Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Hrát či nehrát?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:24:58  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

No tak se uklidni...

jsem naprosto klidnej a omlouvam se ti zato ze jsem zde prezentoval svuj nazor ohledne low ress textur ktery JSOU low ress :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:41:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:
Originally posted by Van Tassel

No tak se uklidni...

jsem naprosto klidnej a omlouvam se ti zato ze jsem zde prezentoval svuj nazor ohledne low ress textur ktery JSOU low ress :)

Ono taky záleží na lokaci, někde to tak low ressově nevypadá
http://img154.exs.cx/img154/258/22559vt.jpg
http://img154.exs.cx/img154/6084/22540tb.jpg
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:46:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
imho je WoW hra, ktera se musi videt v pohybu. me se screeny taky moc nelibili, ale jakmile sem si to zahral, tak sem se do ty grafiyk zamiloval .)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 31/01/2005 :  22:27:58  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Jo ja to taky zeru. Poprve me ty lowres textury taky zklamaly. Ale pak mi doslo, ze je to spise klad, protoze to slape i na mene nadupanych compech a HLAVNE jsou textury zakomponovany do hry skoro dokonale - vse se hybe - krajinka vypada jako ziva (narozdil od DAoC).
Co se tyce atmosfery, tak souhlasim Gabrielem. U undeadu je to zuuzo a taureni planinky take moc pekne. Ty lesiky okolo Stormwindu me nadchnuly jen ve videjich, ale jakmile jsem tam poprve lognul ve hre, tak mi doslo, ze musim hrat undeady

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 21/11/2006 :  01:21:04  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
N E H R A J T E T O !
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 21/11/2006 :  01:55:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luka

N E H R A J T E T O !

Thread-o-mancy baaaaaaaad !

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tomcat777
Starting Member

6 Posts

Posted - 21/11/2006 :  02:33:45  Show Profile  Send Tomcat777 an ICQ Message Send Tomcat777 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:
Originally posted by Luka

N E H R A J T E T O !

Thread-o-mancy baaaaaaaad !

diky Stilgare ted sem si precet se zajmem prvni stranku a pak zjistil datum postu 21.1.2005

http://www.ctprofiles.net/2750074
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 21/11/2006 :  11:19:45  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
koukám chlapci že nedodržujete večerku
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 21/11/2006 :  15:19:27  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Zalezi, na jaky vejsce jses. Samozrejme, ze muzes vejsku vselijak smelit a bejt pritom v klidu v hc guilde, ale ber to tak, ze to, co delas (respektive nedelas) mezi 17-25 rokem, z toho pak tezis celej zivot - takze WoW smaz a radsi se venuj uceni a jazykum treba.
Nadprumerna vyplata a uplatneni je v konecnym dusledku lepsi jak promarneny mladi u onlinovek (jakkoliv jsou zabavny).

Edited by - Galilee on 21/11/2006 15:25:50
Go to Top of Page

Numan
Starting Member

29 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:22:47  Show Profile  Send Numan an ICQ Message Send Numan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Zalezi, na jaky vejsce jses. Samozrejme, ze muzes vejsku vselijak smelit a bejt pritom v klidu v hc guilde, ale ber to tak, ze to, co delas (respektive nedelas) mezi 17-25 rokem, z toho pak tezis celej zivot - takze WoW smaz a radsi se venuj uceni a jazykum treba.
Nadprumerna vyplata a uplatneni je v konecnym dusledku lepsi jak promarneny mladi u onlinovek (jakkoliv jsou zabavny).

I loled
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:32:40  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Vas An Corp
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:32:48  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
tak ... a az vam bude padesat, budete mit vilu, 2 auta, osklivou manzelku, plazmovou televizi, 3 tituly a pozici reditele ... teprve pak si budete moct sednout u krbu a rict ze vas zivot stal za to!!!

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:37:22  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

tak ... a az vam bude padesat, budete mit vilu, 2 auta, osklivou manzelku, plazmovou televizi, 3 tituly a pozici reditele ... teprve pak si budete moct sednout u krbu a rict ze vas zivot stal za to!!!

až ti bude 50, budeš mít vilu, 2 auta, tak bys musel být vůl jak anděl, abys měl hnusnou manželku ;)

manželku, milenku a pak si u toho krbu říkej co chceš :)

-
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:38:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
spravne ... a pak si pustis wow

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:40:48  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
manzelku hnusnou, 3 pekny milenky ... co je na tom divnyho? jen jsem tam nedopsal ty milenky, to je prece samozrejmost, na to nemusis mit titul a prachy :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/11/2006 :  16:41:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

manzelku hnusnou, 3 pekny milenky ... co je na tom divnyho? jen jsem tam nedopsal ty milenky, to je prece samozrejmost, na to nemusis mit titul a prachy :)

no tak na tri milenky uz mit prachy musis :)

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 21/11/2006 :  18:07:47  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Plazmova televize je blbost tu bych nikdy nemel
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 21/11/2006 :  20:00:00  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Plazmova televize je blbost tu bych nikdy nemel

Az ti bude 50 tak budes mit 4d HOLOVIZI

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/11/2006 :  00:40:38  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Now we are talkin ...

[Stilgar]
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 22/11/2006 :  00:56:06  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Na co si pořád hraješ Stilgare ?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/11/2006 :  11:31:11  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
WoW hrát, ale jako každá hra.. prostě tě nesmí pohltit tak, že nemyslíš na nic jiného :)) Prostě závyslost.

Co se grafiky týká.. porovnával jsem to třeba s L2.. L2 .. říká se má hezčí grafiku.. jo je to možné, ale ta atmosfera ve WoW je nepopsatelná. Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/11/2006 :  11:48:08  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Já jsem WoW přestal hrát kvůli matuře... dostal se na výšku a teď s úsměvem sedím u offlineovek(ok,eče sportuju), protože zatím nemám na bytě net (a na školu seru stejně jak s WoWem)
Ale kurva až vyjde Warhammer!1onethousandonehudredeleven!
A mít 3 milenky, no to bych se z toho asi posral...(né,nemám rád anal fetish nebo něco takového )

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 22/11/2006 11:49:04
Go to Top of Page

Spavec
Starting Member

8 Posts

Posted - 22/11/2006 :  11:54:01  Show Profile Send Spavec a Private Message  Reply with Quote
hm tak to já fetish zas jo
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 22/11/2006 :  11:59:53  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Prostě závyslost.

Tohle mi připomělo nápis nasprejovaný na jednom squatu:

"FRÝBA BUDE VYSET!"

Někdo k tomu bohužel přisprejoval "A kdo ho vyseje?"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/11/2006 :  12:07:24  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:

Prostě závyslost.

Tohle mi připomělo nápis nasprejovaný na jednom squatu:

"FRÝBA BUDE VYSET!"

Někdo k tomu bohužel přisprejoval "A kdo ho vyseje?"

¨

Jes.. někdo se měl více učít a méně pařit hehe.. už jsem si dal pohlavek a otevřel pravidla pravopisu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/11/2006 :  01:07:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

mas rad harryho pottera, vid ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/11/2006 :  11:57:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

mas rad harryho pottera, vid ?

Jojo líbí se mi .. nepatřím tedy mezi ty fanoušky co lítají po parku s hůlkou a řvou adevra kedavra, ale čte se to pěkně a filmy se mi také líbí. I v 25ti letech:D
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:04:59  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

WoW hrát, ale jako každá hra.. prostě tě nesmí pohltit tak, že nemyslíš na nic jiného :)) Prostě závyslost.

Co se grafiky týká.. porovnával jsem to třeba s L2.. L2 .. říká se má hezčí grafiku.. jo je to možné, ale ta atmosfera ve WoW je nepopsatelná. Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.

popisuješ atmosféru wowu a jiný mmorpg si nehrál? trošku smutný, ne? :)

hrál jsem wow, eq2, Ao

dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné

-
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/11/2006 :  12:07:19  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

hrál jsem wow, eq2, Ao

dle mého soudu wow má nejhorší grafiku, ale určitě to není nejhorší hra, na každé hře si najdeš to dobré nebo špatné

Asík to z méno postu nevyplynulo, ale hrál jsem L2 a WoW.

Edited by - Azkaban on 23/11/2006 12:08:21
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:27:47  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
jooo podme si pomerovat pindiky kdo hra kolik MMO

[Stilgar]
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:34:51  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

co je podle tebe grafika?? prostredi? textury?animace?? ma podle tebe EQ2 super grafiku???

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 23/11/2006 14:35:33
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/11/2006 :  14:39:02  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já hrál 4, kdo je víc? (z toho 2 na freeshardech!!!)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:17:35  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Já hrál 4, kdo je víc? (z toho 2 na freeshardech!!!)

ja hral 3 a z toho 4 na freeshardech !!!!!!

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:52:28  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Napsal si toto.

quote:

Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.

quote:

No to z tvého postu to fakt nevyplynulo. Takže přišlo mi úsměvné, že říkáš o něčem, že je to nejlepší a neznáš nic jiného.

-
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:55:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

co je podle tebe grafika?? prostredi? textury?animace?? ma podle tebe EQ2 super grafiku???

Grafika je dle mého názoru grafické zpracování hry :). Textury, exekty atd... :). Mě se grafika ve WoWu nelíbí a líbí se mi víc styl EQ2. Každému se líbí něco jiného. Napsal jsem svůj názor, je to trestné? :)

--------

Osobně se domnívám, že prostředí spíš je práce designerů. Ti vymýšlejí svět a grafici ho pak zpracují.
Super grafika je třeba Oblivion nebo UT3 engine, který ještě nevyšel.

-
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:55:47  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
me to teda z toho bylo hned jasny ze hral L2 a WoW

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/11/2006 :  16:59:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grafika je dle mého názoru grafické zpracování hry :). Textury, exekty atd... :). Mě se grafika ve WoWu nelíbí a líbí se mi víc styl EQ2. Každému se líbí něco jiného. Napsal jsem svůj názor, je to trestné? :)

EQ2 ma urcite kvalitnejsi modely ... kvalitnejsi textury ... pouziva spoustu novych technologii ... ale vysledek je desnej ... je to proste seskladani nekolika dokonalych objektu k sobe ale vypada to ze kazdou cast delal nekdo jinej ...

EQ2 je podle graficke stranky mnohem dal nez wow ... ale na wow se da koukat je to komplexni a je to hezky ... neni to realny neni to preplacany je to proste hezky

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:02:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

tu větu jsem ještě zvýraznil, která mě tam rozesmála :)
-----------
add eq2: respektuju tvůj názor, ale mám zcela jiný, u wow jsem se nemohl ubránit dojmu, že je to pro malé děti

nechci urážet hráče wowu, ale prostě styl oblivion,eq2 se mi líbí mnohem víc, akorát to nerozjedu na svém druhém počítači (starší notebook )

-
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:08:16  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno prave je zajimavy ze wow s tou kreslenou grafikou mi prijde mnohem realistictejsi a zivejsi nez EQ2...:)

btw:pokud se ti zda ze Cartoon styl wowu je kvuli toho ze je kreslenej pro deti tak je spise problem ve tve hlave

ja bych teda grafiku EQ2 za wow grafiku nevymenil ani omylem...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:08:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Eagle

tu větu jsem ještě zvýraznil, která mě tam rozesmála :)
-----------
add eq2: respektuju tvůj názor, ale mám zcela jiný, u wow jsem se nemohl ubránit dojmu, že je to pro malé děti

nechci urážet hráče wowu, ale prostě styl oblivion,eq2 se mi líbí mnohem víc, akorát to nerozjedu na svém druhém počítači (starší notebook )

vsak ja reaguju na stejnou vetu a ja to z ni pochopil :) a nechci te urazet tak to uz nekomentuju :)

jak jsem napsal ... EQ2 ma grafiku lepsi ... ale ne hezci je to asi jako vyjet ve ferrari na pole ... bude to krasny ale k nicemu ...

wow je kresleny ... ma bejt kresleny a je hezky kresleny ...

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:10:12  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to bys nemohl hrat hru pro male deti?

Jen me tak napada, neznam engine Oblivionu/ eq2, ale co bych musel mit za stroj, aby mi tohle http://www.nwn.cz/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=2440 slapalo alespon 5 fps, kdyby to melo vypadat jako oblivion?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:15:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vsechny hry jsou pro deti ... jen je tem cilovejm detem nekdo treba 50 ... ale porad jsou to hry pro deti ... a vetsinou jsou porad kresleny

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:19:06  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Neber to osobně, ale já prostě v těch grafikách vidím rozdíl a když jsem WoW hrál prostě mi pořád přišlo, že to není ono.

Nelíbí se mi grafika wowu a tečka. Zbytečně tady bude vznikat flame. Je to můj názor na grafiku. Neberu ti tvůj a ty neber můj, ok? :)

--------------------

Add ten screenshot jo tu mašinu chci taky, ale co jsem pochopil tak to byla vyjímečná událost ne? Navíc ani jejich stroj to neutáhnul a bylo to zalagovaný :).

-
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:22:13  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Ale ja chci flame :) pac se ted nudim a zitra se budu nudit taky (skola :) )

Jo a vyjimecna udalost to sice byla, nicmene ja si nedovedu predstavit ani 40tkovej raid nedejboze outdoor raidy, kde se obcas tech raidu sejde nekolik.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 23/11/2006 17:23:05
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/11/2006 :  17:27:27  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Ale ja chci flame :) pac se ted nudim a zitra se budu nudit taky (skola :) )

Jo a vyjimecna udalost to sice byla, nicmene ja si nedovedu predstavit ani 40tkovej raid nedejboze outdoor raidy, kde se obcas tech raidu sejde nekolik.

to já si představit dokážu, třeba eq2 má tolik šouplátek a hejblátek, že si tam můžeš nastavit od příšerny grafiky na urovni doom 1 až na grafiku, která se blíží k oblivionu :)

hlavně eq2 má raidy max 24 charů :)

záleží na co máš prachy, já osobně budu v nejbližší době (asi do 3 let) upgradovat počítač, abych si mohl zahrát i přes týden páč to nejsem doma :)

flame ftw! :)

WoW má příšernou grafiku! <-- nahazuju :)

-

Edited by - sleglik on 23/11/2006 17:30:52
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/11/2006 :  22:29:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
I pro to se dá hrát
http://www.wow-europe.com/en/community/wowparents.html
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2006 :  10:37:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napsal si toto.

quote:

Jiné MMORPG jsem nehrál tak nevím.

quote:

No to z tvého postu to fakt nevyplynulo. Takže přišlo mi úsměvné, že říkáš o něčem, že je to nejlepší a neznáš nic jiného.

slehlik je zase uplne sjety a mimo...
porozumeni smyslu ceskych slov a vet a jejich skladani do smysluplneho kontextu ti dela problemy samo od sebe, nebo to je taky tim hulenim ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2006 :  10:39:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jojo líbí se mi .. nepatřím tedy mezi ty fanoušky co lítají po parku s hůlkou a řvou adevra kedavra, ale čte se to pěkně a filmy se mi také líbí. I v 25ti letech:D

je to teda avada kedavra, ale jinak jako jo, vidim to obdobne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 24/11/2006 :  13:55:00  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
42 (z toho 24 melo krabici, protoze ta je zaklad..)

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 24/11/2006 :  14:31:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

slehlik je zase uplne sjety a mimo...
porozumeni smyslu ceskych slov a vet a jejich skladani do smysluplneho kontextu ti dela problemy samo od sebe, nebo to je taky tim hulenim ?

To říká člověk co neumí opsat něčí nick :).¨Njn co se od člověka z Ostravy dá očekávat .

Nenapsal snad on kravinu, když svoji předchozí větu hned popřel? :)

-
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000