Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 PvP rady dotazy a spol.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 17/11/2004 :  14:21:54  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Takze sice nejsem asi ten idealni kdo by mel radit, protoze mam jen zakladni znalosti. Ale snad vam to k necemu bude. Nejspis se tu objevi dost veci ktere znate a nektery ktery neznate urcite zapomenu nebo je neznam taky. Tak doufam, ze ti kteri je znaji to sem dopisou.

Takze:

Vyzbroj:

Idealni vyzbroj do PvP je Helma (extra stun resist a extra electric resist. Zbytek standartni resit slice na ucinost. Tim u zbylych statu muzete dosahnout az 97% resist (vcetne kinetiku)
Hrudni plat, boty stejne parametry jako helma. Rukavice idealne opet stejne parametry jako zbytek. Ale neni podminkou. (vse bezne k dostani v Junnction - corelia)
Dale bio tricko. Osvedcilo se mi +4 melee defence a +17 stun defence (bezne koupitelne kousek od mining outpostu na dantooinu.)
Dale doktori a medici bio oblecky s wound a injury treadment +25 (neni nutne ale hodi se :D)
Ostatni kalhoty s bio atatchemntama na jejich bojove skilly. (speed, acuracy dodge (a podobne)
Do zbroje se hodi dat armor atatchmenty opet na bojove skilly (nevim jestli se scitaji atatchmenty s bio castma.)
Samozrejmosti je PSG soustredte se na stun resist. Po slice od smuglera muze byt i pres 50% (ano jde na to slice)

Zbran: Samozrejme idealne stun zbrane. (Rifleman Jawa rifle. Pistoleer (s BH) sonic blaster (samotnej pistoleer je na PvP na nic bo nema special do mindu) Fencer stun batton. Pikeman slusny lance s DOTama (mind poison bezny loot NS)
CM si veme area mind poison a area mind wound (muze i jiny woundy) Woundy pouziva jen na Jedi hrac si cilove pooly leci jen tezko.
VSICHNI SAMOZREJME POUZIVAJI WEAPON POWERUPY :-)

Jidlo, piti a drogy: (vse se da sehnat but junction corelia nebo Dantooine kousek od mining outpostu)

Synt steak: Dava obvykle 34% redukci dmg na 34 uderu. Pokud neni vyuzit jeho travani je cca 1 hodina. (fill okolo 20-30 (nepamatuju si :D)
Placka na pooly (neznam jmeno): Pridava 1000 +- do vsech tri poolu. Trvani cca 10 minut fill okolo 70
Canape: Pridava okolo 700 focus a willpower trvani 10 minut fill 30. V PvP nedoporucuju velky doplnovani dmg udilenou v PvP moc nekompenzuje lepsi snist neco jinyho. Pokud nemate vase umirani to prece jen spomaly.

Vasarian brandy: Pridava 400 - 436 do vsech statu mindu trvani 40-43,5 minuty fill dring 49-50. V PvP primo nutnost. I kdyz pokud cloveku staci aby vypil jednu a zrusil tim drain speckama mind poolu at sni jen jednu. Zbytek fillu muze vyuzit na leceni se wild milk (o neco nize) ci na melee defence (taky nejaky mliko ale nepamatu si podrobnosti.) Ci jine drinky :-) (redukce dmg atd)

Wild milk (doufam ze si pamatuju dobre nazev. Mozna i blue milk) Doplni 400- 600 mind (jednorazove) fil okolo 30.

Drogy: U tech pozor obvykle vydrzi cca 10 minut po te nejen ze spadne to co pridali ale dochazi k toxikaci a jeste ubere stejne vlastnosti jako pudodne pridala. Cili pouzivat v krizi. Fill nemaji zadny. Ale mam za to ze jednu nemuzete pouzit dvakrat za sebou.

Muon gold: Zvysi mind focus a willpoer. o 500+ (horni hranici presne nevim mam za to ze jsem mel s 1k ale jistej si nejsem)

Neutron pixie
1000 health 500 action + o neco zvedne staminu a constituci (myslim o 500)

Taktika v PvP:

Idealni je mit sebou squad leadera a zamerovat se vzdy na jednu obet. Samozrejmosti je nutnost aby vsichni mirili do stejneho poolu. Idealne mind nejhure se doplnuje. (stimpacky ma dnes kazdy)

Knock down: Predem se dohodnout kdo to bude mit nastarosti. (idealne cisty BH s karabinou bo karabina je krome knock downu a tohoshotu co dava dizzy stun a jeste neco nanic. S knock downem je problem ze prvni zasah zpusobi knock dow. Druhy stejnym specialem cil opet zvedne na nohy takze je potreba aby se na to dana osoba soustredila a nestresovala s nekolika nasobnym utokem.

Dizzy and spol: Muze davat kazdy kdo na to ma cas tady se to nerusi a je dobre to mit.

Stun a intimidate: Hodne dobra zalezitost (idealme master brawler dava to na cca 20m i s knock downem) Oboji snizuje dmg udeleny zasazenou postavou (stun 25% intimidate 50%) a zaroven to zasazenou postavu dela nachylnejsi na zasah a udeleny dmg.

CM: Ten by se mel starat o udrzovani poisonu do mind poolu cilu. Obvykle byva prvnim cilem utoku souperu takze at se dobre hlida a ostatni by jej meli branit. Healovani ostatnich jen kdyz je v klidu (tzn neni pod utokem) a healovat mind jen pokud ma pocit ze je to nutne bo jeho leceni dava velky woundy do mind statu.

Doktor: Obletuje skupinu a leci poisony ¨disies a pok ma cas tak hasi ohynky:-)

Ted neco ohledne Povolani v PvP. Dost zalezi na nastavenem Template. ak zkusim rozebrat na co si vzpomenu.

TKM + pistoleer 0/0/4/4 + fencer: Idealni melee povolani do PvP Ma vsechny obrany na cupu. + vysoky defence vs knockdown dizzy and spol. Proti bezne skupine nepratel pouziva stun baton. Jeho hlavni uzitecnost se projevi v boji s jedim taky doporucuju vibro knuckler a dizzy, knockdow a pak komba do leziciho jediho. Pri trose stesti a schopnosti ma tenhle template sanci porazit i Jedi knighta. Obzvlast pokud mu nekdo pomuze. Ti co pouzivaji strelne zbrane proti jedimu nemaji sanci cili at si najdou jinej cil.

Rfleman + CM: Idealni ranged PvP template. Jelikoz jsou CM tady hnusne preboostovany staci rozhodit poisony chvili (cca 10-15 vterin) prezit a cile dorazet Headhotem a nasledovat sniping shotem (Death blow na dalku) Pro tento template je dobry drzet se dal od bitvy (60- 64 m) Nema sanci pri konfrontaci s melee takze davat bacha aby nejakej nedobehl.

BH (alespon 0/0/4/0) + Master pistoleer. Velmi slusny dmg se stun zbrani. Moznost mireni do mind poolu. + diky BH nezpomaluji ho kopce and spol tak toho vyuzivat. Jen pozor sonic blaster ma maly range (50m) Takze s tim pocitat.

Dalsi templaty jak cilene PvP me ted nenapadaji. Cily vyhody obych povolani ktery stoji za zminku.

TKM: Dizzy stun intimidate knocdown
Fencer: Stun batton slusny defence.
Pistoleer: Samostatne v PvP nema co delat. Max muze davat bleeding nebo pouzivat zbran s poisonem do mindu.
Pikemen: Muze pouzivat relativne snadno sehnatelne zbrane s DOTy.
BH: Karabina na dizzy knockdown a spol. Pistole mireni do mindu ale nema stun zbran takze nebrat. LLC v pvp temer bez dmg cili nepouzitelne.
Rifleman: Slusne povolani do PvP i samostatne. Mireni do mindu DB na dalku. Pouzitelny mind shot. Area specka davajici bleeding do mindu. Moznost kombinova MS jedna i dve exekty by se meli scitat.
Comando: Z pvp leda utect :-)
Karabinik: Opet spise PvM povolani.
Swordsman: Nemam zkusenosti.
Smugler: Udajne ma velmi slusne shoty. Ale nezkousel jsem.

No a to je zatim vse :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/11/2004 :  06:10:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pises tam pistoleer s BH a BH u pistole specku do mindu ma, jemnuje se Eye Shot.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/11/2004 :  08:07:32  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Pises tam pistoleer s BH a BH u pistole specku do mindu ma, jemnuje se Eye Shot.

Mozna jsem to nenapsal dost jasne :-) BH samotnej ma specku do mindu, ale nema zadnou zbran do PvP (sonic blaster) Pistoleer ma sonic blaster ma dobrej defence urychluje strelbui zvysuje presnot. atd ale sam o sobe nema specku do mindu. Proto jedno bez druhyho je nepouzitelny v PvP :-)

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 18/11/2004 :  10:56:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
diky za založení tohoto zajimaveho tematu. v PvP jsem dá se říct newbie ale dost jsem precetl na zahraničních forech. v podstate se popis shoduje s popisem od Giltanase. co se tyce drog tak mam vyzkouseno ze dvakrat po sobe muzes snist stejnou drogu. (az pominou negativni ucinky predesleho pouziti tzn. az se dvakrat vyblejes :)) zajimalo by me jak je to s defense a resisty, nekdo mi rikal ze pokud mas na sobe bio obleceni, tak se ty vlastnosti scitaji ale max do 25. napr. pokud ma bluza kalhoty i kabat intimidate +12, tak stejne mam max 25, vic to nejde... tak by me zajimalo jestli je to pravda. taky mi nekdo rikal ze u defense muzes mit max 125. nekdo jinej mi zas rikal ze mel melee def 140... je to mozny ? ma to nejaky max omezeni ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/11/2004 :  11:04:05  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Cap na defence a attack (krome presnosti) je 125. K tomu je mozne pricist bonus ve vysi 25 a to pokazde z obleceni, z jidla a z drog.

Bonusy z SL jsou i nad zakladni strop a u techto bonusu neni stanoven zadny strop.

Takze mas-li melee def 130, mas defakto jen 125. Mas-li obleceni, muzes mit dalsich az 25, tedy 150. A jsi-li v grupe s SL, ktery ma aktivni bonusy (je leaderem), ziskavas dalsi bonusy, tedy, rekneme, 175 (nevim kolik max muze mit SL, odhaduji, matne vzpominam)
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 18/11/2004 :  12:35:16  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nema nekdo zkusenosti s center of being u brawlera ? je to na par vterin a me pripada ze je to na prd.. třeba se pletu.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 18/11/2004 :  15:11:13  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

nema nekdo zkusenosti s center of being u brawlera ? je to na par vterin a me pripada ze je to na prd.. třeba se pletu.

Ja to celkem poznam jestli to mam nebo ne. Rozhodne se to podle me vyplati pouzivat i kdyz to neni nejakej mega zazrak :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 18/11/2004 :  15:21:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
S knock downem je problem ze prvni zasah zpusobi knock dow. Druhy stejnym specialem cil opet zvedne na nohy takze je potreba aby se na to dana osoba soustredila a nestresovala s nekolika nasobnym utokem.

to plati pro jakekoliv povolani ? a ja si rikal, proc pokazde kdyz nekoho KD, tak se hned zvedne..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 18/11/2004 :  16:53:47  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Center of being je super obrana vec. Existuje makro (zkusim ukecat Charea kterej ho ma) Kterym si CoB zapnes a neustale se ti obnovuje. Dalsim makrem ho pak vypnes.

quote:
co se tyce drog tak mam vyzkouseno ze dvakrat po sobe muzes snist stejnou drogu. (az pominou negativni ucinky predesleho pouziti tzn. az se dvakrat vyblejes :))

No tasky jsem myslel dvakrat hned za sebou aby se ucinky scitali (a negativni pak taky)

quote:
Originally posted by JerzeeG
to plati pro jakekoliv povolani ? a ja si rikal, proc pokazde kdyz nekoho KD, tak se hned zvedne..

Jo jo plati to pro jakekoliv povolani. Ja sem to zjistil az po tom co jsem dropnul TKA jako nepouzitelne bo knockdown nefungoval :-))

Edited by - Giltanas on 18/11/2004 16:55:26
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/11/2004 :  20:37:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
CoB makro je zde - http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=fencer&message.id=26656&jump=true (dá se samozřejmě předělat na jakékoliv jiné).
Jinak CoB je kua hodně poznat - zvláště u Fencera, méně pak u Pikemana a Swordsmana. U TKA je jeho defense skill broken.

Jinak jen pro upřesnění - pokud se někdo nebo něco válí po zemi a vy na to zaútočíte Posture Change útokem (nejenom KD, ale i PCH Up a Down), vždycky se to okamžitě zvedne.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/11/2004 :  11:05:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
aureol: No tasky jsem myslel dvakrat hned za sebou aby se ucinky scitali (a negativni pak taky)

- nevim jak presne to myslis, ale ja kdyz uziju muon gold, tak uz mi nedovoli vzit ani druhy muon ani jakoukoliv jinou drogu s hlaskou, ze uz jsem pod vlivem "toxikomanie".. tudiz se ucinky nemuzou scitat..

co se tyce CoB,ja porad nemuzu v combat chatu najit zadny rozdil mezi tim, kdyz ho mam nebo nemam spustene.. zda se mi, ze me trefuji porad stejne (jsem master brawler, TKM, duelist, pistoler 0040)..
na coz navazuje muj doatz na janka "U TKA je jeho defense skill broken." - jak jsi tohle myslel ? jako ze tka ma i bez CoB dost dobrou obranu, takze ho nepotrebuje, nebo ze CoB naopak zpusobi, ze obrana tka je "broken" ? :-)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/11/2004 :  12:41:14  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No pokud vim tak je dokonce u TKA u CoB napsane ze behem pouzivani CoB nefunguje defense acuity. Nebo jak se ten skill jmenuje.

quote:
- nevim jak presne to myslis, ale ja kdyz uziju muon gold, tak uz mi nedovoli vzit ani druhy muon ani jakoukoliv jinou drogu s hlaskou, ze uz jsem pod vlivem "toxikomanie".. tudiz se ucinky nemuzou scitat..

Tohle jsem myslel :-)

Edited by - Giltanas on 19/11/2004 12:42:56
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 19/11/2004 :  16:00:16  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Jen doplnim zkusenosti se swordsmanem v PvP.
Ma utok do mindu takze je IMHO celkem pouzitelnej.Pokud se k nemu pridaj naky povolani na defence tak je hodne dobrej proti ostatnim melee.
Moje zkusenosti:
V boji proti riflemanum a CM sem nikdy nevyhral.Ale u ostatnich mam celkem slusny sance.V kombinaci s TKM davam dizzy+KD.Jako Master Brawler mam Lunge 2 kterej ma 15m dosah takze i ranged povolani dokazu schodit.Nasadim bleed a Disease do mindu a pak kladivem hazim Head Hit 3.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 19/11/2004 :  18:53:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No pokud vim tak je dokonce u TKA u CoB napsane ze behem pouzivani CoB nefunguje defense acuity. Nebo jak se ten skill jmenuje.

Přesně tak.

Měl jsem napsat: "U TKA Defense Acuity nefunguje."

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 21/11/2004 :  15:22:29  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Spekuluju ze bych si zase zasel do SWG zastrelit par rebu, tak prolizam fora a koukam co se zmemilo a co ne . Vezkrze co mam infa tak se za ten cca 3/4 rok co nehraju zmenilo v PvP kulovy, tak si dovolim prepostnout muj starej prispevek na tohle tema, castecne bude mozna i aktualni, kdyz ne tak aspon pro pobaveni jak to driv fungovalo .

----------------------------------------------------------------------

"Poslednich par dni jsem se trochu venoval PvP tak vam sem skusim hodit nejaky postrehy co se muzou hodit. Udelal jsem za 3 dny 6k fp PvP only takze jsem se tomu venoval oprvdu velmi peclive, takze tu snad nebudu placat nejaky kraviny .

Takze pro zacatek, po patchi kdy se vubec nenici veci a ani se nemusi znova po smrti sejvovat sezacina PvP pekne rozbihat. V Bestine a Anchorheadu se to ted reze nonstop, celkem slusny grupy vetsinou, a hned vas nekdo grupuje pokud jste declared (aspon v hlavni hraci casy). Lidi co vybihaji z clone se automaticky zapojujou hned do boje takze to fakt slusne odsejpa. Grupy byvaji tak pul napul podle toho jak se pripojujou hraci, takze jednou dostavate na prdela a za pul hodky zase davate. Hodne velkou paseku nadelaji hraci co se PvP venujou tak rikajic profesionalne. Nekteri zvladnou ubehat grupu 5 - 6 lidi a to uz hodne pomuze te ktere strane.

Pokud se zamichate do podobne bitky, tak par rad. Pokud jste ranget tak je lepsi drzet se trochu bokem od hlavni grupy, nejlip pobihat po okolnich kopeccich a strilet to z dalky, hlavne riflemani nadelaji z dalky peknou paseku. Melerum bych naopak doporucoval drzet se pobliz ale taky to nemusi byt primo v grupe bo area poison neni nic hezkyho . To mi pripmina, nerad to rikam bo sem taky CM ale kdyz incapnete CM tak se jim nedava kill. Lidi moc dobre nesnaseji poison a disease a kdyz ho nechaj lezet tak maji 2 minuty pokoj a az se zvedne dostane jednu a lezi zase dalsi 2 minuty .

Jinak s tim kilem, protistrana vybiha z clone covert a hleda si toho kdo dal kill bo maji na nej tef takze pokud vam zrovna fadnul muon nebo se necitite na first hit (rozumej KD + dizzy) od melera tak je nechte lezet a prenechte jinym .

Pokud nemate fencer nebo pistol Dodge, doporucuju compo bo jinak jste fakt na ranu. V dobrym compu co muzu posoudit jen s defensy z riflemana vydrzim fakt neuveritelny veci, hlavne meleri si lamou zuby (kdyz lezim na zemi v dizzi ) a ranget jakbysmet ale na to mam defensy a pokud nemaj Jawa tak si ani neskrtnou.

Tak to byl uvod a ted k nejfregventovanejsim povolanim:
BH - ma fakt slaby defensy, vetsina lita v composite, spousta jich nema basic medica takze jim muzete jit i do cervenyho a zelenyho statu. Sikne se zbran na kterou nema compo defensy - stunt. Jit tvrde do nej, pokud vas neda na ranu na dve a mate solidnejsi attack tak lehne.

Commando - podle me na houby guny, kdyz si ho drzite 20 metru od tela tak nemuze hocit cone2 takze taky celkem v pohode, flame dava jinak kulovou damage a s nicim jinym sem ho v ruce nevidel, pokud vas hitne a horite, kaslete na to, heal jednou za cas to v pohode vyresi. Maji slaby defensy takze nosi vetsina taky kompo. Myslim tim 20 m a vic houby damage.

Mele vseobecne - vetsinou to mivaji ruzne zkombinovany. Mno dobry kombinace mivaji fakt slusny defy takze se soustredit na jeden stat a to mind bo ten si nehealnou. Ranget by meli byt furd v pohybu a hlavne si hlidat vzdalenosti. Nemela by byt mesi nez 20m bo jinak vam to zacne sazet hezky jedno po druhym . Dost neprijemny krom klasickyho KD - dizzy je i imidiate, bo vam to stopuje attack a on jenom ceka kdy si vas polozi nazem, bo to ma vetsi dosah nez KD. To bych hodne doporucoval melerum pouzivat. Warcry vas sice stopne ale hybat se muzete takze si to akorad o 20 sec prodlouzite. Pokud mate bonusy na runbursta terain neogation tak je trochu potahejte po okolnich kopcich, vsak oni nakonce padnou . Kdyz mate dizzy a lezite na zemi, hezky v klidu a v pohode, zadny zbesily mackani stand bo kdyz nahodu vstanete tak druhej stand vas zase polozi, ono mu to chvili trva nez vas da, zvlast kdyz mate brnko takze hlavne v klidu. Da se v dizzy jist, pit fetovat tak muonem kdyztak trochu pomoct mindu, nebude to na dlouho ale co kdyby :) Meler vs meler bych doporucoval vykaslat se na dizzy a kd bo na to mate defy a kdyz uz tak hned vstanete. Proste ho vosolte na stojaka hned jak jste u nej. TKM, fence litaji vetinou bez brnka nebo s helmou only zbytek vetsinou miva compo. Jo jinak spousta meleru ma prvni sloupek z riflemana a tahaji sebou Jawu na takovy parchanty jako sem ja, kopnou vam dizy kd, vytahnou flintu a sijou vam to do palice tak bacha na to.

Carabinu sem snad jeste nepotkal takze je mi lito :)

Pistol - hodne vydrzi bo ma kurva dobry defy a dodge hlavne ale attack nebyva tak horkej, bacha na KD ze smuglera. Na ruzny bleedy se vykaslete, heal az po kilu. Hodne neprijemna je kombinace pistoler + pistol vetev z BH. Tam uz je attack horsi a hlavne vam smazi mind. Pro mele - blbe se sklada pac ma vysoky defy na kd, dizzy a tak dale.

Rifle - pokud uvidite rifli a mate slabsi mind nebo blby defensy tak je to to posledni co vidite . jakmile vas hitne riflema okamzite muon a naky zradlo pokud je flek. Ted s tim novym zradlem uz si nesjede mind ani za prase a pokud je v compu a buflej tak se fakt muzete uz pomalu loucit. No nastesti jich zase tolik neni kupodivu a hlavne nevim proc vsichni behaji bez armoru. Vetsinou co sem potkal tak bud nebyi na mastera (rifle se spatne treni) nebo bezeli nazi (pripadne v brnku ale bez helmy ) takze pro me jako rifle jednohubecka jak ostatni to fakt moc neposoudim. Pro melery - warcry bych si nechal az pude do tuhyho bo se da v tech 20 sec dat trochu do kupy, pouzivat imitade a proste bezet, vsakon se sekne vo nejakou skalku .

Vseobecne, hodne se mi jako ranget osvedcil lepsi burstrun + terain neodatin, bez toho jste vs meler v riti, naopak to plati i pro melery rekl bych . Rozhodne composite na sebe. Koupit si shield deflectory a hodit si jeden na listu (kvalitni ranget/mele a 30 sec minutku ste nesmtelni mno chce to pouzit zrovna ten, jakym attackem na vas utoci samozrejme). CM si rozhodne drzet 40m od tela jak ste na 30 tak je po vas i kdyz ho sjmete, mno meditaci se to da rozdejchat ale dost vas to zdzuje, nebo mit po ruce doce. Doporucoval bych byt porad v pohybu, zabihat za budovy kdyz po vas nekdo jde, melerum se zasit nekam do baraku a pockat si, vzdycky vam tam nakej blb vleze . Jo a obcas se vyplati si hodit heal i kdyz si prez buf nevidite do statu jen tak preventivne, clovek nikdy nevi kdy zase dostane kd - dizzy . NIKAM SE NEHONIT! pekne v klidu, v pohode, zadnej spech, pockat si, vytahnout protivnika tam kde se citite - kopecky, baraky, budovy,vyhoda okoli je 50% uspechu podle me. Prohlidnou si soupere, vetsinou je cas, koukat co ma v ruce a nad hlavou za napis. Vypnou napis nad hlavou u sebe. Sledovat radar a mapu.

Uff, tak doufam ze aspon neco vam pichne ."

----------------------------------------------------------------------

... takze tohle byl tenkrat docela aktualni prispevek, nevim jak dnes ale snad bodne .

Jinak k tem taktikam, co jsem tu procital - jediny co si nehealnete je mind proto veskery fety by v pvp meli jit na mind a az co zbyde dat jinam.

Z toho samo vypliva ze jedinej pol do kteryho se PvP provozovalo a odvazim se tvrdit ze stale provozuje je mind takze pokud to nekdo mysli s PvP vazne mel by trenovat takovy povolani ktery ma att do mindu .

Zapomente na to ze vam CM healne mind bo je to nebo by aspon mel byt vzdy first target pro protistranu. (ono meler se da teoreticky vzdycky potahat po kopcich a s ranget se da taky lecos vymyslet, ale s poisnem v mindu nevymyslite uz nic ).

Tapy do brnka spis utocny (u rifle napriklad strelba za behu a pod.), jdete tam s cilem nekoho sejmout a ne stat o minutu dyl , defy jedine na dizzy.

Jinak vezkrze kazdy povolani je v PvP pouzitelny, kdyz se s nim clovek nauci, je otazka jestli 1v1 ale v grupe urcite.

Jo a guny stridat podle situace, tahat sebou vic druhu s ruznejma att. a prizpusobovat se aktualni situaci. Zbytecny do nej strilet Jawa flintou kdyz nema na hlave helmu, no ne?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000