Author |
Topic  |
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 13:24:58
|
quote: Originally posted by Van Tassel
No tak se uklidni...
jsem naprosto klidnej a omlouvam se ti zato ze jsem zde prezentoval svuj nazor ohledne low ress textur ktery JSOU low ress :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 13:46:13
|
imho je WoW hra, ktera se musi videt v pohybu. me se screeny taky moc nelibili, ale jakmile sem si to zahral, tak sem se do ty grafiyk zamiloval .) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 22:27:58
|
Jo ja to taky zeru. Poprve me ty lowres textury taky zklamaly. Ale pak mi doslo, ze je to spise klad, protoze to slape i na mene nadupanych compech a HLAVNE jsou textury zakomponovany do hry skoro dokonale - vse se hybe - krajinka vypada jako ziva (narozdil od DAoC). Co se tyce atmosfery, tak souhlasim Gabrielem. U undeadu je to zuuzo a taureni planinky take moc pekne. Ty lesiky okolo Stormwindu me nadchnuly jen ve videjich, ale jakmile jsem tam poprve lognul ve hre, tak mi doslo, ze musim hrat undeady  |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 01:21:04
|
N E H R A J T E T O ! |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 01:55:48
|
quote: Originally posted by Luka
N E H R A J T E T O !
Thread-o-mancy baaaaaaaad ! |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Tomcat777
Starting Member
6 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 02:33:45
|
quote: Originally posted by Stilgar
quote: Originally posted by Luka
N E H R A J T E T O !
Thread-o-mancy baaaaaaaad !
diky Stilgare ted sem si precet se zajmem prvni stranku a pak zjistil datum postu 21.1.2005  |
http://www.ctprofiles.net/2750074 |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 11:19:45
|
koukám chlapci že nedodržujete večerku |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 15:19:27
|
Zalezi, na jaky vejsce jses. Samozrejme, ze muzes vejsku vselijak smelit a bejt pritom v klidu v hc guilde, ale ber to tak, ze to, co delas (respektive nedelas) mezi 17-25 rokem, z toho pak tezis celej zivot - takze WoW smaz a radsi se venuj uceni a jazykum treba. Nadprumerna vyplata a uplatneni je v konecnym dusledku lepsi jak promarneny mladi u onlinovek (jakkoliv jsou zabavny). |
Edited by - Galilee on 21/11/2006 15:25:50 |
 |
|
Numan
Starting Member
29 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:22:47
|
quote: Originally posted by Galilee
Zalezi, na jaky vejsce jses. Samozrejme, ze muzes vejsku vselijak smelit a bejt pritom v klidu v hc guilde, ale ber to tak, ze to, co delas (respektive nedelas) mezi 17-25 rokem, z toho pak tezis celej zivot - takze WoW smaz a radsi se venuj uceni a jazykum treba. Nadprumerna vyplata a uplatneni je v konecnym dusledku lepsi jak promarneny mladi u onlinovek (jakkoliv jsou zabavny).
I loled |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:32:40
|
Vas An Corp |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:32:48
|
tak ... a az vam bude padesat, budete mit vilu, 2 auta, osklivou manzelku, plazmovou televizi, 3 tituly a pozici reditele ... teprve pak si budete moct sednout u krbu a rict ze vas zivot stal za to!!! |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:37:22
|
quote: Originally posted by Reyden
tak ... a az vam bude padesat, budete mit vilu, 2 auta, osklivou manzelku, plazmovou televizi, 3 tituly a pozici reditele ... teprve pak si budete moct sednout u krbu a rict ze vas zivot stal za to!!!
až ti bude 50, budeš mít vilu, 2 auta, tak bys musel být vůl jak anděl, abys měl hnusnou manželku ;)
manželku, milenku a pak si u toho krbu říkej co chceš :) |
- |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:38:22
|
spravne ... a pak si pustis wow |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:40:48
|
manzelku hnusnou, 3 pekny milenky ... co je na tom divnyho? jen jsem tam nedopsal ty milenky, to je prece samozrejmost, na to nemusis mit titul a prachy :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 16:41:39
|
manzelku hnusnou, 3 pekny milenky ... co je na tom divnyho? jen jsem tam nedopsal ty milenky, to je prece samozrejmost, na to nemusis mit titul a prachy :)
no tak na tri milenky uz mit prachy musis :) |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 18:07:47
|
tak ... a az vam bude padesat, budete mit vilu, 2 auta, osklivou manzelku, plazmovou televizi, 3 tituly a pozici reditele ... teprve pak si budete moct sednout u krbu a rict ze vas zivot stal za to!!!
Plazmova televize je blbost tu bych nikdy nemel |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 20:00:00
|
quote: Originally posted by Araya
Plazmova televize je blbost tu bych nikdy nemel
Az ti bude 50 tak budes mit 4d HOLOVIZI |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 00:40:38
|
Now we are talkin ... |
|
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 00:56:06
|
Na co si pořád hraješ Stilgare ? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:31:11
|
WoW hrát, ale jako každá hra.. prostě tě nesmí pohltit tak, že nemyslíš na nic jiného :)) Prostě závyslost.
Co se grafiky týká.. porovnával jsem to třeba s L2.. L2 .. říká se má hezčí grafiku.. jo je to možné, ale ta atmosfera ve WoW je nepopsatelná. Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím. |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:48:08
|
Já jsem WoW přestal hrát kvůli matuře... dostal se na výšku a teď s úsměvem sedím u offlineovek(ok,eče sportuju), protože zatím nemám na bytě net (a na školu seru stejně jak s WoWem) Ale kurva až vyjde Warhammer!1onethousandonehudredeleven! A mít 3 milenky, no to bych se z toho asi posral...(né,nemám rád anal fetish nebo něco takového ) |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 22/11/2006 11:49:04 |
 |
|
Spavec
Starting Member
8 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:54:01
|
hm tak to já fetish zas jo  |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:59:53
|
quote: Originally posted by Azkaban
Prostě závyslost.
Tohle mi připomělo nápis nasprejovaný na jednom squatu:
"FRÝBA BUDE VYSET!"
Někdo k tomu bohužel přisprejoval "A kdo ho vyseje?"  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:07:24
|
quote: Originally posted by Marigold
Prostě závyslost.
Tohle mi připomělo nápis nasprejovaný na jednom squatu:
"FRÝBA BUDE VYSET!"
Někdo k tomu bohužel přisprejoval "A kdo ho vyseje?" 
¨
Jes.. někdo se měl více učít a méně pařit hehe.. už jsem si dal pohlavek a otevřel pravidla pravopisu |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 01:07:38
|
mas rad harryho pottera, vid ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 11:57:56
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mas rad harryho pottera, vid ?
Jojo líbí se mi .. nepatřím tedy mezi ty fanoušky co lítají po parku s hůlkou a řvou adevra kedavra, ale čte se to pěkně a filmy se mi také líbí. I v 25ti letech:D
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:04:59
|
WoW hrát, ale jako každá hra.. prostě tě nesmí pohltit tak, že nemyslíš na nic jiného :)) Prostě závyslost.
Co se grafiky týká.. porovnával jsem to třeba s L2.. L2 .. říká se má hezčí grafiku.. jo je to možné, ale ta atmosfera ve WoW je nepopsatelná. Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.

popisuješ atmosféru wowu a jiný mmorpg si nehrál? trošku smutný, ne? :)
hrál jsem wow, eq2, Ao
dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné |
- |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 12:07:19
|
quote: Originally posted by sleglik
Co se grafiky týká.. porovnával jsem to třeba s L2.. L2 .. říká se má hezčí grafiku.. jo je to možné, ale ta atmosfera ve WoW je nepopsatelná. Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.

hrál jsem wow, eq2, Ao
dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné
Asík to z méno postu nevyplynulo, ale hrál jsem L2 a WoW.
|
Edited by - Azkaban on 23/11/2006 12:08:21 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:27:47
|
jooo podme si pomerovat pindiky kdo hra kolik MMO  |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:34:51
|
quote: Originally posted by sleglik dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné
co je podle tebe grafika?? prostredi? textury?animace?? ma podle tebe EQ2 super grafiku???  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 23/11/2006 14:35:33 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 14:39:02
|
jooo podme si pomerovat pindiky kdo hra kolik MMO 
Já hrál 4, kdo je víc? (z toho 2 na freeshardech!!!) |
Arokh Estarioll |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:17:35
|
quote: Originally posted by Kořka
jooo podme si pomerovat pindiky kdo hra kolik MMO 
Já hrál 4, kdo je víc? (z toho 2 na freeshardech!!!)
ja hral 3 a z toho 4 na freeshardech !!!!!!  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:52:28
|
Napsal si toto.
Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.
No to z tvého postu to fakt nevyplynulo. Takže přišlo mi úsměvné, že říkáš o něčem, že je to nejlepší a neznáš nic jiného.
|
- |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:55:15
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by sleglik dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné
co je podle tebe grafika?? prostredi? textury?animace?? ma podle tebe EQ2 super grafiku??? 
Grafika je dle mého názoru grafické zpracování hry :). Textury, exekty atd... :). Mě se grafika ve WoWu nelíbí a líbí se mi víc styl EQ2. Každému se líbí něco jiného. Napsal jsem svůj názor, je to trestné? :)
--------
Osobně se domnívám, že prostředí spíš je práce designerů. Ti vymýšlejí svět a grafici ho pak zpracují. Super grafika je třeba Oblivion nebo UT3 engine, který ještě nevyšel. |
- |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:55:47
|
me to teda z toho bylo hned jasny ze hral L2 a WoW |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 16:59:50
|
Grafika je dle mého názoru grafické zpracování hry :). Textury, exekty atd... :). Mě se grafika ve WoWu nelíbí a líbí se mi víc styl EQ2. Každému se líbí něco jiného. Napsal jsem svůj názor, je to trestné? :)
EQ2 ma urcite kvalitnejsi modely ... kvalitnejsi textury ... pouziva spoustu novych technologii ... ale vysledek je desnej ... je to proste seskladani nekolika dokonalych objektu k sobe ale vypada to ze kazdou cast delal nekdo jinej ...
EQ2 je podle graficke stranky mnohem dal nez wow ... ale na wow se da koukat je to komplexni a je to hezky ... neni to realny neni to preplacany je to proste hezky |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:02:14
|
quote: Originally posted by Eagle
me to teda z toho bylo hned jasny ze hral L2 a WoW
tu větu jsem ještě zvýraznil, která mě tam rozesmála :) ----------- add eq2: respektuju tvůj názor, ale mám zcela jiný, u wow jsem se nemohl ubránit dojmu, že je to pro malé děti
nechci urážet hráče wowu, ale prostě styl oblivion,eq2 se mi líbí mnohem víc, akorát to nerozjedu na svém druhém počítači (starší notebook ) |
- |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:08:16
|
mno prave je zajimavy ze wow s tou kreslenou grafikou mi prijde mnohem realistictejsi a zivejsi nez EQ2...:)
btw:pokud se ti zda ze Cartoon styl wowu je kvuli toho ze je kreslenej pro deti tak je spise problem ve tve hlave
ja bych teda grafiku EQ2 za wow grafiku nevymenil ani omylem... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:08:27
|
quote: Originally posted by Eagle
me to teda z toho bylo hned jasny ze hral L2 a WoW
tu větu jsem ještě zvýraznil, která mě tam rozesmála :) ----------- add eq2: respektuju tvůj názor, ale mám zcela jiný, u wow jsem se nemohl ubránit dojmu, že je to pro malé děti
nechci urážet hráče wowu, ale prostě styl oblivion,eq2 se mi líbí mnohem víc, akorát to nerozjedu na svém druhém počítači (starší notebook )
vsak ja reaguju na stejnou vetu a ja to z ni pochopil :) a nechci te urazet tak to uz nekomentuju :)
jak jsem napsal ... EQ2 ma grafiku lepsi ... ale ne hezci je to asi jako vyjet ve ferrari na pole ... bude to krasny ale k nicemu ...
wow je kresleny ... ma bejt kresleny a je hezky kresleny ... |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:10:12
|
quote: Originally posted by sleglik add eq2: respektuju tvůj názor, ale mám zcela jiný, u wow jsem se nemohl ubránit dojmu, že je to pro malé děti
nechci urážet hráče wowu, ale prostě styl oblivion,eq2 se mi líbí mnohem víc, akorát to nerozjedu na svém druhém počítači (starší notebook )
A to bys nemohl hrat hru pro male deti?
Jen me tak napada, neznam engine Oblivionu/ eq2, ale co bych musel mit za stroj, aby mi tohle http://www.nwn.cz/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=2440 slapalo alespon 5 fps, kdyby to melo vypadat jako oblivion? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:15:03
|
vsechny hry jsou pro deti ... jen je tem cilovejm detem nekdo treba 50 ... ale porad jsou to hry pro deti ... a vetsinou jsou porad kresleny |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:19:06
|
Neber to osobně, ale já prostě v těch grafikách vidím rozdíl a když jsem WoW hrál prostě mi pořád přišlo, že to není ono.
Nelíbí se mi grafika wowu a tečka. Zbytečně tady bude vznikat flame. Je to můj názor na grafiku. Neberu ti tvůj a ty neber můj, ok? :)
--------------------
Add ten screenshot jo tu mašinu chci taky, ale co jsem pochopil tak to byla vyjímečná událost ne? Navíc ani jejich stroj to neutáhnul a bylo to zalagovaný :). |
- |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:22:13
|
Ale ja chci flame :) pac se ted nudim a zitra se budu nudit taky (skola :) )
Jo a vyjimecna udalost to sice byla, nicmene ja si nedovedu predstavit ani 40tkovej raid nedejboze outdoor raidy, kde se obcas tech raidu sejde nekolik. |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 23/11/2006 17:23:05 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 17:27:27
|
quote: Originally posted by -Mike-
Ale ja chci flame :) pac se ted nudim a zitra se budu nudit taky (skola :) )
Jo a vyjimecna udalost to sice byla, nicmene ja si nedovedu predstavit ani 40tkovej raid nedejboze outdoor raidy, kde se obcas tech raidu sejde nekolik.
to já si představit dokážu, třeba eq2 má tolik šouplátek a hejblátek, že si tam můžeš nastavit od příšerny grafiky na urovni doom 1 až na grafiku, která se blíží k oblivionu :)
hlavně eq2 má raidy max 24 charů :)
záleží na co máš prachy, já osobně budu v nejbližší době (asi do 3 let) upgradovat počítač, abych si mohl zahrát i přes týden páč to nejsem doma :)
flame ftw! :)
WoW má příšernou grafiku! <-- nahazuju :)
|
- |
Edited by - sleglik on 23/11/2006 17:30:52 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 10:37:12
|
Napsal si toto.
Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.
No to z tvého postu to fakt nevyplynulo. Takže přišlo mi úsměvné, že říkáš o něčem, že je to nejlepší a neznáš nic jiného.
slehlik je zase uplne sjety a mimo... porozumeni smyslu ceskych slov a vet a jejich skladani do smysluplneho kontextu ti dela problemy samo od sebe, nebo to je taky tim hulenim ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 10:39:41
|
Jojo líbí se mi .. nepatřím tedy mezi ty fanoušky co lítají po parku s hůlkou a řvou adevra kedavra, ale čte se to pěkně a filmy se mi také líbí. I v 25ti letech:D
je to teda avada kedavra, ale jinak jako jo, vidim to obdobne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 13:55:00
|
42 (z toho 24 melo krabici, protoze ta je zaklad..) |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 24/11/2006 : 14:31:48
|
quote: Originally posted by JerzeeG
slehlik je zase uplne sjety a mimo... porozumeni smyslu ceskych slov a vet a jejich skladani do smysluplneho kontextu ti dela problemy samo od sebe, nebo to je taky tim hulenim ?
To říká člověk co neumí opsat něčí nick :).¨Njn co se od člověka z Ostravy dá očekávat .
Nenapsal snad on kravinu, když svoji předchozí větu hned popřel? :) |
- |
 |
|
Topic  |
|