Author |
Topic  |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
|
| |
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 17:53:05
|
Quartax: Proc? Co proti nemu mas?  
Sagger: Co se ti na tom nezda? Todle psali oficialne devove, proc myslis ze uz dlouho nebyl zadnej patch nebo update? Pracuji na Combat revampu. |
Edited by - Jorssk on 06/01/2005 17:54:30 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 19:18:04
|
jorssku, ty se hned nechas na vsechno nachytat :) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 21:25:16
|
quote: Originally posted by Jorssk
Quartax: Proc? Co proti nemu mas?  
Nevic co ma Quartax proti tvemu uchylnemu obrazku ale ja bych Ti byt na pomalejsi lince nebo pri cteni fora na GPRS nejradeji prijel osobne nafackovat.
... Velikost: 175489 bajtu !! |
Black |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 22:08:09
|
Carmax - Nevis proc by devove lhali? Meli by s toho akorat u hraci potize.
Black - No todle je SWG forum ne? Lidi co maj pomale pripojeni asi SWG hrat nebudou... Ale jestli vam to tak vadi tak si tam dam neco jineho. Jinak na zahranicnich forech takovedle obrazky ve jmenach maji lidi normalne...od tamtud sem si to taky stahnul. |
Edited by - Jorssk on 06/01/2005 22:09:22 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 22:22:40
|
Carmax - Nevis proc by devove lhali? Meli by s toho akorat u hraci potize.
Black - No todle je SWG forum ne? Lidi co maj pomale pripojeni asi SWG hrat nebudou... Ale jestli vam to tak vadi tak si tam dam neco jineho. Jinak na zahranicnich forech takovedle obrazky ve jmenach maji lidi normalne...od tamtud sem si to taky stahnul.
na zahranicnich forech jaksi neni jednim z nejcastejsich typu pripojeni gprs |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 06/01/2005 : 22:23:18
|
To neni zas tak spatny po skoro roce a pul uz zacit delat na CR a ja myslel, ze uz to lidi maj nejakej mesic za sebou . |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 04:56:55
|
lol njn i devove z SWG na vse musi prijit taky ze bez toho CR jim utece spousta lidi |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 06:48:15
|
Nejakej admin mi zmenil password abych se sem nemohl dostat a vymazal mi ten obrazek, to je neskutecny jak se nekteri lidi dokazou chovat, jasne sem tu psal ze se ho chystam vymazat. Dnes nahodim forum ze to udelam a nejde se mi nalogovat. Ale ne nekdo ma pristup na admina muze me bloknout tak proc to neudelat hned si pripada jako velkej frajer. |
Edited by - Jorssk on 07/01/2005 07:02:36 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 10:22:31
|
Nejakej admin mi zmenil password abych se sem nemohl dostat a vymazal mi ten obrazek, to je neskutecny jak se nekteri lidi dokazou chovat, jasne sem tu psal ze se ho chystam vymazat. Dnes nahodim forum ze to udelam a nejde se mi nalogovat. Ale ne nekdo ma pristup na admina muze me bloknout tak proc to neudelat hned si pripada jako velkej frajer.
Neni to o pripadani si jak frajer ale o tom, ze to bylo fakt nechutny. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 10:28:29
|
Nejakej admin mi zmenil password abych se sem nemohl dostat a vymazal mi ten obrazek, to je neskutecny jak se nekteri lidi dokazou chovat, jasne sem tu psal ze se ho chystam vymazat. Dnes nahodim forum ze to udelam a nejde se mi nalogovat. Ale ne nekdo ma pristup na admina muze me bloknout tak proc to neudelat hned si pripada jako velkej frajer.
Password ti nikdo změnit nemůže, nanejvýš vymazat. Navíc to nikdo nedělal. Ono je ale jednoduché označit nějaké problémy na serveru za osobní útok - taky si připadáš jako hroznej frajer? A rušení úchylných obrázků na určitou velikost dělá script (čti Tibor) automaticky. (pro ty, co nemají alespoň základní slušnost) A odpovím ti tvými vlastními slovy - To je neskutečné, jak se někteří lidé dokáží chovat. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 10:28:57
|
Chudak klon  |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 11:09:16
|
Smazal jsem to já a heslo jsem ti rozhodně nezměnit. Přijde mi na hlavu postavený nutit někoho tahat 170kb naprosto zbytečně, proto jsem to i smazal. A k poslední věci: ne nepřipadal jsem si jako velkej frajer, já jsem velkej frajer.  |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 11:57:32
|
quote: Originally posted by Khostri
Password ti nikdo změnit nemůže, nanejvýš vymazat. Navíc to nikdo nedělal. Ono je ale jednoduché označit nějaké problémy na serveru za osobní útok - taky si připadáš jako hroznej frajer? A rušení úchylných obrázků na určitou velikost dělá script (čti Tibor) automaticky. (pro ty, co nemají alespoň základní slušnost) A odpovím ti tvými vlastními slovy - To je neskutečné, jak se někteří lidé dokáží chovat.
Co to je za řeči? Řekli jste mu to, tak jste mohli den počkat, aby si to mohl sám smazat. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 07/01/2005 12:52:13 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 12:10:20
|
Zas se nic tak hrozného nestalo, ne? Prostě jsem umazal odkaz na obrázek v podpisu, kterej podle mě zpomaloval lidem práci s forem. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 12:15:44
|
Zas někdo demokratičtější než demokrat
Takže:
1) Podobně velké obrázky (170kB) na foru je minimálně nevhodné, neslušné vůči ostatním a neetické (pokud se nejedná o vyhrazené forum k tomu určené
2) Jorssk psal "že to teda smaže" - ty jsi tam někde četl, že to bude dnes?
3) pokud sis ve svém spravedlivém hněvu nevšiml, tak na obrázek upozornili uživatelé. Admin, jakmile si to přečetl, provedl nápravu a obrázek smazal - jaký je problém?
4) A sakra jaký je rozdíl, jestli obrázek smazal Jorssk nebo admin?
5) Opět se projevila super vlastnost čechů - na 95 procentech zahraničních for nebo webů, pokud pošle admin upozornění, případně udělá nějakou nápravu, tak jsou s tím lidé srozuměni, případně se nomrálně slušně zeptají. Tady první co se stane, že někdo začne psát blitky buď o demokracii, svobodě slova, pohlavních orgánech atp.
Takže si to pořádně přečti a gratuluji ti - nasral jsi mě tak, že tolikrát zmiňovaná pravidla, která byla doposud vcelku volná, hodím písemně na forum a budem trvat na dodržování. Jdu je začít tvořit. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 12:56:41
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Zas někdo demokratičtější než demokrat Nejsem Demokrat
Aha, zas někdo nepochopil. mohl jsem napsat policejnější než policajt a asi dalších 20 přirovnání. Nepochopil, nic s tím nenadělám.
quote:
Kde je řečeno, že to nesmí být? Tak omezte vkládání.
Aha klasika - to, že někdo může mít modem nikomu nevadí, hlavně že já king mám pevné připojení. No proto budou ty pravidla. Tenhle tvůj přístup je to, o čem jsem mluvil. A omezit vkládání - aha takže aby někdo nemusel přemýšlet, tak omezíme vkládání webových odkazů pro všechny - fakt super řešení. Máš nějaké další podobné?
quote:
Nečetl, a stalo by se něco, kdyby to bylo zítra?
Stalo by se něco, kdyby před postnutím podobně velkého obrázku přemýšlel? a jestli sis nevšiml, tak těch upozornění bylo od uživatelů několik a Jorssk místo toho, aby řekl ok (jak jsi mi právě vyčetl, že na něj nečekáme), tak se bude dohadovat, že je to normální a všichni mají přece broadband
quote:
Na jiných webech to jde, tak to Jorssk zkusil. Než někomu začnu mazat něco z příspěvku, tak mu napřed slušně řeknu, ať si to smaže sám, a smažu to, až když dýl nereaguje. Ale asi jsem moc velký idealista.
Viz výše spolu s několika upozorněními od uživatelů
quote:
Je to o té slušnosti. Mě by se třeba nelíbilo, když by mi někdo měnil to, co jsem sám napsal nebo sám poslal. To je jako s tou demokracií - sice můžeš říkat, co chceš, ale jestli řekneš něco, co se někomu nelíbí, hned jdeš do chládku.
Používej hlavu a nikdo ti nic měnit nebude
quote:
Kde vidíš nějaké blitky? O demokracii začals ty, o blitkách taky, stejně tak o pohlavních orgánech.
Jak jsem psal výše - nepochopil přirovnání A například
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Co to je za blbé kecy?
Je super reakcí na zásah admina.
quote:
Nápodobně. Radši už mlčím, než mě někdo demokraticky smaže 
Jasně, my totiž každý den smažeme minimálně 10 uživatelů. Za těch několik let se smazalo kolik Tibore - 5,6? A to ještě za bugování případně za v podstatě DoS útok. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 12:57:23
|
Zas někdo demokratičtější než demokrat
Takže:
1) Podobně velké obrázky (170kB) na foru je minimálně nevhodné, neslušné vůči ostatním a neetické (pokud se nejedná o vyhrazené forum k tomu určené
2) Jorssk psal "že to teda smaže" - ty jsi tam někde četl, že to bude dnes?
3) pokud sis ve svém spravedlivém hněvu nevšiml, tak na obrázek upozornili uživatelé. Admin, jakmile si to přečetl, provedl nápravu a obrázek smazal - jaký je problém?
4) A sakra jaký je rozdíl, jestli obrázek smazal Jorssk nebo admin?
5) Opět se projevila super vlastnost čechů - na 95 procentech zahraničních for nebo webů, pokud pošle admin upozornění, případně udělá nějakou nápravu, tak jsou s tím lidé srozuměni, případně se nomrálně slušně zeptají. Tady první co se stane, že někdo začne psát blitky buď o demokracii, svobodě slova, pohlavních orgánech atp.
Takže si to pořádně přečti a gratuluji ti - nasral jsi mě tak, že tolikrát zmiňovaná pravidla, která byla doposud vcelku volná, hodím písemně na forum a budem trvat na dodržování. Jdu je začít tvořit.
A sakra můžu za to já ....
 |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:01:38
|
Nemůžeš. Může za to někdo, kdo místo používání hlavy má potřebu řešit, jestli se má nad vším diskutovat a všechno řešit (a vyřešit prd - jen se hádat) a nebo jestli se to prostě provede (sice, jak píše není demokrat, ale funguje přesně podle definice demokracie) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:03:07
|
Díky za přednášku, sorry že žiju a mám vlastní názor.
Aha - a jak to s tím souvisí kromě toho, že klasicky po česku odvedeme téma jinam?
Tak mi prosím řekni ten svůj vlastní názor jednou dvěma větami. Svými. Co jsi těmihle posty chtěl říct? |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:04:30
|
Nemůžeš. Může za to někdo, kdo místo používání hlavy má potřebu řešit, jestli se má nad vším diskutovat a všechno řešit (a vyřešit prd - jen se hádat) a nebo jestli se to prostě provede (sice, jak píše není demokrat, ale funguje přesně podle definice demokracie)
nojo ale já si stěžoval na ten obrázek :-) a pak už se to rozjelo, přitom mi ani nevadila velikost ale to že je to hejbací gif a navíc se mi nelíbil
|
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:07:03
|
Původně jsem chtěl bránit Jorsska.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:08:30
|
Jasně. Jenže ta velikost byla stejně mimo. Navíc stačilo od Jorsska aby byl méně vztahovačnej (ráno se skutečně něšlo přihlásit a nebyla to ničí vina) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 13:09:58
|
Původně jsem chtěl bránit Jorsska.
To jsem pochopil - a nešlo to udělat normálně, když navíc s ejednalo o smazání jenom odkazu?
Takže co když to normálně uzavřeme, já to pak asi o víkendu promažu a bude zas klid? |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 14:11:52
|
nemelo se tady povidat o combat revmatu..? |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 14:14:45
|
quote: Originally posted by Olusriel
nemelo se tady povidat o combat revmatu..?
tohle tak trochu Mortal Kombat je :-) jen je to jiná gamesa |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 15:01:12
|
No s heslem ste mi neco udelali protoze se mi neslo za ziveho boha prihlasit, musel sem dat forgot password a udelat si ho znova. |
Edited by - Jorssk on 07/01/2005 15:01:48 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 15:04:45
|
Heh - tak já nevím. To je ta rozumná diskuze. Klasika
MĚ se nešlo přihlásit, VY jste s tím něco udělali.
Neudělali. Ani já ani Tibor. Kdyby jsme tě zamkli, tak bys jaksi asi heslo nemohl resetovat. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 15:09:49
|
:-) no kdysi mi taky nešlo přihlásit, tak sem to nechal bejt a pak to najednou šlo, ale dnes ráno to nebylo :-) Nevíš zda nebyla chyba na databázi a přihlašovat se nešlo? Připadne mi dost divný aby ti měnili heslo spíš bys dostal banána a to je na vždy 
edit: pár slov pryč :-) reagoval sem na jorska a qute to dalo jinou |
|
Edited by - Quartax on 07/01/2005 15:12:05 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 15:23:33
|
Nevím přesně. Ráno totiž chvíli třeba jelo připojení, pak spadla session v půlce, takže třeba při psaní topicu se ztratil parent toho topicu a nešel pak odeslat atp. Nebo najela půlka strany, a pak nic. Teď už to jede normálně. Večer nevím - ve 2 v noci to ještě jelo ok. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 15:27:36
|
Ráno nejel jeden frontend, takže část dat se nemusela přenést korektně. Mohlo se pro projevit chybějícíma obrázkama nebo přerušením session pokud jste se zrovna trefili do okamžiku když jsem zapínal/vypínal server. Na DB nikdo ani nesáhl. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 16:33:02
|
quote: Originally posted by Tibor
Ráno nejel jeden frontend, takže část dat se nemusela přenést korektně. Mohlo se pro projevit chybějícíma obrázkama nebo přerušením session pokud jste se zrovna trefili do okamžiku když jsem zapínal/vypínal server. Na DB nikdo ani nesáhl.
Me rano nejelo forum vubec. Stranka se vubec nenacetla.
Btw. Muze nekdo smazat vsechny posty (vcetne tohoto) a nechat to po tu pasaz, kde se jeste mluvilo o rewampu. Dekuji. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 17:42:00
|
By se mohlo, pac je to uz silne offtopic. Jinak je to pekna shoda nahod ze neslo heslo zrovna v tu dobu kdy byl vymazan obrazek (Ne uplne stejne ale pribliznou). Takze me logicky napadlo ze me byl za ten obrazek zablokovan accaunt. |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 07/01/2005 : 18:02:30
|
By se mohlo, pac je to uz silne offtopic. Jinak je to pekna shoda nahod ze neslo heslo zrovna v tu dobu kdy byl vymazan obrazek (Ne uplne stejne ale pribliznou). Takze me logicky napadlo ze me byl za ten obrazek zablokovan accaunt.
tak to je jasný smazal obrázek, fórum se tím kouslo a bylo to :-)
|
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/01/2005 : 01:11:55
|
tak jsem se tesil na nejake zajimave informace o CR a misto toho tu ctu uz pres dve stranky takove pikachoviny..)
s tim promazanim dobry napad.. takze pls udelejte to
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 09/01/2005 : 17:48:36
|
Ach jo, tejden tu nejsem a je tu zase bordel...
Můžu se zeptat proč se zakládá novej topic o CU když tu už jeden je?
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13877 |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 02:07:23
|
nemas se, janku, nekde tyden flakat.. a smazte uz to tady.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 20:59:58
|
Tak jsem si přečetl průběh této "diskuze" a napadá mě jen jedno řešení...
LOCK

Nebo má snad někdo jiný nápad? |
Edited by - Jedi_Knight on 10/01/2005 21:01:47 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 04:13:22
|
delete?  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 05:51:08
|
Tak to vymazne a odkaz co sem dal na zacatku presunte do toho stareho fora. |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 06:14:41
|
Tak to vymazne a odkaz co sem dal na zacatku presunte do toho stareho fora.
Ty uz vstavas? sakra to ja se jeste jentak nedostanu ani do postele :) |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 09:08:44
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
LOCK

Nebo má snad někdo jiný nápad?
Nechal bych to tady jako pomník naší blbosti... |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 14:53:03
|
Arnie - No to sem uz odchazel do prace (praxe), jinak vstavam nejak v 5:10 
Quartax - Ty si byl vzdycky tvorivej 
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2005 : 15:33:20
|
quote: Originally posted by Quartax
quote: Originally posted by Jedi_Knight
LOCK

Nebo má snad někdo jiný nápad?
Nechal bych to tady jako pomník naší blbosti...
A na pomníky se nešahá...  |
 |
|
|
Topic  |
|