Author |
Topic  |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:18:30
|
Overuje pri registraci accountu blizzard cislo kreditni karty? nebo tam lze natukat cokoliv? Zadal jsem cislo sve Visa Electron (Student+) a proslo to, tak by me zajimalo jestli se z toho bude dat opravdu platit. Zrusil bych pak ucet u ebanky, ktery je pro me zbytecny a stoji jen prachy:) ale potrebuju napred na 100% vedet jestli ta visa electron pofrci, diky :)
|
|
| |
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:41:19
|
ne, to asi určitě nepůjde |
offline |
 |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:49:12
|
a jak je mozny ze to pri registraci proslo? to tam fakt muzes natukat cokoliv? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:53:07
|
ano, pri registraci muzes natukat cokoliv |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 16:54:41
|
úplně cokoliv asi ne, ty čísla kreditek jsou vytvářený podle nějakýho vzorce, oni nejspíš jen ověří jestli je teoreticky možný aby číslo, který tam zadáš existovalo (jestli teda vůbec něco ověřujou), ale to je všechno; na tom jsou založený i credit card key generátory, platba ti samozřejmě neprojde ;) |
offline |
Edited by - Cotouch on 17/02/2005 16:55:30 |
 |
|
SephirothRahl
Starting Member
36 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 17:33:22
|
A procpak by to neslo oni prece oficialne tvrdej ze to visou electron jde platit tak proc by to neslo kdyz se z ni da platit i v cizine sice jsem slysel ze to na internet nejde ale podle me to proste zaplatit pude staci aby ten co se ted zaregistroval na electron pokusi zaplatit dalsi mesic a uvidi se ne |
 |
|
Kostoun
Starting Member
25 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 17:54:01
|
quote: Originally posted by Cotouch
úplně cokoliv asi ne, ty čísla kreditek jsou vytvářený podle nějakýho vzorce, oni nejspíš jen ověří jestli je teoreticky možný aby číslo, který tam zadáš existovalo (jestli teda vůbec něco ověřujou), ale to je všechno; na tom jsou založený i credit card key generátory, platba ti samozřejmě neprojde ;)
staci zadat jakykoliv 16ti mistny cislo + jakykoliv 4mistny...funguje ok akorat je tam pak upozorneni ze na karte nejsou prachy a je prosla(jasne ze jo kdyz je to fake) |
 |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 18:04:09
|
ok diky moc vsem, ebanku si radsi zatim nechavam :) |
 |
|
SephirothRahl
Starting Member
36 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 18:05:53
|
a testnes to zaplatit s tim cislem z electronu |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 18:08:42
|
zkus to, ale nevěřim že to projde, electronem jsem zkoušel platit několikrát a prošlo to jen na jednom serveru i když i ostatní měly přímo volbu "electron", ale kdyby to šlo tak tim líp |
offline |
 |
|
SephirothRahl
Starting Member
36 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 19:03:44
|
nekdo to zkuste zaplatit s electronem a napiste jestli to de nebo ne |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 19:29:51
|
spis zrus to ten ucet student+ ... (to je CSOB ne ?)
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/02/2005 : 20:41:29
|
zkusim to mam to tam ted zadane tak uvidim kdyz to za volnej mesic neprojde tak napisu a kdyz jo tak taky. Jinak rozhodne teda student+ rusit nehodlam:) chodej mi tam prachy a hlavne je to CS a ma vsude bankomaty:) spis sem chtel zrusit ebanku, ale tak holt tech 700/rok obetuju |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 05:20:45
|
ty platis 700 / rok ebance ? ...
no nic ja ze mam konto u KB, krom karty ktera je stejne nahovno asi jako Visa electron (Maestro) kerou mam jen na vyber z bankomatu k tomu uctu mam e-card (virtualni visa) a ted jeste i Emboss Master Card. A celkove za rok zaplatim cca 300 kc
 |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 18/02/2005 05:21:19 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 08:29:04
|
quote: Originally posted by SephirothRahl
A procpak by to neslo oni prece oficialne tvrdej ze to visou electron jde platit tak proc by to neslo kdyz se z ni da platit i v cizine sice jsem slysel ze to na internet nejde ale podle me to proste zaplatit pude staci aby ten co se ted zaregistroval na electron pokusi zaplatit dalsi mesic a uvidi se ne
Pokud máš Visu Electron co se sní dá platit v cizině tedy mezinárodní a pokud jí máš otevřenou pro platby na internetu pak nevidím problém proč by jsi sní nemohl platit. Jsi si ale jist že máš Electron s mezinárodní platností, mám takový dojem že to jsou jen karty pro CZ bankomaty? |
Noe
|
 |
|
masseur
Starting Member
23 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 18:23:11
|
quote: Originally posted by Stilgar
ty platis 700 / rok ebance ? ...
no nic ja ze mam konto u KB, krom karty ktera je stejne nahovno asi jako Visa electron (Maestro) kerou mam jen na vyber z bankomatu k tomu uctu mam e-card (virtualni visa) a ted jeste i Emboss Master Card. A celkove za rok zaplatim cca 300 kc

je to nakejch 19 + 5 Kc mesicne za vedeni uctu a kazdej rok 240 za kreditku + 150 za internet kard - secneto podrzeno cca 700,- |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 06:07:17
|
nebo si ten ebanka ucet nech predelat na ebanka seznam. ten nestoji mesicne vubec nic (vedeni je proste zdarma) a ziskas master card internet card a stou jdou hry platit v pohode (platil jsem neocron, swg, i nakupoval) a ted wow. pripadne banka.seznam.cz jen 150kc/rocne za tu kartu no. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Bohous
New Member

214 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 08:22:18
|
quote: Originally posted by masseur
zkusim to mam to tam ted zadane tak uvidim kdyz to za volnej mesic neprojde tak napisu a kdyz jo tak taky. Jinak rozhodne teda student+ rusit nehodlam:) chodej mi tam prachy a hlavne je to CS a ma vsude bankomaty:) spis sem chtel zrusit ebanku, ale tak holt tech 700/rok obetuju
ke studentovi+ lze poridit klasickou embosovanou visu, nebo master card, za 400,- rocne vcetne internet karty a vsech vymozenosti co by mela mit...zrovna jsem si byl svoji MC vyzvednout..a potvrzuji, ze s ni uz na netu platit jde. |
Bohous - AO - MA lamka Mrkef - AO - ENF hromotluk Break - UO, Kelevar -inactive |
 |
|
DarioGVN
Starting Member
14 Posts |
Posted - 24/02/2005 : 16:45:44
|
chtel bych se zeptat, jestli mi treba blizz nemuze zabanovat hru zato ze sem pouzil vymyslene cislo kreditni karty?Hodlam vyuzit mesic zdarma a jet pres kupony ktery dorazej az 4. brezna. |
 |
|
|
Topic  |
|