Author |
Topic  |
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 14:13:13
|
shadow moon je imho dobrej servr. pingy sou ok (pokud mi spolubydla netaha neco), loguju se vzdy na hru ktera bude trvat vic jak 2 hodiny tzn nakejch 15 minut ve fronte me nezabije. navic ja osobne (nevim jestli mam stesti nebo co) sem ve fronte cekal za ty 3 dny co to hraji jen jednou a to asi minutu. jinak to vzdy bylo bez cekani ten login. |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
night_hawk
New Member

315 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 20:41:19
|
Podle me je ten vyber serveru taky dobry. Pingy mam super a ve fronte jsem byl snad trikrat a to jen chvilku. Nemuzu si stezovat
|
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 14/02/2005 : 20:52:15
|
jj vybrali to docela dobre |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 08:15:12
|
shadow moon wtfpwned by czech players je nas tam fakt jak much  |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 08:19:44
|
Hm, tak jsem tu dva dny vubec nebyl a neprispival. Proc ? Protoze jsme busy s hranim, server jede v poho, Telia se ustalila, queue se taky ustalily, osobne si nemam na co stezovat, cus ve hre ;) |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 08:52:37
|
quote: Originally posted by MegaDeath
shadow moon wtfpwned by czech players je nas tam fakt jak much 
nezabudaj na nas bratov slovakov ;) a myslim, ze tych ludi este pribudne, konkretne ja az vo stvrtok myslim |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 12:22:40
|
Zatím to není tak zlé.
Spíš mě sere že je ve hře na jednou tolik lidí, což v betě nebylo nedá se snad nic dělat aniž by to nikdo nesabotoval.
Jo a tohle sem našel co vy na to :-)))
http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.html |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 12:30:33
|
shadowmoon je pohoda pingy 20-200 cekal jsem jen 1 a to 10 min |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 13:14:48
|
já mám 300-500 s CDMA, takže skoro to samé co v USA, zatím žádné lagy jsem nezpozoroval  |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 14:38:46
|
Nevíte jak zjistit IP serveru ShadowMoon, abych si ho mohl tracernout? |
Hus da masta? |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 14:51:14
|
Treba tak, ze pujdes do hry, potom si prepnes do oken, spustis Command a pak prikaz Netstat, uvidis vsechna sitova spojeni. Mel by jsi snadno zjistit IP serveru, je to rozpoznatelne. Pokud se ti to nedari, tak si projdi tento thread, protoze IP SM jsem uz sem daval par stranek zpet ... |
http://motion.parba.cz |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 15:17:56
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Murdoc_ fronty nejsou protoze vcera vecer zvysili kapacitu serveru. aspon vcera vecer 21:40 do 04:00 nebyla jedina fronta a v tech 21:00 este byla. Proste zvysili kapacitu a fronta uz neni. Je to tezky pochopit?
?? Udej zdroj tve informace.
Imho nechapes ty, ze EU spicka je od 17:30 - 20:00. Fronta je v dobe eu primetajmu stale a dneska bude znovu.
Ve 4:00 nebyla fronta? Nekecej ?.
nauc se cist a pak tady pis. Pisu od 21:40 do 4:00 kdy sem se nekolikrat logoval, pocatkem 21"40 konce 4:00. Dnes uz jen fronty v nejvyssi spicce 30-40 tak me tady nepovidejte pohadky ze nezvysili populaci, navic se server zmenil z medium na high, coz je zvyseni populace........ |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 15:18:29
|
quote: Originally posted by flekoun
Nevíte jak zjistit IP serveru ShadowMoon, abych si ho mohl tracernout?
je to nekde na strane 4 nebo nejak tak tusim... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 16:20:15
|
quote: Originally posted by Murdoc_
quote: Originally posted by Murdoc_ fronty nejsou protoze vcera vecer zvysili kapacitu serveru. aspon vcera vecer 21:40 do 04:00 nebyla jedina fronta a v tech 21:00 este byla. Proste zvysili kapacitu a fronta uz neni. Je to tezky pochopit?
Imho nechapes ty, ze EU spicka je od 17:30 - 20:00. Fronta je v dobe eu primetajmu stale a dneska bude znovu.
nauc se cist a pak tady pis. Pisu od 21:40 do 4:00 kdy sem se nekolikrat logoval, pocatkem 21"40 konce 4:00. Dnes uz jen fronty v nejvyssi spicce 30-40 tak me tady nepovidejte pohadky ze nezvysili populaci, navic se server zmenil z medium na high, coz je zvyseni populace........
Co jsem spatne precetl a spatne napsal? :)
Server se zmenil z medium na high? Copak je to za zajimavou vetu? Zmenil se ted behem poslednich 10 minut nebo to srovnavas se stavem pred hodinou, nebo v sobotu 12:23? Nebo?
Co se tyce pohadek: to ty jsi tvrdil, ze zvedli kapacitu serveru a to bez udani zdroje (ktery bud neexistuje nebo jsi ho v dobe psani puvodniho postu nevidel a zaroven ho ted neznas, protoze ho nejsi schopen citovat - potom kdo povida pohadky, ze? ).
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 17:48:31
|
už mám při logování pár minut retrieving character list a nic dále  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 17:50:17
|
quote: Originally posted by spajdr
už mám při logování pár minut retrieving character list a nic dále 
protoze si server kleknul.... uz zase - ti co jsou ve hre se nemuzou odlogovat ani exitnout..... pak jen to napjate ocekavani po restartu... jsem zivej? mrtvej? a kde vlastne? |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 18:08:41
|
nauc se cist a pak tady pis. Pisu od 21:40 do 4:00 kdy sem se nekolikrat logoval, pocatkem 21"40 konce 4:00. Dnes uz jen fronty v nejvyssi spicce 30-40 tak me tady nepovidejte pohadky ze nezvysili populaci, navic se server zmenil z medium na high, coz je zvyseni populace........
Server se zmenil z medium na high? Copak je to za zajimavou vetu? Zmenil se ted behem poslednich 10 minut nebo to srovnavas se stavem pred hodinou, nebo v sobotu 12:23? Nebo?
Co se tyce pohadek: to ty jsi tvrdil, ze zvedli kapacitu serveru a to bez udani zdroje (ktery bud neexistuje nebo jsi ho v dobe psani puvodniho postu nevidel a zaroven ho ted neznas, protoze ho nejsi schopen citovat - potom kdo povida pohadky, ze? ).
Srovnavam to v cas, kdy jsem psal, ze se zvysila populace a zmizeli fronty. To bys uz mohl vedet k pohadkam: Zdroj je seznam serveru, kde je u kazdeho napsano jakou populaci ma. Ne kazdy server muze mit high, to az po zvyseni kapacity, tj pokud nas server mel pri mediumu fronty a pak preskocil na high a fronty zmizeli, neni to nic jineho nez zvyseni kapacity serveru. (akorat sem napsal misto kapacity populaci) |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 18:36:25
|
Srovnavam to v cas, kdy jsem psal, ze se zvysila populace a zmizeli fronty. To bys uz mohl vedet k pohadkam: Zdroj je seznam serveru, kde je u kazdeho napsano jakou populaci ma. Ne kazdy server muze mit high, to az po zvyseni kapacity, tj pokud nas server mel pri mediumu fronty a pak preskocil na high a fronty zmizeli, neni to nic jineho nez zvyseni kapacity serveru. (akorat sem napsal misto kapacity populaci)
ja jsem videl SM jako high jeste pred sobotni frontou odpoledne... to ze tady vykladas svoje spekulace je sice hezky, ale dokud to nemas nicim podlozeny, tak tvoje pre s VT jsou zalozeny jen na tvojich dohadech...
p.s. SM prave ted laguje vcelku slusne |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 18:43:28
|
no tak ja videl pri frontach Medium, asi ses prekouknul, kazdopadne vcerejsi fronta 30 bud byla kvuli odlivu 200+ lidi ze serveru, nebo dusledek zvyseni populace, muzete si vybrat. Otazka: Uz patchovali ty servery, nebo se to teprve bude dit? |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 18:57:26
|
no v kazdym pripade dneska je server roze*ranej jak mraky....
odpoledne kleknul a po lognuti jsem byl tak 15min nazpatek
pred cca hodinou se zacal srat - neslo odlofgovat, NPCa moby mizeli a zase se objevovali.... no a pak jsem se nemoh hodinu lognout s hlaskou "Another Character already exists with this name" pred chvili se mne povedlo nalogovat a po 15sec mne to vykoplo... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 19:06:43
|
no dneska na to nemam nervy  |
Noe
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 19:26:04
|
We are aware of the current issues with some of the English servers and are working to correct the problem. Please be aware that we may need to bring down some of the realms affected. We will attempt to keep you informed of any future changes. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 19:41:05
|
No nevím, mě se teď na ShadowMoon vůbec nejde přihlásit. Škoda, byli jsme domluvený na WC...
Zatuhne mi to na "Handshaking" nebo na "Connecting"... U jinejch serverů co jsem zkoušel tenhle problém zdá se není. Ach jo...
Má tohle ještě někdo?
EDIT: Jj, taky jsem koukal na to fórum, no uvidíme. |
Edited by - Marigold on 15/02/2005 19:41:38 |
 |
|
cajnik
Starting Member
10 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:19:05
|
quote: Originally posted by Marigold
No nevím, mě se teď na ShadowMoon vůbec nejde přihlásit. Škoda, byli jsme domluvený na WC...
Zatuhne mi to na "Handshaking" nebo na "Connecting"... U jinejch serverů co jsem zkoušel tenhle problém zdá se není. Ach jo...
Má tohle ještě někdo?
EDIT: Jj, taky jsem koukal na to fórum, no uvidíme.
Ano aj ja a uz som nervozny  Cajnik |
Cajnik /DT/ Druid Yuuchuu /DT/ Shaman M Y T H |
 |
|
rnx
Starting Member
3 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:22:35
|
No idem si ja radsej spravit postavu aj na Thunderhorne :)
------- Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause. --------
UPDATE 20:32: aby som mohol vytvorit postavu na new serveri, tak by som sa najprv musel prihlasit, co ale 10 minut nejde
skusal som vymazat config.wtf, premazat natvrdo nazov serveru, ale stale to stoji na Handshaking.
funguje niekomu prihlasovanie ?
quote: Originally posted by cajnik
quote: Originally posted by Marigold
Má tohle ještě někdo?
EDIT: Jj, taky jsem koukal na to fórum, no uvidíme.
Ano aj ja a uz som nervozny  Cajnik
|
Edited by - rnx on 15/02/2005 20:33:55 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:34:12
|
Me stve ze se my to zasekne na Authenticating a nemuzu ani zmenit realm :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:39:13
|
no, ja som normalne hral ked vam to vyhadzovalo tie problemy, ale jak som sa po hodine aj pol behania a hladania dostal do stormwindu a vybehol von z mesta tak ma to kicklo a robi to to iste. Skoda no, dneska mi to prislo a dneska sa to zacalo srat, klasika .... |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:41:20
|
Po cca 1.5h vztekanim s klikanim na back a continue jsem se konecne dostal k 7. kroku a vytvoril account. Na hlasce po zalogovani Authenticating jsem se sice taky zasekl, ale ted uz asi jen na pet min. Ted stahuji updates, tak doufam, ze brzy se aspon podivam, jak ten muj novy svet vypada ;] |
Bearsson Czech Heroes |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:44:04
|
quote: Originally posted by Bearsson
Po cca 1.5h vztekanim s klikanim na back a continue jsem se konecne dostal k 7. kroku a vytvoril account. Na hlasce po zalogovani Authenticating jsem se sice taky zasekl, ale ted uz asi jen na pet min. Ted stahuji updates, tak doufam, ze brzy se aspon podivam, jak ten muj novy svet vypada ;]
stejnej problem mam na shadow moon ee mozna za xvilu :D nejak jim to mrda |
Undead maGe roxxx |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:45:15
|
servery jsou down : Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause. |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
rnx
Starting Member
3 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:51:02
|
takze po 40 minutach som nalogovany na shadow moon, dufam ze to uz bude fungovat :) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:57:56
|
2 Bear : Ja som mal nieco podobne, stranka sa mi nacitavala hrozne dlho, ta na ktorej sa vytvara account. A po hodine stahovania patchu sa mi downloader zastavil na 39,21MB z 39,46 a asi 10-15 minut sa nechcel pohnut. Bolo to dost drazdiace ....  |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 20:58:57
|
quote: Originally posted by rnx
takze po 40 minutach som nalogovany na shadow moon, dufam ze to uz bude fungovat :)
tobe to uz jde? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:09:44
|
já jsem ve hře, ale to logování chvíli trvalo, chtělo to vícekrát zkoušet. |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:13:48
|
quote: Originally posted by spajdr
já jsem ve hře, ale to logování chvíli trvalo, chtělo to vícekrát zkoušet.
me se to pokazde zasekne na "connected" .. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:14:29
|
jojo... je to nejaky rozbity :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:25:28
|
tak jsem si hrál 15 minut, pak kop ze hry, dostal jsem se do hry a 15 minut zase v prdeli  |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:32:55
|
mnozstvim disconnected hlasek si dnes pripadam jak na nejakem emu .) |
 |
|
Stan
Starting Member
82 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:43:18
|
Ale zas musim rict, ze mne to vykoplo dvakrat s polovinou zivota v hloucku potvor a vzdy sem nalogl zivej, nevim jak to delaji.. Jdu zase coneectekovat  |
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Kdo si hraje nezlobí.... |
 |
|
rnx
Starting Member
3 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:45:26
|
nechodi, stale nechodi, co je s nou s tou ....
co je zaujimave, uz zmizla ta hlaska o creatovani accountov na menej vytazenych serveroch
a tak som sa tesil, ze dnes ziskam fire totem :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:49:00
|
quote: Originally posted by Stan
Ale zas musim rict, ze mne to vykoplo dvakrat s polovinou zivota v hloucku potvor a vzdy sem nalogl zivej, nevim jak to delaji..
Schazujou primo servery. Tudiz se nejedna o ztratu konektivity jako v pripade ld apod. |
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 21:55:08
|
mno, neni to prijemny, ale aspon si clovek zaridi co potrebuje .)
jinak jeden maly screen http://wowpics.wz.cz/friends.jpg
edit.. mimochodem jak se vypinaji jmena? nevi nekdo? |
Edited by - kotte on 15/02/2005 21:56:14 |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:10:06
|
Furt to nejedeeeeeeeeeeeeee.
To je v prdeli celej den mi nejde net ted konecne jak tak jde a zase nejde wow ach jo maji 15 minut pak jdu chrnet. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:14:02
|
quote: Originally posted by kotte
mno, neni to prijemny, ale aspon si clovek zaridi co potrebuje .)
jinak jeden maly screen http://wowpics.wz.cz/friends.jpg
edit.. mimochodem jak se vypinaji jmena? nevi nekdo?
V interface menu myslim |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:21:11
|
teda musim rict, ze WOW mne nema rad....
1) mam US klic a od patku jsem vzteklej jak pes... 2) v nedeli vecer mam EU klic (ne konvertovanej, ale dalsi samozrejme) a zacne mne blbnou inet 3) cely pondeli mam podelanej inet a s latenci 3000-13000 hrat nejde 4) dneska konecne vyresej problemy s prioritizaci paketu a zacnou se jebat servery
jestli to takhle pude dal tak si to asi hodim.... jeste ze jsem si nevzal dovcu jak jsem planoval - to uz by asi letel comp z okna  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:26:13
|
We are aware of the issues with the login server and will attempt to resolve them as soon as possible. The high amount of players trying to connect to the restarted servers are causing some delay. We apologise for the inconvenience. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:38:14
|
Ja sem ted asi hodinu hral, ale vsude bylo uplny mrtvo. Takze asi nejaka nahoda, ze me to pustilo :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 22:39:40
|
jo kolega taky v klidu hraje  |
 |
|
Kořka