Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 UI - mana, hp a buffy u clenu party
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 20/02/2005 :  01:11:38  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem si vychytaval interface a zaboha jsem nemohl najit mod, kterej by poskytoval zakladni udaje o mane, hp a buffech u clenu party. Nepouzivam zadny kompilace (Gypsi, Cosmos, CT apod.), takze shanim standalone mod, kterej by na listu many a hp u party memberu pridal ciselny hodnoty - ne procenta (Vim, ze to umi treba gypsy, ale tam nelibi ty ramy navic vlevo od player frejmu; nebo i cosmos ma tu volbu, ale je to hrozne velkym pismem a cosmos stejne pouzivat nechci).
K tem buffum jsem nakonec jeden mod nasel, jedna se o CT_PartyBuffs, ale bez CT_MasterModu to nejede, takze je mi k nicemu, potreboval bych to standalone.
Predstavoval bych si to tak, jak to vidim u svyho portretu nebo na target frejmu, viz. screen myho interface. (Zkousel jsem i MiniGroup, ale to mi moc nevyhovuje...).

Edited by - c4mel on 20/02/2005 03:38:42

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/02/2005 :  12:40:20  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak ty úpravičky interface mě už taky začínaj pěkně sr*t.

Cosmos je náročnej na výkon a ty jeho funkce sou z 95% blbosti.

Takže du hledat něco jinýho :(

Edit - po shlédnutí toho bordelu co kolem WoW UI existuje sem opět spustil Cosmos, s vypnutím asi 70% jeho funkcí.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 20/02/2005 21:31:19
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 20/02/2005 :  13:21:47  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Tak ty úpravičky interface mě už taky začínaj pěkně sr*t.

Cosmos je náročnej na výkon a ty jeho funkce sou z 95% blbosti.

Takže du hledat něco jinýho :(

Addony si muzes povypinat. Hraju na Athlonu 1.7, pouzivam cosmos a vyrazne zpomaleni (vic nez rekneme 10-20 procent) neregistruji.
Go to Top of Page

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 20/02/2005 :  19:16:59  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
Ja prave nic jako cosmos, gypsy, CT atd. prave vubec nechci, vsechno mam standalone. Navic je prej cosmos zabugovanej a na forech se resi furt naky problemy...

Jinak nevite teda nekdo o nakym modu, kterej zobrazuje ciselny hodnoty HP a many + buffy u vsech clenu party?
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 20/02/2005 :  19:47:27  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
cosmos je náročnej na procesor nebo grafiku?

mě by úplně stačilo něco co by rozbalilo názvy aktivních buffů/debuffů - hlavně s časem kolik zbejvá do jejich vypršení

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/02/2005 :  21:25:33  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Jo já u Cosmosu mám povypínaný asi tak 70% věcí, každopádně co sem ho začal používat mi to začalo trochu sekat při načítání okolí nebo co - asi tak každejch 100 metrů to mírně seklo. Tak sem tam povypínal ty kravinky a už to de.

Každopádně co sem navštívil víc lokací koukám že s tim výkonem to ve WoWu zas tak bezproblémový neni. Musel sem snížit antialiasing na 4x a 2x aby to nepadalo na nějakejch 15 fps.

quote:
Originally posted by Cotouch

cosmos je náročnej na procesor nebo grafiku?

mě by úplně stačilo něco co by rozbalilo názvy aktivních buffů/debuffů - hlavně s časem kolik zbejvá do jejich vypršení

Co sem zaslech od čechů tak prej opravdu snižuje výkon. Podle mých chabých znalostí usuzuju že za to ale můžou věcičky jako statistiky "kolik XP za hodinu si získal, kolik času tímhle tempem ti zbývá na level, tvá průměrná cestovní rychlost, procento času stráveného cestováním, celková vzdálenost...." a bůhví co ještě tam je. Snad i nějaká databáze hráčů atd. Takže povypínat, povypínat, a myslim že už to je na 80-95% výkonu jako bez Cosmosu.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 20/02/2005 21:30:35
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  09:24:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
moje zkusenost je takova ze nejvic prostredku zral QuestMinion - byl asi buglej protoze obsadil desne moc pameti, vymenil sem ho za Monkey Quest
procak nejvic zerou vsechny timery
pridavny buttony a bary nezerou temer nic
mobhealth byl taky buglej a docela neprijemne dokazal snizit vykon az o takovejch 80%, posledni verze uz sou OK, alespon sem ten bug znova nepotkal
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  09:25:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c4mel
Jinak nevite teda nekdo o nakym modu, kterej zobrazuje ciselny hodnoty HP a many + buffy u vsech clenu party?

gypsy hotbar - nesosej celej balik od gypsy ale jen ten hotbar
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:14:31  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
a něco co by rozbalilo ty buffy/debuffy u mě s názvama a časama kolik zbejvá do vypršení? ideálně s druhym/třetím action barem

resp. nevíte jestli to blizzard nepřidá v patchi sám? to by bylo ideální a počkal bych si na to

Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 21/02/2005 :  12:34:16  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

moje zkusenost je takova ze nejvic prostredku zral QuestMinion - byl asi buglej protoze obsadil desne moc pameti, vymenil sem ho za Monkey Quest
procak nejvic zerou vsechny timery
pridavny buttony a bary nezerou temer nic
mobhealth byl taky buglej a docela neprijemne dokazal snizit vykon az o takovejch 80%, posledni verze uz sou OK, alespon sem ten bug znova nepotkal

Mě questMinion dělá takovou ptákovinu, že občas nemůžu otevřít popis questů ikonkou a musím to dělát přes kl. zkratku. Je to nějaký zbugovaný. Jinak na výkonu jsem to nepoznal, ale to je asi tím že mám dost výkonný stroj.

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  13:08:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

a něco co by rozbalilo ty buffy/debuffy u mě s názvama a časama kolik zbejvá do vypršení? ideálně s druhym/třetím action barem

opet na to staci gypsy
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/02/2005 :  15:31:36  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Myslim že by bylo fajn aby se v nějakym topicu objevilo info pro nováčky kde seženou jakej UI mod. Třeba v FAQ - základní info. Sorráč esi to tam už je, sem línej se koukat :))

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/02/2005 :  22:31:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Zkousel jsem ten gypsy a neprisel jsem zaboha na to, jak si posunout party frame a target frame. proste byli prikovany k player frame a hejbali se jedine snim. fuj.

Puvodne mne cosmosui stval, stah sem ho primo z cosmosui.org a taky zral dost prostredku ale hlavne byl buglej v textu.. casto vypisoval popup s chatframe.xml coz mne stvalo.

Potom mi dal hroch odkaz na nakou odlehcenou verzi, ktera mi teda prijde ze tam tech blbinek ma taky dost, ale vetsina ve hre neni, je tam jen to dulezite.. tzn:
dps monitor(konecne funkcni..mne to proste nechtelo dat na vyber druh utoku)
sider bary (jen sem tam uz nenasel zaskrtavatko na vypnuti prazdnejch slotu)
hodiny s presnou statistikou kolik mam nahrano atp
questminion
+ to ukazuje cenu predmetu kdyz to prodam do shopu /ne u vseho/

Jinak jak tady nekdo mluvil o cosmosui jako kompilaci - dyt to neni zadnej 3rd party program ale sbirka .xml - muzes si tam nahrat treba jen jednu jedinou funkcni (max jeste jednu na ktere je to zavisle..)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/02/2005 :  23:01:06  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Osobne zatim nic nepouzivam, Cosmos se my silne nelibil ...

ale planuju az budu mit potrebu nainstalovat Nurfed UI, presny link nezam odkud sem to stahnul :)

Prisle my nejlepsi, a vizualne pritazlivej :b

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 22/02/2005 23:01:47
Go to Top of Page

Stan
Starting Member

82 Posts

Posted - 23/02/2005 :  06:27:49  Show Profile  Send Stan an ICQ Message Send Stan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Osobne zatim nic nepouzivam, Cosmos se my silne nelibil ...
.....Nurfed UI, presny link nezam odkud sem to stahnul :)

Je to tenhle Nurfed UI link?

Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired)
Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active)
Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)

Kdo si hraje nezlobí....

Edited by - Stan on 23/02/2005 06:29:25
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/02/2005 :  10:14:05  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
no ja jedu rogue a zatim jako nejlepsi kombinace se mi osvedcilo GYPSY + flexbar a hromada dalsi addonu ( rogue helper, clock atd. )
jinak oddelit je muzes jednoduse : jak mas minimapu tak je tam takovy G, to je options v gypsy a tam musim odskrtnout group unitbars nebo neco takovyho

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Kal Azmir
Starting Member

6 Posts

Posted - 24/02/2005 :  20:08:04  Show Profile  Send Kal Azmir an ICQ Message Send Kal Azmir a Private Message  Reply with Quote
zkus Benecast
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000