Author |
Topic  |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 05:35:52
|
Ty tri kokoti meli jen compo helmu a chest plate a vsichni jsme na ne utocili s canape a brandy, ale proste jim to nic neubiralo del sem mu dokonce dizzy a strilel sem do nej na zemi jak blazen a nic. A to jeste vsichni meli nejakej divnej buff 3500. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 07:45:03
|
... chlapci byli poprve na pvp akci ?  |
Black |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:38:46
|
Ze jim to nic nedelalo bylo pravew tim synsteakem. To ze meli 3500 bylo zpusobeny takovejma plackama co davaj +1000 do action health a mind na 10 minut. A urceny meli dalsi spoustu veci co jeste ani neznam:-) Jak jsem rikal. Kompo je v PvP na nic. Jediny co je potreba jsou stun resisty a to na hlave a hrudi. Do nohou strilej juen karabinici a ty nepredstavujou zadnou hrozbu. Jen nechapu kde zachrapak vas CM a jedi. |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:10:13
|
( Khaot II ) normalne sem nepisu ale musim reagovat. Nejsem sice znalec pvp ale pár soubojů už mám za sebou a vidím to takto : nase akce byla propadak diky nepřipravenosti ostatnich a spatnemu vedeni... V Boh jsou novi lidi ktery ani poradne nevedi ze si maj pred bojem vypit brandy, o dancer buffu nemluvě, ten nemel myslim nikdo... a food taky pulka nemela... není to jejich chyba ale ten kdo hunt vede dy mel aspon před jeho začátkem ostatní upozornit jestli se nezapoměli najist/napit ... nehlede na to ze na nas Reb evidentně cekali a vsichni se strasne divili jakto.. pritom sraz byl duchaplně stanoven jen 3 km od jejich mesta a jeste k tomu hned u bestine starportu kde kolem nas bezne jezdili rebelove a koukali jak se sjizdime... no kam bychom asi tak sli ?? otazka za 1000… lol. A nakonec pred mestem nekdo napsal nejaky 3 (možná byly 4) zakladni pravidla jak se bojuje a s pokrikem "huraaa na neee" a poslal skupinu nezkusenych kluku primo na smrt proti vezi s HAMem okolo 300K ktera vsechny lidi rozstrilela za pár vteřin. ja jsem s Nirem nevybehl a jen jsme z povzdali nechapali... kdyz jsem se pred bojem zeptal jestli ma nekdo AT-ST tak se me nekdo zeptal "a na co ?" ze prej si je lidi setri... pak nekdo na netu nasel ze prave ty veze co je rozstrilely musi znicit na dalku ATST (ted uz vim ze to dela taky swordsman).. neda to prej ani rifleman.. proste to bylo celkove prosrany... pak si vsichni dali scuka a volali na me khaote rychle pod, jsou tu dva.. tak tam bezim, mam buff, vidim ze je tam parta lidi z moji grupy, maji buffy, fajn takze to nebude problem. (ještě k tomu jsem byl zrovna po smrti takze plny zaludek/zadny účinek, takze bez supportu nemozny..) ale zacal jsem je sekat, jednoho jsem zabil, pak me shodili na zem, a stali nade mnou 3 a chcalo ze me jak z prasete... pak jeste pribeh ctvtrtej to jsem nechapal ze NIKDO z grupy mi nepomohl... normalne koukali jak jim reb zabiji jediho, a nikoho nenapadlo mi pichnout. (nakonec pomoh niresan, Jereze) Nemam defendera a podporu proste potřebuji…a to tam byl CM master, kterej nehodil za celou dobu ani jeden poison. Byl tam i master rifleman… jenom se hadali v group chatu at me nekdo proboha zahealuje a nez se dohodli tak jsem byl tuhej... Na pristi akci musí jit Olusriel, Niresan, Jereze… to jsou lidi kterym se da verit a který podrzi a hlavne se neboji bojovat, jit do boje i když je hodně pravdepodobné že zařvou... Taky jsme se dohodli ze vytvoříme grupu, budem spolecne trenovat pvp a budem jezdit na mini zaškodnické akce. Pokud má někdo zájem obohatit naše řady budeme rádi. Budem rádi i za veterána který třeba předá zkušenosti… Někdo se ptal kde byl Jedi, CM, atd… taky někdo psal v chatu že jedi musí sejmout bez problémů 10 lidí atd… proboha probudte se. Kdo s jedim nekdy hral vi ze to není pravda. Teda spíše takhle : 10 lidí co nemaj snezeno/vypito bych asi zvladl ale PvP mlátičky.. to je těžké.. proste vše v PvP je o brnění, taktice, jídlech/pití... PS: a ten divnej buff na 3500 mindu, udělá 2 krát dobrá brandy a dance buff :) (to ještě nemluvím o vercupti a drogách.. to se dá mind vyšplhat až na 5500...) |
jůůz d fóós |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:40:56
|
asi jak rika kravka, akorat bych dodal, ze danca je CM a zaroven doctor, jeste ale ne master, takze aby buff za neco stal musel zrat bivoli, a kdyz mas buffnout 12 lidi po sobe (jediny doc podle me nestaci na takovou akci), jsi plny bivoli a brandy kvuli buffovania leceni a ti dobraci odjedou driv, nez dobufuje posledniho a sebe.. a zustaneme tam jen dva, ja se overtnu a vyroji se na me 3 rebove, zabijou me, hned po me i dancu.. naklonujem se a mezitim se nase tlupa vraci po jednom ci dvou a nechavaji se zabijet od tech 3 rebu.. myslel jsem, ze se vrati najednou a 10 lidi v pohode zabije ty 3, tak se zaciname ja a danca znova buffovat, ze jim pujdeme pomoct.. pribehne mercury(LOK)(ten rebel) a oba nas zabije.. (jak je to mozne, kdyz jsme se prave naclonovali ?) no a v tom zmatku uz to CM nevytrhne nehlede na to ze je na akci poprve.. (tesne pred akci me ucil RS kvuli app. p. na mastera CM a ja mu letel koupit bednu poisonu a area stimp.) ale i by rad sel lecit, ale bohuzel uz nema mind a je plny a bez buffu.. tak jsem aspon nenabuffovany letel pomoct khaotovi a jednoho jsme i zabili, ale pak jsem mel cervenou i zelenou na nule, takze zadna specka nic.. a mohl jen smutne cucet, jak vedle me mlati do khaota.. pak si vsimli i me.. a byl jsem poctvrte mrkev.. proste chaos a bordel..
edit: jeste me uznani patri quartaxovi, ktery, ac crafter, byl prvni kdo se vratil a odvazne napadl ty reby.. akorat byl po par vystrelech taky mrkev.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 15/11/2004 13:56:49 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:57:57
|
nevadi jerzee ja to nahodou beru jako dobrou prupravu... tomu CM pak rekni at se ozve, olusriel psal ze mu poradi pak figlu .. |
jůůz d fóós |
 |
|
Yazon
New Member

117 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:08:10
|
quote: taky někdo psal v chatu že jedi musí sejmout bez problémů 10 lidí atd… proboha probudte se. Kdo s jedim nekdy hral vi ze to není pravda.
//kdo parkrat potkal knechta(dobryho) vi ze to pravda je :))
|
Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:08:36
|
priste bude sraz radeji v bohemce + mind buffy = JORSSKINO, nechces zahodit tailora nebo architecta a udelat musiciana, nebo dancera nejlepe oba ??  ja k tomu segru nemuzu dokopat, nehlede na to ze je reb.. a treti account platit nebudu.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Yazon
New Member

117 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:10:58
|
udelejte si squad leadra |
Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:12:59
|
quote: Originally posted by Kravka
nevadi jerzee ja to nahodou beru jako dobrou prupravu... tomu CM pak rekni at se ozve, olusriel psal ze mu poradi pak figlu ..
jj ja mu to uz rikal, akorat vetsinou je online bud jeden, nebo druhy.. :-) nejlepsi bude, kdyz budes doma i s niresanem, tak se domluvime a zajdeme vsichni na par koblih.. a probereme strategii i taktiku.. olusriel uz me pozyval.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:14:28
|
quote: Originally posted by Yazon
udelejte si squad leadra
ja jsem na to myslel, ale pry je to zabugovane povolani k nicemu.. takze rad uvitam rady a tipy, k cemu je SL dobry ?
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14052 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 15/11/2004 14:15:52 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:26:21
|
No CM kdyby hodil poison bylo by po problemu. Co se jediho kterej zabije 10 lidi tyce to jsem rikal ja. Samozrejme plati ze ma mozek zradlo piti (PSG pokud muze) atd atd atd. Nemyslim nekoho kdo umi zapnout svetelny mec a koukat se jak postava seka. Napr. Kdyz ja jsem mel TKM + doktor. Meli se mnou problemy tri jedi (co si to asi taky koupili uz naexpovany jinak to nechapu) Meli dual sabery misto aby si na me vzali jednorucni mec (pecializovany uder do mindu) A nedoufali ze me do nej trefej. Nemeli nic vypity. Asi si verili.
PvP je o jedny hlavni veci. A tou je znalost (jeden z duvodu proc je IPF z BoHu znalosti nemaj nebo nechteli predat) Je to tak v kazdy hre. Treba v UO muze vyhrat postava s vyrazne horsim equipem o dost horsi ve skillech jen tim, ze vi kdy postavicka uderi. Ma vychytany timery bandazi, kouzel, potionu atd. Takze uz od UO prvni co ve hre delam je ze zjistuju jak se co dela. To mi umoznuje byt lepsi nez ti ostatni = delat PvP jen priklad. Ja (M pistoleer BH) a Stigur (Combat medic Rifleman) Oba dva tak hrajeme sotva ctvrtinu toho co vy. Byla napadena bohemka Rebelama (15 kusu). (klasicka gruba kokotu jeden overt zbytek ceka az ho nekdo trefi. ) Ja i Stigur oba overt. Vysledek souboje. Oba samozrejme mrtvy. Pulka rebelu bez mindu. Jeden incapnutej a slaynutej. A proc? Jen odvaha chodit neustale overt a tim si zlepsovat znalosti PvP. (A samozrejme casto umirat) A ty znalosti vyuzit v boji. Vedet co mit na sobe. (na co full kompo kdyz m ireny strely jsou jen hlava a hrud - pak nohy ma jen karabinik a ten je neskodnej a TKM ktery radsi kopne do hlavy.) Resist na stun priznam se ze ten porad mam jen v PSG. Bo v kompo delam PvP malo. Proste kdo chce vynikat v PvP MUSI DOKONALE ZNAT SYSTEM. Kdo ho nezna,..... je jen zradlo pro kocky.
Ad pohadka s bivoli. Jedno bivoli vydrzi 15 minut. Samozrejme +- minuty podle vyrobce. A jeden buff zabere 1,5 minuty (byl jsem master doktor vim o cem mluvim) . Spocitej si sam. Pokud si dobre pamatuju bivoli ma fill kolem 20 z toho za tech 15 minut zmizi cc 70% filu. Bo fill 100 je pryc komplet za 42,5 minuty.
Jeste bych doplnil. Master doc buffy jsou cca 2K pokud ma doc droida v grupe tak 2300+- pokud bivoli 2600 pokud jdu do pvp buffuju se ve mestech jako je sempre fidelis nebo mos Kashyyk a dalsi ktery jsou medical city pak ma buff silu temer 2900 ja buffoval zhruba za 2890 v takovych mestech. Jinak mind standartne (human) 1100 zaklad + 2x 435 brandy + 1100 mind buff + v pripade tkm 500 meditace + eventulne muon 1000. Cili to mame 3070 (s muonem 4070 pokud tkm tak 4570 s plackama co jsem zminil drive 5070 (beznej) 5570 (tkm) |
Edited by - Giltanas on 15/11/2004 14:39:27 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:48:39
|
giltanas: lolek, zkus si muj post precist jeste jednou.. uz ? nic ? tak ja ti to reknu polopate.. nebyl master doctor, zral, buffoval, lecil, byl zabit, zral, lecil woundy, buffoval, zral, byl zabit, plny zaludek, byl zabit..
co se tyce znalosti a BoH, jsou dva druhy lidi: jedni se snazi od lepsich naucit a horsim poradit.. no a ti dalsi se snazi od lepsich naucit a na horsi serou.. nevim, ktery z vas to otevrene nedavno rikal, ze ho ten povl z BoH nezajima, kdyz ho neco brzdi, tak to odkopne.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:50:16
|
Jen bych podotknul, ze jedi je staveny na jine PvP, nez si vy myslite. Neni staveny na single vs tlupa, ale na group vs group, nehlede na detail, ze formovani bylo v dobe, kdy veci fungovali kapku jinak. Jedi projde prestavbou tak, aby byl schopen prezit v PvP s bandou lam a amateru. Coz je jiny jedi, nez jsem ja puvodne zamyslel. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:19:57
|
No ja v PVP bojuji jedine s Carabinou a zatim mi to slo dizzy a KD dava a ma medium pruraznost. Jenze tem kokotum se ubiar po 40 pak se zvednul a 2x me klepnul . V bestine se sraz na eventy porada vzdycky, ale asi uz tomu tak nebude protoze to tu nekdo vykecal, alespon vim kam se presunem. Opravdu s tim jidlem sem to nevedel, ja pouzivam jen canape a brandy. Synthsteak sice mam ale nepouzivam. K tem vezim kdyby jsme vytahli at-st tak o ne vsichni prijdem, nejen ze veze na ne muzou utocit ale byli tam hravne hraci kteri ho za minutu sundaji. Jo kdyby tam playeri nebyli tak by to slo s organizovat a mozna i ty veze pomoci at znicit.
S Jorsskinou opravdu na dancera a hudebnika nepujdu, zkousel sem to na jinem serveru a chcipal sem za chvili nudou. |
Edited by - Jorssk on 15/11/2004 15:20:33 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 15:54:16
|
Ad pohadka s bivoli. Jedno bivoli vydrzi 15 minut. Samozrejme +- minuty podle vyrobce. A jeden buff zabere 1,5 minuty (byl jsem master doktor vim o cem mluvim) . Spocitej si sam. Pokud si dobre pamatuju bivoli ma fill kolem 20 z toho za tech 15 minut zmizi cc 70% filu. Bo fill 100 je pryc komplet za 42,5 minuty.
to je určitě pravda ale pokud si dobře pamatuju tak danca sel buffovat po te co zarval. tzn ze měl plny břicho/zadny efekt (pokud byl pred smrtí najezen, předpokládám že jo). pokud pak jeste snedl bivola na buffy... asi byl full...
|
jůůz d fóós |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 16:18:17
|
( Khaot II ) normalne sem nepisu ale musim reagovat. Nejsem sice znalec pvp ale pár soubojů už mám za sebou a vidím to takto : nase akce byla propadak diky nepřipravenosti ostatnich a spatnemu vedeni... V Boh jsou novi lidi ktery ani poradne nevedi ze si maj pred bojem vypit brandy, o dancer buffu nemluvě, ten nemel myslim nikdo... a food taky pulka nemela... není to jejich chyba ale ten kdo hunt vede dy mel aspon před jeho začátkem ostatní upozornit jestli se nezapoměli najist/napit ... nehlede na to ze na nas Reb evidentně cekali a vsichni se strasne divili jakto.. pritom sraz byl duchaplně stanoven jen 3 km od jejich mesta a jeste k tomu hned u bestine starportu kde kolem nas bezne jezdili rebelove a koukali jak se sjizdime... no kam bychom asi tak sli ?? otazka za 1000… lol. A nakonec pred mestem nekdo napsal nejaky 3 (možná byly 4) zakladni pravidla jak se bojuje a s pokrikem "huraaa na neee" a poslal skupinu nezkusenych kluku primo na smrt proti vezi s HAMem okolo 300K ktera vsechny lidi rozstrilela za pár vteřin. ja jsem s Nirem nevybehl a jen jsme z povzdali nechapali... kdyz jsem se pred bojem zeptal jestli ma nekdo AT-ST tak se me nekdo zeptal "a na co ?" ze prej si je lidi setri... pak nekdo na netu nasel ze prave ty veze co je rozstrilely musi znicit na dalku ATST (ted uz vim ze to dela taky swordsman).. neda to prej ani rifleman.. proste to bylo celkove prosrany... pak si vsichni dali scuka a volali na me khaote rychle pod, jsou tu dva.. tak tam bezim, mam buff, vidim ze je tam parta lidi z moji grupy, maji buffy, fajn takze to nebude problem. (ještě k tomu jsem byl zrovna po smrti takze plny zaludek/zadny účinek, takze bez supportu nemozny..) ale zacal jsem je sekat, jednoho jsem zabil, pak me shodili na zem, a stali nade mnou 3 a chcalo ze me jak z prasete... pak jeste pribeh ctvtrtej to jsem nechapal ze NIKDO z grupy mi nepomohl... normalne koukali jak jim reb zabiji jediho, a nikoho nenapadlo mi pichnout. (nakonec pomoh niresan, Jereze) Nemam defendera a podporu proste potřebuji…a to tam byl CM master, kterej nehodil za celou dobu ani jeden poison. Byl tam i master rifleman… jenom se hadali v group chatu at me nekdo proboha zahealuje a nez se dohodli tak jsem byl tuhej... Na pristi akci musí jit Olusriel, Niresan, Jereze… to jsou lidi kterym se da verit a který podrzi a hlavne se neboji bojovat, jit do boje i když je hodně pravdepodobné že zařvou... Taky jsme se dohodli ze vytvoříme grupu, budem spolecne trenovat pvp a budem jezdit na mini zaškodnické akce. Pokud má někdo zájem obohatit naše řady budeme rádi. Budem rádi i za veterána který třeba předá zkušenosti… Někdo se ptal kde byl Jedi, CM, atd… taky někdo psal v chatu že jedi musí sejmout bez problémů 10 lidí atd… proboha probudte se. Kdo s jedim nekdy hral vi ze to není pravda. Teda spíše takhle : 10 lidí co nemaj snezeno/vypito bych asi zvladl ale PvP mlátičky.. to je těžké.. proste vše v PvP je o brnění, taktice, jídlech/pití... PS: a ten divnej buff na 3500 mindu, udělá 2 krát dobrá brandy a dance buff :) (to ještě nemluvím o vercupti a drogách.. to se dá mind vyšplhat až na 5500...)
Ja jsem se te snazil uhealovat ale bohuzel dosli stimpacky .Ostatni kdyz jsem to spamoval na chatu se jen na tebe cuceli a nic nedelali[a odpovedel jedinz quarax ze nemuze protoze je craft a nema na to body].Napr. Danca tam byl temer uplne zbytecny [sorry jerzee]protoze vubec nehealoval ,ale to mu nesmime mit za zly protoze je no newbik a to se snad casem nauci.Ja jsem tam temer jednoho typka sundal kladivkem ,ale zase CM mi okamzite zruinoval mind pool |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 17:08:43
|
A jeste k tomu co napsal Jerzee... já bych souhlasil s rozdělením hráčů do 2 skupin jak jsi psal. Docela už jsem pochopil, že mnoho lidí pokládají taktiku boje, různé vychytávky atd za svoje knowhow a z mě neznámého důvodu tyto věci ostatním neříkají, nechávají si je pro sebe.. Chápu že nebudu každému troubit co se jak dělá na potkání,ale alespoň v rámci guildy by se měli hráči o své poznatky a zkušenosti dělit. Vsadim se že to tak jinde funguje. Já když chci něco vědět tak musím otravovat chudáka Khaota kterej už dávno nehraje s věcma, který by mi podle mě mohl říct kdokoliv z guildy... ale když něco napíšu do chatu tak ticho nebo o něčem jiném... Podle toho co jsem slyšel má Boh za sebou hodně úspěšných akcí z dřívějších dob... doufám že se tyto doby vrátí :) |
jůůz d fóós |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 18:12:11
|
...V Boh jsou novi lidi ktery ani poradne nevedi ze si maj pred bojem vypit brandy, o dancer buffu nemluvě, ten nemel myslim nikdo...
no ja som brandy mal, Dancer buff som mal tiez... Inak asi vo vsetkom si mal pravdu |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 18:43:41
|
quote: Originally posted by JerzeeG
co se tyce znalosti a BoH, jsou dva druhy lidi: jedni se snazi od lepsich naucit a horsim poradit.. no a ti dalsi se snazi od lepsich naucit a na horsi serou.. nevim, ktery z vas to otevrene nedavno rikal, ze ho ten povl z BoH nezajima, kdyz ho neco brzdi, tak to odkopne..
Jo to nekdo z nas napsal A je to presne duvod proc mame IPF. A to kuvli tomu co pise kravka. Kdyz jsme vznesli nejakej dotaz odpoved nula. Tak jsem si na to nejak prisli sami. Budto zkousenim nebo ctenim. Uz cca za mesic co jsme jako noobove zacali by si nase guildy klidne mohli vyhlasit valku a my by jme ji vyhrali jen proto ze proste my mame znalosti a vas nezajimaj. (Nebo nezajimali) A co se tyce utajovani informaci. Tak to se asponj me netyka. Ja na primej dotaz odpovidam vzdy kdyz odpoved znam. Tech znalosti jen PvP uz mam tolik ze met to shrnout do jednoho postu aby by se mi rozkocila hlava a stejne bych na pulku zapomnel. To je duvod proc ty co znaj sami od sebe neradej. Je to moc komplexni.
To Jorssk: Nediv se ze jsi delal 40 dmg kdyz kazdej kdo do PvP jde ma na energy and spol resisity minimalne 100% Proto vsichni pouzivaj stun zbrane. Nebot na ne je to maximalne 80%. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 22:48:06
|
no uz jsem to jednou resili, ale me porad pripada lepsi mit PvP kridlo v BoH nez dve guildy.. hold nekteri lidi (v boh) maji jine zajmy, ale porad je v BoH dost lidi, co chteji delat PvP + novacci kteri by chteli, ale zatim nevi jak.. (v PvP jsem noob do znacne miry i ja.. to uz jsem taky na jinem foru rikal.. napr. i proto, ze me nezajimalo od zacatku hrani..) taky uznavam, ze me dotazy na IPF byly vzdy ochotne odpovezeny.. (aureol, areas, gizmac..) osobne nesnasim lidi, co si, nadsazene receno, neprectou manual a otravuji s dotazy na zakladni veci.. obcas mam taky prihlouple dotazy, ale manual, holocron a znacnou cast tohohle fora jsem precetl a opravdu nemam chut louskat fora v anglictine.. (treba dneska jsem zkousel to forum co postnul quartax o SL a po zjisteni ze bych potreboval slovnik a stejne nektere veci nepochopim, jsem to odlozil na jindy..)
btw: kde se da sehnat muon gold, co pridava +1000 ? ja zatim potkal jen +500... |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 22:57:15
|
No abych rek pravdu s tim 1000 u muonu si nejsem jist. :-) Spis mam za to ze jsem mel zhruba tak silnej. Ani nevim odkud.
Co se tyce PvP kridla... u IPF neslo jen o PvP. :-) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 06:12:17
|
Me bylo zdeleno ze ano, jinak s tou carabinou normalne na PVP ubiram vice. Tohle me zarazilo. Nojo ale co by se dalo cekat od rebelu, fetaci jedni. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 06:26:08
|
Dobre tahle diskuze je o nicem, co tedy udelame aby jsme nebyli PvP lame a pripadne kdy by jsme udelali PvP a kde. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 07:41:13
|
Nemyslim ze je tahle diskuze na nic, alespon ve me vyvolala velky kus nostalgie.  Jorsku mel by si zacit timhle topicem, predevsim nektere posty od Giltanase muzou pro zacatek hodne poucne, az bych si ujasnil zakladni pojmy presel bych s teorii na jina fora. Pak uz jen nacerpane informace pouzivat neustale ve hre a dostat je do krve. Jeste odpoved na posledni cast tve vety, az si budes jistej ze te nezabijou na prvni ranu, (viz cti vyse) hod se overt a tak chod vsude. |
Black |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 21:01:25
|
quote: Originally posted by Hosty
no ja som mal brandy a urcite niekto musel mat vsakovake poisony alebo taku nejaku haved v zbrani.
Málem jsem spadl ze židle.
Smíchy.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 02:09:25
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
no ja som mal brandy a urcite niekto musel mat vsakovake poisony alebo taku nejaku haved v zbrani.
Smíchy. 
myslíš že z tebe taky padali smíchy ze židle v době, když jsi to ještě nevěděl a někoho ses ptal ?? :) |
jůůz d fóós |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 15:13:33
|
Hele tudle sobotu mel byt DW bunker ale jelikoz dohravala vetsina lidi betu WoW tak bych ho presunul na pristi sobotu, ale s tim ze by se sem napsali vsichni kdo by na nej sli a taky bych potreboval sehnat nejakej navod. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 15:47:15
|
Idem |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 16:11:45
|
quote: Originally posted by Jorssk
Hele tudle sobotu mel byt DW bunker ale jelikoz dohravala vetsina lidi betu WoW tak bych ho presunul na pristi sobotu, ale s tim ze by se sem napsali vsichni kdo by na nej sli a taky bych potreboval sehnat nejakej navod.
možná se něco najde na off forech. |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 16:43:44
|
Smíchy. 
myslíš že z tebe taky padali smíchy ze židle v době, když jsi to ještě nevěděl a někoho ses ptal ?? :)
Jasně že padali, každej byl někdy novej.  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 09:31:55
|
Do DW bunkeru potrebujeme hafo lidi ale hlavne tyto povolani:
Swordsman Rifleman Bounty Hunter Doctor Commando |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 09:57:13
|
Jako obvykle bych klidne sel jestli me chcete  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 15:06:35
|
zapomnel jsi na tanky, ty jsou taky bezpodminecne duleziti.. já nabízím: jerzee - tank sithlukaslivar - swordsman/tank dedmen - rifleman danca - doctor/CM
mozna by sel khaot - jedi olusriel - CM/rifle niresan - BH
to je z ostravy vse, vice uz nas neni co ja vim..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 15:56:47
|
No ačkoliv je v nadpisu IMP event, tak do DW se klidně vydám. Pokud vám tedy má přítomnost nebude vadit. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 18:08:46
|
Smíchy. 
myslíš že z tebe taky padali smíchy ze židle v době, když jsi to ještě nevěděl a někoho ses ptal ?? :)
tak tieto dva posty som absolutne nepochopil(tie vase) Ja som sa nikoho nepytal.... ja som odpovedal Giltnassovi, ze som mal brandy a ze niekto... no to nestoji za rec |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 05:32:58
|
Tamone neres to a pripravuj se do DW  . Jinak Janku uvidime me by si tam nevadil, ale zalezi i na jinych lidech |
 |
|
vali
Starting Member
32 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 12:03:27
|
Rád se přidám k masakru v DW, už se mi z toho lítání ve vesmíru točí hlava 
TKM/Swordsman
|
WoW: Kopytko - Chrocht, Thunderhorn, Druid EQ2: Nobras - Mor do Kulí, Runnyeye, Wizard (retired) SWG: Nobras Vali - BoH, Eclipse (retired) |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 12:38:03
|
Tamone neres to a pripravuj se do DW  . Jinak Janku uvidime me by si tam nevadil, ale zalezi i na jinych lidech
I kdybych už SWG měl, tak sou ve čtvrtek třídní schůzky, takže já nic:)) |
The siths shall rule again. |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 13:30:21
|
Tamone neres to a pripravuj se do DW  . Jinak Janku uvidime me by si tam nevadil, ale zalezi i na jinych lidech
o víkendu tady nejsem |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 14:10:27
|
quote: Originally posted by Azeroth
I kdybych už SWG měl, tak sou ve čtvrtek třídní schůzky, takže já nic:))
Jo, já mám třídní schůzku v pátek, mám z toho ještě větší hrůzu než ty  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 19:20:19
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
quote: Originally posted by Azeroth
I kdybych už SWG měl, tak sou ve čtvrtek třídní schůzky, takže já nic:))
Jo, já mám třídní schůzku v pátek, mám z toho ještě větší hrůzu než ty 
ROFL.
Koukám že pocity jsou stejné na obou stranách. Snad jen rodiče se tam těsí - a zase se děsí co nového se dozvědí.  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 05:22:42
|
Dozvi se tam jak mlati v SWG kladelkem   |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:15:21
|
Je tu nekdo shopny najit nebo nastudovat navod na DW? Ja na to nemam v tydnu moc casu. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 02:33:31
|
stejne to zase proserete, pokud tam nebude par rebelu
hlasim se |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 09:59:53
|
quote: Originally posted by Almych
stejne to zase proserete, pokud tam nebude par rebelu
hlasim se
Bude muset, DW nejde udělat jen "s partou lidí". Tam musí bejt těch lidí kua hodně. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 16:59:11
|
--Třetí CZ Bohemia Imperial little event--
Quartax a Jorssk přišli za kapitánem Thrawnem aby mu popsali situaci, jak probíhala akce…
Quartax: Kapitáne útok na rebelskou základnu selhal, rebelové tam na náš čekali připravení, někdo je musel informovat o našem útoku. Thrawn: Já to věděl že rebelové mají mezi námi špehy a nebo co víc nás někdo zradil, nedělejte si s tím hlavu Lord Vader už o všem ví. Jorssk je přeřazen k samotnému Císaři, má pro něj nějaký důležitý úkol a ty jsi přeřazen do lékařského tábora na Dathomiru, vypadá to, jako kdyby tam řádili nějací jedi, vojáci mají silné popáleniny od světelného meče. Odchod.

Jorssk dorazil v doprovodu Quartaxe k Císaři…
Palpatine: Ááá konečně jsi dorazil, všichni vojáci teď mají hodně práce s rebelskou špínou která se nám začala rozlézat po vesmíru. Takže tenhle úkol je na tobě a tvém teamu. Jorssk: Jaký úkol? A proč sem byl najednou převelen od Lorda Vadera? Palpatine: Po vašem neúspěchu nemá Lord Vader náladu na tvé návštěvy, tak sem se rozhodl že tě mezitím využiji pro svůj prospěch. Vem si tyhle koordináty a mapu. Patří k bunkru Death Watch. Tyto žoldáci před dávnými lety zapříčinili vyvraždění Mandaloriánů a tím přispěli ke vzniku mé armády, nicméně nám nejsou nyní k užitku a ve svém bunkru si udělali továrnu na Bojové a Super bojové droidy. Dělají je ze silného pancíře a se štíty a dalo by se i říct že by mohli být pro Impérium nebezpeční. Hlavně nyní, když na ně nemáme pořádně čas a rozptylují nás rebelové. Tvím úkolem bude proniknout do tohoto bunkru a zjistit co nejvíce informací. Pokud by bylo možné tak zničit co nejvíce Death Watch a jejich experimentů. Jorssk: O tomhle bunkru jsem již jednou slyšel jeden colonel mě informoval že by chtěl získat DNA z vůdce Death Watchů pro naší novou klonovou armádu. Palpatine: Colonel moc kecá, ale máš pravdu. Kdyby se ti to podařilo bylo by to jen a jen dobře. Kontaktuj lovce lidí Boba Fetta, jako poslední z Mandaloriánů zná kombinaci kterou se bunkr dá otevřít. Ne není vhodná doba pro to aby ses mě vyptával na historii, teď jdi.

ZPRÁVA PRO OBYVATELE ZÁKLADNY BOHEMIA: CÍSAŘ PALPATINE MÁ PRO VÁS ÚKOL, VYTVOŘIT SPECIÁLNÍ TEAM KTERÝ PRONIKNE DO SILNĚ ZABEZPEČENÉHO DEATH WATCH BUNKERU. PRO VÍCE INFORMACÍ KONTAKTUJTE COLONELA JORSSKA. ZRAZ NA ENDORU VE SMUGGLER OUTPOST. THRAWN --KONEC PŘENOSU--
ÚKOLY: 1. SEJÍT SE S JORSSKEM NA ENDORU VE SMUGGLER OP. 2. DOSTAT SE DO DW BUNKERU 3. ZNIČIT CO NEJVÍCE NEPŘÁTEL A POKUSIT SE ZÍSKAT DNA Z VŮDCE DEATH WATCH 4. POKUD BUDE K DISPOZICI POTŘEBNÉ CRAFT. POVOLÁNÍ, VYROBIT MANDALORIAN ARMOR NEBO JETPACK.

Event začiná tuto sobotu od 7-8 hodin večer na Endoru Smuggler Outpost.
|
Edited by - Jorssk on 26/11/2004 17:01:09 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 27/11/2004 : 11:02:51
|
Muze se k vam pridat i par rebelu? |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 27/11/2004 : 11:30:36
|
quote: Originally posted by Almych
Muze se k vam pridat i par rebelu?
Ber to takhle - buď se přidáme a voni maj šanci to udělat, nebo ne a jsou bez šance.  |
 |
|
Topic  |
|