Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Hrajeme na Runnyeye!!! - Pokec o vsem:)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2005 :  09:46:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

quote:
Originally posted by Tibor

Neber si to osobně, prostě mám takovou zkušenost.
Pěkně to vystih Arra.

Tak to je mi ta luto, a Arra tiez.

to nemusi, rek bych ze si to zvolili dobrovolne a jsou s tim postojem docela spokojeni

jinak jo naprosto souhlasim s tim co tam arra pise , paladin je lakadlo na newbie

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 05/01/2005 :  10:14:34  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Ara taky píše, že to nemusí být 100 procenttní pravda, jenom že prozatím se nesetkal s paladinem, který by byl výjimka.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 05/01/2005 :  10:18:16  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz se bavime o tech paladinech... taky je nemam rad, ale ne z toho, ze to ne nejake lakadlo pro newbie a nebo, ze je to jednoduchy char na hrani, ale uz se mi hnusi samotna podstata. Svaty muz co pod rouskou viry rozseva smrt... Bohuzel to tak bylo je a bude i v RL, kdy diky vire je pachano jenom zlo. Pokud sem se tim dotkl vericich tak sry, ale ja to tak proste vidim. Jinak sry za OT.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2005 :  10:30:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ale co je zvlastni , ze tak jako sem v eq2 jeste nepotkal slusnyho paladina, tak si zrovna tak nevzpominam na vylozene spatnyho shadowknighta :), pokud nepocitam Neru-a :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 05/01/2005 :  11:56:44  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
To mas podobne ako ja, mne sa zas nikdy nepacili wizardi a podobne prskavky ale preto este nevyhlasujem ze wizarda do grupy nebrat.
Nemyslim si ze paladin je postava pre newbikov, roky hram stale paladinov (alebo blizky smer), a uz vobec nechapem preco by mne alebo inym malo vadit ze sa s nou dobre hra, ja sa chcem bavit a nie trapit ?!? a je to najmä dobra postava aj na solovanie ma dobry dmg a vie sa liecit (co ocenili aj grupe ked clerikom dosiel power).
Ale naprosto suhlasim ze ked niekto nevie s nim hrat tak je to zle (netvrdim ze som dobry ale snazim sa), ale to neplati iba o paladinoch ale o KAZDEJ postave v KAZDEJ hre.
Ked ti dobre rozumiem vadi ti skor noRP u paladina ? AK odhliadnem jazykovu barieru (u mna) tak to nie je az tak zle, robis qesty - pomahas ludom v meste, bijes potvory - zabijas zlo, pomahas inym postavam - robis dobro. Samozrejme je tu otazka co myslis pod pojmom paladin a zda sa ze tvoja *definicia* bude ina ako SOE alebo moja alebo inych.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito

Edited by - Duncan on 05/01/2005 12:01:41
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  12:09:27  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Ara taky píše, že to nemusí být 100 procenttní pravda, jenom že prozatím se nesetkal s paladinem, který by byl výjimka.

DRAW UPON HOLLY MIGHT
jeddinej paladin kerje byl dobrej byl Brtnik HZ, ale skurvil si tim postavu he he... jinak v nekerejch hrach paladin nebyl tak noobish jak se zda, kazdopadne je fakt ze vetsina paladinu si mysli ze proste sou vseumelkove a snazej se delat vsecko, coz je vobcas dost pruser...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 05/01/2005 :  12:28:06  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
Lidi hraju tak zvanou prskavku, sorcerer na 18lvl, za chvilu me ceka prechod, jenze, libi se mi wizard i warlock, nevim co zvolit, poradte, ma nejakej nevyhody oproti druhymu?

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:28:56  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
No co tak ctu posty od Duncana, tak i kdybych nevedel co hraje za postavu, typoval bych ho na skalniho Paladina... je videt ze po par letech souziti s timhle charem zanecha trvalejsi nasledky...

Snad kdyz se to vcas podchyti, slo by to i lecit!

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 05/01/2005 :  14:52:20  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan
Ked ti dobre rozumiem vadi ti skor noRP u paladina ? AK odhliadnem jazykovu barieru (u mna) tak to nie je az tak zle, robis qesty - pomahas ludom v meste, bijes potvory - zabijas zlo, pomahas inym postavam - robis dobro. Samozrejme je tu otazka co myslis pod pojmom paladin a zda sa ze tvoja *definicia* bude ina ako SOE alebo moja alebo inych.

Ano mas pravdu.... Krizacke vypravy byly to nejlepsi dobro co mohlo "nekrestany" potkat...
Tvorba fantasy charu paladina hodne vychazi ze stredoveku, kdy zakldadem byli krizaci - svati bojovnici a byly jim pridany magicke schopnosti. A prave ta jejich "svatost" je to co se mi na nich nelibi.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:08:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
to uz ta debata smeruje trosku do extremu ne? :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:14:47  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

to uz ta debata smeruje trosku do extremu ne? :)

proc ?
me pride normalni se branit necemu, co se me nelibi :)
ja osobne zase nehraju za zlo, nebo sem odmital za hrat za nadnarodnostni organizace (viz AO) proste tihnu k moralnimu chovani a odmitam neco co me pride jako zlo a podobne... (btw paladin nemusi bejt nutne zlej, ale proste je to svatej chlapek kerej ve jmenu boha pacha krutosti, stejne jako inkvizitori) btw ve stredoveku bla vira stejne jen nastroj na udrzeni poslusnosti podrizene skupiny a vydelani neskutecnejch prachu a pak ve jmenu boha se jeste pro sychr vyvrazdi hromada lidi, protoze se nekomu nehodila do kramu :P to uz me pride blizisi udajnej satanismus o kerym se tahnou famy, jen proto, ze se taky nehodil do kramu cirkvi, protoze se snazil propagovat vice anarchistickej styl zivota nez by se mohlo cirkvi libit :P Pointa je v tom, ze vira at je jakakoliv je vzdy minimalne z 30% slepa a to neni spravne takze paladina nebrat :)
sorry paladini a verici :))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:21:05  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn
proc ?
me pride normalni se branit necemu, co se me nelibi :)
ja osobne zase nehraju za zlo, nebo sem odmital za hrat za nadnarodnostni organizace (viz AO) proste tihnu k moralnimu chovani a odmitam neco co me pride jako zlo a podobne... (btw paladin nemusi bejt nutne zlej, ale proste je to svatej chlapek kerej ve jmenu boha pacha krutosti, stejne jako inkvizitori) btw ve stredoveku bla vira stejne jen nastroj na udrzeni poslusnosti podrizene skupiny a vydelani neskutecnejch prachu a pak ve jmenu boha se jeste pro sychr vyvrazdi hromada lidi, protoze se nekomu nehodila do kramu :P to uz me pride blizisi udajnej satanismus o kerym se tahnou famy, jen proto, ze se taky nehodil do kramu cirkvi, protoze se snazil propagovat vice anarchistickej styl zivota nez by se mohlo cirkvi libit :P Pointa je v tom, ze vira at je jakakoliv je vzdy minimalne z 30% slepa a to neni spravne takze paladina nebrat :)
sorry paladini a verici :))

ja myslel ten extrem v tom porovnavat postavy ze hry se skutecnosti, je to fantasy a tak se k tomu ma pristupovat,jsou dopredu stanoveny pravidla pro ten ktery fantasy svet, ne to slucovat s "realnym" pojetim povolani apd.

Je bez debat ze ve jmenu viry bylo vykonano tolik zla a bezpravi ale co to ma co delat s tim ze nekdo hraje paladina nebo priesta? nema to zadnou souvislost :)

proste kazdej hraje to co ho bavi a ja se jenom pozastavuji fakt nad tim ze odsuzujete hrace dopredu podle toho co ma za postavu .. to uz staci abyste rekli napr. ze polaci hrajou jako prasata a ze byste je do party nikdy nevzali .. ale jde vcelku o hov*o takze se jenom bavim :)

dark paladin (rozumej lama :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:28:50  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Par poznatku n00ba
co se tyce tanku, naprosto souhlasim, za me kratke hrani sem se setkal s dobrymi s kterejma me zbylo many ze sem ji mohl rozdavat a pak s tupejma trotlama co sotva umej mluvit a vse bylo v riti.

Co se tyce healeru, nejzabavnejsi bylo kdyz me pozoroval na mem lvl 12 inq 33 a po shlednuti boje se me ptal jak je mozny ze sem vsechny tak v pohode uhealoval a este me zbyla mana. Pak sem mu rekl ze normalne healuju reactive healem a on se ptal coze to je...

No a co se tyce paladinu. musim rict ze souhlasim s Arrou, v eq2 jeste soudit zcela nemuzu ale treba v daoc nebyl zadny legendarni paladin a co se tykalo xpovani i pvp paladin byl spise pritez, ale urcite existuji vyjimky.

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:29:13  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden
ja myslel ten extrem v tom porovnavat postavy ze hry se skutecnosti, je to fantasy a tak se k tomu ma pristupovat,jsou dopredu stanoveny pravidla pro ten ktery fantasy svet, ne to slucovat s "realnym" pojetim povolani apd.

Je bez debat ze ve jmenu viry bylo vykonano tolik zla a bezpravi ale co to ma co delat s tim ze nekdo hraje paladina nebo priesta? nema to zadnou souvislost :)

proste kazdej hraje to co ho bavi a ja se jenom pozastavuji fakt nad tim ze odsuzujete hrace dopredu podle toho co ma za postavu .. to uz staci abyste rekli napr. ze polaci hrajou jako prasata a ze byste je do party nikdy nevzali .. ale jde vcelku o hov*o takze se jenom bavim :)

dark paladin (rozumej lama :)

kdepak, ja proti nikomu nic nemam :) jen sem popsal svuj postoj a ja stotoznuju postavy z D&D, z RL stredoveku, fantasi knih ruzneho zanru a tak podobne... kazdopadne u paladina vime z ceho pochazi takrka jednoznacne, tak u priesta me to pride jako "asijsky" duchovni, ktery je o necem jinym i kdyz jetam vira :)
kazdopadne at si kazdej hraje co chce...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:29:21  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
No a ze to vi i SOE, ze za paladiny hrajou hlavne noobove, kdyz jim jako fun kouzlo na lvl 20 dali kone a ostati maji opravdu jenom to fun kouzlo....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:31:45  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

No a ze to vi i SOE, ze za paladiny hrajou hlavne noobove, kdyz jim jako fun kouzlo na lvl 20 dali kone a ostati maji opravdu jenom to fun kouzlo....

to nevis ze trpaslikum paladinum dali prase
btw oni paladini nemuzou bejt bez kone, protoze porad nekam utikaj (od nekud ?) <joke>

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 05/01/2005 :  15:35:59  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
nenavazej se do dwarfu ty barbarska plechovko!

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 05/01/2005 :  16:10:06  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

quote:
Originally posted by Pedro

to nevis ze trpaslikum paladinum dali prase
btw oni paladini nemuzou bejt bez kone, protoze porad nekam utikaj (od nekud ?) <joke>

Lepsie prasa jak behat peso

LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/01/2005 :  08:10:50  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Abych tě na tom tvém praseti neprozkoumal zubama svého vlka

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/01/2005 :  10:33:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

prej vlka :) takovej punta to je

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 06/01/2005 :  10:54:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Puňta nepuňta, podle mě když se z Tygra promění ve vlka a zpět, tak tě to prostě musí rozhodit

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Raady
New Member

396 Posts

Posted - 06/01/2005 :  11:12:46  Show Profile Send Raady a Private Message  Reply with Quote
nejlepsi je stejne kdyz se Marw pred kazdym bojem ukloni mobovi (v dusledku meho fun kouzla samozrejme), rofl.

Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen)
Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury)
Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 06/01/2005 :  11:22:36  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
No to je vsechno pekny, ale muj fun "Kolousek" je stejne nejlepsi

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 06/01/2005 :  15:14:30  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

prej vlka :) takovej punta to je

Pekny punta, ked sedim na koni vidim mu do oci

For the Masurito
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 06/01/2005 :  16:26:32  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
To mas tak malickatyho kone ????????????????
To bych si stezoval tedy
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 06/01/2005 :  16:53:21  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

To mas tak malickatyho kone ????????????????
To bych si stezoval tedy

nekolikrat uz sem rikal ze to co trpaslik / paladin privola je prase !

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 07/01/2005 :  02:24:26  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
pls dingnul jsem na 20 ale nejak nemuzu najit v ikonkach Unholy steed - entertainment spell ... na ten se musi jeste plnit nejake Q nebo jak? :)

edit: tak uz jsem to zjistil, koupi se v north FP u temneho elfa u stromu

Edited by - Reyden on 07/01/2005 03:10:33
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000