Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Hrát či nehrát?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 19/01/2005 :  16:32:17  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Datum vydání WoW se čím dál tím víc blíží a já stále nevím.Nevím jestli ho začít hrát nebo ne.Když jsem kdysi hrál UO tak sem na ní dost uletěl a vlatně sem nedělal nic jinýho ,než že jsem jí buď hrál anebo myslel na to jak jí hrajuJenže to jsem byl ještě na střední a to se dalo celkem zvládat.Teď už sem 2. rokem na vejšce a ta je přecejen o cosi náročnější na čas.Fakt bych si WoW rád zahrál ale nevím jestli si nevykopu vlastní hrob.Je tu někdo kdo studuje na vejšce a u toho jestě paří nějakou onlinovku? Mě to nějak nejde dohromady

Hus da masta?

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 19/01/2005 :  16:46:47  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
1) Ano vykopeš si vlastní hrob. To je bez diskuse.

2) Já normálně pracuju. Pařím do noci. Celej den se jen motám. Oči mám jak Hurvínek. Vidím hvězdičky. Pořád na WoW myslím. V práci dělám statistiky WoW a surfuju. Manželka nadává. Je to v prd...

A TO JE JENOM BETA

Go to Top of Page

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 19/01/2005 :  16:53:29  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
EHM, mozna to bude znit uplne silene. Jsem ve ctvrtaku na vysoky, dost jsem na to sral teklo mi do bot a protoze se blizi retail, tak jsem radsi prerusil na celej semestr, pze vim, ze bych nebyl schopnej to zvladnout. Zabil jsem tim dve mouchy jednou ranou. Budu mit nekolik mesicu na hrani WoW a zaroven si tim vyresim studijni problemy a nastoupim do pristiho zimniho semestru s cistym kontem.
Takze asi takhle... :-)

Edited by - c4mel on 19/01/2005 16:54:11
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 19/01/2005 :  17:06:34  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c4mel

EHM, mozna to bude znit uplne silene. Jsem ve ctvrtaku na vysoky, dost jsem na to sral teklo mi do bot a protoze se blizi retail, tak jsem radsi prerusil na celej semestr, pze vim, ze bych nebyl schopnej to zvladnout. Zabil jsem tim dve mouchy jednou ranou. Budu mit nekolik mesicu na hrani WoW a zaroven si tim vyresim studijni problemy a nastoupim do pristiho zimniho semestru s cistym kontem.

Řekl bych, že jsi zabil jen tu první mouchu. Tu druhou jsi prostě jen odehnal.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 20/01/2005 :  11:42:12  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

quote:
Originally posted by c4mel

Řekl bych, že jsi zabil jen tu první mouchu. Tu druhou jsi prostě jen odehnal.

prinejhorsim prerusi do konce zivota

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 20/01/2005 :  11:54:00  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
No, už jsi alespoň trochu dospělý člověk, tak snad o zkouškovém, trochu na Wowu ubereš a na učení přidáš a vlk se nažere a křeček zůstane celý, ne?
A zkouškové bude až za několik měsíců, to už tě to nadšení taky trochu opustí.
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 20/01/2005 :  13:01:13  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

No, už jsi alespoň trochu dospělý člověk, tak snad o zkouškovém, trochu na Wowu ubereš a na učení přidáš a vlk se nažere a křeček zůstane celý, ne?

Hlavně aby v té době nebyl naplánovaný nějaký guild raid. To by se to muselo asi zase trošku posunout.
Go to Top of Page

cuiviemen
Starting Member

46 Posts

Posted - 20/01/2005 :  14:07:49  Show Profile Send cuiviemen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by WereHamster

Hlavně aby v té době nebyl naplánovaný nějaký guild raid. To by se to muselo asi zase trošku posunout.

Co ze by se vlastne muselo posunout raid nebo zkousky ? ^_^
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 20/01/2005 :  15:11:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No, ja sem se zabejval stejnym problemem (wow - vejska - prace). A nakonec sem rozhod ze se na wow uplne vyseru ... ale to je muj nazor Proste my to za ten cas nestoji ... ale ja si dokazu najit jinu zabavu a v tom to je ( ne nejsou to holky pod carkou ), ovsem kdyby ted nemel nic jiniho krome wow tak to asi hraju :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 20/01/2005 :  15:31:50  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
No mě je totiž zcela jasný, že pokuď začnu hrát WoW tak celej semestr nebudu dělat nic jinýho.Zkouškový bude taky peklo a ani těch peněz za poplatky není málo.Ale zase si říkám, kdy jindy budu mít čas si nejakou onlinovaku pořádně zapařit.Až budu mít práci, tak už budu mít jiný starosti, potom rodina , fakani. Ach jo

Hus da masta?
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 20/01/2005 :  17:39:37  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Moc to řešíš. Takhle se ke hraní nedostaneš

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/01/2005 :  20:31:45  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

No mě je totiž zcela jasný, že pokuď začnu hrát WoW tak celej semestr nebudu dělat nic jinýho.Zkouškový bude taky peklo a ani těch peněz za poplatky není málo.Ale zase si říkám, kdy jindy budu mít čas si nejakou onlinovaku pořádně zapařit.Až budu mít práci, tak už budu mít jiný starosti, potom rodina , fakani. Ach jo

bych rek ze az budes chodit do prace budes mit vic casu nez treba na vejsce pac prijdes dom a mas proste padla vubec te naka prace doma nezajima. Aspon v mim pripade to tak je :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 21/01/2005 :  00:42:13  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Naprosto souhlasim.Pridu domu z prace dam si vanu a flaknu sebou ke kompu do noci.Pak zkaknu do postele na 4 hodky, nedostatek spanku vydejcham v praci a vecer znova, deficit se poresi o vikendu.
Jinak pokud jsi clovek ktery jse neumi kontrolovat tak to nehraj.Ale ja si myslim, ze ty uz si se rozhodl to hrat:]

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 21/01/2005 :  07:25:55  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Datum vydání WoW se čím dál tím víc blíží a já stále nevím.Nevím jestli ho začít hrát nebo ne.Když jsem kdysi hrál UO tak sem na ní dost uletěl a vlatně sem nedělal nic jinýho ,než že jsem jí buď hrál anebo myslel na to jak jí hrajuJenže to jsem byl ještě na střední a to se dalo celkem zvládat.Teď už sem 2. rokem na vejšce a ta je přecejen o cosi náročnější na čas.Fakt bych si WoW rád zahrál ale nevím jestli si nevykopu vlastní hrob.Je tu někdo kdo studuje na vejšce a u toho jestě paří nějakou onlinovku? Mě to nějak nejde dohromady

Plne s tebou soucitim. Taky mam podobne dilema.
Nevim jestli hrat WoW pravou nebo levou rukou. Ja vim pro mnoho lidi je to zcela smesna otazka, ale ja jsem plne aktivni clovek a svoji pravou ruku pouzivam pri svem povolani. Hodne se totiz angazuji v hnuti skinhead a tim padem ma prava ruka musi byt pri hajlovani v te nejlepsi kondici. Kdysi jsem take hraval UO a take jsem na ni dost letel, hral jsem ji dlouho do noci, a mam jeste v zive pameti jak jsem pak byl na srazu unaveny a nevyspali. Misto abych myslel na muj vzor Furera, tak jsem myslel jen na to jak ji hraju. Dokonce me to i ohrozovalo na zivote v momentech, kdy jsme nase ideali sli sirit mezi bezbozne Punk-ace. Byl jsem zasneny a obcas jsem kvuli tomu i dostal po hube.
Ted uz jsem vsak 2. rokem ve vedeni nasi organizace a to je preci jen o cosi narocnejsi na cas. Znate to organizace sjezdu mladych henlajnovcu da preci jen cloveku poradne zabrat.
Fakt bych si WoW rád zahrál ale nevím jestli si nevykopu vlastní hrob.Je tu někdo s podobnimy idealy a u toho jestě paří nějakou onlinovku? Mě to nějak nejde dohromady
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 21/01/2005 :  10:24:01  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
Nevim mozna mate nake spolehlive reseni po kterem patram, dejme tomu, ze po praci vypnete,zapomene na ni, ale jak to resite pokud ste aspon trosku socialni lidi napriklad s pritelkyni ci zenou? Moc jako nefunguje, ze se prijde domu, zapomenu na praci a muzu sedet dlouho do noci u kompu, to driv dostanu panvickou po hlave. Takze clovek musi planovat, najit skulinky v casovem harmonogramu ve spolecne domacnosti. Podle me nejvetsi killer online hrani je prave draha polovicka, pokud teda neni tez fanaticka do mmorpg, ale kdo vam pak uvari, uklidi apod?
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 21/01/2005 :  11:00:39  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Ano drahá polovička je můj hlavní důvod omezení hraní. Naštěstí mě taky trochu vrací do reality, jinak bych asi shnil, od compu bych vstával jen na bio, jedl čínské polévky a pravděpodobně bych si bral dovolenou, házel se marod a nakonec bych byl bez práce. Takže bych neměl peníze na hraní. Teď mě vlastně došlo, že mě moje žena v hraní podporuje tím, že mě ho usměrňuje do snesitelných mezí. Tak to je hrozná představa. To se nesmí nikdy dovědět.

Udělat hru pro drahé polovičky, aby mohli pařit s náma, to by byla bomba.

A co se týká vypínání WoW v hlavě v práci a jinde, tak to u mě na 80% nefunguje. Co se tomu blíží nejvíc je co největší zabíračka. Když v práci fakt nestíhám a nevím kam skočit, tak na WoW myslím jen asi na 60%, jak je volněji tak asi na 99%.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/01/2005 :  11:03:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maxa25

Podle me nejvetsi killer online hrani je prave draha polovicka, pokud teda neni tez fanaticka do mmorpg...

Pak je ovsem taky killer online hrani, protoze te k tomu nepusti :))

Jinak ja mel teda na skole na hrani 100x vic casu. Nevim co kdo ma za praci, ale ja makam minimalne 8-9 hodin denne + doprava. Zatimco na skole sem sel na osmou a ve dve sem byl klidne doma.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 21/01/2005 :  11:37:24  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Potvora brblá, ale na druhou stranu ona má také své zájmy, které ukrajují z našeho společného času.

A kdybych ji neměl, musel bych vstávat od počítače a chodit si pro čaj a pro jídlo... :)

Takže VIVA potvora :)
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 21/01/2005 :  11:51:33  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Vsimli jste si uz, ze tu hru muzete hrat treba obden? Nebo jen dvakrat tydne? Hodinku denne?

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:00:43  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

Vsimli jste si uz, ze tu hru muzete hrat treba obden? Nebo jen dvakrat tydne? Hodinku denne?

Onlinovku? No dvakrat tydne hodinku ... ne :) Proto onlinovky taky nehraju, protoze se jim clovek musi venovat. Ale WoW jeste zkusim :)

Tragedy
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:28:46  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:
Originally posted by Pacient

Onlinovku? No dvakrat tydne hodinku ... ne :) Proto onlinovky taky nehraju, protoze se jim clovek musi venovat. Ale WoW jeste zkusim :)

Souhlasím. MMORPG moc nejdou hrát jen tak trochu. Jde o to, že ti všichni potenciální kamarádi utečou v levlech. Takže vlastně budeš hrát pořád jen ze samejma cizincema. A to je na prd, to pak radši offline.

Něco jinýho je, když už tu hru hraješ 2 roky. Jseš na plnym levelu, máš vymazlenou postavu, všude plno kamarádů, super guild a hrát za char můžeš třeba poslepu. Tak to pak můžeš hrát jen pro zábavu 2x týdně. Ale do tý doby je to tvrdej každodení neplaceneý vedlejšák.

Edited by - Oralin on 21/01/2005 13:30:06
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:37:48  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Plne s tebou soucitim. Taky mam podobne dilema.
Nevim jestli hrat WoW pravou nebo levou rukou. Ja vim pro mnoho lidi je to zcela smesna otazka, ale ja jsem plne aktivni clovek a svoji pravou ruku pouzivam pri svem povolani. Hodne se totiz angazuji v hnuti skinhead a tim padem ma prava ruka musi byt pri hajlovani v te nejlepsi kondici. Kdysi jsem take hraval UO a take jsem na ni dost letel, hral jsem ji dlouho do noci, a mam jeste v zive pameti jak jsem pak byl na srazu unaveny a nevyspali. Misto abych myslel na muj vzor Furera, tak jsem myslel jen na to jak ji hraju. Dokonce me to i ohrozovalo na zivote v momentech, kdy jsme nase ideali sli sirit mezi bezbozne Punk-ace. Byl jsem zasneny a obcas jsem kvuli tomu i dostal po hube.
Ted uz jsem vsak 2. rokem ve vedeni nasi organizace a to je preci jen o cosi narocnejsi na cas. Znate to organizace sjezdu mladych henlajnovcu da preci jen cloveku poradne zabrat.
Fakt bych si WoW rád zahrál ale nevím jestli si nevykopu vlastní hrob.Je tu někdo s podobnimy idealy a u toho jestě paří nějakou onlinovku? Mě to nějak nejde dohromady

Take s tebou plne soucitim. Take mam podobne dilema.
Ziji totiz v Arabii, kde si musim utirat levou rukou zadek. A jelikoz prava ruka ponekud nestaci na ovladani cim dal slozitejsich her... tak nehraji vubec nic.
Ma nekdo podobny problem ...sverte se.

SWG - retired
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:03:46  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Tak s tímhle problém nemám. Stačí menší operace a je to v pohodě. Tady je můj RL - WoW build:
1. ruka - ovládání myší - pohledy, výběr targetu
2. ruka - numpad - pohyb
3. ruka - čísla + F1-F5 - výběr abilit
4. ruka - telefon, cola, pizza, drbání, hlazení přítelkyně, dětí, psa
1. pár očí - obrazovka - WoW
2. pár očí - čtení tabulek, sledování klávesnice, oční kontakt s přítelkyní

ústa a uši - přehodit na druhou stranu hlavy - lépe se poslouchá přítelkyně a můžeš sé jí dostatečně věnovat

mozek - přidání menší mozkové formace na udržování rozhovoru a pamatování si témat a úkolů

Tak tenhle template mi nejvíc vyhovuje
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:08:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Pro tebe je asi schaneni obleceni tvrdej quest

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:41:32  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak s tímhle problém nemám. Stačí menší operace a je to v pohodě. Tady je můj RL - WoW build:
1. ruka - ovládání myší - pohledy, výběr targetu
2. ruka - numpad - pohyb
3. ruka - čísla + F1-F5 - výběr abilit
4. ruka - telefon, cola, pizza, drbání, hlazení přítelkyně, dětí, psa
1. pár očí - obrazovka - WoW
2. pár očí - čtení tabulek, sledování klávesnice, oční kontakt s přítelkyní

ústa a uši - přehodit na druhou stranu hlavy - lépe se poslouchá přítelkyně a můžeš sé jí dostatečně věnovat

mozek - přidání menší mozkové formace na udržování rozhovoru a pamatování si témat a úkolů

Tak tenhle template mi nejvíc vyhovuje

Jo chlape tak todle je presny, todle by hodne pomohlo temdle standartnim situacim:

DP: blablablablabla..
JA: hmm, *click*, hmmm, hmmmm, *click*, hmmm,
DP: ....
DP: Vis vubec co jsem rikala?
JA: ?.. (zmaten) Co? ...

legenda:
DP = draha polovicka

Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:44:16  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Jo tak to já znám.

Ted mám steží večer po 20:00 čas a trošku víc o víkendu.

Ovšem bude nová prace címž večer čas omezím ještě na míň, ale zase volné víkendy.

Horší je že za měsíc až mesíc a půl bude na světě další dítko. Pak bude asi po srandě.

Naštěstí budeme na accountu dva. Abych to využil.

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 21/01/2005 :  15:10:45  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
lidi z me byvale guildy (mezinarodni pvp guilda) kteri ted hraji WoW jsou jiz lvl 60 a raiduji dungeony pvp pry nefunguje a premejsli o navratu do daoc pripadne do jine nove pvp hry

faktem ovsem je ze na pvp potrebuje "dozrat" hracska populace a pvp je to kuli cemu ja hraji hry, zabijet stale dokola nejake AI skripty me nebere

zacinam pochybovat zdali hru vubec zakoupit ... jeste si pockam

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/01/2005 :  15:22:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

lidi z me byvale guildy (mezinarodni pvp guilda) kteri ted hraji WoW jsou jiz lvl 60 a raiduji dungeony pvp pry nefunguje

PvP samozrejme "funguje". Ale je to davova zalezitost, bez rewardu a hlavne bez cc timeru. Hra nabizi prilis malo classu, aby melo nejaky smrnc ruznorodosti. Je proste stale hnusne stejne a sedive a hlavne instantni (vetsina mackatek je non interruptable a nejaka strategie a boj o postaveni v bitve nehrozi).

quote:
a premejsli o navratu do daoc pripadne do jine nove pvp hry

Face of Mankind muze mit zajimave pvp.

Edited by - VT on 21/01/2005 15:27:31
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 21/01/2005 :  16:24:43  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Jak vsichni (ne)vime, tak PvP je ted v plenkach a finalni podoba bude nekde jinde. Pokud odstranej/minimalizuji v mass PvP lagy a povedou se takovy veci jako battlegrounds, pribudou ranky, quest rewardy atd., myslim, ze pak PvP dostane uplne jinej vyznam, nez jakym je prezentovano ted.

Tem, kterym to nahodou uniklo (probiha interni testovani a melo by to byt brzo live, mozna se dockame testovani jeste v EU bete):
http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds.html
http://www.worldofwarcraft.com/pvp/battlegrounds-part2.html

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/01/2005 :  17:23:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
hroch: Hezky... Blizzardu bych v tomhle veril. Myslim, ze s "PvP" maji docela zkusenosti z W3... tam tu sitovou hru dotahli temer k dokonalosti.

Tragedy
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 24/01/2005 :  09:22:01  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Jo tak to já znám.

Ovšem bude nová prace címž večer čas omezím ještě na míň, ale zase volné víkendy.

Horší je že za měsíc až mesíc a půl bude na světě další dítko. Pak bude asi po srandě.

Dítko je v pohodě. Můžeš si brát "dobrovolné" noční služby. Obětuješ se pro rodinu. A můžeš smažit ...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/01/2005 :  09:25:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jo tak to já znám.

Dítko je v pohodě. Můžeš si brát "dobrovolné" noční služby. Obětuješ se pro rodinu. A můžeš smažit ...

A jak to delas? DIte rve a ty smele paris? :)

Tragedy
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 24/01/2005 :  09:31:42  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jo tak to já znám.

A jak to delas? DIte rve a ty smele paris? :)

Dítě odneseš ženě se slovy, že se ho marně snažíš uspat již 2 hodiny ....
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 24/01/2005 :  13:50:39  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Face of Mankind muze mit zajimave pvp.

jo, u fom sem se dostal do bety a s neprijemnym prekvapenim (ja blbec si poradne neprecetl stranky) sem zjistil ze nema s rpg nic spolecnyho :)
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/01/2005 :  16:44:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale same hlouposti... studoval sem, zadnou onlinovku sem nehral a po 3 letech me vyrazili protoze sem byl linej a moc sem chlastal s kamosema... ted pracuju, dalkove studuju VS, venuju se pritelkyni a jeste parim... vsechno zvladam naprosto s prehledem.. staci si jen rozmyslet kolik casu chces cemu venovat a pak uz se toho jen drzet.

ja to mam vymysleny takhle :
-prace je jasna
-do skoly delam neco jen kdyz uz se blizi termin
-pritelkyni se venuju kdyz si o to rekne
-ve zbytku casu hraju vychazi mi to tak na 3-4 vecery v tydnu, pohodicka...

quote:
Originally posted by maxa25

Jo chlape tak todle je presny, todle by hodne pomohlo temdle standartnim situacim:

DP: blablablablabla..
JA: hmm, *click*, hmmm, hmmmm, *click*, hmmm,
DP: ....
DP: Vis vubec co jsem rikala?
JA: ?.. (zmaten) Co? ...

legenda:
DP = draha polovicka

jo tak tohle taky duverne znam :o)

BTW vy neznate zadny zensky, co hrajou MMORPG se svym pritelem? ja jich znam mraky...

Edited by - Warlord on 27/01/2005 16:53:39
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 27/01/2005 :  20:16:25  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Něco jinýho je, když už tu hru hraješ 2 roky. Jseš na plnym levelu, máš vymazlenou postavu, všude plno kamarádů, super guild a hrát za char můžeš třeba poslepu. Tak to pak můžeš hrát jen pro zábavu 2x týdně. Ale do tý doby je to tvrdej každodení neplaceneý vedlejšák.

Tak na tohle chlapče moc nespolíhej... postava není nikdy vymazlená, jsou patche a expansion packy a výbavu musíš pořád dolaďovat, top equip se hodně mění, ani top level tě nezachrání, s novým expansionem přijde vyšší level cap nebo alternativní levely s jiným typem XP. A pokud se zrovna neděje nic z výše uvedeného tak zcela jistě dostaneš chuť si zahrát a vypracovat jinou postavu. A až tě to fakt totálně omrzí tak přejdeš na jinou onlajnovku.

Takže asi tak :-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 28/01/2005 :  09:24:31  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

quote:

Tak na tohle chlapče moc nespolíhej... postava není nikdy vymazlená, jsou patche a expansion packy a výbavu musíš pořád dolaďovat, top equip se hodně mění, ani top level tě nezachrání, s novým expansionem přijde vyšší level cap nebo alternativní levely s jiným typem XP. A pokud se zrovna neděje nic z výše uvedeného tak zcela jistě dostaneš chuť si zahrát a vypracovat jinou postavu. A až tě to fakt totálně omrzí tak přejdeš na jinou onlajnovku.

Takže asi tak :-)

To máš sice pravdu,ale mě nešlo o to, že se v online hrách postava vyvíjí stále. Já srovnával newbie a top level z hlediska NUTNOSTI hrát velmi často.

Dokud si ve hře neuděláš zázemí, tak to s hraním 2-x hodin týdně nikam nepovede. Sice se můžeš občas groupnout s neznámejma, ale jinak to pro tebe bude taková offline.

Na top levelu s mnoho měsíci zkušeností a se zázemím si klidně můžeš dovolit na chvíli vypadnout nebo hraní trochu omezit. Sice ti lidi taky začnou ujíždět, ale tak velký rozdíl to není.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  11:45:54  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
tak hraji betu..

grafika - jedna z nejhorsich jakou sem kdy videl u mmorpg nove generace :)
ovladani a interface - klasika blizard, intuitivni jednoduche, ucelne nemusel sem lezt do konfigurace, sedlo me to
zvuk - super

prestalo me to bavit na lvl 5 :)

Edited by - Yennefer on 31/01/2005 11:46:26
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/01/2005 :  11:51:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak hraji betu..

grafika - jedna z nejhorsich jakou sem kdy videl u mmorpg nove generace :)
ovladani a interface - klasika blizard, intuitivni jednoduche, ucelne nemusel sem lezt do konfigurace, sedlo me to
zvuk - super

prestalo me to bavit na lvl 5 :)

Hehe Tvůj post je geniální v tom jak dokonale ve mně memoroval identickou zkušenost s DAOC. Fakt mě to pobavilo :-)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/01/2005 :  11:55:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Gabriel... az na ten interface :) ten mi u DaoC moc intuitivni neprisel :)

S grafikou nemuzu souhlasit... grafika je pro me vubec snad nejlepsi, jakou jsem videl na PC nejen v MMORPG, ale u her vubec.

Tragedy
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:38:42  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
pote co jsem skousel lineage2, guildwars, videl EQ2 a hraji aktivne daoc catacombs je sorry grafika WoW hrozna, low res textury, horsi jak 3roky starej puvodni daoc...
ale na druhou stranu zase se to hejbe na shitovem kompu a engine je super (jako ostatne u blizardu je zvykem), animace a picovinky kolem postavicek jsou super - napr. specificka animace skakani pro kazdou rasu atd ;)

skusim si na to zvyknout na tenhle grafickej downgrade kdyz to preknousnu mozna u toho nejaky cas stravim :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:39:02  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gabriel... az na ten interface :) ten mi u DaoC moc intuitivni neprisel :)

S grafikou nemuzu souhlasit... grafika je pro me vubec snad nejlepsi, jakou jsem videl na PC nejen v MMORPG, ale u her vubec.

Přesně, není třeba 10x více polygonů alá Everquest II a výsledek je lepší než právě v tom Everquest II, neříkej že u všeho, ale prostě ty dobře udělané textury udělají divy. A ty odlesky co předvádí slunce/měsíc na zemi, je taky paráda.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:40:14  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

pote co jsem skousel lineage2, guildwars, videl EQ2 a hraji aktivne daoc catacombs je sorry grafika WoW hrozna, low res textury, horsi jak 3roky starej puvodni daoc...
ale na druhou stranu zase se to hejbe na shitovem kompu a engine je super (jako ostatne u blizardu je zvykem), animace a picovinky kolem postavicek jsou super - napr. specificka animace skakani pro kazdou rasu atd ;)

skusim si na to zvyknout na tenhle grafickej downgrade kdyz to preknousnu mozna u toho nejaky cas stravim :)

A anisotropní filtrování přes ovladače máš zapnuto?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:41:40  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
na te grafice je hlavne super to, ze se to na default 1024*768 neseka ani s shitovou kartou jakou je Radeon 9200SE kterej mam ted z nouze v kompu...

jinak to ovladani je fakt na pohodu, akorat mam jeste chaos v tech talentech pro warra, nemate nekdo odkaz kde je to dobre vysvetleny? nejlepe na tom stromu co je primo ve hre....
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:41:56  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

filtrovanim textury nenafouknes ;)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:45:14  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by spajdr

filtrovanim textury nenafouknes ;)

To ne, ale při pohledu do dálky je to rozdíl :-)
http://img93.exs.cx/img93/5161/wowscrnshot1213042354202zr.jpg
Mě to přijde oka, ale s AA zapnutým to vypadá ještě lépe
http://img143.exs.cx/img143/391/22207qp.jpg
..
Fakt ty textury se jim povedly ... klobouk dolů
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:50:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Imho je grafika WoW přesně taková, jaká má být. Nicméně na té hře je děsně vidět 4 roky vývoje. Například prostředí night elfů je vyloženě tragédie (vznikalo jako jedno z prvních), ovšem prostředí undeadu nebo taurenů je naprostá pecka.

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:52:22  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
mam LCD takze AA fakt ne .. ;)
jedna vec je engine druha vec jsou textury i s low res texturama se daji delat kouzla, to jestli se to blizardovi povedlo zatim nemuzu soudit hral jsem to vsehovsudy par hodin, tech low ress textur sem si zkratka vsimnul hned na zacatku a byl jsem tim zklaman..

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  12:53:12  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Imho je grafika WoW přesně taková, jaká má být. Nicméně na té hře je děsně vidět 4 roky vývoje. Například prostředí night elfů je vyloženě tragédie (vznikalo jako jedno z prvních), ovšem prostředí undeadu nebo taurenů je naprostá pecka.

ok v tom bude mozna muj problem, prvni char jsem zalozil night elfa :)
no druhej humana a prostredi vypadalo stejne shitozne :/

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:03:57  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gabriel

U Aliance je pěkné jen prostředí trpaslíků. Na druhou stranu je to prostě cartoon grafika a buď se Ti to líbí nebo nelíbí. Těžko se přesvědčíš postupem času.

Zkus undeady. Neřeš je jako postavu, kukni na prostředí. Sálá to atmosférou. Pokud by jsi šel na orcy, musíš vyběhnout ze startovací lokace, tam je to o ničem, ovšem pak ostrovy s ruinama - fenomenální.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:05:39  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

No tak se uklidni a zaloz si taurena :) Taureni plane vypadaji skvele.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000