Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Zacal sem hrat tanka a nestiham se divit
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  11:11:38  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Tak si delam dalsi craft char a udelal sem si kvuli tomu fightera at taky prubnu neco jineho .... ted mam Mystika.

Teda reknu vam, ze sem malem spadnul ze zidle. Na levelu 6 sem prisel do Oakmyst Forest ... naagorval 6 modrejch potvor a vsechny je rozmaznul a takhle 3x za sebou bez toho abych nejak vyrazne prisel o HP popripade power. Radil sem tam jak cerna ruka a behem 2 hodin mimo jine VYDELAL z lootu skoro 1G ! Proste fighteri se hrajou suprove. Zadne super velke extra taktizovani .. masite masite masite ..... (jasne jeste sem netestil hrat s fighterem v grupe)

S priestem to byl na low levelech PEKNEJ OPRUZ a neni to uplne easy i ted kdyz jsem lvl30.

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  11:18:27  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
tak to toho fightera hraju pekne blbe, jelikoz na 33 mi prdel nakope kde co
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/01/2005 :  11:19:08  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
No, na lvl 6 jsem daval modre taky s prehledem. Hodnotit char pod lvl 10 je tezky ulet.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/01/2005 :  11:29:52  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
To je zase topic....

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  11:35:04  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
No ale zatim si ten ulet uzivam :) Ja nerikam ze potom je to stale tak easy ... jen sem zatim nadsenej a je to dobra odreagovavacka :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 24/01/2005 :  12:00:39  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Prestoze EQ2 nehraju, je EQ2 forum jednim z mojich nejoblibenejsich

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/01/2005 :  12:04:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jen ze zajimavosti, zalozil si ten char jako uplne novej bez jakyhokoliv supportu ? nebo jsi si dal nejaky to vybaveni ? protoze to udela s charem strasne moc kdyz ma na sobe poradnej equip, a ne to co je schopnej si novacek v rozumnym case shanet

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/01/2005 :  12:14:10  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
me taky prijde zes mu musel neco nakoupit ... 6 modrejch potvor jsem nedal na zacatku urcite

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  12:19:50  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

No ale zatim si ten ulet uzivam :) Ja nerikam ze potom je to stale tak easy ... jen sem zatim nadsenej a je to dobra odreagovavacka :)

jenom si uzivej dokud muzes :)
taky sem si myslel ze fighter je o tom behat si v brneni, s mecem a stitem a masit monstra. skutecnost je ovsem trochu jina. vlacim se v brneni se sekerou a stitem a snazim se aby monstra masily me
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/01/2005 :  12:33:22  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Lol, to byla myšlenka dne

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 24/01/2005 :  13:45:30  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No nevim... fightera hraju od začátku a tohle se mi nezdá.
Možná na začátku dvě-tři modrý, po levelu 10 jsou to tak tři-čtyři zelený, dvě zelený ^, nebo jedno zelený ^^ ale to nikdo z nich nesmí kouzlit. Jakmile něco kouzlí jsem těžce v tom... ******
Po levelu 20 to je ještě horší - bez supportu se to moc nedá. To jsem zkoušel šedou ^^ která nekouzlila, jen občas hodila jed a dopad sem bledě. Potom jsme jí zkoušeli ve dvou a to samý ;)
A to předesílám, že HO používám neustále, navíc pokud někdo castí tak se ho snažim rozhodit v okamžiku kdy připravuje nějaký kouzlo, navíc stunuju kouzelníky co se dá a tak. Prostě zezačátku, nebo na melee only monstra ideální, na cokoliv jinýho je to solo bez supportu docela svrab - zato s jedinym healerem za zády je to maso - když jsou synchro HO, nebo se do nich vůbec neplete a jen healuje tak to je masomlejnek. Ale je fakt možný že sem ulít a celou dobu to hraju blbě.

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:07:46  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Zadne brneni sem mu koupit nemohl, protoze na marketu neni nic co by level 6 mohl pouzit ... to co dostanete na newbee islandu ma stale vetsi AC nez to co se pro dany level da koupit. Respektive prvni brneni/zbrane co nasadite a da se koupit (je pravda, ze sem netestil vsechny NPC) je az na levelu 9 potazmo 10. Sem se na to chystal, ze si to takto zjednodusim a neslo to :(( Modre potvory sem masil v OF takove ty veverky a byly bez sipek .. proste jen modry. Nejaky zluty zaby a medvedy .. atd. Co sem tim chtel rict, ze healer to ma i na zacatku drsny.

A stat me za zadkem healer i na stejnem levelu, tak ano .. v OF potece misto reky krev :) Dalsi vec je ta, ze power me zacala dochazet (trochu) az v momente kdyz sem si za vydelane penize koupil up vsech abilit a appII s tim ze rychlost killovani s app2 abulitama se zase tak moc nezmenila ... jen to stoji vice poweru :)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:12:35  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ehm jeste se zeptam tank playeru. Jedu bezne HO tzn. Kop -> ho booster -> wild swing -> taunt Pricemz kdyz dam ten taunt, tak se uzavra ho a udela to vetsi dmg. Myslel zem, ze ten posledni taunt dela nejake konst. dmg podle meho levelu a ono to je asi dmg pocitane nejake procento z HP potvory. Protoze HO taunt na veverku ji udela dejme tomu 10-13dmg a to same na medveda popripade ^^ potvoru u 50 dmg. Jak to tedy vlastne funguje ?
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:18:19  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Jedina vec ke ktere se priznam je ze sem si nadelal tier3 piti/jidlo , ale to ma vliv na regen jen mimo combat ne ? Tedy doufam.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:36:53  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehm jeste se zeptam tank playeru. Jedu bezne HO tzn. Kop -> ho booster -> wild swing -> taunt Pricemz kdyz dam ten taunt, tak se uzavra ho a udela to vetsi dmg. Myslel zem, ze ten posledni taunt dela nejake konst. dmg podle meho levelu a ono to je asi dmg pocitane nejake procento z HP potvory. Protoze HO taunt na veverku ji udela dejme tomu 10-13dmg a to same na medveda popripade ^^ potvoru u 50 dmg. Jak to tedy vlastne funguje ?

Ja jako Bruiser to vubec nepouzivam. Jednak hraji 99% v perma grupe, kde HO nejedem (uz se to probiralo v jinem topicu proc) a kdyz uz jsem donucen neco na solo zabit tak je to pro me placani poweru, protoze posledni specka je taunt (ktery na moba neni treba pouzit, kdyz hraji sam a vy vysledku da HO srandovni dmg). Takze radeji ten power co bych musel dat do zbytecneho tauntu radeji utratim za dalsi dmg specku, ktera da x krat vetsi dmg.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:38:50  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedina vec ke ktere se priznam je ze sem si nadelal tier3 piti/jidlo , ale to ma vliv na regen jen mimo combat ne ? Tedy doufam.

Myslim, ze je to zbytecne T3 jidlo/piti pouzivat do lvl 10, protoze ten efekt mas stejne caply....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:45:38  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Jasne jen sem to mel zrovna po ruce :) Mel sem navarenou davku.
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:50:40  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  14:52:04  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 24/01/2005 :  15:20:52  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Sakra nejak me to tu zaspamovalo ....
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 24/01/2005 :  16:20:44  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Ja som hral doteraz rangera a kamos wizarda a ci sme boli v grupe, alebo solo bolo to uplne jedno, proste jeden z nas vzdy zakapal na grup mobov, teraz ja hram fighter - neskor berserkra a on druida a je to obrovsky rozdiel co si mozeme dovolit, na leveli 13 davame bielych group mobov, zltych uz nie, ale aj tak obrovsky uspech oproti, tomu ci predtym, skoda ze v MMORPG jedine co ma vyznam je tank a healer, na ooc vydno z 80% glf tank/healer a 20% dps, Ja viem ze na oranzovych a cervenych group mobov uz treba peknu vybalancovanu grupu z dps, ale ja si chcem zahrat vtedy ked hru zapnem a nie vtedy ked sa niekomu uraci sa so mnou grupnut a este k tomu nehra ako retard.
Inak vsetci tu pisu ako je hra tazka po lvl 30, ja si myslim, ale pravy opak, pretoze ked som ako lev 21 prisiel do steppes tak na 50% ma zlta antilopa dala dole, ked som prisiel ako 30 do EL tak som daval oranzovych mobov dole z prehladom, raz som dal dole cervene oko na solo, proste po 30 to bolo ovela ovela lepsie, v steppes od 20 do 26 som bol silne frustrovany z toho ze som si vybral rangera.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 24/01/2005 :  16:33:45  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
ja soluju akorat tak v tradeskill zone u forge, a i tam se uz mi povedlo umrit
Go to Top of Page

Imrik
Starting Member

98 Posts

Posted - 24/01/2005 :  16:48:12  Show Profile Send Imrik a Private Message  Reply with Quote
To me taky...

Jinak grupa Tank/Healer je dokonala. To nema proste chybu...
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 24/01/2005 :  16:57:28  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radeji uz ten pernik nevar, blbne se z toho.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 24/01/2005 :  17:49:29  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

Ja som hral doteraz rangera a kamos wizarda a ci sme boli v grupe, alebo solo bolo to uplne jedno, proste jeden z nas vzdy zakapal na grup mobov, teraz ja hram fighter - neskor berserkra a on druida a je to obrovsky rozdiel co si mozeme dovolit, na leveli 13 davame bielych group mobov, zltych uz nie, ale aj tak obrovsky uspech oproti, tomu ci predtym, skoda ze v MMORPG jedine co ma vyznam je tank a healer, na ooc vydno z 80% glf tank/healer a 20% dps, Ja viem ze na oranzovych a cervenych group mobov uz treba peknu vybalancovanu grupu z dps, ale ja si chcem zahrat vtedy ked hru zapnem a nie vtedy ked sa niekomu uraci sa so mnou grupnut a este k tomu nehra ako retard.
Inak vsetci tu pisu ako je hra tazka po lvl 30, ja si myslim, ale pravy opak, pretoze ked som ako lev 21 prisiel do steppes tak na 50% ma zlta antilopa dala dole, ked som prisiel ako 30 do EL tak som daval oranzovych mobov dole z prehladom, raz som dal dole cervene oko na solo, proste po 30 to bolo ovela ovela lepsie, v steppes od 20 do 26 som bol silne frustrovany z toho ze som si vybral rangera.

EHM... ako mozes porovnavat kombinaciu wizard/ranger s kombinaciou warrior/druid? To proste nejde... Zakladnu vec, ktoru by si si mal uvedomit je to, ze heal ti nenahradi ani ten najlepsi DPS charakter(mozno na 10-15 lvl). To ze ste hebali na group moboch bez healera je uplne normalne, jednoducho healer je na group moby (^^lvl 20+) povinnost(samozrejme nie vo vsetkych pripadoch, ale urcite na moby co tvrdo hituju alebo kuzliace potvory a takisto nie je problem dat group moba ^^ ktory je cca 5 lvl pod tvojim levelom a nekuzli, solo). Preto to, co tu porovnavas je uplne zcestne a so silou (alebo tym ze by bol tak hrozne "uber") warriora (berserkera) to nema nic spolocne.
Dalsia vec, nechapem ako hrajes ale ked vravis nieco ako "v MMORPG jedine co ma vyznam je tank a healer". Pozri sa na to tak ze zaklad grupy je healer a tank, ale ich efektivita sa odvija od ostatnych support/dd povolani.

P.S: Ranger nie je tank kriste pane, trosku sa nad tym zamysli plz, jeho dps sa prejavi hlavne ked utoci "od zadu"...

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 24/01/2005 :  18:04:01  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Ano suhlasim s tebou, az na zopar utokov na moju "tebov predpokladanu hlupost" vsetko co si napisal sedi, nehovorim ze vsetko som vedel od zaciatku. Ale pocas tych 2 mesiacov hrania som sa myslim toho dost naucil.
Teraz len upresnim moj post. lebo zjavne je to chapane, ze som nejake tela co sa po level 34 dostalo zazrakom len grindovanim na antilopach.
Islo mi o to ze asi jedina moznost ako vo dvojici nieco rozumne v tejto hre podniknut je mat tanka a healera, pretoze EQ2 je silne "solo hostile". Co samozrejme nie je moj uber objav, len som vyjadroval ze ked sa chcem zabavit mimo main playing time, alebo ked chcem robit quest s ktorym nikto nie je ochotny pomoct pretoze reward je "lame" tak som obmedzeny len na dvojicu healer - tank. Tod vsjo nic hlboke ani prevratne za tym prosim nehladat.

Edited by - ripptor on 24/01/2005 18:05:39
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 24/01/2005 :  18:10:30  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano suhlasim s tebou, az na zopar utokov na moju "tebov predpokladanu hlupost" vsetko co si napisal sedi, nehovorim ze vsetko som vedel od zaciatku. Ale pocas tych 2 mesiacov hrania som sa myslim toho dost naucil.
Teraz len upresnim moj post. lebo zjavne je to chapane, ze som nejake tela co sa po level 34 dostalo zazrakom len grindovanim na antilopach.
Islo mi o to ze asi jedina moznost ako vo dvojici nieco rozumne v tejto hre podniknut je mat tanka a healera, pretoze EQ2 je silne "solo hostile". Co samozrejme nie je moj uber objav, len som vyjadroval ze ked sa chcem zabavit mimo main playing time, alebo ked chcem robit quest s ktorym nikto nie je ochotny pomoct pretoze reward je "lame" tak som obmedzeny len na dvojicu healer - tank. Tod vsjo nic hlboke ani prevratne za tym prosim nehladat.

Hm, tak sorry, ale vyznelo to presne tak, no offense .

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 24/01/2005 :  18:41:38  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
Ehi ses zmatenej :)))
sorry, ale evidentne Ehivar byla tvoje prvni postava a nevedel si jak hrat... (to te omlouva) protoze ja po odlevelovani 27 levelu v bete jako guardian sem si dal znova dva chary, fightera a priesta a reknu ti ze priest ownzz vsecko :) je na nizkem levelu MNOHEM lepsi na solo nez fighter... lammat se to zacina okolo levelu 12-13 kdy priest ztraci damage a naopak fighter zacina bejt mlaticka. To ze se ti zda ted fighter jako pohadka, to chapu, protoze si predtim proste neumel EQ2 hrat :)))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 24/01/2005 :  19:35:57  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

EHM... ako mozes porovnavat kombinaciu wizard/ranger s kombinaciou warrior/druid? To proste nejde... Zakladnu vec, ktoru by si si mal uvedomit je to, ze heal ti nenahradi ani ten najlepsi DPS charakter(mozno na 10-15 lvl). To ze ste hebali na group moboch bez healera je uplne normalne, jednoducho healer je na group moby (^^lvl 20+) povinnost(samozrejme nie vo vsetkych pripadoch, ale urcite na moby co tvrdo hituju alebo kuzliace potvory a takisto nie je problem dat group moba ^^ ktory je cca 5 lvl pod tvojim levelom a nekuzli, solo). Preto to, co tu porovnavas je uplne zcestne a so silou (alebo tym ze by bol tak hrozne "uber") warriora (berserkera) to nema nic spolocne.
Dalsia vec, nechapem ako hrajes ale ked vravis nieco ako "v MMORPG jedine co ma vyznam je tank a healer". Pozri sa na to tak ze zaklad grupy je healer a tank, ale ich efektivita sa odvija od ostatnych support/dd povolani.

P.S: Ranger nie je tank kriste pane, trosku sa nad tym zamysli plz, jeho dps sa prejavi hlavne ked utoci "od zadu"...

Krome, ted jsem zmateny jak lesni fcela... Jsi cech nebo slovak? IG pises cesky a tady madarsky eeee slovensky .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 24/01/2005 :  20:54:53  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
jo taky sem si vsiml ze ma tezkou schyzu :)))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/01/2005 :  22:47:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
V tymu je misto pro 6 charu, tj. tank, healer a 4x DD. To mi prijde spis jako 67% ve prospech DD (a ostatnich support charu). Ale to jen takova droba rejpava poznamka :)
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 24/01/2005 :  23:10:14  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
To mas pravdu, aj auto ma len jeden motor, jeden volant a 4 kolesa, ale dostan sa niekde bez motora a volantu. Staci pozriet na ooc, tu ani nie je velmi o com diskutovat.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 25/01/2005 :  00:21:24  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

jo taky sem si vsiml ze ma tezkou schyzu :)))

Cestina se mi libi proste vic... ale nechame toho .

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/01/2005 :  00:42:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

V tymu je misto pro 6 charu, tj. tank, healer a 4x DD. To mi prijde spis jako 67% ve prospech DD (a ostatnich support charu). Ale to jen takova droba rejpava poznamka :)

no vetsinou je to tank dva healeri mezzer a dva damage dealeri
takze to zas tak jasny nejni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 25/01/2005 :  00:42:24  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro
Krome, ted jsem zmateny jak lesni fcela... Jsi cech nebo slovak? IG pises cesky a tady madarsky eeee slovensky .

Hehe, magyarul, nem slovakul? Magyarul tudok egy kicsik csak irny, de ertenny ertek :).

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 25/01/2005 :  08:16:59  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus
Hehe, magyarul, nem slovakul? Magyarul tudok egy kicsik csak irny, de ertenny ertek :).

ROFL, dostal jsi me .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 26/01/2005 :  16:01:40  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Marwe na level 15 sem se dostal asi 6-10x rychleji s mlatickou nez s healerem ... bavime se ted o solovani. Reknu ti mimo jine proc. S Healerem sem musel jen mob by mob. S mlatickou sem si na sebe natahnul treba 6 mobu a proste sem je zrusil :) Nerikam ze se to bude stale takove na vyssi moby atd ....

No kdybych se oprostil od vseho kdo je lepsi a jak funguje tad atd. Tak celkove musim rict, ze zatim u fightera tak nejak odpocivam a relaxuju. Zadne nervy kolikrat me mob interuptne kouzlo a jestli do te doby dam nez dojde power dam dost dmg kdzy zaroven plno dmg dostavam ....

Ted proste prijdu k mobovy a vybalim na nej vsechny mozne udery a dmg se jen sype :)
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 26/01/2005 :  16:08:36  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marwe na level 15 sem se dostal asi 6-10x rychleji s mlatickou nez s healerem ... bavime se ted o solovani. Reknu ti mimo jine proc. S Healerem sem musel jen mob by mob. S mlatickou sem si na sebe natahnul treba 6 mobu a proste sem je zrusil :) Nerikam ze se to bude stale takove na vyssi moby atd ....

No kdybych se oprostil od vseho kdo je lepsi a jak funguje tad atd. Tak celkove musim rict, ze zatim u fightera tak nejak odpocivam a relaxuju. Zadne nervy kolikrat me mob interuptne kouzlo a jestli do te doby dam nez dojde power dam dost dmg kdzy zaroven plno dmg dostavam ....

Ted proste prijdu k mobovy a vybalim na nej vsechny mozne udery a dmg se jen sype :)

rika, kdyz si zacal za healera, tak si neumel hrat :))
zkus si znova healera a uvidis :P aspon v bete na konci to tak bylo ze healer byl oproti fighterovi odpocinkovi zamestnani... proste prides, natahnes 5 mobu a kilis, kdyz te baci, healnes a kilis dal...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 26/01/2005 :  16:10:24  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Bavit sa o tom co ktory char type robi na solo moboch, alebo co sa deje do levelu 20 je nepodstatne, pretoze kazdy kto to s touto hrou mysli vaznejsie zisti, ze po leveli 20 je kazdy char locknuty na hranie svojej role, ktoru jednoducho nedokaze prekrocit aj keby mal uber gear a vsetky spelly na adept III, moja rangerka mala 2 spelly adept III a uplne najlepsi gear aky sa dal na level 34 nosit a aj tak sup za moba kam patrila a damage rutina, sem tam som tankoval, uznavam ze som prezil kvoli nadpriemernemu AC, ale agro som neudrzal, bez tauntu co ma fighter. SOE to navrhlo tak ze nikto neprekroci svoj tien v podobe charu co si vybral. Damage staty hovorili za vsetko fighter 1000 damage, ja 4000 - priklad z great briarpaw moba

Edited by - ripptor on 26/01/2005 16:12:13
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 27/01/2005 :  10:13:16  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bavit sa o tom co ktory char type robi na solo moboch, alebo co sa deje do levelu 20 je nepodstatne, pretoze kazdy kto to s touto hrou mysli vaznejsie zisti, ze po leveli 20 je kazdy char locknuty na hranie svojej role, ktoru jednoducho nedokaze prekrocit aj keby mal uber gear a vsetky spelly na adept III, moja rangerka mala 2 spelly adept III a uplne najlepsi gear aky sa dal na level 34 nosit a aj tak sup za moba kam patrila a damage rutina, sem tam som tankoval, uznavam ze som prezil kvoli nadpriemernemu AC, ale agro som neudrzal, bez tauntu co ma fighter. SOE to navrhlo tak ze nikto neprekroci svoj tien v podobe charu co si vybral. Damage staty hovorili za vsetko fighter 1000 damage, ja 4000 - priklad z great briarpaw moba

spatnej fighter :)
fighteri maj slusnou dam, nedas proste 1:4 damage, to proste nejde a vsadim botky, leda by ten fighter byl o 5 levelu niz a nepouzil jedinou specku :)
2x takovou damage, to MOZNA jo, ale ani tomu moc neverim...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 27/01/2005 :  12:24:19  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
sundat moba z naseho assassina kdyz nahodou zautoci driv nez tauntnu je skoro nemozne. a kdyz se mi to po dvojim protoceni vsech tauntu konecne povede a mob se otoci na me tak je to vetsinou par vterin pred jeho smrti (clay guardiani v ruins of varsoon)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2005 :  12:31:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kwah

sundat moba z naseho assassina kdyz nahodou zautoci driv nez tauntnu je skoro nemozne. a kdyz se mi to po dvojim protoceni vsech tauntu konecne povede a mob se otoci na me tak je to vetsinou par vterin pred jeho smrti (clay guardiani v ruins of varsoon)

to je zrovna pripad moba do kteryho davam max dmg :) jeho defenze na slashing jsou skoro nula
a kdyz me agro vadi tak od toho mam detaunt s pomerne rychlym - 1 minuta recastem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

calimar
Moderator

303 Posts

Posted - 27/01/2005 :  15:54:01  Show Profile  Send calimar an ICQ Message Send calimar a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj tohle si s nahodně stvořenou bandou ve fp stalo asi 4x a ani jsem nemusel utočit jako prvni stačila pořadná pecka otočil se na mně a než moba ze mně sundal tank tak jsem byl tuhej jak veka

VG : Nathyra high elf cleric MDK
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 27/01/2005 :  16:26:11  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
no, ja mel vcera dost problemu v NC s Ehivarem :P hazel wardy a heal, a obcas sem z nej proste ty podelany duchy nesundal a driv sem je zabil :P do ty doby sem si myslel ze sem vcelku skusenej taunter, ale todle proste neslo :)
btw nejvic me dela problem udrzet grupu s makem kerou pulnu lukem... Vetsinou nestihnu pak dat group taunt a freezne me... pak staci aby kdokoliv neco udelal a sou na nem jak vosi na bombone :P pokud to sou kosti, nebo nejaky rozumny mrchy, tak je sundam zase spatky prez HL a group taunt, ale treba prave duchy, nebo guardiany ty tezko sundavam :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 27/01/2005 :  16:33:53  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
niekedy je dobre pretocit taunty a az potom dovolit ostatnym aby zacali kuzlit, vacsinou sa tak vytvori dost hateu na cely boj, ale niekedy to proste nejde :(
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/01/2005 :  16:38:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by calimar

quote:

jj tohle si s nahodně stvořenou bandou ve fp stalo asi 4x a ani jsem nemusel utočit jako prvni stačila pořadná pecka otočil se na mně a než moba ze mně sundal tank tak jsem byl tuhej jak veka

on kwah myslel pred smrti toho clay guardiana :) pokud to ma byt tak, ze umru , tak to sundad nestihne :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kwah
New Member

423 Posts

Posted - 28/01/2005 :  07:44:49  Show Profile  Send Kwah an ICQ Message Send Kwah a Private Message  Reply with Quote
dik pertho zes to ujasnil. taky sem to moh napsat lip
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000