Je potreba idealne max 12 lidi lvl 30 - 40. (min 2 healeri) Dodelava se tam heritage quest An Axe from The Past a pokracuje v dalsim heritage questu Stiletto's Orders Intercepted.
Takze bych chtel podekovat vsem zucastnenym za vcerejsi napul uspesny raidik. Chobotnicka padla, ale dalsi cast raidu, kdy byla potreba zabit kostlivce nevysla pro nedostatek lidi . Takze pro velkou ucas to zopaknem znova, at dostanou tentokrat i ostatni update z chobotnicky a pak snad i zrusime kosteje na update manastonu....
No po tom prapeni co jsme meli s chobotnickou to SOE snad opravi... V budoucim patchi: - The Octogorgon in the Cove of Decay will no longer break an encounter when using its lifetap ability.
no uvidime , a kdyby nam nekdo chcip tak radsi ani nebudem zkouset toho na update manastonu ani spawnovat :) a rovnou s nim pockame na priste a dame ho pred chobotnici :D
a hlavne naky poradny tanky :) at to okamzite az chcipne main tank nemam permanentne na sobe :)
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
Jestli me budete potrebovat, tak samosebou pomuzu. Drzet moba ve stiffle umim celej boj Jedinej malej zanedbatelnej problem bude asi lvl, pac o kousicek nespadam do vyhlasenyho rozmezi
Jestli me budete potrebovat, tak samosebou pomuzu. Drzet moba ve stiffle umim celej boj Jedinej malej zanedbatelnej problem bude asi lvl, pac o kousicek nespadam do vyhlasenyho rozmezi
Uz jsme o tom uvazovali, ale nikdo by nemel quest credit....
Jestli to vis urcite ze bude update questu (coz se mi moc nezda) tak neni co resit. Potom to omezeni lvl pada.... O loot ani expu v tomhle pripade nejde.
Tady nejde o sedy nesedy..ale o rozdil levelu mezi Arrou a ostatnimi. Vzhledem k tomu ze je momentalne 43, tak by quest update dostali jen 32lvl a vys.
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Tady nejde o sedy nesedy..ale o rozdil levelu mezi Arrou a ostatnimi. Vzhledem k tomu ze je momentalne 43, tak by quest update dostali jen 32lvl a vys.
Right, presne jak rika Tris.... To Tibor a Kuzma: Ono kdyz grupnes s nekym kdo je na tebe uz mimo hranici, tak to napise, ze nedostanes quest credit... Edit: uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem nekomu pomahal zabit nameda na quest a ten dotycny update nedostal, protoze jsem byl na neho moc high. A jo to celkem logicka pojistka...
asi na 15lvl sem grupoval se zelenacem ktery byl tusim lvl 22 proste mi to napsalo ze je moc vysoko a stejne kdyz zelenac zabil sedeho orka pricetlo se mi to do kilu u betrayal questu, takze to asi funguje...
Right, presne jak rika Tris.... To Tibor a Kuzma: Ono kdyz grupnes s nekym kdo je na tebe uz mimo hranici, tak to napise, ze nedostanes quest credit... Edit: uz se mi nekolikrat stalo, ze jsem nekomu pomahal zabit nameda na quest a ten dotycny update nedostal, protoze jsem byl na neho moc high. A jo to celkem logicka pojistka...
necet sem to vsecko :) ale zitra v 18:00 >> eee asi 1:00 sem pripravenej pomoct, asi nezvladnu do ty doby sehnat to zatraceny rare drevo, ale treba se postesti...
necet sem to vsecko :) ale zitra v 18:00 >> eee asi 1:00 sem pripravenej pomoct, asi nezvladnu do ty doby sehnat to zatraceny rare drevo, ale treba se postesti...
No jestli se podari chobotnici zakouzlit, tak po 10 minutach neni co resit a muzem si posbirat tela pres dvere .
Edit: to zatracene rare drevo ti muzu dnes pujcit...
Pokud je v raidu nekdo, kdo je mimo range, tak low lvl (v porovnani s nim) nebudou mit update za kill. Aspon u chobotnice to plati. A staci, aby byl mimo o 1 jedinny lvl.
Ahoj Iani, marne Te shanim, muzes se mi ozvat na icq: 167 237 865? Diky
popravde receno (uz jsem se o tom bavil s Marwem), dost me ten DMG wiza prekvapil. Cekal jsem stejny ne li vetsi dmg nez war. I diky tomu ze wiz nic nevydrzi mel by davat vetsi dmg. Tady je jeste info z NC kde jsme meli +- vyrovnanou partu:
popravde receno (uz jsem se o tom bavil s Marwem), dost me ten DMG wiza prekvapil. Cekal jsem stejny ne li vetsi dmg nez war. I diky tomu ze wiz nic nevydrzi mel by davat vetsi dmg. Tady je jeste info z NC kde jsme meli +- vyrovnanou partu:
No coby... to ze vyvazenost charu stoji za pytel a ty stovky lidi co brecej na oficialnich forech maj asi pravdu ;/
btw predevcirem sem byl v TS - grupa lev 23-25
Ja (Templar 23) Mystic 22 Guardian 25 Wizzard 22 Dirge 24 - nekdo koho si nepamatuju
jeden z lidi postoval po kazdym boji vystupy z nejakyho takovydleho softu primo do chat okna a vysledek byl dost tristni:
1) Guardian 4-5k dmg 2) Dirge 3-4k dmg 3) Wiz cca 2k dmg 4) ten co si nepamatuju 5-6) ja a Mystic 100-200 dmg na fight
takze asi tak ;/
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Podle mě se DMG wize naprosto zásadně liší pokud masí single moba a nebo velkou grupu.
To asi ano, ale mam 2 kouzla ktere delaj group dmg. I kdyz stridam obe, je jejich recast time delsi nez aby je slo jet plynule. Musim to chte nechte prokladat debufama nebo singletargetovkama.
Ale zkusim pohledat nejaky boj s vice cili a kouknu na to.
njn to ze tankove delaj dobrou dmg me taky prekvapuje :) zajima me kdy me ten nas tank v dmg predbehne :)
toho ze te predbehnu se podle me bat nemusis ikdyz: jednou se mi podarilo tesne outdamagnout i tu nasi rusovlasou bruiserku
Cim vetsi grupa, tim lepe pro me Odnu pak vsechny, i wiza (nebo s nim tesne)
Jinak k dmg. Je potreba zvazit, na jake moby se to bere. Treba bruiser ma velkou dmg na stejne lvl/nizsi. A i jako tank. Ale pokud dodje na tuzsi moby, je bruiser naprosto jako tank nepouzitelny a i jeho dmg vyrazne klesa. Na group moby zase leze vyradne dmg casteru/AoE, ktezto meleerum klesa (obecne, vyjimka je berserk).
he he, btw ja pouzil minimum specek, pac tam byl Kwah a ten me je vsecky vyflakal a jen hlasky ze to nebude mit effect :P takze sem to tam suse midlil tomahawkama v DW modu :))
kazdopadne me prekvapila dmg guardiana, az si skoro myslim ze wiz zacina bejt pozadu a to je spatne... meli by mu pridat :) cop se tyka tezsich mobu, tak je asi jedno jestly modrej nebo orange, trefuju se porad a rozdil bude tak -5%
Jj guardiani umi delat peknou dmg to je fakt a co si loguju chat a pak koukam jak jaka specka landne, tak taky nemam problem se trefit do mobu co maji vetsi lvl jak ja. Bohuzel wizardum pridavat nebudou, ale udelaji to po SOEovsky a to tak, ze nerfnou ostatni....
ja dam nejlepsi dmg do jednoho moba aoe sou celkem naprd, a k tomu patri skeleton coz je ten v COD k tem nejhorsim moznym bo jeho defenze proti slashingu a piercingu sou dost vysoky , napr tady sem dal nejlepsim backstabem 600 dmg , ale do jinych mobu , napr raid slimaka v commonech nejdu pod 900
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.