Author |
Topic  |
Froogger
Starting Member
1 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 18:32:49
|
Poll Question:
Tak rasu sme uz votovali ale co povolani ? Za ktere by jste nejradeji hrali ve WoWu ??? Jen chci videt za co tak cesi budou hrat :).
|
|
Edited by - Froogger on 19/11/2004 18:33:30
|
|
| |
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 21:37:29
|
zajimavy,ze bude vest zrovna hunter (imho v pvp naprd a vetsina cechu jak to tak vypada pude na eu pvp servery...) sem necekal |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/11/2004 : 21:46:30
|
Hm ja jsem volil huntera pac rulez ;] i kdyz ve full asi zkusim rogueho.
PvP muzes hrat az na vysokym levelu a do ty doby co? budes se nudit u PvE s PvP charem? Navic teda nevim proc by mel byt hunter do PvP na nic. 1 na blizko ma 2H axe stejne jako treba warior 2 na dalku ma pusku s furou abilit typu stun/daze 3 ma peta kterej te bude otravovat.. navic treba se Blizzardi probudi a kdyz dali warlock petovi fear do pvp , tak udelaji aby Hunteruv pet mel growl taky do pvp ;]
edit: ted mne tak napada.. skoda ze neni nejakej vylozenej tank s puskou.. proste neco jako hunter, ale jen ciste puska (nebo teda i ty luky a kuse).. ale misto peta aby mohl strilet i na blizko (stejne jako mag a kouzla..) mne se ty pusky desne libej ale peta moc nemusim.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 22/11/2004 23:09:15 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 13:16:37
|
quote: Originally posted by Rodier PvP muzes hrat az na vysokym levelu a do ty doby co? budes se nudit u PvE s PvP charem?
Neřekl bych že ve WoW se u PvE zrovna nudíš. A raidy taky nebudou zrovna záležitost pro malé děti.
quote: Originally posted by Rodier edit: ted mne tak napada.. skoda ze neni nejakej vylozenej tank s puskou.. proste neco jako hunter, ale jen ciste puska (nebo teda i ty luky a kuse)..
War může střílet z pušky a určitě toho vydrží víc než hunter.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 20:38:07
|
Moje volba pevna a neotresitelna :) Dwarf rogue, hral jsem ho v open bete a parada. |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 11:07:48
|
ale ja nerikal ze je PvE nuda.. ja rikal ze je to nuda s PvP charem ;]
ad war a pusky ..nojo ale co skillove omezeni? tady nejak vsichni prehlizite skill tab ;] ten je jasne danej povolanim a nakej warrior urcite nemuze mit tolik skill pusky jako hunter.. nepoleze mu to tak rychle ta horni hranice/level a je to fakt znat na missu a i castecne i na damage..
Kdyz jsem zacinal s 2H axe tak to bylo fakt neco za huntera ;] musel sem ji vylevelit na kralikach a low level srajdach ;] |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Allanon
Starting Member
2 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 20:49:56
|
quote: Originally posted by SHIMI
zajimavy,ze bude vest zrovna hunter (imho v pvp naprd a vetsina cechu jak to tak vypada pude na eu pvp servery...) sem necekal
imho hunter v pvp pouzitelnej je, stejne jako kazde povolani.. |
 |
|
corporal
Starting Member
1 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 15:52:07
|
Ja radsi healuju,tudiz priest rulez |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 17:17:13
|
pujdu do undead - mage |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 17:41:29
|
quote: Originally posted by Anomaly
pujdu do undead - mage
To nebudes sam Ja a kamos pojedem to samy, Aliance a Palyho jsme si uz uzili dost. Ja pojedu Arcane/Fire a on Arcane/Frost template, takova mensi doplnovacka  |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 17:56:02
|
haha.. ja byl pevne rozhodnutej pro undead warlock.. ale kdyz to tak vidim, tak by sla udelat slusna nuke groupa ze samych undead mage ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 19:08:16
|
Kua ja budu taky undeath mage :)))), uz sme zrali na zalozeni te Guildy:Zdechliny

*jen jsem se este nerozhod jak hodim talenty,asi zalozime novej topic a prodiskutujem to.(jsom chtel byt Frost mage ,ale nakonec to vidim na fire(30)/arcane(21) ) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 21:04:23
|
quote: Originally posted by beldor5
Kua ja budu taky undeath mage :)))), uz sme zrali na zalozeni te Guildy:Zdechliny

*jen jsem se este nerozhod jak hodim talenty,asi zalozime novej topic a prodiskutujem to.(jsom chtel byt Frost mage ,ale nakonec to vidim na fire(30)/arcane(21) )
Ja to vidim zatim takhle: http://www.volny.cz/darkthx/Mage_Fire_Arcane_Template.htm |
 |
|
Leviathanoise
Starting Member
8 Posts |
Posted - 27/11/2004 : 21:12:19
|
orc shaman/troll shaman.....jeste nevim
alternativa undead mage.  |
Leviath, Orc Warrior - World of Warcraft [ incoming eu server ] |
 |
|
bloodthirst
Starting Member
4 Posts |
Posted - 01/12/2004 : 09:46:02
|
a sakra to zavani zapachem mrtvich doufam ze nekdo zustane mezi zivymi. ja budu hrat za Human warrira:-) |
 |
|
cuiviemen
Starting Member
46 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 16:41:52
|
Jako v OB Troll Shaman
HAR HAR HAR |
 |
|
Strenght
Starting Member
19 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 17:49:48
|
pvp server, horde, orc warrior, chtel sem troll wara ale nejak se mi nelibi, trolly si predstavuju trochu jinak, jako poradny kusy balvanu... |
Strenght - WoW - dead Mage..lvl 22..Shadowmoon ..RIP... Itaryi - GW - War/Ranger.. |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 06/12/2004 : 17:08:48
|
Zabijackej Gnome Fisherman!!11oneone caga caga huu, caga caga huhuuu
|
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Dread01
Starting Member
57 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 00:36:48
|
Orc Hunter na 90% zatim sem s nim spokojenej nejvic a nejvic me i bavi zatim mam odzkousenyho paladina, huntera, warlocka, rogua, ted jedu maga jinak jak nekdo psal ze zacatku ze je v pvp naprd tak by me zajimalo kde to sebral:p. Kazdy povolani je dobry jen se musi naplno vyuzivat. |
Edited by - Dread01 on 10/12/2004 00:37:59 |
 |
|
VeRtEx
Starting Member
49 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 00:43:09
|
ja pojedu paldu dwarfa |
 |
|
fidus
Starting Member
11 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 18:40:51
|
Warlock/gnome, pokud bdou jeho summony v pvp nepouzitelne, tak dwarf warior. |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 10/12/2004 : 20:47:51
|
Undead / Warlock jesli budou Zdechliny tak bych tam klidne sel |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/12/2004 : 12:53:16
|
U me je to uplne jasny 
Tauren Warrior ( driv sem chtel hrat undead warriora, ale uz neni to co byl ;) Pak je tu mozna orc warrior, no uvidim )
Anyways, Tank for life.
Jinak, pokud kvuli nejakymu me ted neznameho duvodu budu hrat za alliance, tak to vidim na dwarf warriora :) Proste, rasu asi vyberu kazdopadne "na miste", ale povolani mam uz pevne dani ;)
Kdyz sem se uz rozhod tady neco napsat, tak jako druhej char. co by chtel hrat ( ale rozhodne ne na zacatku ) je ten shaman ( zkousel sem ho v OB ). Ovsem, podle me na warra stejne nema  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 22/12/2004 12:56:12 |
 |
|
Richy Kasajin
Starting Member
6 Posts |
Posted - 10/01/2005 : 12:21:11
|
Frogger ty hrajes galaxies,ze jo |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 10:07:12
|
Jak je na tom warlock v PvP ze summon. a druid ? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 13:46:21
|
quote: Originally posted by Mrcek
Jak je na tom warlock v PvP ze summon. a druid ?
warlock je svine, sice ho vzdycky zabijes, ale on se sam ozivi a ty zhebnes na vsechny ty prokleti co na tebe nahazi  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 15:12:18
|
ikdyz vim, ze v pvp asi budu trpet, dal sem si warriora, undead |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 15:34:26
|
quote: Originally posted by Warlord
ikdyz vim, ze v pvp asi budu trpet, dal sem si warriora, undead
nebudes wariora posilej, imho |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Opicinek
Starting Member
22 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 17:24:20
|
muj kamos hral na CB/OB wariora Elfa, nebyl pro nej problem zkolit 3-4 lidi o 3-5 lvl vyssich nez byl on. Nemyslim si ze war byl nejak slabej, i kdyz sem ho s roguem daval :) |
 |
|
Kostik
Starting Member
24 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 17:26:45
|
quote: Originally posted by Opicinek
muj kamos hral na CB/OB wariora Elfa, nebyl pro nej problem zkolit 3-4 lidi o 3-5 lvl vyssich nez byl on. Nemyslim si ze war byl nejak slabej, i kdyz sem ho s roguem daval :)
To sou takovy kecy ze by jeden brecel :) |
 |
|
Gandfael
Starting Member
6 Posts |
Posted - 30/01/2005 : 18:56:19
|
A jak je na tom Rogue ? |
 |
|
Vigo_mocny
Starting Member
43 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 10:28:57
|
Hele prosim o radu vcera jsem zacal hrat betu mam Taurena Huntera lvl 9 je nejaky zpusob jak na takovemhle levelu ziskam peta? Nenasel jsem nato zadny skill. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 10:55:36
|
quote: Originally posted by Vigo_mocny
Hele prosim o radu vcera jsem zacal hrat betu mam Taurena Huntera lvl 9 je nejaky zpusob jak na takovemhle levelu ziskam peta? Nenasel jsem nato zadny skill.
ja sem vcera v Brillu zabrousil do staji a tam sem zjistil, ze na koni muzu jezdit az od lvl 20 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 13:00:53
|
quote: Originally posted by Warlord
quote: Originally posted by Vigo_mocny
Hele prosim o radu vcera jsem zacal hrat betu mam Taurena Huntera lvl 9 je nejaky zpusob jak na takovemhle levelu ziskam peta? Nenasel jsem nato zadny skill.
ja sem vcera v Brillu zabrousil do staji a tam sem zjistil, ze na koni muzu jezdit az od lvl 20
to mas dobry, normalne se da jezdit az od lvl40  na peta musis udelat serii questu na lvl 10 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 13:17:35
|
quote: Originally posted by MegaDeath
...
no primo u undeadsteeda nebo jak se jmenuje bylo napsany lvl 40 myslim taky, ale pred stajema stal nejakej typek a ten nabizel snad secondary skill riding od lvl 20 nebo tak nejak, jelikoz sem teprve lvl 10 tak sem to moc nezkoumal :) |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 10:42:55
|
2Tragedy: ten zamknutej duplicitní topic mě nepřišel zase tak od věci. Přecijen zde hlasovali lidé už v listopadu a spousta jich mohla změnit svůj názor nebo to ani nebude hrát. Možná by bylo zajímavé zjistit nová data pro porovnání . |
Noe
|
 |
|
SephirothRahl
Starting Member
36 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 11:11:16
|
Ja Paladina ale este nevim jestli human nebo dwarf |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 14:06:35
|
PVP srv: Undead - Warrior 2hand Axe/Sword |
so... |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 14:36:13
|
Stale nevim jstli Warrior nebo Warlock Orc. Je warlock použitelnej do PvP? |
Hus da masta? |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 17:29:33
|
quote: Originally posted by flekoun
Stale nevim jstli Warrior nebo Warlock Orc. Je warlock použitelnej do PvP?
podle for je warlock nejsilnejsi duel char - ale co je na tom pravdy nevim ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 19:16:57
|
Chtel sem hrat za Maga ale zkusil sem taky Druida a Huntera a musim rict ze Hunter me prekvapil,moc dobre se snim hraje(Normal server),libi se mi hlavne vyvoj Peta.Sem sice jen na 12 levelu ale zatim super. Zatim asi budu hrat na PvE serveru nez se poradne vyradim a pak prejdu na PvP:) Planujete vubec nekdo hrat na PvE serveru?Kdyz tak napiste a muzem vybrat nejaky spolecne az vyjde full. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 19:33:09
|
quote: Originally posted by Bal
Chtel sem hrat za Maga ale zkusil sem taky Druida a Huntera a musim rict ze Hunter me prekvapil,moc dobre se snim hraje(Normal server),libi se mi hlavne vyvoj Peta.Sem sice jen na 12 levelu ale zatim super. Zatim asi budu hrat na PvE serveru nez se poradne vyradim a pak prejdu na PvP:) Planujete vubec nekdo hrat na PvE serveru?Kdyz tak napiste a muzem vybrat nejaky spolecne az vyjde full.
A je ti doufam jasne ze kdyz budes chtit prejit na PvP ser. tak si na nem musis udelat novej char?  |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 19:49:31
|
quote: Originally posted by flekoun
Stale nevim jstli Warrior nebo Warlock Orc. Je warlock použitelnej do PvP?
fear a pet z nej dela smrtelneho protivnika, pokud bojuje proti jednomu, proti vice nevim nevim, nema moznost zastavit jako mag (novou) vice lidi najednou a vzhledem k jeho slabe vydrzi nevim nevim. PVM (PVE) je diky petovi pohodove, vicemene je to hunter mag. |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 20:00:07
|
az warlocka fixnou tak bude mozna pouzitelnej, ty jeho DoTy sou fakt straslivy, takze celkovy DPS ma hodne slusny, o peta se v PvP asi nikdo moc nestara ...nic nemeni na tom, ze hrat za nej je utrpeni  |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 00:43:25
|
quote: Originally posted by MegaDeath
az warlocka fixnou tak bude mozna pouzitelnej, ty jeho DoTy sou fakt straslivy, takze celkovy DPS ma hodne slusny, o peta se v PvP asi nikdo moc nestara ...nic nemeni na tom, ze hrat za nej je utrpeni 
Co je potřeba na něm fixnout? Proč utrpení?Já si sice žádnou betu nehrál, ale zdá se mi jako takovej mág se summonem.Dobrej do PvE a možná i do PvP. I když mě vlastně spíš zajímá to PvP:) Ale jde mi hlavně o to jestli je to zajímavej char. Podle mě totiž hrát za wariora je takový jednotvárný.Warlock se mi zdá že má spousty možností jak hrát. |
Hus da masta? |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 01:28:36
|
Dobre zahranej hunter je v pvp zabijak, neni pravda ze by byl nejakej slabej, jen potrebujes spidersilk velt (instantne umi zrusit kouzla drzeni - rooty) a nebo free action potiony. pak si v pohode kitujes (zabijis z dalky, nenechas je prijit bliz ani utect) nepratele a ti na tebe nemuzou ani hovno. Hunter v bojich na dalku zabije i maga. Na druhou stranu, kdyz te nekdo znehybni a zacne do tebe mlatit zblizka, ses vicemene v pr.. .
Warlock: TEd ho hraju v bete, je silnej, am spousty moznosti, muzes hrat treba destruction warlocka (talenty v rychlych damagovacich kouzlech) nebo affliction warlocka (talenty v kouzlech co zranuji pres cas - DoTech). Umi sam sbee nebo nekooh jinyho ozivit 1x za 30 min, ma heartstone coz je takova health flaska zadara, ma ruzny moznosti petu atd. Velka nevyhoda je ale v pvp sbirani soul shardu (ziskavaj se ze zabitych priser na podobnym levelu jako warlock), nemuzes jich mit najednou moc a hodne kouzel je vyzaduje jako prisadu. |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 01:48:44
|
quote: Originally posted by Prandur
Dobre zahranej hunter je v pvp zabijak, neni pravda ze by byl nejakej slabej, jen potrebujes spidersilk velt (instantne umi zrusit kouzla drzeni - rooty) a nebo free action potiony. pak si v pohode kitujes (zabijis z dalky, nenechas je prijit bliz ani utect) nepratele a ti na tebe nemuzou ani hovno. Hunter v bojich na dalku zabije i maga. Na druhou stranu, kdyz te nekdo znehybni a zacne do tebe mlatit zblizka, ses vicemene v pr.. .
Spider Belt A uz ma timer jako ostatni itemy, pred poslednim patchem jeste nemel, coz byl samozrejme bug. Ted uz ma 30min timer jako vetsina veci, takze 1x a dost. A ano Hunter neni zadnej chudacek, crit hity za 1.8k u nej nejsou zrovna vyjmkou. Na Huntera se treba klasicky pouziva eng. item jako je Net-o-Matic Projector (Captures the target in a net for 10 sec) aj libustky. Pak se na nej utoci z urcity vzdalenosti, kde nemuze ani melee, ani ranged a je doslova ukitovan, pokud nema belt nebo ho uz pouzil. Ale teorie a praxe jsou dve ruzny veci . |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 08:51:26
|
Hunter je zabijak levelujicich lidi na spawnu a dulezita to soucast zerg grup ;)
Ma:
Rychlost Tracking Peta Utok z nejvetsi dalky
To ze neni na duely je asi jasny, ale v realnejch podminkach ..... vsak je taky mezi nejhranejsima charama. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 09:51:09
|
Viděl jsem huntera na 19, s medvědem, jak sóluje ogra 19 elite.. O tom si já jako warlock mohu jen nechat zdát :( |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 09:54:39
|
Myslim si ze hodne dela i to ze hunter je pritazlivej i z pohledu roleplayingu (a celkove sziti s postavou) ... hodne dela ten pet, vzhledem k tomu ze je hodne moznosti jakyho mit a vsechny jsou vicemene vyvazeny. I ja, zaprisahly magista, jsem o nem jednu dobu vazne uvazoval (ti litaci hadi jsou naprosto bozsti) . |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/02/2005 : 10:46:26
|
dokazu si predstavit ze v raidu je hunter dokonalej, bohuzel to vzdycky tak desne laguje, ze raidy pripominaj spis loterii |
 |
|
Topic  |
|