Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vyber "ceskeho" serveru - 3. kolo (FINALE!!!)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 14/02/2005 :  14:13:13  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
shadow moon je imho dobrej servr. pingy sou ok (pokud mi spolubydla netaha neco), loguju se vzdy na hru ktera bude trvat vic jak 2 hodiny tzn nakejch 15 minut ve fronte me nezabije. navic ja osobne (nevim jestli mam stesti nebo co) sem ve fronte cekal za ty 3 dny co to hraji jen jednou a to asi minutu. jinak to vzdy bylo bez cekani ten login.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 14/02/2005 :  20:41:19  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Podle me je ten vyber serveru taky dobry. Pingy mam super a ve fronte jsem byl snad trikrat a to jen chvilku. Nemuzu si stezovat
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 14/02/2005 :  20:52:15  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
jj vybrali to docela dobre
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/02/2005 :  08:15:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
shadow moon wtfpwned by czech players
je nas tam fakt jak much
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 15/02/2005 :  08:19:44  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Hm, tak jsem tu dva dny vubec nebyl a neprispival. Proc ? Protoze jsme busy s hranim, server jede v poho, Telia se ustalila, queue se taky ustalily, osobne si nemam na co stezovat, cus ve hre ;)

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 15/02/2005 :  08:52:37  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

shadow moon wtfpwned by czech players
je nas tam fakt jak much

nezabudaj na nas bratov slovakov ;) a myslim, ze tych ludi este pribudne, konkretne ja az vo stvrtok myslim
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 15/02/2005 :  12:22:40  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Zatím to není tak zlé.

Spíš mě sere že je ve hře na jednou tolik lidí, což v betě nebylo nedá se snad nic dělat aniž by to nikdo nesabotoval.

Jo a tohle sem našel co vy na to :-)))

http://www.leagueofpirates.com/sirvival/queuedance.html

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 15/02/2005 :  12:30:33  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
shadowmoon je pohoda pingy 20-200
cekal jsem jen 1 a to 10 min

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  13:14:48  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já mám 300-500 s CDMA, takže skoro to samé co v USA, zatím žádné lagy jsem nezpozoroval
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 15/02/2005 :  14:38:46  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Nevíte jak zjistit IP serveru ShadowMoon, abych si ho mohl tracernout?

Hus da masta?
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 15/02/2005 :  14:51:14  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Treba tak, ze pujdes do hry, potom si prepnes do oken, spustis Command a pak prikaz Netstat, uvidis vsechna sitova spojeni. Mel by jsi snadno zjistit IP serveru, je to rozpoznatelne. Pokud se ti to nedari, tak si projdi tento thread, protoze IP SM jsem uz sem daval par stranek zpet ...

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:17:56  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Murdoc_
fronty nejsou protoze vcera vecer zvysili kapacitu serveru. aspon vcera vecer 21:40 do 04:00 nebyla jedina fronta a v tech 21:00 este byla. Proste zvysili kapacitu a fronta uz neni. Je to tezky pochopit?

?? Udej zdroj tve informace.

Imho nechapes ty, ze EU spicka je od 17:30 - 20:00. Fronta je v dobe eu primetajmu stale a dneska bude znovu.

Ve 4:00 nebyla fronta? Nekecej ?.

nauc se cist a pak tady pis. Pisu od 21:40 do 4:00 kdy sem se nekolikrat logoval, pocatkem 21"40 konce 4:00. Dnes uz jen fronty v nejvyssi spicce 30-40 tak me tady nepovidejte pohadky ze nezvysili populaci, navic se server zmenil z medium na high, coz je zvyseni populace........

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/02/2005 :  15:18:29  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

Nevíte jak zjistit IP serveru ShadowMoon, abych si ho mohl tracernout?

je to nekde na strane 4 nebo nejak tak tusim...

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  16:20:15  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
fronty nejsou protoze vcera vecer zvysili kapacitu serveru. aspon vcera vecer 21:40 do 04:00 nebyla jedina fronta a v tech 21:00 este byla. Proste zvysili kapacitu a fronta uz neni. Je to tezky pochopit?

Imho nechapes ty, ze EU spicka je od 17:30 - 20:00. Fronta je v dobe eu primetajmu stale a dneska bude znovu.

nauc se cist a pak tady pis. Pisu od 21:40 do 4:00 kdy sem se nekolikrat logoval, pocatkem 21"40 konce 4:00. Dnes uz jen fronty v nejvyssi spicce 30-40 tak me tady nepovidejte pohadky ze nezvysili populaci, navic se server zmenil z medium na high, coz je zvyseni populace........

Co jsem spatne precetl a spatne napsal? :)

Server se zmenil z medium na high? Copak je to za zajimavou vetu? Zmenil se ted behem poslednich 10 minut nebo to srovnavas se stavem pred hodinou, nebo v sobotu 12:23? Nebo?

Co se tyce pohadek: to ty jsi tvrdil, ze zvedli kapacitu serveru a to bez udani zdroje (ktery bud neexistuje nebo jsi ho v dobe psani puvodniho postu nevidel a zaroven ho ted neznas, protoze ho nejsi schopen citovat - potom kdo povida pohadky, ze? ).
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  17:48:31  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
už mám při logování pár minut retrieving character list a nic dále
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/02/2005 :  17:50:17  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

už mám při logování pár minut retrieving character list a nic dále

protoze si server kleknul.... uz zase - ti co jsou ve hre se nemuzou odlogovat ani exitnout..... pak jen to napjate ocekavani po restartu... jsem zivej? mrtvej? a kde vlastne?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/02/2005 :  18:08:41  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Server se zmenil z medium na high? Copak je to za zajimavou vetu? Zmenil se ted behem poslednich 10 minut nebo to srovnavas se stavem pred hodinou, nebo v sobotu 12:23? Nebo?

Co se tyce pohadek: to ty jsi tvrdil, ze zvedli kapacitu serveru a to bez udani zdroje (ktery bud neexistuje nebo jsi ho v dobe psani puvodniho postu nevidel a zaroven ho ted neznas, protoze ho nejsi schopen citovat - potom kdo povida pohadky, ze? ).

Srovnavam to v cas, kdy jsem psal, ze se zvysila populace a zmizeli fronty. To bys uz mohl vedet
k pohadkam: Zdroj je seznam serveru, kde je u kazdeho napsano jakou populaci ma. Ne kazdy server muze mit high, to az po zvyseni kapacity, tj pokud nas server mel pri mediumu fronty a pak preskocil na high a fronty zmizeli, neni to nic jineho nez zvyseni kapacity serveru. (akorat sem napsal misto kapacity populaci)

Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 15/02/2005 :  18:36:25  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Srovnavam to v cas, kdy jsem psal, ze se zvysila populace a zmizeli fronty. To bys uz mohl vedet
k pohadkam: Zdroj je seznam serveru, kde je u kazdeho napsano jakou populaci ma. Ne kazdy server muze mit high, to az po zvyseni kapacity, tj pokud nas server mel pri mediumu fronty a pak preskocil na high a fronty zmizeli, neni to nic jineho nez zvyseni kapacity serveru. (akorat sem napsal misto kapacity populaci)

ja jsem videl SM jako high jeste pred sobotni frontou odpoledne... to ze tady vykladas svoje spekulace je sice hezky, ale dokud to nemas nicim podlozeny, tak tvoje pre s VT jsou zalozeny jen na tvojich dohadech...

p.s. SM prave ted laguje vcelku slusne
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 15/02/2005 :  18:43:28  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
no tak ja videl pri frontach Medium, asi ses prekouknul, kazdopadne vcerejsi fronta 30 bud byla kvuli odlivu 200+ lidi ze serveru, nebo dusledek zvyseni populace, muzete si vybrat. Otazka: Uz patchovali ty servery, nebo se to teprve bude dit?

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/02/2005 :  18:57:26  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
no v kazdym pripade dneska je server roze*ranej jak mraky....

odpoledne kleknul a po lognuti jsem byl tak 15min nazpatek

pred cca hodinou se zacal srat - neslo odlofgovat, NPCa moby mizeli a zase se objevovali.... no a pak jsem se nemoh hodinu lognout s hlaskou
"Another Character already exists with this name"
pred chvili se mne povedlo nalogovat a po 15sec mne to vykoplo...

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 15/02/2005 :  19:06:43  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
no dneska na to nemam nervy

Noe

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/02/2005 :  19:26:04  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
We are aware of the current issues with some of the English servers and are working to correct the problem.
Please be aware that we may need to bring down some of the realms affected.
We will attempt to keep you informed of any future changes.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/02/2005 :  19:41:05  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
No nevím, mě se teď na ShadowMoon vůbec nejde přihlásit. Škoda, byli jsme domluvený na WC...

Zatuhne mi to na "Handshaking" nebo na "Connecting"... U jinejch serverů co jsem zkoušel tenhle problém zdá se není. Ach jo...

Má tohle ještě někdo?

EDIT: Jj, taky jsem koukal na to fórum, no uvidíme.

Edited by - Marigold on 15/02/2005 19:41:38
Go to Top of Page

cajnik
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:19:05  Show Profile Send cajnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

No nevím, mě se teď na ShadowMoon vůbec nejde přihlásit. Škoda, byli jsme domluvený na WC...

Zatuhne mi to na "Handshaking" nebo na "Connecting"... U jinejch serverů co jsem zkoušel tenhle problém zdá se není. Ach jo...

Má tohle ještě někdo?

Ano aj ja a uz som nervozny
Cajnik

Cajnik /DT/ Druid
Yuuchuu /DT/ Shaman
M Y T H
Go to Top of Page

rnx
Starting Member

3 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:22:35  Show Profile Send rnx a Private Message  Reply with Quote
No idem si ja radsej spravit postavu aj na Thunderhorne :)

-------
Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause.
--------

UPDATE 20:32: aby som mohol vytvorit postavu na new serveri, tak by som sa najprv musel prihlasit, co ale 10 minut nejde

skusal som vymazat config.wtf, premazat natvrdo nazov serveru, ale stale to stoji na Handshaking.

funguje niekomu prihlasovanie ?

quote:
Originally posted by cajnik

quote:
Originally posted by Marigold

Má tohle ještě někdo?

Ano aj ja a uz som nervozny
Cajnik

Edited by - rnx on 15/02/2005 20:33:55
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:34:12  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Me stve ze se my to zasekne na Authenticating a nemuzu ani zmenit realm :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:39:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
no, ja som normalne hral ked vam to vyhadzovalo tie problemy, ale jak som sa po hodine aj pol behania a hladania dostal do stormwindu a vybehol von z mesta tak ma to kicklo a robi to to iste. Skoda no, dneska mi to prislo a dneska sa to zacalo srat, klasika ....
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:41:20  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Po cca 1.5h vztekanim s klikanim na back a continue jsem se konecne dostal k 7. kroku a vytvoril account. Na hlasce po zalogovani Authenticating jsem se sice taky zasekl, ale ted uz asi jen na pet min. Ted stahuji updates, tak doufam, ze brzy se aspon podivam, jak ten muj novy svet vypada ;]

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

draG
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:44:04  Show Profile  Send draG an ICQ Message Send draG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bearsson

Po cca 1.5h vztekanim s klikanim na back a continue jsem se konecne dostal k 7. kroku a vytvoril account. Na hlasce po zalogovani Authenticating jsem se sice taky zasekl, ale ted uz asi jen na pet min. Ted stahuji updates, tak doufam, ze brzy se aspon podivam, jak ten muj novy svet vypada ;]

stejnej problem mam na shadow moon ee mozna za xvilu :D nejak jim to mrda

Undead maGe roxxx
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:45:15  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
servery jsou down :
Due to technical difficulties, you may have trouble connecting to certain realms. Our technical team is working diligently to resolve the issue. You can find the list of affected realms on the Realm Status Forum. We will inform you as soon as the realms will be back online. We apologize for the short notice and for any inconvenience this downtime may cause.

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

rnx
Starting Member

3 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:51:02  Show Profile Send rnx a Private Message  Reply with Quote
takze po 40 minutach som nalogovany na shadow moon, dufam ze to uz bude fungovat :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:57:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
2 Bear : Ja som mal nieco podobne, stranka sa mi nacitavala hrozne dlho, ta na ktorej sa vytvara account. A po hodine stahovania patchu sa mi downloader zastavil na 39,21MB z 39,46 a asi 10-15 minut sa nechcel pohnut. Bolo to dost drazdiace ....
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 15/02/2005 :  20:58:57  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rnx

takze po 40 minutach som nalogovany na shadow moon, dufam ze to uz bude fungovat :)

tobe to uz jde?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:09:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
já jsem ve hře, ale to logování chvíli trvalo, chtělo to vícekrát zkoušet.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:13:48  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

já jsem ve hře, ale to logování chvíli trvalo, chtělo to vícekrát zkoušet.

me se to pokazde zasekne na "connected" ..
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:14:29  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
jojo... je to nejaky rozbity :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:25:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
tak jsem si hrál 15 minut, pak kop ze hry, dostal jsem se do hry a 15 minut zase v prdeli
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:32:55  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
mnozstvim disconnected hlasek si dnes pripadam jak na nejakem emu .)
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:43:18  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
Ale zas musim rict, ze mne to vykoplo dvakrat s polovinou zivota v hloucku potvor a vzdy sem nalogl zivej, nevim jak to delaji..
Jdu zase coneectekovat

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....
Go to Top of Page

rnx
Starting Member

3 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:45:26  Show Profile Send rnx a Private Message  Reply with Quote
nechodi, stale nechodi, co je s nou s tou ....

co je zaujimave, uz zmizla ta hlaska o creatovani accountov na menej vytazenych serveroch

a tak som sa tesil, ze dnes ziskam fire totem :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:49:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stan

Ale zas musim rict, ze mne to vykoplo dvakrat s polovinou zivota v hloucku potvor a vzdy sem nalogl zivej, nevim jak to delaji..

Schazujou primo servery. Tudiz se nejedna o ztratu konektivity jako v pripade ld apod.
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 15/02/2005 :  21:55:08  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
mno, neni to prijemny, ale aspon si clovek zaridi co potrebuje .)

jinak jeden maly screen
http://wowpics.wz.cz/friends.jpg

edit.. mimochodem jak se vypinaji jmena? nevi nekdo?

Edited by - kotte on 15/02/2005 21:56:14
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:10:06  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Furt to nejedeeeeeeeeeeeeee.

To je v prdeli celej den mi nejde net ted konecne jak tak jde a zase nejde wow ach jo maji 15 minut pak jdu chrnet.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:14:02  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kotte

mno, neni to prijemny, ale aspon si clovek zaridi co potrebuje .)

jinak jeden maly screen
http://wowpics.wz.cz/friends.jpg

edit.. mimochodem jak se vypinaji jmena? nevi nekdo?

V interface menu myslim
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:21:11  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
teda musim rict, ze WOW mne nema rad....

1) mam US klic a od patku jsem vzteklej jak pes...
2) v nedeli vecer mam EU klic (ne konvertovanej, ale dalsi samozrejme) a zacne mne blbnou inet
3) cely pondeli mam podelanej inet a s latenci 3000-13000 hrat nejde
4) dneska konecne vyresej problemy s prioritizaci paketu a zacnou se jebat servery

jestli to takhle pude dal tak si to asi hodim.... jeste ze jsem si nevzal dovcu jak jsem planoval - to uz by asi letel comp z okna

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:26:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
We are aware of the issues with the login server and will attempt to resolve them as soon as possible. The high amount of players trying to connect to the restarted servers are causing some delay. We apologise for the inconvenience.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:38:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja sem ted asi hodinu hral, ale vsude bylo uplny mrtvo. Takze asi nejaka nahoda, ze me to pustilo :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:39:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo kolega taky v klidu hraje
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:43:57  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
H4X!!1
So what are you waiting for?! (ta věta je fakt gut :))

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 15/02/2005 22:44:39
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/02/2005 :  22:44:22  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
ja ani prd napise se mi connected a potom 1-2 minuty nic a pak mě to odpojí.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000