Author |
Topic  |
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 00:35:05
|
Warlock Update: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1255842&p=1&tmp=1 |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Angrus
Starting Member
2 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 19:25:08
|
jedině rogue... je naprosto suprovej... jak se umí nepozorovaně vplížit kam chce... no teda skoro... ale stejně je to skvělí... ;) |
 |
|
Roman76
New Member

129 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 01:55:31
|
No hunter je celkem slaba clasa ale zalezi proti komu jede ... bavim se o PvP. Huntera hraje tolik lidi prave proto ze je nejlepsi na solovacku na farmeni a na rychle levelovani. Zkuseny hunter vs zkuseny palos lvl 50+ vyhraje hunter obracene zase Zkuseny shaman vs zkuseny hunter tak hunter nema sanci atd atd vetsinou se to pozna na lvl 50+ jak kdo umi s jeho charem hrat a vyuzivat abilitek. No u walocka je to trochu jinak ja mam osobne warlocka lvl 58 a v PvP moc sanci neni i kdyz sem se na nej nejak nespecializoval ale pokud to mate v planu tak vsecky items valte na staminu a talenty summoning pak buffs to je nejlepsi kombinace pac vetsinou se expuje s tankem summonem a pokud vas nekdo napadne zapnete abilitku kdy tank bere 50% damage a vy take coz znamena ze z cloth manika se stane razem mail manik s kouzlama :o). Zkousel jsem duel ja jako shaman 58 s warlockem lvl 56 ktery jel prave sumony a buffy plus mel na jeho levelu 4k HP !!! muzu vam rict ze me dal pekne zabrat a to nepouzival ani fear jenom mel v ruce firestone a mlatil me mecem a bafoval me jak mu teklo dobot pouzil sacrifice a zase bylo postarano ale bohuzel sacrifice shield se da debafnout coz je u shamana vihoda. Moje osobni zkusenost v PvP je spatna a myslim si ze warlock neni vhodna postava na PvP. |
WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791 WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454 WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849 WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193 WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956 Priest 51 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 21:49:27
|
Neprocital jsem vsecky stranky tohoto topicu , ale nekde jsem zahlidl , ze warlock neni dobry v pvp a hunter zas opak atd. Moje zkusenost s mojim 34 paladinem. Undead priesta 37 jsem zabil ( 2x , nedal si rict hnup ) , 39 huntera jsem si podal taky a vcelku v pohode. Mag - zatim lehli vseci , nebo se dali nakonec na uprk. Rogue - 37 neni problem. Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima. Pro info : snad az na huntera , ten mohl hrat lip a mozna by me dal , to vseci hrali dobre , feary , manatapy , stuny atd. Nemel jsem pocit , ze jsem hral proti deckam ( muzu se mejlit ). Co si myslim o palatovy: vydrzi dost a se stitem jeste vic , necekane. Vsecky boje jsem pouzival 1h axe a stit. Jen na priesta jsem pouzival 2h ( bo jsem nemel dobrou 1h. ).
Dle meho je paladin blbost. 10 sec ochranny stit , pak 8 sec ochrany stit na melee , pak abilita na crit heal 1x za minutu ( taky pomuze , skoro jako dalsi 3sec casting full heal v boji ), do toho posledni kravina za jakekoliv mnozstvi many ( aspon 1 mana ) full isnta heal.atd.atd. Dmg ma nejmensi ve hre , to je fakt , ale kdyz da 2h uz nema daleko od 2h warra , ci dual wield.
Tohle jsou zatim me poznatky z pvp a paladina na 34 lvlu. Urcite to bude jeste jinak na 55+.
Btw: Tauren war roxujeeee. <myslim vzhled> .Blbost , ze jsem sel za lidi.
 |
Edited by - Bulway on 27/02/2005 21:53:09 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 27/02/2005 : 23:55:12
|
jo, ze je paladin hricka blizzardu uz asi vsichni poznali  |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 08:34:58
|
quote: Originally posted by Bulway
Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima.

Vitez je naprosto jasny... Paladin... bouzel Pala je silene overpower a vs warr to plati desetinasobne... nemusis se bat zadnej warrior na podobnym lvlu te nikdy nedostane je to naprosto vylouceny i kdyby ho hral sam panbuh. |
so... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 11:39:49
|
Neprocital jsem vsecky stranky tohoto topicu , ale nekde jsem zahlidl , ze warlock neni dobry v pvp a hunter zas opak atd. Moje zkusenost s mojim 34 paladinem. Undead priesta 37 jsem zabil ( 2x , nedal si rict hnup ) , 39 huntera jsem si podal taky a vcelku v pohode. Mag - zatim lehli vseci , nebo se dali nakonec na uprk. Rogue - 37 neni problem. Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima. Pro info : snad az na huntera , ten mohl hrat lip a mozna by me dal , to vseci hrali dobre , feary , manatapy , stuny atd. Nemel jsem pocit , ze jsem hral proti deckam ( muzu se mejlit ). Co si myslim o palatovy: vydrzi dost a se stitem jeste vic , necekane. Vsecky boje jsem pouzival 1h axe a stit. Jen na priesta jsem pouzival 2h ( bo jsem nemel dobrou 1h. ).
Dle meho je paladin blbost. 10 sec ochranny stit , pak 8 sec ochrany stit na melee , pak abilita na crit heal 1x za minutu ( taky pomuze , skoro jako dalsi 3sec casting full heal v boji ), do toho posledni kravina za jakekoliv mnozstvi many ( aspon 1 mana ) full isnta heal.atd.atd. Dmg ma nejmensi ve hre , to je fakt , ale kdyz da 2h uz nema daleko od 2h warra , ci dual wield.
Tohle jsou zatim me poznatky z pvp a paladina na 34 lvlu. Urcite to bude jeste jinak na 55+.

Většinou se do podobných diskuzí nerad pouštím, ale PvP ve WoW prostě není jen od charu. Je to hodně o rukách. Pro mě jako mága není paladin zatím žádná hrozba. A co vím o dalších lidech ze Zdechlin, tak na paladiny žádné extra nářky nejsou, speciálně naši rogue a shamani je přímo milují. :-) Pro paladiny máme guildovní hlášku od Nobodyho, který prohlásil:
Paladinové jsou problém, ale jen proto, že se snaží všemi silami odvrátit neodvratitelné :-)
Čímž nechci říct, že Bullway jako paladin by nebyl hrozbou. Ve hře jsme na sebe narazili jen jednou, to jsi se ke mně hnal, když jsem byl na polovině HP a MP po fightu s tuhým medvědem a s timerem na lahvičku a evocation. Tam opravdu nezbylo nic jiného než ovce, zamávat ti a uklidit se :-)
Proto Paladin je jako jiný char (kromě warra :-))- je to v rukách. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 14:14:54
|
je to o rukach, ale paladin muze mit slabsi ruce na to aby porad vyhral 
|
 |
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 17:09:16
|
Dneska jsme šli ve dvou (Druid 25 a šaman 23) ke Great Liftu. Po cestě na nás nesmyslně zaútočil elfík rogue 28, který to neustál. U výtahu kosil NPC jeden Paladin 33, hned se na nás vrhnul Dostali jsme ho až na hranici smrti, hodil štít a full heal. Já už měl manu skoro v tahu šaman taky. Tak jsme ještě chvíli bojovali a skončil na třetině zdraví a to byl o tolik větší, že přes půlka kouzel byla resist. Takže to s ním asi až tak slavný nebude :-))) |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 19:37:53
|
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Gabriel

Většinou se do podobných diskuzí nerad pouštím, ale PvP ve WoW prostě není jen od charu. Je to hodně o rukách. Pro mě jako mága není paladin zatím žádná hrozba. A co vím o dalších lidech ze Zdechlin, tak na paladiny žádné extra nářky nejsou, speciálně naši rogue a shamani je přímo milují. :-) Pro paladiny máme guildovní hlášku od Nobodyho, který prohlásil:
Paladinové jsou problém, ale jen proto, že se snaží všemi silami odvrátit neodvratitelné :-)
Čímž nechci říct, že Bullway jako paladin by nebyl hrozbou. Ve hře jsme na sebe narazili jen jednou, to jsi se ke mně hnal, když jsem byl na polovině HP a MP po fightu s tuhým medvědem a s timerem na lahvičku a evocation. Tam opravdu nezbylo nic jiného než ovce, zamávat ti a uklidit se :-)
Proto Paladin je jako jiný char (kromě warra :-))- je to v rukách.
moje rec ty jeho stity me vubec nevadej dmg mam vetsi a ve chvili kdy nahodi shield poodbehnu a healnu taky bandama ( + muzu bandnout i po gougy ) nicmene fighty s paladinama sou desive dlouhy, i paladin o 5 levelu niz je schopnej vzdorovat desne dlouho ( priest nebo mag o 5 levelu niz lehne do par sekund ) ( teda vubec nejradsi mam warlocky :) jejich jedina obrana fear na me moc nefunguje ;) ) -- nejvetsi strach mam asi z dobre zahranyho wara ( to je spis moje blbost ze nehealuju dostatecne brzo ) nebo z maga kterej vi co dela ( i kdybych mel na male tak paladinovi utecu vzdycky, ten jeho 6 sekudnovej stun me az tka nebere, dycky mam energii aspon na gouge nebo naky nakombeny pointy na kidneyshot, nema me jak zastavit ) edit : jinak nevim jak to bude po lvl 40, z toho plate mam strach (mam 38 a killnul sem 40tku paladina ale nevim jestli uz mail mel nebo ne ) jinak dobre zahranyho shamana nepocitam, to na tomhle levelu zkratka neni mozyn zabit :) FS + EB totem + magma na dostani ze stealthu, zkratka to nejde :) dobre zahranej me ukituje tak ze si snad ani neprastim :)
|
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 19:40:35
|
no nevim, kolem lvl40 se mi nezda, ze by paladin mel tak slabou damage, rozhodne ten jeho heal prevysi rozdil v damage a prece jen se mu davaj do ty my kuze rany lip nez me do jeho plate armoru |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 19:43:42
|
quote: Originally posted by MegaDeath
no nevim, kolem lvl40 se mi nezda, ze by paladin mel tak slabou damage, rozhodne ten jeho heal prevysi rozdil v damage a prece jen se mu davaj do ty my kuze rany lip nez me do jeho plate armoru
rikal jsem ze nevim co s tim udela plate armor :) a ze se toho bojim ten lvl 40 kteryho sem zabil klidne mohl mit zatim jen mail |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 19:58:21
|
nj, tos napsal az po nekolika editacich  |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 20:23:25
|
quote: Originally posted by MegaDeath
nj, tos napsal az po nekolika editacich 
nj, ne vzdycky ti vsechny myslenky docvaknout hned napoprvy muj mozek je holt ciste chaoticka zalezitost :) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 20:27:10
|
Mno ja mam celkem paladiny rad, nic vam neudelaj a snazej se jenom zdrhta, takze jejich smrt je neodvratna. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 21:02:05
|
pokud ses o 10 levelu nad nima tak zdrhaj  |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 28/02/2005 : 21:45:37
|
Hehe mno nejsem takovej pepik abych ownoval lidi o 10lvl min.Takovou pepikovinu z radosti prenechavam alikum ktery mi to delaj naprosto bezne.Grp 5lidi o +10lvl nez ja ktera me pojede a jeste mi kempi mrtvolu me uz neprekvapi.Ale verim ze to delaj i lidi z hordy, nicmene je to pvp server, ale zaved jsem si blocek z jmenema a na ty pak budu hodne zlej:)) |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 01/03/2005 : 08:19:07
|
No jeden priklad za vsechny, ze i horda muze byt hodna na hnusny paladiny . Zabijel jsem Crimson Ooze u jedne hrobky a vzhledem k tomu, ze na me utocili tri naraz mel jsem plno prace s nima. Kdyz uz jsem daval posledniho a mel jsem tak 1/2 HP,MP tak prisel Undead Mage lvl 32 pomohl mi zabit toho posledniho, projevil emotem respekt, ja se mu poklonil a odesel. Jen tak FYI, byl jsem lvl 27. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Topic  |
|
|
|