Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Ktere Povolani je pro vas ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Froogger
Starting Member

1 Posts

Posted - 19/11/2004 :  18:32:49  Show Profile  Send Froogger an ICQ Message Send Froogger a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Tak rasu sme uz votovali ale co povolani ?
Za ktere by jste nejradeji hrali ve WoWu ???
Jen chci videt za co tak cesi budou hrat :).

Choices:

Warrior
Rogue
Mage
Hunter
Paladin
Druid
Shaman
Warlock
Priest

(Anonymous Vote)

Edited by - Froogger on 19/11/2004 18:33:30

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/11/2004 :  21:37:29  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
zajimavy,ze bude vest zrovna hunter (imho v pvp naprd a vetsina cechu jak to tak vypada pude na eu pvp servery...) sem necekal

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/11/2004 :  21:46:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Hm ja jsem volil huntera pac rulez ;] i kdyz ve full asi zkusim rogueho.

PvP muzes hrat az na vysokym levelu a do ty doby co? budes se nudit u PvE s PvP charem?
Navic teda nevim proc by mel byt hunter do PvP na nic.
1 na blizko ma 2H axe stejne jako treba warior
2 na dalku ma pusku s furou abilit typu stun/daze
3 ma peta kterej te bude otravovat.. navic treba se Blizzardi probudi a kdyz dali warlock petovi fear do pvp , tak udelaji aby Hunteruv pet mel growl taky do pvp ;]

edit: ted mne tak napada.. skoda ze neni nejakej vylozenej tank s puskou.. proste neco jako hunter, ale jen ciste puska (nebo teda i ty luky a kuse).. ale misto peta aby mohl strilet i na blizko (stejne jako mag a kouzla..) mne se ty pusky desne libej ale peta moc nemusim..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 22/11/2004 23:09:15
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:16:37  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
PvP muzes hrat az na vysokym levelu a do ty doby co? budes se nudit u PvE s PvP charem?

Neřekl bych že ve WoW se u PvE zrovna nudíš. A raidy taky nebudou zrovna záležitost pro malé děti.

quote:
Originally posted by Rodier
edit: ted mne tak napada.. skoda ze neni nejakej vylozenej tank s puskou.. proste neco jako hunter, ale jen ciste puska (nebo teda i ty luky a kuse)..

War může střílet z pušky a určitě toho vydrží víc než hunter.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 23/11/2004 :  20:38:07  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Moje volba pevna a neotresitelna :) Dwarf rogue, hral jsem ho v open bete a parada.

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/11/2004 :  11:07:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ale ja nerikal ze je PvE nuda.. ja rikal ze je to nuda s PvP charem ;]

ad war a pusky ..nojo ale co skillove omezeni? tady nejak vsichni prehlizite skill tab ;] ten je jasne danej povolanim a nakej warrior urcite nemuze mit tolik skill pusky jako hunter.. nepoleze mu to tak rychle ta horni hranice/level a je to fakt znat na missu a i castecne i na damage..

Kdyz jsem zacinal s 2H axe tak to bylo fakt neco za huntera ;] musel sem ji vylevelit na kralikach a low level srajdach ;]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Allanon
Starting Member

2 Posts

Posted - 24/11/2004 :  20:49:56  Show Profile Send Allanon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

zajimavy,ze bude vest zrovna hunter (imho v pvp naprd a vetsina cechu jak to tak vypada pude na eu pvp servery...) sem necekal

imho hunter v pvp pouzitelnej je, stejne jako kazde povolani..
Go to Top of Page

corporal
Starting Member

1 Posts

Posted - 25/11/2004 :  15:52:07  Show Profile  Send corporal an ICQ Message Send corporal a Private Message  Reply with Quote
Ja radsi healuju,tudiz priest rulez
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 25/11/2004 :  17:17:13  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
pujdu do undead - mage
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 25/11/2004 :  17:41:29  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anomaly

pujdu do undead - mage

To nebudes sam Ja a kamos pojedem to samy, Aliance a Palyho jsme si uz uzili dost. Ja pojedu Arcane/Fire a on Arcane/Frost template, takova mensi doplnovacka

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 25/11/2004 :  17:56:02  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
haha.. ja byl pevne rozhodnutej pro undead warlock.. ale kdyz to tak vidim, tak by sla udelat slusna nuke groupa ze samych undead mage ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/11/2004 :  19:08:16  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Kua ja budu taky undeath mage :)))), uz sme zrali na zalozeni te Guildy:Zdechliny

*jen jsem se este nerozhod jak hodim talenty,asi zalozime novej topic a prodiskutujem to.(jsom chtel byt Frost mage ,ale nakonec to vidim na fire(30)/arcane(21) )

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 25/11/2004 :  21:04:23  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Kua ja budu taky undeath mage :)))), uz sme zrali na zalozeni te Guildy:Zdechliny

*jen jsem se este nerozhod jak hodim talenty,asi zalozime novej topic a prodiskutujem to.(jsom chtel byt Frost mage ,ale nakonec to vidim na fire(30)/arcane(21) )

Ja to vidim zatim takhle:
http://www.volny.cz/darkthx/Mage_Fire_Arcane_Template.htm

Go to Top of Page

Leviathanoise
Starting Member

8 Posts

Posted - 27/11/2004 :  21:12:19  Show Profile Send Leviathanoise a Private Message  Reply with Quote
orc shaman/troll shaman.....jeste nevim

alternativa undead mage.

Leviath, Orc Warrior - World of Warcraft [ incoming eu server ]
Go to Top of Page

bloodthirst
Starting Member

4 Posts

Posted - 01/12/2004 :  09:46:02  Show Profile Send bloodthirst a Private Message  Reply with Quote
a sakra to zavani zapachem mrtvich doufam ze nekdo zustane mezi zivymi. ja budu hrat za Human warrira:-)
Go to Top of Page

cuiviemen
Starting Member

46 Posts

Posted - 02/12/2004 :  16:41:52  Show Profile Send cuiviemen a Private Message  Reply with Quote
Jako v OB Troll Shaman

HAR HAR HAR
Go to Top of Page

Strenght
Starting Member

19 Posts

Posted - 02/12/2004 :  17:49:48  Show Profile Send Strenght a Private Message  Reply with Quote
pvp server, horde, orc warrior, chtel sem troll wara ale nejak se mi nelibi, trolly si predstavuju trochu jinak, jako poradny kusy balvanu...

Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP...
Itaryi - GW - War/Ranger..
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 06/12/2004 :  17:08:48  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Zabijackej Gnome Fisherman!!11oneone
caga caga huu, caga caga huhuuu

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 10/12/2004 :  00:36:48  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
Orc Hunter na 90% zatim sem s nim spokojenej nejvic a nejvic me i bavi zatim mam odzkousenyho paladina, huntera, warlocka, rogua, ted jedu maga jinak jak nekdo psal ze zacatku ze je v pvp naprd tak by me zajimalo kde to sebral:p. Kazdy povolani je dobry jen se musi naplno vyuzivat.

Edited by - Dread01 on 10/12/2004 00:37:59
Go to Top of Page

VeRtEx
Starting Member

49 Posts

Posted - 10/12/2004 :  00:43:09  Show Profile Send VeRtEx a Private Message  Reply with Quote
ja pojedu paldu dwarfa
Go to Top of Page

fidus
Starting Member

11 Posts

Posted - 10/12/2004 :  18:40:51  Show Profile  Send fidus an ICQ Message Send fidus a Private Message  Reply with Quote
Warlock/gnome, pokud bdou jeho summony v pvp nepouzitelne, tak dwarf warior.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 10/12/2004 :  20:47:51  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
Undead / Warlock jesli budou Zdechliny tak bych tam klidne sel

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/12/2004 :  12:53:16  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
U me je to uplne jasny

Tauren Warrior ( driv sem chtel hrat undead warriora, ale uz neni to co byl ;) Pak je tu mozna orc warrior, no uvidim )

Anyways, Tank for life.

Jinak, pokud kvuli nejakymu me ted neznameho duvodu budu hrat za alliance, tak to vidim na dwarf warriora :) Proste, rasu asi vyberu kazdopadne "na miste", ale povolani mam uz pevne dani ;)

Kdyz sem se uz rozhod tady neco napsat, tak jako druhej char. co by chtel hrat ( ale rozhodne ne na zacatku ) je ten shaman ( zkousel sem ho v OB ). Ovsem, podle me na warra stejne nema

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 22/12/2004 12:56:12
Go to Top of Page

Richy Kasajin
Starting Member

6 Posts

Posted - 10/01/2005 :  12:21:11  Show Profile  Send Richy Kasajin an ICQ Message Send Richy Kasajin a Private Message  Reply with Quote
Frogger ty hrajes galaxies,ze jo
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 30/01/2005 :  10:07:12  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Jak je na tom warlock v PvP ze summon. a druid ?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/01/2005 :  13:46:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Jak je na tom warlock v PvP ze summon. a druid ?

warlock je svine, sice ho vzdycky zabijes, ale on se sam ozivi a ty zhebnes na vsechny ty prokleti co na tebe nahazi
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/01/2005 :  15:12:18  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ikdyz vim, ze v pvp asi budu trpet, dal sem si warriora, undead
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 30/01/2005 :  15:34:26  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ikdyz vim, ze v pvp asi budu trpet, dal sem si warriora, undead

nebudes
wariora posilej, imho

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Opicinek
Starting Member

22 Posts

Posted - 30/01/2005 :  17:24:20  Show Profile  Send Opicinek an ICQ Message Send Opicinek a Private Message  Reply with Quote
muj kamos hral na CB/OB wariora Elfa, nebyl pro nej problem zkolit 3-4 lidi o 3-5 lvl vyssich nez byl on. Nemyslim si ze war byl nejak slabej, i kdyz sem ho s roguem daval :)
Go to Top of Page

Kostik
Starting Member

24 Posts

Posted - 30/01/2005 :  17:26:45  Show Profile  Send Kostik an ICQ Message Send Kostik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opicinek

muj kamos hral na CB/OB wariora Elfa, nebyl pro nej problem zkolit 3-4 lidi o 3-5 lvl vyssich nez byl on. Nemyslim si ze war byl nejak slabej, i kdyz sem ho s roguem daval :)

To sou takovy kecy ze by jeden brecel :)
Go to Top of Page

Gandfael
Starting Member

6 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:56:19  Show Profile  Send Gandfael an ICQ Message Send Gandfael a Private Message  Reply with Quote
A jak je na tom Rogue ?
Go to Top of Page

Vigo_mocny
Starting Member

43 Posts

Posted - 31/01/2005 :  10:28:57  Show Profile  Visit Vigo_mocny's Homepage Send Vigo_mocny a Private Message  Reply with Quote
Hele prosim o radu vcera jsem zacal hrat betu mam Taurena Huntera lvl 9 je nejaky zpusob jak na takovemhle levelu ziskam peta? Nenasel jsem nato zadny skill.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/01/2005 :  10:55:36  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vigo_mocny

Hele prosim o radu vcera jsem zacal hrat betu mam Taurena Huntera lvl 9 je nejaky zpusob jak na takovemhle levelu ziskam peta? Nenasel jsem nato zadny skill.

ja sem vcera v Brillu zabrousil do staji a tam sem zjistil, ze na koni muzu jezdit az od lvl 20
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:00:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Vigo_mocny

ja sem vcera v Brillu zabrousil do staji a tam sem zjistil, ze na koni muzu jezdit az od lvl 20

to mas dobry, normalne se da jezdit az od lvl40
na peta musis udelat serii questu na lvl 10
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/01/2005 :  13:17:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

...

no primo u undeadsteeda nebo jak se jmenuje bylo napsany lvl 40 myslim taky, ale pred stajema stal nejakej typek a ten nabizel snad secondary skill riding od lvl 20 nebo tak nejak, jelikoz sem teprve lvl 10 tak sem to moc nezkoumal :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/02/2005 :  10:42:55  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
2Tragedy: ten zamknutej duplicitní topic mě nepřišel zase tak od věci. Přecijen zde hlasovali lidé už v listopadu a spousta jich mohla změnit svůj názor nebo to ani nebude hrát. Možná by bylo zajímavé zjistit nová data pro porovnání.

Noe

Go to Top of Page

SephirothRahl
Starting Member

36 Posts

Posted - 06/02/2005 :  11:11:16  Show Profile  Send SephirothRahl an ICQ Message Send SephirothRahl a Private Message  Reply with Quote
Ja Paladina ale este nevim jestli human nebo dwarf
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 06/02/2005 :  14:06:35  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
PVP srv: Undead - Warrior 2hand Axe/Sword

so...
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 06/02/2005 :  14:36:13  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
Stale nevim jstli Warrior nebo Warlock Orc. Je warlock použitelnej do PvP?

Hus da masta?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/02/2005 :  17:29:33  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

podle for je warlock nejsilnejsi duel char - ale co je na tom pravdy nevim ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Bal
Starting Member

47 Posts

Posted - 06/02/2005 :  19:16:57  Show Profile Send Bal a Private Message  Reply with Quote
Chtel sem hrat za Maga ale zkusil sem taky Druida a Huntera a musim rict ze Hunter me prekvapil,moc dobre se snim hraje(Normal server),libi se mi hlavne vyvoj Peta.Sem sice jen na 12 levelu ale zatim super.
Zatim asi budu hrat na PvE serveru nez se poradne vyradim a pak prejdu na PvP:)
Planujete vubec nekdo hrat na PvE serveru?Kdyz tak napiste a muzem vybrat nejaky spolecne az vyjde full.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 06/02/2005 :  19:33:09  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bal

Chtel sem hrat za Maga ale zkusil sem taky Druida a Huntera a musim rict ze Hunter me prekvapil,moc dobre se snim hraje(Normal server),libi se mi hlavne vyvoj Peta.Sem sice jen na 12 levelu ale zatim super.
Zatim asi budu hrat na PvE serveru nez se poradne vyradim a pak prejdu na PvP:)
Planujete vubec nekdo hrat na PvE serveru?Kdyz tak napiste a muzem vybrat nejaky spolecne az vyjde full.

A je ti doufam jasne ze kdyz budes chtit prejit na PvP ser. tak si na nem musis udelat novej char?

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 06/02/2005 :  19:49:31  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flekoun

fear a pet z nej dela smrtelneho protivnika, pokud bojuje proti jednomu, proti vice nevim nevim, nema moznost zastavit jako mag (novou) vice lidi najednou a vzhledem k jeho slabe vydrzi nevim nevim. PVM (PVE) je diky petovi pohodove, vicemene je to hunter mag.

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/02/2005 :  20:00:07  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
az warlocka fixnou tak bude mozna pouzitelnej, ty jeho DoTy sou fakt straslivy, takze celkovy DPS ma hodne slusny, o peta se v PvP asi nikdo moc nestara
...nic nemeni na tom, ze hrat za nej je utrpeni
Go to Top of Page

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 07/02/2005 :  00:43:25  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

az warlocka fixnou tak bude mozna pouzitelnej, ty jeho DoTy sou fakt straslivy, takze celkovy DPS ma hodne slusny, o peta se v PvP asi nikdo moc nestara
...nic nemeni na tom, ze hrat za nej je utrpeni

Co je potřeba na něm fixnout? Proč utrpení?Já si sice žádnou betu nehrál, ale zdá se mi jako takovej mág se summonem.Dobrej do PvE a možná i do PvP. I když mě vlastně spíš zajímá to PvP:) Ale jde mi hlavně o to jestli je to zajímavej char. Podle mě totiž hrát za wariora je takový jednotvárný.Warlock se mi zdá že má spousty možností jak hrát.

Hus da masta?
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 07/02/2005 :  01:28:36  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Dobre zahranej hunter je v pvp zabijak, neni pravda ze by byl nejakej slabej, jen potrebujes spidersilk velt (instantne umi zrusit kouzla drzeni - rooty) a nebo free action potiony. pak si v pohode kitujes (zabijis z dalky, nenechas je prijit bliz ani utect) nepratele a ti na tebe nemuzou ani hovno. Hunter v bojich na dalku zabije i maga. Na druhou stranu, kdyz te nekdo znehybni a zacne do tebe mlatit zblizka, ses vicemene v pr.. .

Warlock: TEd ho hraju v bete, je silnej, am spousty moznosti, muzes hrat treba destruction warlocka (talenty v rychlych damagovacich kouzlech) nebo affliction warlocka (talenty v kouzlech co zranuji pres cas - DoTech). Umi sam sbee nebo nekooh jinyho ozivit 1x za 30 min, ma heartstone coz je takova health flaska zadara, ma ruzny moznosti petu atd. Velka nevyhoda je ale v pvp sbirani soul shardu (ziskavaj se ze zabitych priser na podobnym levelu jako warlock), nemuzes jich mit najednou moc a hodne kouzel je vyzaduje jako prisadu.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 07/02/2005 :  01:48:44  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

Dobre zahranej hunter je v pvp zabijak, neni pravda ze by byl nejakej slabej, jen potrebujes spidersilk velt (instantne umi zrusit kouzla drzeni - rooty) a nebo free action potiony. pak si v pohode kitujes (zabijis z dalky, nenechas je prijit bliz ani utect) nepratele a ti na tebe nemuzou ani hovno. Hunter v bojich na dalku zabije i maga. Na druhou stranu, kdyz te nekdo znehybni a zacne do tebe mlatit zblizka, ses vicemene v pr.. .

Spider Belt A uz ma timer jako ostatni itemy, pred poslednim patchem jeste nemel, coz byl samozrejme bug. Ted uz ma 30min timer jako vetsina veci, takze 1x a dost. A ano Hunter neni zadnej chudacek, crit hity za 1.8k u nej nejsou zrovna vyjmkou. Na Huntera se treba klasicky pouziva eng. item jako je Net-o-Matic Projector (Captures the target in a net for 10 sec) aj libustky. Pak se na nej utoci z urcity vzdalenosti, kde nemuze ani melee, ani ranged a je doslova ukitovan, pokud nema belt nebo ho uz pouzil. Ale teorie a praxe jsou dve ruzny veci .

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 07/02/2005 :  08:51:26  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Hunter je zabijak levelujicich lidi na spawnu a dulezita to soucast zerg grup ;)

Ma:

Rychlost
Tracking
Peta
Utok z nejvetsi dalky

To ze neni na duely je asi jasny, ale v realnejch podminkach ..... vsak je taky mezi nejhranejsima charama.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 07/02/2005 :  09:51:09  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Viděl jsem huntera na 19, s medvědem, jak sóluje ogra 19 elite.. O tom si já jako warlock mohu jen nechat zdát :(
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 07/02/2005 :  09:54:39  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Myslim si ze hodne dela i to ze hunter je pritazlivej i z pohledu roleplayingu (a celkove sziti s postavou) ... hodne dela ten pet, vzhledem k tomu ze je hodne moznosti jakyho mit a vsechny jsou vicemene vyvazeny. I ja, zaprisahly magista, jsem o nem jednu dobu vazne uvazoval (ti litaci hadi jsou naprosto bozsti) .

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/02/2005 :  10:46:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
dokazu si predstavit ze v raidu je hunter dokonalej, bohuzel to vzdycky tak desne laguje, ze raidy pripominaj spis loterii
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000