Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Ktere Povolani je pro vas ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 08/02/2005 :  00:35:05  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Warlock Update:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1255842&p=1&tmp=1

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Angrus
Starting Member

2 Posts

Posted - 08/02/2005 :  19:25:08  Show Profile  Send Angrus an ICQ Message Send Angrus a Private Message  Reply with Quote
jedině rogue... je naprosto suprovej... jak se umí nepozorovaně vplížit kam chce... no teda skoro... ale stejně je to skvělí... ;)
Go to Top of Page

Roman76
New Member

129 Posts

Posted - 27/02/2005 :  01:55:31  Show Profile  Send Roman76 an ICQ Message Send Roman76 a Private Message  Reply with Quote
No hunter je celkem slaba clasa ale zalezi proti komu jede ... bavim se o PvP.
Huntera hraje tolik lidi prave proto ze je nejlepsi na solovacku na farmeni a na rychle levelovani.
Zkuseny hunter vs zkuseny palos lvl 50+ vyhraje hunter obracene zase Zkuseny shaman vs zkuseny hunter tak hunter nema sanci atd atd vetsinou se to pozna na lvl 50+ jak kdo umi s jeho charem hrat a vyuzivat abilitek.
No u walocka je to trochu jinak ja mam osobne warlocka lvl 58 a v PvP moc sanci neni i kdyz sem se na nej nejak nespecializoval ale pokud to mate v planu tak vsecky items valte na staminu a talenty summoning pak buffs to je nejlepsi kombinace pac vetsinou se expuje s tankem summonem a pokud vas nekdo napadne zapnete abilitku kdy tank bere 50% damage a vy take coz znamena ze z cloth manika se stane razem mail manik s kouzlama :o).
Zkousel jsem duel ja jako shaman 58 s warlockem lvl 56 ktery jel prave sumony a buffy plus mel na jeho levelu 4k HP !!! muzu vam rict ze me dal pekne zabrat a to nepouzival ani fear jenom mel v ruce firestone a mlatil me mecem a bafoval me jak mu teklo dobot pouzil sacrifice a zase bylo postarano ale bohuzel sacrifice shield se da debafnout coz je u shamana vihoda.
Moje osobni zkusenost v PvP je spatna a myslim si ze warlock neni vhodna postava na PvP.

WoW Warlock 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46791
WoW Shaman 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?46454
WoW Hunter 49 http://wow.allakhazam.com/profile.html?58849
WoW Warrior 56 http://wow.allakhazam.com/profile.html?62193
WOW Rogue 60 http://wow.allakhazam.com/profile.html?245956
Priest 51
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/02/2005 :  11:43:17  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
warlock potrebuje fix, ale i tak - http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-warlock&t=72509&p=1&tmp=1#post72509
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 27/02/2005 :  21:49:27  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Neprocital jsem vsecky stranky tohoto topicu , ale nekde jsem zahlidl , ze warlock neni dobry v pvp a hunter zas opak atd.
Moje zkusenost s mojim 34 paladinem. Undead priesta 37 jsem zabil ( 2x , nedal si rict hnup ) , 39 huntera jsem si podal taky a vcelku v pohode. Mag - zatim lehli vseci , nebo se dali nakonec na uprk. Rogue - 37 neni problem. Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima.
Pro info : snad az na huntera , ten mohl hrat lip a mozna by me dal , to vseci hrali dobre , feary , manatapy , stuny atd. Nemel jsem pocit , ze jsem hral proti deckam ( muzu se mejlit ).
Co si myslim o palatovy: vydrzi dost a se stitem jeste vic , necekane.
Vsecky boje jsem pouzival 1h axe a stit. Jen na priesta jsem pouzival 2h ( bo jsem nemel dobrou 1h. ).

Dle meho je paladin blbost. 10 sec ochranny stit , pak 8 sec ochrany stit na melee , pak abilita na crit heal 1x za minutu ( taky pomuze , skoro jako dalsi 3sec casting full heal v boji ), do toho posledni kravina za jakekoliv mnozstvi many ( aspon 1 mana ) full isnta heal.atd.atd.
Dmg ma nejmensi ve hre , to je fakt , ale kdyz da 2h uz nema daleko od 2h warra , ci dual wield.

Tohle jsou zatim me poznatky z pvp a paladina na 34 lvlu.
Urcite to bude jeste jinak na 55+.

Btw: Tauren war roxujeeee. <myslim vzhled> .Blbost , ze jsem sel za lidi.

Edited by - Bulway on 27/02/2005 21:53:09
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/02/2005 :  23:55:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jo, ze je paladin hricka blizzardu uz asi vsichni poznali
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 28/02/2005 :  08:34:58  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima.

Vitez je naprosto jasny... Paladin... bouzel Pala je silene overpower a vs warr to plati desetinasobne... nemusis se bat zadnej warrior na podobnym lvlu te nikdy nedostane je to naprosto vylouceny i kdyby ho hral sam panbuh.

so...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 28/02/2005 :  11:39:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neprocital jsem vsecky stranky tohoto topicu , ale nekde jsem zahlidl , ze warlock neni dobry v pvp a hunter zas opak atd.
Moje zkusenost s mojim 34 paladinem. Undead priesta 37 jsem zabil ( 2x , nedal si rict hnup ) , 39 huntera jsem si podal taky a vcelku v pohode. Mag - zatim lehli vseci , nebo se dali nakonec na uprk. Rogue - 37 neni problem. Skoda , ze zatim jsem nebojoval s warrem , to me vcelku zajima.
Pro info : snad az na huntera , ten mohl hrat lip a mozna by me dal , to vseci hrali dobre , feary , manatapy , stuny atd. Nemel jsem pocit , ze jsem hral proti deckam ( muzu se mejlit ).
Vsecky boje jsem pouzival 1h axe a stit. Jen na priesta jsem pouzival 2h ( bo jsem nemel dobrou 1h. ).

Dle meho je paladin blbost. 10 sec ochranny stit , pak 8 sec ochrany stit na melee , pak abilita na crit heal 1x za minutu ( taky pomuze , skoro jako dalsi 3sec casting full heal v boji ), do toho posledni kravina za jakekoliv mnozstvi many ( aspon 1 mana ) full isnta heal.atd.atd.
Dmg ma nejmensi ve hre , to je fakt , ale kdyz da 2h uz nema daleko od 2h warra , ci dual wield.

Většinou se do podobných diskuzí nerad pouštím, ale PvP ve WoW prostě není jen od charu. Je to hodně o rukách. Pro mě jako mága není paladin zatím žádná hrozba. A co vím o dalších lidech ze Zdechlin, tak na paladiny žádné extra nářky nejsou, speciálně naši rogue a shamani je přímo milují. :-) Pro paladiny máme guildovní hlášku od Nobodyho, který prohlásil:

Paladinové jsou problém, ale jen proto, že se snaží všemi silami odvrátit neodvratitelné :-)

Čímž nechci říct, že Bullway jako paladin by nebyl hrozbou. Ve hře jsme na sebe narazili jen jednou, to jsi se ke mně hnal, když jsem byl na polovině HP a MP po fightu s tuhým medvědem a s timerem na lahvičku a evocation. Tam opravdu nezbylo nic jiného než ovce, zamávat ti a uklidit se :-)

Proto Paladin je jako jiný char (kromě warra :-))- je to v rukách.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  14:14:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je to o rukach, ale paladin muze mit slabsi ruce na to aby porad vyhral
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 28/02/2005 :  17:09:16  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
Dneska jsme šli ve dvou (Druid 25 a šaman 23) ke Great Liftu. Po cestě na nás nesmyslně zaútočil elfík rogue 28, který to neustál. U výtahu kosil NPC jeden Paladin 33, hned se na nás vrhnul Dostali jsme ho až na hranici smrti, hodil štít a full heal. Já už měl manu skoro v tahu šaman taky. Tak jsme ještě chvíli bojovali a skončil na třetině zdraví a to byl o tolik větší, že přes půlka kouzel byla resist. Takže to s ním asi až tak slavný nebude :-)))
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/02/2005 :  19:37:53  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Většinou se do podobných diskuzí nerad pouštím, ale PvP ve WoW prostě není jen od charu. Je to hodně o rukách. Pro mě jako mága není paladin zatím žádná hrozba. A co vím o dalších lidech ze Zdechlin, tak na paladiny žádné extra nářky nejsou, speciálně naši rogue a shamani je přímo milují. :-) Pro paladiny máme guildovní hlášku od Nobodyho, který prohlásil:

Paladinové jsou problém, ale jen proto, že se snaží všemi silami odvrátit neodvratitelné :-)

Čímž nechci říct, že Bullway jako paladin by nebyl hrozbou. Ve hře jsme na sebe narazili jen jednou, to jsi se ke mně hnal, když jsem byl na polovině HP a MP po fightu s tuhým medvědem a s timerem na lahvičku a evocation. Tam opravdu nezbylo nic jiného než ovce, zamávat ti a uklidit se :-)

Proto Paladin je jako jiný char (kromě warra :-))- je to v rukách.

moje rec
ty jeho stity me vubec nevadej
dmg mam vetsi a ve chvili kdy nahodi shield poodbehnu a healnu taky bandama ( + muzu bandnout i po gougy )
nicmene fighty s paladinama sou desive dlouhy, i paladin o 5 levelu niz je schopnej vzdorovat desne dlouho ( priest nebo mag o 5 levelu niz lehne do par sekund ) ( teda vubec nejradsi mam warlocky :) jejich jedina obrana fear na me moc nefunguje ;) )
--
nejvetsi strach mam asi z dobre zahranyho wara ( to je spis moje blbost ze nehealuju dostatecne brzo ) nebo z maga kterej vi co dela ( i kdybych mel na male tak paladinovi utecu vzdycky, ten jeho 6 sekudnovej stun me az tka nebere, dycky mam energii aspon na gouge nebo naky nakombeny pointy na kidneyshot, nema me jak zastavit )
edit : jinak nevim jak to bude po lvl 40, z toho plate mam strach
(mam 38 a killnul sem 40tku paladina ale nevim jestli uz mail mel nebo ne )
jinak dobre zahranyho shamana nepocitam, to na tomhle levelu zkratka neni mozyn zabit :) FS + EB totem + magma na dostani ze stealthu, zkratka to nejde :) dobre zahranej me ukituje tak ze si snad ani neprastim :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  19:40:35  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no nevim, kolem lvl40 se mi nezda, ze by paladin mel tak slabou damage, rozhodne ten jeho heal prevysi rozdil v damage a prece jen se mu davaj do ty my kuze rany lip nez me do jeho plate armoru
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/02/2005 :  19:43:42  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

no nevim, kolem lvl40 se mi nezda, ze by paladin mel tak slabou damage, rozhodne ten jeho heal prevysi rozdil v damage a prece jen se mu davaj do ty my kuze rany lip nez me do jeho plate armoru

rikal jsem ze nevim co s tim udela plate armor :) a ze se toho bojim
ten lvl 40 kteryho sem zabil klidne mohl mit zatim jen mail

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  19:58:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nj, tos napsal az po nekolika editacich
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 28/02/2005 :  20:23:25  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

nj, tos napsal az po nekolika editacich

nj, ne vzdycky ti vsechny myslenky docvaknout hned napoprvy muj mozek je holt ciste chaoticka zalezitost :)

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/02/2005 :  20:27:10  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno ja mam celkem paladiny rad, nic vam neudelaj a snazej se jenom zdrhta, takze jejich smrt je neodvratna.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 28/02/2005 :  21:02:05  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pokud ses o 10 levelu nad nima tak zdrhaj
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 28/02/2005 :  21:45:37  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Hehe mno nejsem takovej pepik abych ownoval lidi o 10lvl min.Takovou pepikovinu z radosti prenechavam alikum ktery mi to delaj naprosto bezne.Grp 5lidi o +10lvl nez ja ktera me pojede a jeste mi kempi mrtvolu me uz neprekvapi.Ale verim ze to delaj i lidi z hordy, nicmene je to pvp server, ale zaved jsem si blocek z jmenema a na ty pak budu hodne zlej:))

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/03/2005 :  08:19:07  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
No jeden priklad za vsechny, ze i horda muze byt hodna na hnusny paladiny . Zabijel jsem Crimson Ooze u jedne hrobky a vzhledem k tomu, ze na me utocili tri naraz mel jsem plno prace s nima. Kdyz uz jsem daval posledniho a mel jsem tak 1/2 HP,MP tak prisel Undead Mage lvl 32 pomohl mi zabit toho posledniho, projevil emotem respekt, ja se mu poklonil a odesel. Jen tak FYI, byl jsem lvl 27.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000