Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Trial SWG inactive
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 20/08/2004 :  19:38:53  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
inactive

Edited by - Giross on 21/08/2004 17:41:07

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 21/08/2004 :  08:30:15  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ten trial je cez fileplanet. tak to v score fungovalo aj s EVE.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 21/08/2004 :  22:17:55  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Me to z toho Score uz taky nefungovalo, nastesti sem nasel na mmorpg.cz od Rodiera tenhle klic, s tim si zahrajes do konce mesice:
PFCT-6EM4-RRQQ-66XA-2HHR
Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 21/08/2004 :  22:31:32  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
ten klíč si můžeš na fileplanet vygenerovat, nebo si ho nechat poslat i od gamespotu na e-mail, jenže já nemám tu trial verzi SWG, už nemůžu natrefit na Score a na fileplanet je to od 01. 08. 2004 inactive
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/08/2004 :  10:41:45  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giross

ten klíč si můžeš na fileplanet vygenerovat, nebo si ho nechat poslat i od gamespotu na e-mail, jenže já nemám tu trial verzi SWG, už nemůžu natrefit na Score a na fileplanet je to od 01. 08. 2004 inactive

Niekto ti musi CD-key poslat ked budes mat trial verziu zo score. Ja som skusal zo score eve a cele to islo cez fileplanet a uz sa nedalo.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

neo_01
Starting Member

11 Posts

Posted - 22/08/2004 :  11:09:15  Show Profile  Send neo_01 an ICQ Message Send neo_01 a Private Message  Reply with Quote
kdyby ste se aspon koukli na ofic stranky swg ..tak se doctete ze trial ted bezi na http://www.gamespot.com/promos/swgalaxies/
tamtez si nechate zaslat i klic
Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 22/08/2004 :  11:37:42  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
vzdyt jsem to taky psal, že to jde z gamespotu . . . ale při downloadu mi to hodí win. hlášku "došlo k problému . . ." nedá se nic dělat, musim počkat na kompletní, už aby to bylo

Edited by - Giross on 22/08/2004 11:45:14
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 23/10/2004 :  21:03:27  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
nevite kde to sehnat ted? i ten gamespot uz nejde:(
Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 28/10/2004 :  14:29:50  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by presidente

tak to uz bohuzel netusim . . . mam uz dva mesice kompletni . . .
vedel jsem jen o fileplanet a gamespotu . . .
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 28/10/2004 :  14:48:25  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesus!

Copak nechápeš, že ta akce byla jen do konce prázdnin?
Teď ti můžu s klidem říct, že to seženeš jen v obchodě asi za 1700 kč.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  14:57:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
anebo z tej amériky za 650 + poštovné..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 28/10/2004 :  23:10:39  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

Při připočtení toho poštovnýho se to snad ani nevyplatí:)

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  23:41:20  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
vezmi 6 kusu a postovne za jeden te vyjde na 150 korun..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/10/2004 :  07:32:25  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
hmm, ale ja vim jedine o www.cdromshop.com a tam uz to snad ani nemaj...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/10/2004 :  08:02:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm, ale ja vim jedine o www.cdromshop.com a tam uz to snad ani nemaj...

na http://www.gameplay.co.uk to maj a postovny je jen 3 libry tj cca 135kc za zasilku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/10/2004 :  11:47:18  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

Odkud presne??
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/10/2004 :  12:13:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
hmmmm v te UK je u objednavky ze "Remember: All prices include UK VAT."

nevite nekdo co to presne je za dan ?

protoze pokud to je neco jako DPH, tak by ho meli od te ceny odecist, protoze DPH zaplatime az doma nase..
(normalne se plati DPH v zemi nakupu, ale jsou vyjimky a jedna z nich je prave zasilani zbozi - v tom pripade se plati az v zemi doruceni)

protoze tady (VB - libra asi 46 kč) http://www.gameplay.co.uk maji
SWG:aED za 26,99 L (kurva hodne) = 1242 kč
SWG:JtL za 17,99 L (slusna cena) = 828 kč
pokud by se odecetla ta VAT, tak by cena byla lepsi..
tady se tvari, ze postovne je u jakekoliv zasilky jen 2,95 L ale zda se mi to podezrele..

kdezto tady (USA - dolar asi 25 Kč) www.cdromshop.com maji
SWG:aED za 24,30 $ (kurva malo) = 608 kč
SWG:JtL za 29,99 $ (nic moc) = 750 kč
postovne maji 13,98$ za prvni kg + 6,12 za kazdy dalsi kg

u obou se ale musi temer jiste pocitat s ceskou DPH (19%) a mozna i se clem

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/10/2004 :  12:21:50  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
Dik, ja tam predtim nasel jen ten prepaid 60 days Asi to v pondeli objednam:)
Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 29/10/2004 :  14:05:51  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
tak me napadlo, jestli nekdo jeste nebude objednavat z cdromshopu, aby nas vysla posta levneji....
btw nevysvetlil by mi plz nekdo, co se teda plati? Clo(koli), jaka dan? dik

Edited by - presidente on 29/10/2004 22:09:57
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 29/10/2004 :  23:22:09  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak me napadlo, jestli nekdo jeste nebude objednavat z cdromshopu, aby nas vysla posta levneji....
btw nevysvetlil by mi plz nekdo, co se teda plati? Clo(koli), jaka dan? dik

Mno ja bych do toho sel, ale musel by mi někdo řict nakolik to nakonec vyjde.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 30/10/2004 :  10:13:29  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja to mam z cdromshopu a platil jsem akorat hru+postovne(air mail). Vyslo to na neco malo pres 1000,- a clo jsem neplatil. Normalne mi to postak nechal u sousedky jako obyc balik.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/10/2004 :  12:33:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no podle naseho noveho (plati mam dojem od 1.5.04) zmateneho zakona o DPH musis platit za obchodni zasilku DPH u nas..
ovsem jak ti rekne hodne lidi z vlastni zkusenosti, tak casto (asi se celnici dobre vyspi) ti DPH nejakym zpusobem prominou/zapomenou..
co se tyce cla, tak v ramci EU je clo 0 a z USA zalezi na typu zbozi..
me treba clo za balik 4 SWG nepocitali, ale mozna to bylo opet jen stastnou nahodou.. (ovsem DPH mi k teze zasilce pripocetli)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 30/10/2004 :  13:32:36  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Ani nam za tri krabice SWG nepocitali clo. Ve trech nas to vyslo na 950 kus. Pohoda. Jednoho to vyjde kdyz si to kupuje sam na cca 1100. Vyrazne levnejsi nez u nas :-)

Ad Azeroth. Jestli cekas na to az to nebudou mit docasne vyprodano u nas muzes cekat dost dlouho protoze to bylo docasne vyprodano uz kdyz jsem si to kupoval ja coz bylo v srpnu.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 30/10/2004 :  13:56:39  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
Mno takže s Presidentem, by jsme to brali u toho cdromshop, ale ani jeden z toho nejsme moc moudri, takze bych tak nejak potreboval "manual k nakupu SWG".
Otazky:
1)Musi se platit jen kartou?
2)Ja jsem z Brna a President z Ceskych Budejovic, On se dostane max. do Prahy a ja se nedostanu z Brna, jak se to da vyresit?
3)Mate nekdo nejakou jinou zajimavou radu?

Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 30/10/2004 :  14:53:55  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azeroth

Mno takže s Presidentem, by jsme to brali u toho cdromshop, ale ani jeden z toho nejsme moc moudri, takze bych tak nejak potreboval "manual k nakupu SWG".
Otazky:
1)Musi se platit jen kartou?
2)Ja jsem z Brna a President z Ceskych Budejovic, On se dostane max. do Prahy a ja se nedostanu z Brna, jak se to da vyresit?
3)Mate nekdo nejakou jinou zajimavou radu?

Co ja vim, tak to jde jenom kartou a e-card od KB to nejak nechtelo brat . . . jinak to zaslou asi na jednu adresu (aby se pocitalo jen jedno postovne) a pak si to musite preposlat (to je otazka 60ti korun a duvery) . . .

Edited by - Giross on 30/10/2004 14:55:48
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 07/11/2004 :  12:44:43  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
Presidente ozvi se, nemužu tě zastihnout na icq a vubec nevim na cem sem, mas to? Nebo si to neobjednal či jak?

Go to Top of Page

presidente
Starting Member

17 Posts

Posted - 07/11/2004 :  19:53:14  Show Profile  Send presidente an ICQ Message Send presidente a Private Message  Reply with Quote
bohuzel to nemam, objednam to asi za 14 dni.....
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000