Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Imperial Events THIRD PART !!DW BUNKER!!
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  02:21:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no ja mam zatim 6 volnych lotu, takze muzu oba sklady prevzit :-)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/10/2004 :  11:06:03  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Je to na bohemia mestskem foru necenzurovane kvuli rebelum kteri maji pristup na verejne. Jelikoz jsou skoro vsichni impove v Bohemii tak to davam tam (lepsi nez BOH guild private forum).

Jinak jste me vcera pekne nasrali ta akce mohla byt suprova, ale v 5 lidech to proste vyhrat neslo, zvlast kdyz meli nepratele combat medica.
Proste na akci prisli 4 lidi, a ostatni na to sraly, bud se neconnectli nebo se vymluvili na neco jineho - Nemeli naladu, JTL... Takze jestli budete mit takovyhle zajem i o dalsi eventy tak se vam na to muzu vykaslat. Ale pak si nestezujte ze vas SWG nebavi a ze se neporadaj zadne akce..
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 28/10/2004 :  12:20:15  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Je to na bohemia mestskem foru necenzurovane kvuli rebelum kteri maji pristup na verejne. Jelikoz jsou skoro vsichni impove v Bohemii tak to davam tam (lepsi nez BOH guild private forum).

Jinak jste me vcera pekne nasrali ta akce mohla byt suprova, ale v 5 lidech to proste vyhrat neslo, zvlast kdyz meli nepratele combat medica.
Proste na akci prisli 4 lidi, a ostatni na to sraly, bud se neconnectli nebo se vymluvili na neco jineho - Nemeli naladu, JTL... Takze jestli budete mit takovyhle zajem i o dalsi eventy tak se vam na to muzu vykaslat. Ale pak si nestezujte ze vas SWG nebavi a ze se neporadaj zadne akce..

a když mi nejde swg a vypadava net tak mám jako dělat co?
edit:
alternativni pripojeni nemam a mel sem ve stredu dovolenou abych
si poradne zaparil, tak koho to sere vic?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse

Edited by - Quartax on 28/10/2004 13:05:21
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 28/10/2004 :  12:33:42  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
holt musis zvolit nejakej normalni termin
napr nedele navecer
delat to vecer pred dnem volna je opravdu blbost

Pulec
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:02:35  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
A navíc si to dal docela brzo takže se nediv, že si to někteří ani nepřečetli.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:21:47  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A navic ja fakt netusil, ze to bude stahovat 600MB patche. Jsem si rikal, ze budu moct koukat na lode jinych a nainstaluju to, az mi prijdou CDcka (nebo az si instalacku stahnu z netu). Ale jak uz jsem jednou zadal kod pro JtLS, bez updatovani me to do hry nechtelo pustit (a update 600MB chvili trva). Tak me prosim nekladelkuj...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  14:54:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nevadí, nic se neděje.. vyrazíme tam příště.. ale raději bych udělal nájezd na ty šmejdy z GUN a GRG, případně YonaS..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 28/10/2004 :  15:45:31  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

nevadí, nic se neděje.. vyrazíme tam příště.. ale raději bych udělal nájezd na ty šmejdy z GUN a GRG, případně YonaS..

nojo ale mě to POŘÁD NEJDE ... :(

Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 28/10/2004 :  17:22:33  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pulec

holt musis zvolit nejakej normalni termin
napr nedele navecer
delat to vecer pred dnem volna je opravdu blbost

Spíš sobota přece jen v pondělí je škola či práce talže to neni uplně idealni.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/10/2004 :  17:40:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Normalni termin??? Jasne sem se vas tu tejden predtim ptal jaky je pro vas dobry termin nikdo nerekl ani slovo, tak jsem urcil stredu vecer coz mi prislo idealni kdyz je dalsi den volno a nikam se nemusi vstavat.

Zopakovat to muzem ale nevim jestli maji GUN zakladny to by se muselo nejak zistit. Nejdrive bych se zbavil tehle.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 28/10/2004 :  17:49:11  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Normalni termin??? Jasne sem se vas tu tejden predtim ptal jaky je pro vas dobry termin nikdo nerekl ani slovo, tak jsem urcil stredu vecer coz mi prislo idealni kdyz je dalsi den volno a nikam se nemusi vstavat.

Zopakovat to muzem ale nevim jestli maji GUN zakladny to by se muselo nejak zistit. Nejdrive bych se zbavil tehle.

nojo ale co mám dělat já, internet jde od rána už dobře, ale jakákoli jiná aplikace než surfování nějak nekomunikuje s internetem
.
a když pustim launchpad tak vykoná instrukci a končí...
asi sem chyt vira.. ale avast nic neříká tak ...
edit: zálohy, format c:/
reinstall xp
zatím stahuju patche na xp a pak reinstall swg
možná se dnes lognu

Edited by - Quartax on 28/10/2004 20:09:16
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  20:31:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quartaxi nevim co tipresne dela launchpad, ale pokud se spusti a o chvili zase vypne, tak tohle mi delalo pred par dny, a pomohlo, kdyz jsem ve vlastnostech zastupce SWG zmenil mod kompatibility na win98/win ME

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 28/10/2004 :  20:37:33  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quartaxi nevim co tipresne dela launchpad, ale pokud se spusti a o chvili zase vypne, tak tohle mi delalo pred par dny, a pomohlo, kdyz jsem ve vlastnostech zastupce SWG zmenil mod kompatibility na win98/win ME

nešlo mi nic mimo msie na net, padaly aplikace, neslo skoro nic...
nejen SWg :-) sp2 sem tam nemel tak to fw nebyl .... swg už je installý teď tam nahrávám patche a pak to pustim

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/11/2004 :  05:31:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Taaaakze kdy by mohl byt dalsi event? Resp. opakovani tohodle?
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 01/11/2004 :  16:59:10  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
V piatok alebo v sobotu

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/11/2004 :  20:08:48  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

V piatok alebo v sobotu

super to tu nejsem od pátku jedu pryc, a rikat to tri dny dopredu nevim nevim :)
momichodem uz instaluju litaní...
dík iani

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/11/2004 :  05:37:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A co pristi tyden v sobotu? To tu budes?
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/11/2004 :  13:17:26  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co pristi tyden v sobotu? To tu budes?

A co takhle Imperial-Rebel event - Death Watch Bunker?
Náplň - získat Jetpack part a zrovna ho poskládat a poskládat první část Mando armoru.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/11/2004 :  13:18:37  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
A nebo event Zachraňte plukovníka Koudyho.

Náplň - pomoc zlikvidovat bandu A-Wingů nad Endorem.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2004 :  13:20:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
koudy:

ja hlasuji pro vsecky navrhy

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 02/11/2004 :  15:08:16  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Takhle, ale vyšoupneš každýho kdo nemá JTL.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 02/11/2004 :  15:58:06  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
V sobotu buduci tyzden mi to sedi. Hodi sa mi aj space event Kto bude mat vtedy JtL ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 02/11/2004 15:58:39
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/11/2004 :  16:24:05  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

V sobotu buduci tyzden mi to sedi. Hodi sa mi aj space event Kto bude mat vtedy JtL ?

Dnes mi to přišlo poštou - odesílali to ve středu, takže necelých 6 dní doprava - a ani to nešlo přes celnici, přišlo mi to přímo, nikam jsem nemusel volat - asi to bylo díky nižšímu poštovnému (20dolarů), takže se celková cena nevyšplhala nad 1,5k.
Tzn. tak náročné si to objednat není
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/11/2004 :  16:29:01  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azeroth

quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Takhle, ale vyšoupneš každýho kdo nemá JTL.

Kdo nemá JtLS, bude stát dole na Endoru, střílet z povrchu na A-Wingy a sbírat zbytky A-Wingů, které spadnou dolů
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/11/2004 :  06:56:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
ROFL

No s JTL eventem bych jeste chvilinku pockal dokud ho nebude mit vice lidi, ale dobre zni to jako dobry napad. O DW jsem taky uvazoval, ale nejdrive by se mel dodelat tendle. Jelikoz mame tolik planu tak DW nebo JTL muzmeme dat hned ten dalsi tyden po tomhle.
Takze:

13.11 - PVP EVENT (dodelani)
20.11 - DW EVENT
(ma extra forum) - JTL EVENT

Edited by - Jorssk on 04/11/2004 18:00:47
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 03/11/2004 :  17:20:27  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
To je vsetko piatok a sobota ?
Drizzt DoUrden: lol

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/11/2004 :  19:08:33  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

20.11 - JTL EVENT
27.11 - DW EVENT

Přehodit.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  17:59:53  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ok bude prehozeno JTL se bude delat kdykoliv, az budou hraci ready je na to extra forum a DW no snad tam vsichni pujdtete kdyz to bude uz 20!!!!!!!

Btw tamone jo melo by to vsechno byt v sobotu
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 10/11/2004 :  05:36:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak nezapomente tudle sobotu 13.11 je ten PvP event utok na rebel base, vsichni prijdte!!!
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/11/2004 :  05:40:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
co?
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 11/11/2004 :  11:49:35  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak toho 20. to nestiham, nějak se to sere:(

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 11/11/2004 :  14:54:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jakto ze nestihas? bylo to tu uverejnene pred dvema tydny. Jo vim to vase tvrzeni ze je real zivot dulezitejsi nez hra, ale snad si kua ten cas muzete udelat kdyz to vite takhle predem! To uz to pak nemusite hrat, kdyz pro vas ma vse ostatni vetsi prednost.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/11/2004 :  15:05:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
lol jestero, ale on to asi azeroth nestihne z duvody nevlastneni SWG..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 11/11/2004 :  15:34:54  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jakto ze nestihas? bylo to tu uverejnene pred dvema tydny. Jo vim to vase tvrzeni ze je real zivot dulezitejsi nez hra, ale snad si kua ten cas muzete udelat kdyz to vite takhle predem! To uz to pak nemusite hrat, kdyz pro vas ma vse ostatni vetsi prednost.

ještě si ale neřek za celejch 14dní čas :.) to máme jako hrát celej den?

edit: co to je real život. si vyber :-) ale půlka česky půlka ne... ?

Edited by - Quartax on 11/11/2004 15:35:59
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 11/11/2004 :  19:50:56  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol jestero, ale on to asi azeroth nestihne z duvody nevlastneni SWG..

Asi tak, měl to obědnat president, ale má s tím nějáký problémy, takže to objedná tak za 14 dní a já to momentálně nemůžu objednat, protože ještě nemám konto.

btw. V té době máme třídní schůzky, takže mi stejně otec ustřihne net.

Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 11/11/2004 :  19:52:15  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

A mimochodem, kdybych byl rentiér tak realnéj život klidně zazdím

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/11/2004 :  21:47:50  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
... na to uz snad jen tohle

Black
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 11/11/2004 :  23:00:54  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A mimochodem, kdybych byl rentiér tak realnéj život klidně zazdím

Radim ti dobre,najdi si nejake hodne devce,to te vyleci

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/11/2004 :  05:38:51  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nojo chudak azeroth vlastne to SWG jeste vubec nema .
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 12/11/2004 :  13:49:01  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opravdu veselé, že

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 12/11/2004 :  13:58:44  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

V kolik... nebudu celej den viset :-)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 12/11/2004 :  14:14:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
rofl viset

no mezi 8-9 vecer
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 13/11/2004 :  11:10:22  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

rofl viset

no mezi 8-9 vecer

Nějak sem nepochopil co je na tom směšného.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 13/11/2004 :  13:26:16  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

rofl viset

no mezi 8-9 vecer

Nějak sem nepochopil co je na tom směšného.

asi neví že se tak nazývalo internetové připojení z dob BBS... infimy a podobných prostě se viselo :-)
tak se mi to zažilo a prostě to používám

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/11/2004 :  09:47:33  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol tak akce nedopadle moc dobre

Pripravte se na DW bunker
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/11/2004 :  09:57:50  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
lol to jo
potom nas vsetkych(aj s Khaotom) vybuchali traja typci

Edited by - Hosty on 14/11/2004 09:58:03
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 14/11/2004 :  11:42:34  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Naprosto neuveritelny. Onehda nekdo rikal (Jerzee tusim) Ze ST armor je do PvP nahovno ze si radsi veme kompo a fragne par rebelu. My mame skore 15 mrtvejch rebelu na jednoho naseho (my v st armoru a ten fragnutej v uniforme). A vy mate kolik? 20 mrtvejch na 0 rebelu a to jste jeste meli jediho a kompozity??? *rofl*

Nemohl jsem to nechat bez povsimnuti.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON

Edited by - Giltanas on 14/11/2004 11:44:09
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/11/2004 :  16:50:34  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ved sme do nich vsetci palili ako kokoti a nic im to neubralo

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 14/11/2004 :  17:03:49  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ved sme do nich vsetci palili ako kokoti a nic im to neubralo

a meli jste canape, synt steaky, muony, neutron pixie, stun zbrane atd atd? :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 14/11/2004 :  19:40:03  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
no ja som mal brandy a urcite niekto musel mat vsakovake poisony alebo taku nejaku haved v zbrani.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000