Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Imperial Events THIRD PART !!DW BUNKER!!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 27/11/2004 :  12:30:07  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Almych

Muze se k vam pridat i par rebelu?

Ber to takhle - buď se přidáme a voni maj šanci to udělat, nebo ne a jsou bez šance.

mi novice nebereme

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 27/11/2004 12:30:26
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/11/2004 :  10:24:33  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No tak bude repete vy inteligenti....
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 28/11/2004 :  10:56:10  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
mame nejakeho squad leadera ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/11/2004 :  21:01:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
mno co ja vim tak zadny cech neni SL a opravdu nedoporucuju brat cizaky.. (kdyz rikam cech myslim tim i slovak) pokud se tedy nekdo neobetuje a neudela SL, tak by to chtelo minimalne stanovit pravidla:
jako prvni me napada treba by trosku pomohlo systematicky utvorit poradi v grupe, treba prvni lidr, pak tankove, pak docove atd.. bude lepsi prehled..
dale stanovit nekoho jako lidra (valecneho) co rika na koho utocit a druheho (navigacniho - jorssk ?) co by vedel co a jak - mackal tlacitka, oteviral dvere apod. aby se nestalo jako posledne, ze kdosi dalsi "vypomahal" jorsskovi..
dalsi vec zakaz mluveni do grupchatu krome lidra a toho dalsiho..
dale priradit jednotlive docy k tankum atd..
taky si tady muzeme probrat, co se pouzivat ma a ne.. (treba ja debil jsem pouzival warcry2, protoze jsem si neprecetl, ze na rozdil od jednicky je area.. - urcite jsem tim privolal nejake kamarady, takze se omlouvam vsem..)
+ s tim souvisi, ze tam kdosi vykrikoval, ze warcry + intimidate je na nic - nebylo mi vysvetleno proc ? na droidy to nefunguje ? nebo na DW ? chtelo by to rozebrat, jake zbrane/specky pouzivat na koho..
onen "valecny" lidr by rozdelil tankum, kdo ma ktereho nepritele tauntnout a nakoho maji ostatni utocit apod.
neverim, ze to nezvladne i pouhych 15 lidi, ale musi jednat organizovane a ne jak v tom bordelu ted v sobotu :-))
tankovat muze jerzee, ja'nek, nobras, (to by melo za podpory leceni utahnout i 4 SBD - vice najednou jich tam snad neni, co ja vim, ale ja se tam nevyznam, tak jorssku rekni kde jsou nejhorsi mista a kdo tam je..)
co se tyce leceni, mame hammie(doc), dancu(doc/cm), olusriela(cm)
to by pri trose snahy melo stacit taky.. (danca se jeste musi ucit, ale snazi se :-))

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/11/2004 :  00:37:18  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
neverim, ze to nezvladne i pouhych 15 lidi, ale musi jednat organizovane a ne jak v tom bordelu ted v sobotu :-))

Velmi dobrý post Jerzee. Stejně jako ty si nemyslím, že DWB musí notně být o počtu... sice to menší skupině potrvá déle, ale zvládne se to.

quote:
taky si tady muzeme probrat, co se pouzivat ma a ne.. (treba ja debil jsem pouzival warcry2, protoze jsem si neprecetl, ze na rozdil od jednicky je area.. - urcite jsem tim privolal nejake kamarady, takze se omlouvam vsem..)

Warcry zastaví soupeře na 10, popř. 20s. Po tuto dobu nemůže útočit. Jakýkoliv útok na něj ale Warcry přeruší.
Warcry 1 je single, Warcry 2 je area CONE... což znamená v kuželu před avatarem.
Stále nevím kde jste vzali, že v DWB přivolává area útok ostatní nepřátele... ocenil bych link, tohle jsem totiž slyšel v sobotu poprvé.

quote:
+ s tim souvisi, ze tam kdosi vykrikoval, ze warcry + intimidate je na nic - nebylo mi vysvetleno proc ? na droidy to nefunguje ? nebo na DW ? chtelo by to rozebrat, jake zbrane/specky pouzivat na koho..

Warcry IMHO na nic je. Hodí se jen když potřebujes útect (macro /warcry2 + /peace), popř. v PvP když chces soupeře zabít přes Mind Poison/Fire/Disease (což je jedna z momentálních FOTM taktik, alespoň co můžu jako nezúčastněný pozorovatel říci).
Intimidate nefunguje na droidy. Ty jsou proti němu imunní. Na ostatní humanoidy (a vlastně i ne-humanoidy ) funguje bez problémů.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/11/2004 :  05:31:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
DW do poctu byt musi pokud je nas malo a trva nam to dele tak nez sejmeme prvni spawn uz je tam dalsi, spawnuji se desne rychle. Jo klidne vam muzu rikat co mate delat a jerzee nebo koudy muze urcovat na koho se ma utocit.
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 29/11/2004 :  08:19:18  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stále nevím kde jste vzali, že v DWB přivolává area útok ostatní nepřátele... ocenil bych link, tohle jsem totiž slyšel v sobotu poprvé.

No to je jednoduchy, pokud area attack pouzije mele povolani neni problem, ale pokud area pouzije treba rifleman tak diky tomu ze area jde i pres zdi tak k tobe pribehnou razem mobove z pulky dungeonu
A samozrejme se to netyka jen DWB ale obecne vsech dungu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:34:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
janek: diky za info (hlavne slo o to intim., to s tim warcry uz jsme rozebrali

jorssk: neverim, ze 10 zdroju soustredene palby neslozi do minuty SBD, kdyz budou 4, tak to je max 4 minuty - snad se nespawnujou casteji..

spise jde o to, nestat u dveri, a na povel se rychle presunout dale, aby se na nas nenalakavali zbytecne uz jednou zabiti ze nasimi zady..

muj maly postreh: kdyz jsme vesli do mistnosti, kde stali asi 4 BD, tak jsem najednou nevedel, kudy kam a sledoval, ktery z nich sije do do tanku a ktery do ostatnich a snazil se tauntnout vsecky.. = jak jsem rikal, nedostatek komunikace.. tam zabili prvni asi 3 z nasich lidi..
taky jde o to, koho tauntnout a koho neni nutne..
SBD jasne
BD rekl bych ze taky ano
co dal ? ostatni potvory neznam..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/11/2004 :  16:05:29  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
10 lidí, soustředěné palby.. když nás bylo 11?
Pokaždé jsme se ani nebyli schopní dohodnout, do jaké poolu se půjde...

Myslím, že SBD za minutu nedáme...
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 29/11/2004 :  16:27:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ja by som SL aj zobral, len by som musel zistit ako by mi to vyslo so skill pts., + nebudem mat na to cas, takze by to nebolo skoro :(. Takze SL u mna ZATIAL ne. Ale SL fakt potrebujeme.

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 29/11/2004 :  17:09:36  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Ja by som SL aj zobral, len by som musel zistit ako by mi to vyslo so skill pts., + nebudem mat na to cas, takze by to nebolo skoro :(. Takze SL u mna ZATIAL ne. Ale SL fakt potrebujeme.

SL + rifle (pistole, karabina) zbyva 38 SP
SL + melee zbyva 23 SP

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 29/11/2004 :  17:17:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

SL + melee zbyva 23 SP

no ja som to myslel tak, ze ci mi to vyjde so vsetkym co chcem mat. Teda MBH + dancing 2(z ent.(jorssk vie velmi dobre preco, to by som mu nemohol spravit ze by som to zmazal:))) + chcem mat cast Rangera(asi 0400), to znamena ze potrebujem M. scout a este novice CH(to by som este mohol pustit) no a + SL
asi tak

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 29/11/2004 :  17:47:04  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Jukni sem: http://swgcb.yogn.net/swg-cb.php Ale Veeeeeelmi pochybuju. Obecne muzes mit tri mastery. Cili MBH Master marksman a master scout. Na rangera a dancera ti uz nejspis nevyjde

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/11/2004 :  20:06:29  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

No to je jednoduchy, pokud area attack pouzije mele povolani neni problem, ale pokud area pouzije treba rifleman tak diky tomu ze area jde i pres zdi tak k tobe pribehnou razem mobove z pulky dungeonu
A samozrejme se to netyka jen DWB ale obecne vsech dungu.

Njn, jsem zvyklej na melee. Moje chyba.

quote:
Originally posted by Hosty

quote:

SL + melee zbyva 23 SP

no ja som to myslel tak, ze ci mi to vyjde so vsetkym co chcem mat. Teda MBH + dancing 2(z ent.(jorssk vie velmi dobre preco, to by som mu nemohol spravit ze by som to zmazal:))) + chcem mat cast Rangera(asi 0400), to znamena ze potrebujem M. scout a este novice CH(to by som este mohol pustit) no a + SL
asi tak

Tak tohle ti fakt nevyjde. Na všechno cos napsal potřebuješ 326 SP. Imho ale můžeš být MBH + MSL a ještě ti zbydou 4 body na FS skilly, třeba na Ranged Speed.

Edited by - Jedi_Knight on 29/11/2004 20:08:27
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/11/2004 :  23:39:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

10 lidí, soustředěné palby.. když nás bylo 11?
Pokaždé jsme se ani nebyli schopní dohodnout, do jaké poolu se půjde...

Myslím, že SBD za minutu nedáme...

pak prisli jeste 3 a bylo nas 14 pokud pujde priste i niresan a olusriel, tak nas bude 16 a to je jeste asi dalsich 20 lidi z CzA a BoH co by mohli jit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/11/2004 :  05:35:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
pokud by se nasla vhodna povolani a strilelo by se do jednoho poolo tak by SBD mozna za tu minutu posel, rikam mozna protoze u SBD si to jaksi nedovedu realne predstavit...
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2004 :  08:43:59  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

pokud by se nasla vhodna povolani a strilelo by se do jednoho poolo tak by SBD mozna za tu minutu posel, rikam mozna protoze u SBD si to jaksi nedovedu realne predstavit...

Co povolani, ktera nemuzou utocit do urciteho poolu? Obecne by se hodili na SBD BH (s LLC na IV), nebyl by na skodu nejaky manik, co ma commando, melee povolani, ale hlavne SL a dost doktoru (idealne doktoru, ktery maji navic ranged povolani a nemusi behat z bitvy, aby nekoho vylecili. SL by se dost hodil, aby zameroval palbu (na SL hodlam jit, jakmile dodelam SW - na master TKA, Master SL a 16SP na FS mi to snad vyjde.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/11/2004 :  11:13:00  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Otazka je jestli je rozumny si dat ke SL melee povalani a tim byt prvni ve fronte na smrt.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/11/2004 :  11:26:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
vyborne koudy, to je slovo chlapa

swordsman je taky dobry na SBD jestli se nepletu, jinak hammie je doc/swordsman, olusriel je CM/rifle, nakonec danca CM/doc takze podle me temer idealni..

co se tyce SBD - muj hruby odhad - ma cca 250k zivota, toznamena udelat cca 4k dmg za sekundu - to vychazi pouhych 400/s na jednoho :-)) nechce se mi verit, ze to nejde dat.. kdyz i blbe tka mu dava asi 200/s a to je na tom ze vsech zucastnenych nejhure..
SBD
Challenge Level Unknown
Armor Rating Medium
Special Protection
Stun 85%
Blast 100%
Energy 95%
Kinetic 85%
Heat 60%
Cold 100%
Acid 40%
Electricity 25%

Effectiveness
Restraint 40%
Aggressive? Yes
Tameable? No
Does this creature Deathblow? Yes
Is A Stalker? No
Can be Tamed? No

BD
Challenge Level Unknown
Loc Death Watch Bunker, Corellian Corvette
Armor Rating Medium
Special Protection
Stun 85%
Blast 100%
Energy 75%
Kinetic 75%
Heat 60%
Cold 100%
Acid 40%
Electricity 25%
Effectiveness
Restraint 15%
Aggressive? Yes
Tameable? No
Does this creature Deathblow? Yes
Is A Stalker? Yes
Can be Tamed? No

nevim co je restraint

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 30/11/2004 11:27:24
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 30/11/2004 :  12:33:34  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
co LS ? zkoušel je nekdo mydlit s LS ? ten by moh brát...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2004 :  12:41:30  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

co LS ? zkoušel je nekdo mydlit s LS ? ten by moh brát...

Kdyz pred akci se vsichni dzedajove odloguji Ale SBD nemaji na LS protection a LS je u nich tusim vulnerability. Nekde jsem cetl, ze veci jako korveta a DWB byly primárně zamýšleny pro Jedi. Takový tři maníci s LS podporovani ranged zbranemi a par tankama, to by byl mazec
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 30/11/2004 :  12:44:18  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otazka je jestli je rozumny si dat ke SL melee povalani a tim byt prvni ve fronte na smrt.

TKA se zbavovat nehodlam (uz kvuli meditation), a SL, CH a ranger jsou posledni bojova povolani, ktera mi zbyvaji (pak uz jenom crafting). I kdyz souhlasim, ze commando v kombinaci se SL by se hodilo vic.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/11/2004 :  16:23:31  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No jo, zbohom SL
vidim, ze bude problem hladat niekoho z nas na SL :)

Edited by - Hosty on 30/11/2004 16:25:00
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/11/2004 :  16:50:54  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden
TKA se zbavovat nehodlam (uz kvuli meditation), a SL, CH a ranger jsou posledni bojova povolani, ktera mi zbyvaji (pak uz jenom crafting). I kdyz souhlasim, ze commando v kombinaci se SL by se hodilo vic.

Commando squad leader ti nevyjde o 25 bodu :-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/11/2004 :  18:51:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
co se tyce SBD - muj hruby odhad - ma cca 250k zivota, toznamena udelat cca 4k dmg za sekundu - to vychazi pouhych 400/s na jednoho :-)) nechce se mi verit, ze to nejde dat.. kdyz i blbe tka mu dava asi 200/s a to je na tom ze vsech zucastnenych nejhure..

Jo, no... jak to říct... snad jen:

Všiml sis tohohle?

quote:
SBD
Armor Rating: Medium

BD
Armor Rating: Medium

TKA mu rozhodně nedává 200 dmg/s. Zkus ty kalkulace přizpůsobit téhle skutečnosti.

Jorssk má imho pravdu. SBD budou velký problém.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/11/2004 :  22:13:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no at pocitam jak pocitam, tak 2500 x 0.5 x 0.15 je 187.5 .. akorat jsem si to dovolil zaokrouhlit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/11/2004 :  22:52:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

no at pocitam jak pocitam, tak 2500 x 0.5 x 0.15 je 187.5 .. akorat jsem si to dovolil zaokrouhlit..

Try and see.
Reálné DMG které mu TKA bude dávat je maximálně 50 na jeden útok. A to do náhodného poolu. Tedy pokud nepoužívá pool specific attacky, ty mají ale menší multiplier...
TKA je imho úplně zbytečný na High Level Moby.

Ale to zjistíš sám. Moje rada spočívá v něčem jiném - NIKDY nepočítej při plánování akce s maximální dmg podle vzorců. Právě naopak.

Edited by - Jedi_Knight on 30/11/2004 22:54:59
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/12/2004 :  20:35:50  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
hehe taky try and see:
nevim jak jsi to pocital, ale na web. kalkulacce vyslo u UH3 max 100 dmg a avg 63 dmg, u Uhead vyslo 37 a 24..
problem je v tom, ze ona ma vychozi dmg pred uplatnenim AP a effekt. cile max 1332, ale me to hazi v combat chatu cisla jako 2500, 3000 apod.. takze bud muj chat lze, nebo kalkulacka neumi pocitat, nebo je zastarala.. nebo SOE :-)

ale o to tady vubec nejde.. nepochopil jsi bohuzel pointu.. i kdyz bych nedaval tech 200, ale jenom 100, tak jak sam rikas, TKA je na HLM zbytecne.. jde o to, ze neni ukolem tka udelovat dmg.. o to se postaraji rifle, BH.. a presto i to tka mu dava solidni cast (na tka) z prumeru na osobu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/12/2004 :  21:11:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

hehe taky try and see:
nevim jak jsi to pocital, ale na web. kalkulacce vyslo u UH3 max 100 dmg a avg 63 dmg, u Uhead vyslo 37 a 24..
problem je v tom, ze ona ma vychozi dmg pred uplatnenim AP a effekt. cile max 1332, ale me to hazi v combat chatu cisla jako 2500, 3000 apod.. takze bud muj chat lze, nebo kalkulacka neumi pocitat, nebo je zastarala.. nebo SOE :-)

ale o to tady vubec nejde.. nepochopil jsi bohuzel pointu.. i kdyz bych nedaval tech 200, ale jenom 100, tak jak sam rikas, TKA je na HLM zbytecne.. jde o to, ze neni ukolem tka udelovat dmg.. o to se postaraji rifle, BH.. a presto i to tka mu dava solidni cast (na tka) z prumeru na osobu..

Právě že tu pointu jsem pochopil moc dobře.

SBD dáme, ale nedáme ho za minutu, ani za 4. Potrvá to déle. A pokud jich tam bude víc najednou, vychcípáme. Nemám nic proti zkoušce, to klidně, nakonec, zvládnout to můžem.

A k TKA... není důležité co ti píše Combat Log, ale důležitý je tzv. Floating DMG který se ti zobrazí nad potvorou když se jí něco ubere. Uzři a prozři.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/12/2004 :  23:20:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
mozna jsem nenapsal tuhle vetu dost pochopitelne, ale spise bych rekl, ze to janku jenom hrajes.. :

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/12/2004 :  23:57:52  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Tam to myslim haze cisla ktery postava da jako dmg. Ale to se pak redukuje armorem a resistanci potvory.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/12/2004 :  05:40:41  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A mas recht
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/12/2004 :  09:28:56  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
já mám vyzkoušeno, že pokud bylo v combat logu např. že jsem udělal dmg 2000 a z potvory ukáplo jako floating damage jen 1400, tak ten zbytek do 2000 ukápl z ostatních hamů.. Já se na to dívám tak, že udělám dmg 2000 celkem, ale na potvoře jde vidět jen číslo z hamu ze kterýho vezmu nejvíc, zbytek vidět nejde ale ve skutečnosti z ostatních hamů ubyde taky... napište pokud se pletu, taky by mě to zajimalo jak to je..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 02/12/2004 :  15:46:13  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozna jsem nenapsal tuhle vetu dost pochopitelne, ale spise bych rekl, ze to janku jenom hrajes.. :

Použij tenhle kalkulátor.

Edited by - Jedi_Knight on 02/12/2004 15:47:17
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:00:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak ja ti to zkusim vysvetlit polopate janku:
ten calculator, ktery mam dle tebe vyzkouset, spocita vychozi dmg PRED uplatnenim Armor Piercing a Armor Resist cile - tedy ten udaj, ktery se ZOBRAZUJE v combat chatu - max 1332
po odecteni AP a AR je onech max 100 ktere potvora doopravdy dostane (SBD - kinetic)

a ted davej pozor, prichazi to, co nesedi:
me v combat chatu nelitaji cisla do max 1332, jak by podle toho calculatoru mely, ale objevuji se tam cisla az temer 3000,
takze po odecteni AP a AR zustane nejakych 225..

staci to takhle ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:12:50  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Všimni si dole té malé položky "Average DPS"...

A zapomeň na "tvůj" combat log. Tohle je pure statistika.

Edited by - Jedi_Knight on 04/12/2004 19:31:20
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 04/12/2004 :  20:45:05  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

Všimni si dole té malé položky "Average DPS"...

A zapomeň na "tvůj" combat log. Tohle je pure statistika.

me u TKA vychazi zkoro 200 DPS

special:HIT3
weapon:kdyz pouziju bezny unsliced VK 37-146 2.2
speed:2.2
min:282
max:391
(+245 unarmed DMG co ma Master)
AP:light
speed mod:115
target:
AR:medium
resist:85

=>
Max dmg:218
DPS:188

no a jelikoz ma snad kazdej TKM loot made VK s dmg nad 200 + slusnej slice tak tech 200DPS by nemel bejt problem

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí

Edited by - Algul on 04/12/2004 20:51:25
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/12/2004 :  21:39:40  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Algul
...
(+245 unarmed DMG co ma Master)
...

Uznávám svůj omyl.

Edited by - Jedi_Knight on 04/12/2004 21:40:05
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 05/12/2004 :  11:14:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
rofl... to musis "rucne" pricist k VK tvuj unarm. dmg a pak teprve zadat do calculatoru ? tomu rikam CALCULATOR..

no ted uz to sedi i combat chatem..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000