Je to na bohemia mestskem foru necenzurovane kvuli rebelum kteri maji pristup na verejne. Jelikoz jsou skoro vsichni impove v Bohemii tak to davam tam (lepsi nez BOH guild private forum).
Jinak jste me vcera pekne nasrali ta akce mohla byt suprova, ale v 5 lidech to proste vyhrat neslo, zvlast kdyz meli nepratele combat medica. Proste na akci prisli 4 lidi, a ostatni na to sraly, bud se neconnectli nebo se vymluvili na neco jineho - Nemeli naladu, JTL... Takze jestli budete mit takovyhle zajem i o dalsi eventy tak se vam na to muzu vykaslat. Ale pak si nestezujte ze vas SWG nebavi a ze se neporadaj zadne akce..
Je to na bohemia mestskem foru necenzurovane kvuli rebelum kteri maji pristup na verejne. Jelikoz jsou skoro vsichni impove v Bohemii tak to davam tam (lepsi nez BOH guild private forum).
Jinak jste me vcera pekne nasrali ta akce mohla byt suprova, ale v 5 lidech to proste vyhrat neslo, zvlast kdyz meli nepratele combat medica. Proste na akci prisli 4 lidi, a ostatni na to sraly, bud se neconnectli nebo se vymluvili na neco jineho - Nemeli naladu, JTL... Takze jestli budete mit takovyhle zajem i o dalsi eventy tak se vam na to muzu vykaslat. Ale pak si nestezujte ze vas SWG nebavi a ze se neporadaj zadne akce..
a když mi nejde swg a vypadava net tak mám jako dělat co? edit: alternativni pripojeni nemam a mel sem ve stredu dovolenou abych si poradne zaparil, tak koho to sere vic?
A navic ja fakt netusil, ze to bude stahovat 600MB patche. Jsem si rikal, ze budu moct koukat na lode jinych a nainstaluju to, az mi prijdou CDcka (nebo az si instalacku stahnu z netu). Ale jak uz jsem jednou zadal kod pro JtLS, bez updatovani me to do hry nechtelo pustit (a update 600MB chvili trva). Tak me prosim nekladelkuj...
Normalni termin??? Jasne sem se vas tu tejden predtim ptal jaky je pro vas dobry termin nikdo nerekl ani slovo, tak jsem urcil stredu vecer coz mi prislo idealni kdyz je dalsi den volno a nikam se nemusi vstavat.
Zopakovat to muzem ale nevim jestli maji GUN zakladny to by se muselo nejak zistit. Nejdrive bych se zbavil tehle.
Normalni termin??? Jasne sem se vas tu tejden predtim ptal jaky je pro vas dobry termin nikdo nerekl ani slovo, tak jsem urcil stredu vecer coz mi prislo idealni kdyz je dalsi den volno a nikam se nemusi vstavat.
Zopakovat to muzem ale nevim jestli maji GUN zakladny to by se muselo nejak zistit. Nejdrive bych se zbavil tehle.
nojo ale co mám dělat já, internet jde od rána už dobře, ale jakákoli jiná aplikace než surfování nějak nekomunikuje s internetem . a když pustim launchpad tak vykoná instrukci a končí... asi sem chyt vira.. ale avast nic neříká tak ... edit: zálohy, format c:/ reinstall xp zatím stahuju patche na xp a pak reinstall swg možná se dnes lognu
quartaxi nevim co tipresne dela launchpad, ale pokud se spusti a o chvili zase vypne, tak tohle mi delalo pred par dny, a pomohlo, kdyz jsem ve vlastnostech zastupce SWG zmenil mod kompatibility na win98/win ME
quartaxi nevim co tipresne dela launchpad, ale pokud se spusti a o chvili zase vypne, tak tohle mi delalo pred par dny, a pomohlo, kdyz jsem ve vlastnostech zastupce SWG zmenil mod kompatibility na win98/win ME
nešlo mi nic mimo msie na net, padaly aplikace, neslo skoro nic... nejen SWg :-) sp2 sem tam nemel tak to fw nebyl .... swg už je installý teď tam nahrávám patche a pak to pustim
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
V sobotu buduci tyzden mi to sedi. Hodi sa mi aj space event Kto bude mat vtedy JtL ?
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
V sobotu buduci tyzden mi to sedi. Hodi sa mi aj space event Kto bude mat vtedy JtL ?
Dnes mi to přišlo poštou - odesílali to ve středu, takže necelých 6 dní doprava - a ani to nešlo přes celnici, přišlo mi to přímo, nikam jsem nemusel volat - asi to bylo díky nižšímu poštovnému (20dolarů), takže se celková cena nevyšplhala nad 1,5k. Tzn. tak náročné si to objednat není
No s JTL eventem bych jeste chvilinku pockal dokud ho nebude mit vice lidi, ale dobre zni to jako dobry napad. O DW jsem taky uvazoval, ale nejdrive by se mel dodelat tendle. Jelikoz mame tolik planu tak DW nebo JTL muzmeme dat hned ten dalsi tyden po tomhle. Takze: 13.11 - PVP EVENT (dodelani) 20.11 - DW EVENT (ma extra forum) - JTL EVENT
To je vsetko piatok a sobota ? Drizzt DoUrden: lol
Jakto ze nestihas? bylo to tu uverejnene pred dvema tydny. Jo vim to vase tvrzeni ze je real zivot dulezitejsi nez hra, ale snad si kua ten cas muzete udelat kdyz to vite takhle predem! To uz to pak nemusite hrat, kdyz pro vas ma vse ostatni vetsi prednost.
Jakto ze nestihas? bylo to tu uverejnene pred dvema tydny. Jo vim to vase tvrzeni ze je real zivot dulezitejsi nez hra, ale snad si kua ten cas muzete udelat kdyz to vite takhle predem! To uz to pak nemusite hrat, kdyz pro vas ma vse ostatni vetsi prednost.
ještě si ale neřek za celejch 14dní čas :.) to máme jako hrát celej den?
edit: co to je real život. si vyber :-) ale půlka česky půlka ne... ?
lol jestero, ale on to asi azeroth nestihne z duvody nevlastneni SWG..
Asi tak, měl to obědnat president, ale má s tím nějáký problémy, takže to objedná tak za 14 dní a já to momentálně nemůžu objednat, protože ještě nemám konto.
btw. V té době máme třídní schůzky, takže mi stejně otec ustřihne net.
A mimochodem, kdybych byl rentiér tak realnéj život klidně zazdím
A mimochodem, kdybych byl rentiér tak realnéj život klidně zazdím
Radim ti dobre,najdi si nejake hodne devce,to te vyleci
lol to jo potom nas vsetkych(aj s Khaotom) vybuchali traja typci
Naprosto neuveritelny. Onehda nekdo rikal (Jerzee tusim) Ze ST armor je do PvP nahovno ze si radsi veme kompo a fragne par rebelu. My mame skore 15 mrtvejch rebelu na jednoho naseho (my v st armoru a ten fragnutej v uniforme). A vy mate kolik? 20 mrtvejch na 0 rebelu a to jste jeste meli jediho a kompozity??? *rofl*
Ved sme do nich vsetci palili ako kokoti a nic im to neubralo
no ja som mal brandy a urcite niekto musel mat vsakovake poisony alebo taku nejaku haved v zbrani.