s tim debilem ... na AO bysme nekomu rekli, at si to necha pro tells, takze tak ;) |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 17:21:29
|
Nevim kolikrát sem tu zahlíd nějaký stížnosti na Shadow Moon. Podle mých zkušeností není na tomto serveru kromě fronty (minule 15 minut) žádný problém. Ping sem nikdy neměl nad 200.
Ta fronta myslim stojí za to že je většina hráčů na jednom serveru kde pak můžou víc spolupracovat. Navíc ty fronty časem budou skoro všude. I Blizzard se snaží populaci rovnoměrně rozložit. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 18:04:25
|
Chcem sa spytat, ake su tu pravidla na PvP ??? JE to ako v daocu ze mozes zautocit na kazdeho alebo sa da utocit len na hordu alebo alianciu, ale nesmu bojovat medzi sebou ???
Pretoze som len 21 lvl ale niektory ludia su dobry buzici, proste kreteni jak sa patri (necudo ked to hra tak hrozne vela ludi, tak sa tam nejaky kreten musi najst) tak sa chcem spytat ci je nejaka mozna anihilacie ?  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 00:07:36
|
quote: Originally posted by Noztra
Aha, jsem netusil, ze kdyz jsem moderator jednoho fora, muzu se chovat v jinym takto :)
Clovek by predpokladal, ze jako moderator si budu drzet urcitou uroven vsude v ramci tej sajty, ale to je jedno ...
Si tu rikejte, co chcete, celkem mi to je fuk, jen me to trochu prekvapilo, asi na to nejsem zvyklej, rikam jen svuj nazor.
No stilgu s tim debilem ... na AO bysme nekomu rekli, at si to necha pro tells, takze tak ;)
jak sem uz rekl, neberu obcasny pouziti ostrajsiho vyrazu jako neco fatalniho a nepripustneho ... ze to nektery lidi v okoli muze pohorsovat sem si uz zvykl moc nerozumim tomu mnoznymu cislu u poznamky u AO a vubec celkove je mi jedno co by low_lvl_NT nekomu reklo |
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 01:20:39
|
WTF M8? ^^ |
Arokh Estarioll |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 10:12:54
|
quote: Originally posted by Stilgar ad barvy pisma, imo sou tu ke zvyrazneni urcitych casti textu, nikoliv k tomu aby s nima nekdo psal vsechny svoje prispevky
a ten modrej text me pridje primo iritujici. ba co vic mi prijde ze si tu nekdo na neco hraje ..
Ak myslis, ze sa na nieco hram, tak sa dost mylis. Kazdy ma nejaky styl pisania a zavisi od osobneho vkusu/vyberu alebo zvyku, ak totiz pises urcitym stylom dlhsi pocet rokov, tak sa dost tazko odvyka. Poznam ludi, ktori pisu kazde slovo s velkym pismenom, alebo po kazdej vete davaju enter :P.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 11:53:12
|
Tu je vidno ze nie kazdy moze byt dokonaly  |
 |
|
enki
Starting Member
28 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 18:06:40
|
hm..tak ten shadowmoon je asi už beznadějně plnej...čekací doba je 35 minut. Začnu jen tak na Argent Dawn a doufám že se to zlepší. |
 |
|
Bolfry
Starting Member
2 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 18:47:39
|
Ted se sice ceka cca 15 minut, ale je nedele vecer, takze je tam nejvic lidi. Jindy je to vetsinou bez cekani, nebo max do 5. min, takze pohoda. |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 19:07:51
|
za ten tejden co hraju byly cakacky jen vecer a nikdy dyl nez 10 minutek |
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 21:34:46
|
Nevíte proč mi se mi to zaseklo, odlogovalo, hodilo "disconnected" a musel sem restartovat WoW abych se mohl přihlásit? vybafla na mě fronta 400 lidí. Docela opruz...
Asi tak po 10ti vteřinách (od momentu kdy se to zaseklo) sem zkusil net a normálně jel. Se mi nezdá že by mě WoW vykopl kvuli tak kraťoučkýmu výpadku spojení. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 16:27:01
|
to se mi presne stalo pred dvema dny ... a circa pred ctyrma zas kamaradovi ze nas to parkrat po sobe vykopalo ale za chvily to jelo v pohode |
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 20:03:59
|
Kuš dneska čekací doba na shadow moon 35 min a předemnou je 312 lidí  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|