Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JUMP TO LIGHTSPEED - PREORDER
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 12/10/2004 :  13:18:47  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Tak, kdo by rad Naboo Flashspeeder jako bonus za predobjednani vyse zmineneho datadisku z GameStop, tak se napiste. Dosud znama fakta:

1] Cena hry 30$
2] Postovne za 10 kusu 85$
3] Cena hry na 1 hrace + postovne = 38.50$
4] Clo = ?
5] Dan = ?

Cili mi to vychazi na nejakejch 50-60$ (spis lehce nad 50$) na jednu osobu celkem. Jsem svolny objednat na sebe zhruba tech 10 kopii. Vic penez bych v tom nechal viset jen nerad. Dale bych uprednostnil, kdyby pripadni zajemci byli z Prahy (lec podminkou to neni), neb me nebavi vystavat dlouhe fronty na poste ovesen baliky jak vanocni stromecek. Dale bych rad, aby objednavka byla zavazna, bez pozdejsiho odreknuti. Tahle nabidka plati do 15.10.2004 12:00 (prave poledne pro hnidopichy), pote objednavam. Platba bud prevodem na ucet, dobirkou nebo hotove pri osobnim odberu.

Vse podstatne jsem doufam napsal.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/10/2004 :  14:20:37  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
No ja bych do toho sel ze mnou muzes pocitat... kdyz do toho pujde vice idi tak se jako fakt zlobit nebudu

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/10/2004 :  15:35:26  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Jorssku kde jsi?

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/10/2004 :  15:36:23  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Na 100% beru, pocitej se mnou. Bydlim v Praze 10, muzeme se bud setkat nebo mi to muzes pak poslat dobirkou.

Edited by - Jorssk on 12/10/2004 15:37:00
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 12/10/2004 :  17:31:09  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
co je to za speeder ? to je nejaky model alebo co ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 12/10/2004 :  18:51:06  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Tak, kdo by rad Naboo Flashspeeder jako bonus za predobjednani vyse zmineneho datadisku z GameStop, tak se napiste. Dosud znama fakta:

1] Cena hry 30$
2] Postovne za 10 kusu 85$
3] Cena hry na 1 hrace + postovne = 38.50$
4] Clo = ?
5] Dan = ?

Cili mi to vychazi na nejakejch 50-60$ (spis lehce nad 50$) na jednu osobu celkem. Jsem svolny objednat na sebe zhruba tech 10 kopii. Vic penez bych v tom nechal viset jen nerad. Dale bych uprednostnil, kdyby pripadni zajemci byli z Prahy (lec podminkou to neni), neb me nebavi vystavat dlouhe fronty na poste ovesen baliky jak vanocni stromecek. Dale bych rad, aby objednavka byla zavazna, bez pozdejsiho odreknuti. Tahle nabidka plati do 15.10.2004 12:00 (prave poledne pro hnidopichy), pote objednavam. Platba bud prevodem na ucet, dobirkou nebo hotove pri osobnim odberu.

Vse podstatne jsem doufam napsal.

ja sem taky pro , chtěl sem to objednat pro sebe sám. Praha sem, přez den se vyskytuju v centru..
takze objednavam 1ks

Quartax Xarys - SWG.Eclipse

Edited by - Quartax on 12/10/2004 19:02:54
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 12/10/2004 :  19:42:48  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani
...

Počítej se mnou. Viz ICQ.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/10/2004 :  20:10:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
temer jiste muzu rict, ze:
4) clo je 0 (slovy nula ;-)
5) DPH je 19%

edit: takze ja jsem chtel tech 5x JTLS a 1xSWG pokud to violo priberes, tak mi to prosim te rekni, pokud uz toho mas moc, tak to objednam sam..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 13/10/2004 10:41:26
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 12/10/2004 :  20:36:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

Seš si jistej? Rád bych viděl nějakej link, popř. osobní zkušenosti, mám totiž úplně jiné zkušenosti.

quote:
edit: aha jsem to prehlidl - takze www.gamestop.com ?

Jinej to do ČR nedodává.

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 12/10/2004 :  20:42:48  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
No jak je to s tim clem teda? Ja ho platim kdykoliv je cena zbozi vic jak 1.500,-Kc. A ze uz jsem se neco naobjednaval z USA.

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 12/10/2004 :  23:27:23  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

5) DPH je 19%

jinak ja jsem chtel tech 5x JTLS a 1xSWG, ale vypada to ze to nebudeme komplikovat.. asi udelam druhou objednavku pro ostravu.. takze pokud je nekdo z ostravy at se prihlasi..(khaot-kravka a spol.)

iani - ktery to je obchod ? hod mi sem pls odkaz..

edit: aha jsem to prehlidl - takze www.gamestop.com ?

ja taky nejsem z PHA... jsem z Severnich cech ale diky Ceske poste to mas doma do 24hodin... tak nac dalsi objednavani...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 13/10/2004 :  03:48:13  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No co ja mam zkusenosti tak kdyz se to objedna pres CD rom shop je to bez cla a za 33 dolaru celkem (pokud si to objednaj tri)

Cili do tohohle nejdu. Zbytecne 500 navic nevim co je Nabooian speeder ale myslim, ze za 500 nestoji :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  05:45:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tamon - To je speeder s delem co dostanes jako bonus ve hre.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  06:26:18  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No co ja mam zkusenosti tak kdyz se to objedna pres CD rom shop je to bez cla a za 33 dolaru celkem (pokud si to objednaj tri)

Cili do tohohle nejdu. Zbytecne 500 navic nevim co je Nabooian speeder ale myslim, ze za 500 nestoji :-)

bude to rare vozitko... ktere ve hre nikdo nikdy neudela jinak co jsem cetl speedr s delem a neznicitelne neni vubec k zahozeni

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2004 :  10:08:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no me to je jedno, jestli to pujde pres violoncelo, tim lepe pro me..
trosku jsem i zauvazoval o xzone.cz, maji to 1299, ale nevim, jestli to je se speedrem.. vite to nekdo ? asi bez speedru, co ?
a navic SWG maji za 1699 a "docasne" vyprodano.. haha
tak to vypada ze na ne se.u ..

tady prepostnu moji zkusenost:

koupil jsem u www.cdromshop.com 4x SWG za 100$
DHL poštovné (psali že 2 businnes days, ale mě to trvalo 5 pracovních dní) stalo 44,64 $

akorát to převáděli přes kanadské dolary (200.89 CAD), takže mě to stálo celkem 4 038,57 Kč

+ naše celnické svině mi napařili DPH 1230,- Kč (doplacel jsem pri predani DHL)
po prozkoumani dokladu co mi poslali z celnice, jsem zjistil ze i kdyz ja jsem kreditkou platil 4038.57, tak na dokladu stalo: zaklad pro clo pres ctyri tisice a zaklad pro DHP 6474 kč, pricemz CLO bylo 0 (slovy nula) a DPH bylo 19% z 6474 (onech vyse zminenych 1230,-), takze jsem si vymenil nazory skrz eter s pracovnikem DHL (na asi 5 pokus jsem se spojil s nejakym jejich sefem pro celni zalezitosti, co jedna s celniky..) a ten mi laskave vysvetlil, ze protoze ten blbec co to posilal, uvedl cenu POUZE her a nikoliv postovneho, tak mi museli celnici stanovit cenu postovneho z tabulky.. takze jsem v duchu podekoval panovi z cdromshop, ze jsem mohl nasemu zkur.enemu statu zaplatit o asi 500 korun vice na DHP..

takže celkem mě to stálo 5268,57 Kč
děleno 4 = 1 KUS za 1317,1425

zajímavé je, že do bruselo se to dostalo za 31 hodin a zasrana byrokracie v EU a naši celníci to pak zdrželi, takže z Bruselu ke mě - skoro 6 dní..

+ sledovani zasilky po netu:

Zobrazené časy jsou lokální časy servisní oblasti, ve které byl pořízen kontrolní záznam.

Datum Čas Servisní oblast Kont. záznam - podrobnosti

--------------------------------------------------------------------------------

Červenec 29, 2004 16:27 - zásilka byla vyzvednuta DHL
Červenec 29, 2004 23:05 Toronto - Canada zásilka opustila překladiště DHL
Červenec 30, 2004 01:19 Cincinnati, OH - USA zásilka byla uvolněna z celního řízení
Červenec 30, 2004 01:27 Cincinnati, OH - USA zásilka je v celním prostoru DHL
Červenec 30, 2004 04:45 Cincinnati, OH - USA zásilka je v celním prostoru DHL
Červenec 30, 2004 05:12 Cincinnati, OH - USA zásilka opustila překladiště DHL
Červenec 30, 2004 06:30 New York City-Gateway, NY - USA očekává se přílet zásilky do překladiště DHL
Červenec 30, 2004 10:18 New York City-Gateway, NY - USA zásilka opustila překladiště DHL
Červenec 30, 2004 23:30 Brussels - Belgium očekává se přílet zásilky do překladiště DHL
Srpen 01, 2004 21:36 Prague - zásilka je v běžném celním řízení
Srpen 02, 2004 15:07 Prague - zdržení celního řízení
Srpen 03, 2004 13:50 Prague - zdržení celního řízení
Srpen 04, 2004 09:39 Prague - zdržení celního řízení
Srpen 04, 2004 18:04 Prague - zásilka byla uvolněna z celního řízení
Srpen 04, 2004 20:06 Prague - zásilka opustila překladiště DHL
Srpen 04, 2004 20:08 Prague - zásilka opustila překladiště DHL
Srpen 05, 2004 07:48 Prague - v místě doručování
Srpen 05, 2004 11:29 Prague - zásilka je na doručení s kurýrem DHL
Srpen 05, 2004 12:12 Prague - zásilka byla doručena

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  10:34:46  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
v tom CZ shopu je normalni verze...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Yazon
New Member

117 Posts

Posted - 13/10/2004 :  10:55:29  Show Profile Send Yazon a Private Message  Reply with Quote
njn celnici jsou sfine sfinuty...

Jedna smrt je tragedie...tisic je statistika
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  11:29:18  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
njn sebranka jedna...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/10/2004 :  12:34:56  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

To budes popuzivat v SWG ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 13/10/2004 :  13:19:20  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jj mel by si :)

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/10/2004 :  13:20:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

quote:

To budes popuzivat v SWG ?

tamone zkus si to precist jeste jednou a najdes tam odpoved..

(pokud jsi to presto nepochopil, tak ANO, TVOJE POSTAVA VE HRE DOSTANE SPEEDER, KTERY BUDE MOCT POUZIVAT)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 13/10/2004 :  13:28:40  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Iani, Violo,Hergothe, nevim v ktery reinkarnaci zrovna budes, ja beru taky jednu. Klidne ti dam zalohu. Nemam na tebe ICQ.

Jorssku, odkud jsi z P10 presne?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  15:38:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Taky nemam na Iani ICQ...

Ja bydlim v Malesicich, blizko Hostynske.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 13/10/2004 :  15:40:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky nemam na Iani ICQ...

Ja bydlim v Malesicich, blizko Hostynske.

Hehe, tak tam se vyhřívají ještěrky Bacha ať na ni někdy nešlápneš, by tě přetáhla kladélkem
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 13/10/2004 :  16:03:57  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo oficialni obrazek toho speederu jak bude presne vypadat?

A jaka je presne stranka toho Gameshopu? Chtel bych se na ni mrknout.

Edited by - Jorssk on 13/10/2004 16:07:16
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/10/2004 :  17:03:17  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
to ti daju(speeder) len ked to obiednas z tohto e-shopu alebo aj inde ?

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 13/10/2004 :  21:19:22  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
hej uz niekto objednaval cez gamestop ? ja som vsetko vyplnil - 1step, 2step a v 3 uz bola stranka na vytlacenie - boli tam vypisane informacie co som vyplnil a celkova cena. Hore bolo este "your order number" s "track your order here" - tak som klikol na "here" - vyplnil som e-mail a to "order number". Napisalo mi, ze je cislo alebo mail chybne. Bolo to "track your order" dolezite ? ono to vsetko vyzeralo, ze uz nic netreba robit. Este napisali, ze mi poslu "confirmation e-mail" ktory mi ale neprisiel. Teraz neviem ci mi hra pride alebo ne. Neviete ako to tam funguje ?

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 13/10/2004 :  21:38:25  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
www.gamestop.com

jinak moje icq je 147517477, pokud by nekdo mel nejake otazky.

Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 13/10/2004 :  21:56:08  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Jorssku, to jsme byli skoro sousedi :) Ja jsem bydlel 25 let na Pocernicky kousek od Oazy a obcas se zdrzujeme u tchyne Nad uzlabinou. Skolu jsem vychodil Nad vodovodem. Ale je divny ze jsem tam nikdy nepotkal zadny jesterky
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 14/10/2004 :  09:37:20  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
No ak si doplnim nejake info tak aj ja pojdem do toho asig (ztial to je 99.99%) to 0.01 je asi moja smrt :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/10/2004 :  11:19:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
takze ja jsem chtel tech 5x JTLS a 1xSWG pokud to violo priberes, tak mi to prosim te rekni, pokud uz toho mas moc, tak to objednam sam..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/10/2004 :  17:06:12  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Jorssku, to jsme byli skoro sousedi :) Ja jsem bydlel 25 let na Pocernicky kousek od Oazy a obcas se zdrzujeme u tchyne Nad uzlabinou. Skolu jsem vychodil Nad vodovodem. Ale je divny ze jsem tam nikdy nepotkal zadny jesterky

Jo, já se dnes taky celý invex díval po šupinách a po nohách bez bot a s drápama. Ale nikde jsem ho tam nezahlídl
Go to Top of Page

nickless
Starting Member

1 Posts

Posted - 14/10/2004 :  17:30:37  Show Profile  Send nickless an ICQ Message Send nickless a Private Message  Reply with Quote
Tak ja se taky hlasim o jednu kopii :-/
Go to Top of Page

mvesely
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/10/2004 :  10:54:19  Show Profile  Send mvesely an ICQ Message Send mvesely a Private Message  Reply with Quote
Prosim, prosim, taky objednat. Bydlim v Praze, zarucuju osobni odber. Diky

Almych Lyvese <CzA>
SWG Eclipse

Edited by - mvesely on 15/10/2004 11:41:20
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 15/10/2004 :  11:55:45  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Takze pro rekapitulaci:

Enni 1x
Jorssk 1x
Quartax 1x
Ja'nek 1x
Otosi 1x
Infik 1x
Nickless 1x
Almych 1x
Jerzee 5x JTL + 1x SWG
a ja 1x

Cili 14x JTL a 1x SWG. Tak jdu na to. Jeste sem pak postnu kopii invoice.

SAKRA - http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=645466
VYPADA TO ZE BONUSOVY NABOO SPEEDER DOSEL!!! V NABIDCE MAJI JEN KLASICKY JTL!!! (ono tam celou dobu bylo napsano "While the supplies last")

Tak co ted? Mam to stale hromadne objednat z cdromshop? Tem co nemuzou si to objednat sami online, rad pomuzu, ale jinak tahle akce ztraci smysl Tak se rozmyslete a napiste jak to vidite.

Edited by - Iani on 15/10/2004 12:05:56
Go to Top of Page

mvesely
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/10/2004 :  12:42:34  Show Profile  Send mvesely an ICQ Message Send mvesely a Private Message  Reply with Quote
Pokud se nesezene JTL s vozitkem, tak si to casem poridim sam

Almych Lyvese <CzA>
SWG Eclipse
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 15/10/2004 :  12:42:53  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
No tak to je hezký, ale když už si v tom tak to objednej z toho cdromshopu, aby to bylo levnější :-)

Hru budu hrát tak jako tak, a holt se obejdu bez X34 s jiným skinem :-)

takže cdromshop
1X Quartax

a jak říká enni níž, možná počkat, protože z toho cdromu se to může objednat kdykoli

Edited by - Quartax on 15/10/2004 13:07:57
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/10/2004 :  12:54:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tak jako ja to fakt nevim.... chtel bych to SE jinak to fakt straci kouzlo

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/10/2004 :  13:03:13  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
BONUSOVY NABOO SPEEDER DOSEL!!!
podle me to v urcite case bude zas k dostani... a klidne bych pockal par dni a myslim si ze se to do te doby vyjasni

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/10/2004 :  14:43:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja bych taky chvili pockal jestli jeste nedojde, a jesteli nebude tak si JTL asi sezenu sam..
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/10/2004 :  15:23:35  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No to som zvedavy ako dopadne moja objednavka, objednal som to este ked ten speeder mali, ale vyzera to tak ze mi nic neposlu

<edit> tu este maju ten speeder: http://www.ebgames.com/ebx/product/243303.asp
ja to odtial objednam, lebo z GameStopu mi to neposlu.

Edited by - Hosty on 15/10/2004 15:35:52
Go to Top of Page

mvesely
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/10/2004 :  15:43:05  Show Profile  Send mvesely an ICQ Message Send mvesely a Private Message  Reply with Quote
ebgames to posilaj jenom po US a Kanade mam pocit

Almych Lyvese <CzA>
SWG Eclipse
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:04:11  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
oh shit, keby mi z toho GameStopu poslali... ale oni neposlu(99.9%)

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:15:43  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ještě budeš platit 60 dolaru poštovný :(

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:40:31  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol ten Naboo speerr je super...
ja bych pockal co az ztoho vyjde.. a pak bych to nejak resil dal...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:43:19  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

lol ten Naboo speerr je super...
ja bych pockal co az ztoho vyjde.. a pak bych to nejak resil dal...

no spíš to je X34 co má novýho skína. .-)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/10/2004 :  16:52:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak zatim teda fakt pockej.. pokud speeder do nejake doby nebude, tak to asi vezmu z toho cdromshopu sam..

hehe uz si pripadam jak kokot.. jednou reknu chcu to,pak nechcu, pak chcu , ted zase nechcu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/10/2004 :  17:21:44  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

a ještě budeš platit 60 dolaru poštovný :(

no vyzera to cudne, neviem. Mozno to poslu alebo to neposlu a ked to neposlu tak mi asi nic nezoberu z karty, neposlali mi confirm e-mail, takze... neviem

Edited by - Hosty on 15/10/2004 17:22:10
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/10/2004 :  18:47:13  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Kua fix.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/10/2004 :  19:02:29  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Kua fix.

co je ?

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 15/10/2004 :  23:42:36  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Hosty, kdybys takhle mene psal a vice cetl...nemusel by ses porad na neco ptat.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000