Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Crafting
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:05:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
t4 140
t5 tusim 190

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:08:37  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
T4 = 140
T5 = 190
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:21:44  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Díky za info... takže na level 4 ještě nějaký den nebo dva tréninku.
Pokud máte nějaké specializace, můžete sem prosím napsat co používáte hodně za resources?

Nemám totiž vůbec tušení co používají ostatní profese :(

Já jako začátečník outfitter použiju zatim iron cluters (nebo blackened iron cluster), případně kůže ale s tim zatim moc neexperimentuju.

Co jsem zkoušel začátečnický věci provisionera, tak mi vycházely jako často používaný nutmeg, bazalka a deer meat, možná ještě barley, ale nic víc opravdu nevim.

Pokud se někdo chcete se mnou podělit, tak to ocením. Pomůže mi to v separaci natěžených zdrojů :))) a navíc nebudu moc za trapáka když se budu snažit nabízet věci na šití nějakému provisionerovi :)))

Btw. používají provisionéři ryby? kdysi jsem z nich neco kuchtil, ale asi jsem nikdy nenašel u brokera cokoliv uvařeného z ryb.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:26:10  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Crafting cooperation

Ještě jedna věc mně napadla (pokud si myslíte že tu moc kecám tak mně utněte ;)) pokud jste nějaký extended povolání, můžete sem napsat co potřebujete často od jiných specializací? (a nejste schopni si sami vyrobit?) Mně jako outfittera napadá třeba chemie, nebo některý věci z kůže kterou zatim nějak moc neumim... Zato bych moh poskytovat věci železné, případně jinak kovové.

Zajímá mně to abych věděl když něco potřebuju komu se za to můžu čím odvděčit (když nemám dostatek peněz). Taky pro ty kdo přes den merchantí tak aby věděli o co bude u brokera zájem.

Díky za info.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:31:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
chemie se prevazne dela z rudy, korenu a hub

nejvic zadany z chemie jsou vsechny formy thylakoidu a neolith temper , ale momentalne padly ceny na 1s za kus takze uz rychleji vydelate plnenim tezebnich tasku pro wholesalera :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:40:13  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
zajimave. kdzy sem to potreboval tak sehnat neco pod 2s za kus byla desna klika
jinak weaponsmith potrebuje alchymistu ( tempery, washe, resiny), jewelera (studs, pommels, ornaments) a treba carpentera (staves, studs). jo a pokud chce delat i boxery tak tailora

Edited by - Kwah on 21/01/2005 13:25:46
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:48:28  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Himbajz tak to je vono, sem scháněl pommel a divil sem se že to nedokážu vyrobit sám když je to součást meče .... ale nikdo mi to nechtěl vyrobit :(

Tak jen houšť, neupejpejte se a hezky si sem vyprázdněte svoje craftingový vědomosti. Alespoň na to ty další nebudou muset v potu ... err... klávesnice přicházet sami.

Potřebuje třeba někdo nějaký součásti od outfittera?

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:55:14  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
zadne dalsi rady nebudou. prece nebudu podporovat konkurenci
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 21/01/2005 :  12:59:52  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Já jsem Armorer a potřebuju Neolith Temper,ale jelikož je jeho cena kolem 1sc,tak si ho koupim. Spíš bych potřeboval Carbonit Stud(Takovy kolečko).Toho bych potřeboval minymálně tak 20ks.Když tu někdo napíše že mi to udělá tak se snim potom ve hře spojim.Když řekne co potřebuje za matroš tak ho dodam.Teda pokud ho budu mit.Nemam tušeni co je na to pořeba.Ale vim,že dávat za 1ks 24sc je šílenost....
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:03:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jinak jako alchymista na nektery vyrobky , elixiry a jedy potrebuju jewelera

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:04:51  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
ted vazne. crafting provozuju jenom jako bokovku. zatim cely craft sponzoruju z lootu a vyrobene veci bud rozdam, pokud se to nekomu v guilde hodi, nebo prodavam zpet vendorovi. do 30 tezce prodelecna cinnost, od 30 tak se ziskem 18s na zbrani pri cene chemie 5s za kus a vlastnim materialu. (vykupni cena zbrani z t3 je 12s, z t4 48s za kus)

Edited by - Kwah on 21/01/2005 13:11:14
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:08:20  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrik

Já jsem Armorer a potřebuju Neolith Temper,ale jelikož je jeho cena kolem 1sc,tak si ho koupim. Spíš bych potřeboval Carbonit Stud(Takovy kolečko).Toho bych potřeboval minymálně tak 20ks.Když tu někdo napíše že mi to udělá tak se snim potom ve hře spojim.Když řekne co potřebuje za matroš tak ho dodam.Teda pokud ho budu mit.Nemam tušeni co je na to pořeba.Ale vim,že dávat za 1ks 24sc je šílenost....

potrebujes pokud ja vim bud jewelera, nebo asi carpentra. material je treba carbonite bars a neolith temper
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:20:52  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Kwahu da se na tom vydelat i do 30, pokud prodavas spiky ... ale to je jediny, WS je tam tom z craftu asi nejhur, jeden clovek si ode me koupi maximalne jednu zbran (a to jeste si ji vybira jako auto v realu :) ... oproti armorerum, jewelerum apd. ktere muzou pro jednoho cloveka nabidnout 3-4 veci, a to uz nemluvim o zradelnicich co maji porad co nabizet :))

nestezuji si, jenom by bylo good budto posilit craft zbrane, nebo pridat neco dalsiho co potrebuji ostatni crafti k remeslu

jsem level 27 a prodal jsem mozna 5 zbrani

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:27:40  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

Kwahu da se na tom vydelat i do 30, pokud prodavas spiky ...

jo ja se nehadam. jenze jak sem rek, ja pres brokera nic neprodaval

Edited by - Kwah on 21/01/2005 13:28:41
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:33:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kwahu da se na tom vydelat i do 30, pokud prodavas spiky ... ale to je jediny, WS je tam tom z craftu asi nejhur, jeden clovek si ode me koupi maximalne jednu zbran (a to jeste si ji vybira jako auto v realu :) ... oproti armorerum, jewelerum apd. ktere muzou pro jednoho cloveka nabidnout 3-4 veci, a to uz nemluvim o zradelnicich co maji porad co nabizet :))

nestezuji si, jenom by bylo good budto posilit craft zbrane, nebo pridat neco dalsiho co potrebuji ostatni crafti k remeslu

jsem level 27 a prodal jsem mozna 5 zbrani

to je proto, ze je malo scoutu :) ja zbrane menim kazdy dva levely , kazdy dva levely shanim a kupuju dve zbrane :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  13:40:09  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
ja nemuzu za to, ze ty falchiony co si koupis na 30 a na 32 je zahodis, se ja naucim delat az na 38
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:02:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

ja nemuzu za to, ze ty falchiony co si koupis na 30 a na 32 je zahodis, se ja naucim delat az na 38

njn ale ja takle menim zbrane uz od nakyho lvl 18 kdy proste prestaly stacit stiletta z wailing caves :)
takze ws muze vydelavat slusne , ale bohuzel je na serveru zrejme stejnej pocet scoutu a weaponsmithu :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:15:27  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
jo. a ten WS musi byt porad aspon o 10 lvlu vys nez ti scouti aby jim mel co nabidnout. a pokud scouti svoje stare zbrane prodaji dal tak je to stejne o nicem. byt tak vsecky zbrane attuneable jako sou pristine z rare materialu, to by bylo terno

Edited by - Kwah on 21/01/2005 14:17:33
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:40:18  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
to je proto, ze je malo scoutu :) ja zbrane menim kazdy dva levely , kazdy dva levely shanim a kupuju dve zbrane :)

No ja mam asi od lvl32 dva feysteel krisy a doted jsem je nemusel menit, nic lepsiho jsem zatim nevidel.
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:42:59  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Jen ja nepotrebuju nikoho a vystacim si sam
Jinak bylo by dobry pokud chces vydelavat zacit se zajimat o tasky ja driv vydelaval perfektni penize tezebnima taskama u Tier 3 natezis 10 surovin a dostanes za to 1g a to se da vydelavat perfektne .Bohuzel delam uz T5 a tezebni tasky dostavam porad T3 takze nevim na cem je to zavisle jestli na levelu dilny nevim.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:43:27  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no to nevim jestli by pomohlo .. vseobecne za tech 10 levelu co je na jeden druh rudy mam od kazdeho typu zbrane jeden kus. Takze ne ze bych treba mohl nabidnout kazde 3-4 level pro scouta lepsi zbran :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:44:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

Jen ja nepotrebuju nikoho a vystacim si sam
Jinak bylo by dobry pokud chces vydelavat zacit se zajimat o tasky ja driv vydelaval perfektni penize tezebnima taskama u Tier 3 natezis 10 surovin a dostanes za to 1g a to se da vydelavat perfektne .Bohuzel delam uz T5 a tezebni tasky dostavam porad T3 takze nevim na cem je to zavisle jestli na levelu dilny nevim.

u toho me odrazuje to ze musis porad cestovat mezi dilnou a tezebnim mistem :)

Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:46:50  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
No nevim co te na tom odrazuje tezis v common pres molo jsi v zone okamzite
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:47:50  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim co te na tom odrazuje tezis v common pres molo jsi v zone okamzite

no ted musim tezit T3 suroviny takze NF a to uz je trosku behani

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:47:50  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jinak bylo by dobry pokud chces vydelavat zacit se zajimat o tasky ja driv vydelaval perfektni penize tezebnima taskama u Tier 3 natezis 10 surovin a dostanes za to 1g a to se da vydelavat perfektne .

neprehanej Nicku. na T3 suroviny sou wholesaler tasky na 15ks za 48s
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:51:23  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Tak to museli zmenit ja mel za 1g ale mas pravdu je to vlastne 15 ks na vyrobu je jen 10
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:52:02  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Takže jako outfitter doporučujete dál se specializovat na armorera?

Btw. doporučte mi někdo nějakou zbraň na L20 bers?
Mám už hodně dlouho Coldwind Coast forged flail a mám s nim damage myslim 30-81 (ale už ho mám zelenej) a zatim nějak nic moc lepšího sem nenašel (ani u brokera) nějaký pristine forged carbonite warhammer maj tak u nich vidim že pro mně damage asi 40 a za x levelů 70. A docela mi to už přestává stači :(
Je něco crushing (asi nejlíp twohanded) co stojí za to si sehnat?
Nebo to někdo umí vyrobit? - to co umim vyrobit teď je na vyhození - kde je to "zbraně od hráčů budou lepší než ty dostupné ve hře..."

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2005 :  14:54:32  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtmar6n

asi jo .. ikdyz nemam reference od jinejch armoreru jak se prodava jejich zbozi ...

spis by melo ale asi jit o to hrat co te bavi :)

Edited by - Reyden on 21/01/2005 14:58:57
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 21/01/2005 :  15:04:42  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Armorer nebo Tailor. Armorer je sice diky AQ na T3 trosku zbytecny povolani, ale od T4 uz je to lepsi. Na T5 je to imho po alchemistovi nejlepsi povolani, protoze nektery casti armoru jsem zatim vubec nevidel (ve hre i u brokeru). Tailor zase dela batohy a ty se hodi vzdy a vsude. Pro Light a Very Light Armor plati priblizne to same jako pro armorera.

quote:
To co umim vyrobit teď je na vyhození - kde je to "zbraně od hráčů budou lepší než ty dostupné ve hře..."

No ale vzdyt craftene zbrane jsou lepsi nez ty ve hre. Jen je musis udelat z rare
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 21/01/2005 :  15:16:09  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
no, zkusim... mám uškudlenejch pár kousků blackened tak uvidíme
Pristine forged blackened bottle opener. To pude na dračku...

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 21/01/2005 :  15:42:17  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw. doporučte mi někdo nějakou zbraň na L20 bers?
Mám už hodně dlouho Coldwind Coast forged flail a mám s nim damage myslim 30-81 (ale už ho mám zelenej) a zatim nějak nic moc lepšího sem nenašel (ani u brokera) nějaký pristine forged carbonite warhammer maj tak u nich vidim že pro mně damage asi 40 a za x levelů 70. A docela mi to už přestává stači :(
Je něco crushing (asi nejlíp twohanded) co stojí za to si sehnat?
Nebo to někdo umí vyrobit? - to co umim vyrobit teď je na vyhození - kde je to "zbraně od hráčů budou lepší než ty dostupné ve hře..."

pokud ses dostatecnej blazzen tak di do armorera... sma sem lvl 26 a nemam chut dal kraftit :P
1) od lvl 25 do lvl 29 nema zadnej recept.
2) zavyslost na jinych povolani docela ukrutna (ale to je i u jinejch)
3) abys mohl napriklad udelat komplet armor tier 4 (konecne neco poradnyho) potrebujes bejt tusim lvl 39 = outlevelnout adv o 9 levelu aby sis mohl udelat zbroj BLEEEE
4) leveluje se neskutecne pomalu, uz jen diky nedostatku receptur. Na lvl 20 dostane bar, sheet, plate, rings. na 21-25 dostane recepty na komplet armory Vanguard a Chainmail a pak nic a nic a nic, jen levelovani a neprodejny kusi nesmyslu za 12s brokerovi...
5) nekery veci maj fakt podivne velky naklady. napriklad potrebujou 3x paddings (outfiter zalezitost) kery se prodavaj treba za 7s protoze se daj k NPC prodat za 6s tusim. Nebo studs, ty sou potreba vetsinou 2... takze vysledek je fakt silenej, udelas si zakladni material = plate/rings, pak NEKDY sheet, nebo musis koupit paddings + pattern nebo harness, nebo je to studs, paddings etc... mno finalne mas neco za co si dal treba i 20s a muzes to prodat NPC za 12 :P zbitek si muzes nechat od cesty he he...

jinak po levelu 39 (pokud se tam dostanes jeste v case nez se nasyti trh nejakejma rare lootama a podobne) se da asi slusne vydelat na craftu armoru, kazdopadne ja na to nemam naladu a nehodlam ted tomu obetovat tolik casu...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 21/01/2005 :  16:09:24  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
To mi Marwe povidej. Lituju toho že jsem do Armorera šel. Sem zatim jen lvl 22,protoze to proste neleze. Protoze vyrobit Vanguard věc je šílenost. Protože člověk potřebuje Carbonite Stud 2 ks na věc a ty se prodávaj za 24 sc, což je prostě šílenost.... No a stim že pak nedostanu žadnej recept.. no to sem fakt zvědavej... :-(
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 21/01/2005 :  16:27:08  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Armorer u nas v guilde vydelava hodne slusny prachy, jako 32armorer/24guardian ma skoro 15pp .... ja nevidel jeste ani jeden
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 21/01/2005 :  16:42:12  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

Armorer u nas v guilde vydelava hodne slusny prachy, jako 32armorer/24guardian ma skoro 15pp .... ja nevidel jeste ani jeden

tak to se ma :P
na 31-32 se uz daj delat 2 casti dvou typu armoru tier 4. Jestly se na nich da vydelat, to opravdu nevim, ale asi jo, je jen otazka jak dlouho... hracu pod lvl 30 ubejva :( a ty co budou 30+ uz asi nakoupili

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 22/01/2005 :  18:11:49  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Ja sem hlava derava. Slibil jsem nekomu z Evilaku 2 ks Iron shod nebo jak se to pise.Omlouvam se,ale z technickej duvodu uz dneska nebudu hrat. Tak at me ta osoba kontaktuje zejtra a nebo at mi tady necha kdo to byl. Jeste jednou se omlouvam.... :-)))
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 23/01/2005 :  07:22:04  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brum

Tak to smekam ja vydelal celkem 13,5pp ale jsem lev 47 a to jen ze delam tasky samotnym prodejem ani nahodou
T4 piti se prodava za stack tak 5g a to nez nasbiras 1pp to trva :-)
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 23/01/2005 :  15:17:27  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
co to je to vase pp? ja videl dohromady 10g a este nebyli moje, vid Nicku

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 23/01/2005 :  16:30:52  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
Ja si uz videlal 30 gp... tak snad jednou ten PPcák bude...
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/01/2005 :  08:20:14  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Lol, nechápu, jak to děláte. Největší obnos, který jsem kdy viděl pohromadě bylo 6 gold, když jsem po debordelizaci banky dal přes noc prodej. Ovšem vzápětí jsem ho zas utratil a tak mám zas 20 silver

Já jsem prostě socka

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 24/01/2005 :  08:42:31  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Delam to khostri celkem jednoduse v specializovany dilne si beru od NPC tasky na vyrobu 10 ti predmetu a dostavam to tak 1-8 levelu pod muj, za kazdy ten task pak od NPC dostanu 23,4g a kdyz se darilo maximalne tak se me jeden den povedlo udelat 3pp ale da se rict ze neni pro me problem vydelat denne 1pp
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 24/01/2005 :  09:08:47  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
no sakra... na jakym ses levelu Nicku (a co mas za specializaci)? Já za svoje tasky dostanu tak max 12s :(
Videl sem maximalne 4g kdyz jsem s minulou postavou vsechno rozprodal, ale verim ze sou lidi co si pp cpou do slamniku...

Premejslim uz o tom na co se specializovat a vychazej mne jasny dve veci - a to ty co se spotrebovavaj a nedaj se reusnout - kouzla a jidlo. Mozna se da jeste vydelat jako klenotnik, ale to je min jisty. Navic platit 17g za pokrocily fightersky scrolly se mi opravdu nechce, tak je asi nejlepsi cesta si nejaky vyrobit - nerikam ze je to nejlehci cesta.

Btw. mozna sem menecenej, ale nekdo tu rikal ze obchodnik v prvni urovni tradeskill prodava vodu... Vcera jsem ji hledal ale nic - ma jen pitomou destilku za 18cc a to je dost. Nebo sem uplne mimo? Muzete mi rict jak se ten predmet presne menuje? Uz mi z toho zacina hrabat - navic sem ve Freeportu zatim nenasel zadny gnolly ze kterejch bych moh brat sliny jako nahrazku.

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:08:55  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
no do 30 pro me byly tradeskill tasky bud na 0 nebo tezce prodelecne, podle toho co si vymyslel ze chce. nad 30 zatim nevim, protoze po me porad chce veci z carbonitu.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:12:27  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
btw: s weaponsmithama na runnyeye to je asi pekna bida. na 34 sem 9 na serveru , z toho 4 ve FP
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:15:48  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
No mě teda ty Tasky nepřijdou moc super. Protože vyrábět např. 10ks shaped forget .... je šilenost. Spotřeba materialu a žadny velky expy. Takže ja beru akorat Tasky na zbirani veci. Ty se šiknou pořád. Měl jsem 3x za sebou task na sebrání 15ks carbonitu, kterej sem stejne potřeboval a dostal jsem pokaždy cca 40sc. Tak takovy tasky beru. Ty jo,ale vyrabet něco shaped forget... tak to ne.

Jinak já používam - Aerated Mineral Water - delam s toho teda jenom par lektvaru,takze nevim jestli se da pouzit na vse.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:20:42  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
takze chapu to dobre kdyz si myslim ze ty super tasky dostavaji jenom zradelnici kteri stejne uz nevedi co s prachama? :)))

Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:26:48  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
v podstate je to jednoduche. cim si vyssi lvl tim lepsi prachy z toho vytriskas. a jelikoz sou zradelnici predpokladam nezavisli na ostatnich povolanich tak jim to hodi nejvic
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:27:57  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

takze chapu to dobre kdyz si myslim ze ty super tasky dostavaji jenom zradelnici kteri stejne uz nevedi co s prachama? :)))

Right!

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:28:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw: s weaponsmithama na runnyeye to je asi pekna bida. na 34 sem 9 na serveru , z toho 4 ve FP

bo sou ty crafteny zbrane krom scoutu nanic
kdyz vidim, ze bruiseri maj drop hole na mym lvl s 54 max dmg a 1.7 sec , a ja pro scouta na 1.2 sec 20 dmg max tak nechapu , jestli jsem jen nenarazil na drop takovydle zbrane a nebo je to mirne receno ulet

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:41:07  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
bruiserske hole me neobchazeji. to je prace se drevem a to ja nedelam
stejne si kovam hlavne pro sebe, bo kdyz vidim dropy,tak vetsina toho co umim je vice mene neprodejna. akorat mi neni jasne proc maji zbrane, treba sekery bonus akorat na INT a WIS, a po STR ani vidu ani slechu
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/01/2005 :  10:42:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

bruiserske hole me neobchazeji. to je prace se drevem a to ja nedelam
stejne si kovam hlavne pro sebe, bo kdyz vidim dropy,tak vetsina toho co umim je vice mene neprodejna. akorat mi neni jasne proc maji zbrane, treba sekery bonus akorat na INT a WIS, a po STR ani vidu ani slechu

asi aby bylo co dat do datadisku :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000