Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Heroic Opportunities
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 15/09/2004 :  12:22:31  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
Vysledkem solo Fighter HO (Kick/Wild Swing/Taunt) je jeden ze tri efektu.
1. Sky Cleave - single target DD
2. Crushing Anwil - AE DD
3. Hero's Armor - nejakej self buff. Nejspis AC.

Zda se ze system sam vybere jakej efekt pouzit podle situace (pocet a obtiznost mobu).

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)

Edited by - Berserk on 15/09/2004 12:31:52

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 16/09/2004 :  14:07:34  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Popis HO chainů pro jednotlivé classy
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 17/10/2004 :  23:00:21  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
neni to nahodne podle me. Jako druid kdyz das v boji regen/regrowth spustis jeden urcitej skill chain, podobny to bude pro jiny. (pak 2x nuke (smite/chill). Pro solovani jsou HOs super. V grupach to trosku vazne protoze kazdej maca skilly jak silenej a nekouka na levo napravo :). Supr je ze tyhle HOs muzou udelat dobrou sehranou grupu jeste silnejsi. Uz se tesim na release

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/10/2004 :  08:35:35  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Včera jsem s bráchou začli nové postavy, abysme si toho vyzkoušeli před releasem co nejvíce. Já začal fightera, brácha Scouta.
Mimoděk jsme se dostali k testování HO a tak jsem se snažili zjistit, co všechno jde udělat a jak to přesně funguje. Prozatím na nízkém levelu (6)takto (z toho co si mapatuju z hlavy ze včerejška):

1) Effekt HO je náhodný, ovšem pravděpodobnost není stejná - tuším že například Sky cleave se dělá nejčastěji, Crushing Anwil jsem viděl asi jenom 4x a pak jsem viděl nějakou ohnivou zbraň (nevím, jestli to byl Heros Armor, nebo nějaká jiná volba u kombinované HO).

2) Scout podle mého funguje jako hlavní "spouštěcí" char pro HO. Alespoň podle množství voleb, které jdou udělat.

3) Pokud se v průběhu HO objeví v pravém dolním rohu kruhu taková zelená značka, může jí scout použít a přehodí právě probíhající HO na jinou. Příklad:
Naše společná HO byla: dýka (scout)-meč(fighter)-bota(fighter)-plášť (scout). Výsledkem bylo tuším DD.
Někdy se ale náhodně stalo toto: dýka-meč - a po meči se místo boty objevil plášť a pak ruka (tu jsem neměli ani jeden). Pokud před použitím pláště scout přehodil pomocí zeleného tlačítka HO, tak místo zbylých ikon plášť-ruka se objevily naše známé bota-plášť. Takže jsem byli schopni HO dokončil a nemuseli jsme čekat na expiraci.
4) na levelech kolem 6 jsme v tomto combu fighter-scout v podstatě schopni dokončit pouze 3 HO. Každý svojí solo HO a pak tu jednu společnou. Uvidíme jak dál.

Zkusíme to příští víkend s našimi dalšími postavami druid-enchanter a uvidíme.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 18/10/2004 :  09:11:27  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Podle for je opravdu vysledek HO nahodny s tim, ze existuje common, rare a ultra rare. Scout to presne jak pise Khostri muze zmenit, ale neovlivni, jak to zmeni - system si proste nahodne vybere znovu, klidne i stejne (podle for).

Jinak zaklad:
1) v prvni casti, pokud se objevi symbol a nekdo pouzije jiny, tak celou akci zrusi
2) po spusteni HO uz "spatny" symbol akci nerusi, jen to neposune dal. Na dokonceni HO je udajne 30 sec.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/10/2004 :  09:15:44  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ten zelený přepínač tam mám taky i při sólo dělání HO, ovšem jsem na něj nikdy nezkusil klikat :)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 18/10/2004 :  09:59:11  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Ten zelený přepínač tam mám taky i při sólo dělání HO, ovšem jsem na něj nikdy nezkusil klikat :)

No ono se na nej neklika.... proste spustis abilitu s lucky coin, coz jsou treba evade nebo dirty tricks

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/10/2004 :  10:03:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Tak to jsem netušil Brácha neříkal, jestli na ní kliká nebo co s ní dělá.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 18/10/2004 :  11:57:30  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
S tou nahodnosti, nevim. Jak sem psal do priest/druid fora. Kombo regen/regrowth -> smite/chill -> smite/chill mi snad vzdycky udelalo to samy. Zadna nahoda jenom Divine Judgement..... tak nevim.

Jinak skilly ktery muzete prave pouzit do skillchainu se vam rozblikaji

Brumla - 13 Druid/Beta1
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/10/2004 :  12:09:29  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Nahodne to skace.

Kdyz jedu s Pedrem (monk), tak on nastartuje, ja dam heal a pak:
pokracovani kladivem (priest)
zakonceni mecem

nebo
takova cepicka :D
zakonceni wardem

A naskoci to nahodne, nekdy 2x druhy, nekdy za hodinu ani jednou.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/10/2004 :  13:10:06  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Pochopitelně náhodně to dělá pouze tehdy, když je k dispozici jiná možnost. Pokud exstuje pouze jedna kombinace v průběhu HO, tak pochopitelně nemá co náhodně nabízet.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 18/10/2004 :  13:17:39  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
no nevim, me to pripada jako hloupost aby to bylo nahodne. Vzdycky (100+ pokusu?!?) kdyz dam regen v boji vyskoci kladivo a vzdycky kdyz behem doby co je kladivo up dam nuke (chill/smite) a pak pouziju znova nuke tak spolu s nim hodim divine judgement nuke ....

Ale je pravda ze tohle je jediny co mam vyzkouseny, ostatni 2 znamy priest HOs sem sice aktivoval ale nemuzu odprisahnout jak Ani sem o nich nejak nepremyslel. DD spell je stejne asi nejlepsi.

Mozna tu nahodnost zpusobuje trochu jina kombinace skillu pouzitejch v grupe?

Brumla - 13 Druid/1beta
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 18/10/2004 :  13:19:03  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
To je co jsem si myslel Khostri.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 18/10/2004 :  13:20:24  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Podle developeru nejsou nahodne startovaci chainy, ale to, co se muze spustit. Ja napr se scoutem jel stale stejny chain, ale vetsinou to udelalo DD, obcas buf/heal.

A ten vysledny efekt se prave meni tim lucky coinem scouta. Ale az tehdy, co uz se objevi HO, nikoliv pri chainu

Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 19/11/2004 :  14:23:22  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Berserk

Sa to asi zmenilo teraz na HO musis pouzit Fighting Chance/Wild Swing/Taunt ked som to skusal kombinovat s Kick tak mi to zhodilo HO.
Nejak osm neprisiel na rozdiel v Sky Cleave a Crusing Anvil, demage sa mi zda davaju rovnaky, ja graficky to vyzera rovnako (co je AE ?) Hero Armor pridava na kratko AC.
Ako je to s HO v grupe ? Ked ja nastartujem cez Fihting Chance nastartuje to aj ostatnym a oni musia dat nejaku svoju specku ? ked som bol vcera s jednym clerikom tak sa mi nikdy nepodarilo ukoncit HO :-( dostaval som ine HO ako pri solo, ale aj ked som skusal vsetky svoje specky tak nic :-(

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/11/2004 :  14:51:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

quote:

Sa to asi zmenilo teraz na HO musis pouzit Fighting Chance/Wild Swing/Taunt ked som to skusal kombinovat s Kick tak mi to zhodilo HO.
Nejak osm neprisiel na rozdiel v Sky Cleave a Crusing Anvil, demage sa mi zda davaju rovnaky, ja graficky to vyzera rovnako (co je AE ?) Hero Armor pridava na kratko AC.
Ako je to s HO v grupe ? Ked ja nastartujem cez Fihting Chance nastartuje to aj ostatnym a oni musia dat nejaku svoju specku ? ked som bol vcera s jednym clerikom tak sa mi nikdy nepodarilo ukoncit HO :-( dostaval som ine HO ako pri solo, ale aj ked som skusal vsetky svoje specky tak nic :-(

Vyzkoušíme dneska spolu, mělo by to jít
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 19/11/2004 :  15:01:24  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

quote:

Rozdil mezi Sky Cleave a Crushing Anwil je prave to AE kde to znamena Area Efect tj. ze SC je na solo moba kdezto CA je na grupy... jednoduse receno SC = schyta to selectnutej mob, CA schytaj to vsici okolo co jsou na tebe agro.

so...
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 23/11/2004 :  12:49:39  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Zajimalo by me kdyz motam nejake kouzlo a v prubehu naskoci HO a chce po me jine tak zda musim (abych nezrusil HO) to co prave motam zrusit a zacit motat to spravne?
Kdyz soluju tak HO v pohode delam, ale ve full grupe jsem ho snad jeste nikdy nevidel dokoncit (nebyl ani duvod asi :). Ani to co jsem vyvolal ja ani od nekoho jineho. jake jsou vase zkusenosti s HO?

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/11/2004 :  12:57:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas

Zajimalo by me kdyz motam nejake kouzlo a v prubehu naskoci HO a chce po me jine tak zda musim (abych nezrusil HO) to co prave motam zrusit a zacit motat to spravne?
Kdyz soluju tak HO v pohode delam, ale ve full grupe jsem ho snad jeste nikdy nevidel dokoncit (nebyl ani duvod asi :). Ani to co jsem vyvolal ja ani od nekoho jineho. jake jsou vase zkusenosti s HO?

mno je to proste v grupe narocny, me se obcas podari moje solo HO dodelat i v grupe, proste uz to mam tak nejak v ruce , ze se me sem tam mezi ty dve my specky nikdo nenacpe :) a nekdy pro zmenu nacpe nejakou, pokracujici to se taky pocita
v grupe to asi nejde jinak, nez ze vsici fighteri - scoutove obcas zmacknou start HO , u tech ostatnich je to rozvetveni moc chudy na to aby se to melo sanci povest

dalsi moznost je cilene to startovat a synchronizovat pres TS

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:03:14  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
M ě se v grupě celkem občas i povede. Podle mě nezáleží na tom že zrovna kastím neco jinýho ale na tom abych stihl zakastit to co bliká dokud to bliká. Podaří se to ale jen pokud zároveň s blikáním mě svítí i ten grafický kruh. Pokud to pouze bliká a kruh se neobjeví nebo zhasne tak se mi to myyslím nikdy nepodařilo. Pokud se nepletu ten kruh bliká pouze u grupy na solo blikají jen kouzla ale kruh se neobjeví.

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:05:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

M ě se v grupě celkem občas i povede. Podle mě nezáleží na tom že zrovna kastím neco jinýho ale na tom abych stihl zakastit to co bliká dokud to bliká. Podaří se to ale jen pokud zároveň s blikáním mě svítí i ten grafický kruh. Pokud to pouze bliká a kruh se neobjeví nebo zhasne tak se mi to myyslím nikdy nepodařilo. Pokud se nepletu ten kruh bliká pouze u grupy na solo blikají jen kouzla ale kruh se neobjeví.

kruh je finalni cast HO , obevi se i pri solo

prvni start - pak je vetev, kde pokud jako prvni nasledujici specka je nektera z moznych pro pokracovani naskoci kruh, pokud je to jina , tak se start zrusi
pokud startuje jeden char -naprs scout a pokracuje napr fighter , naskoci kruh se speckama fighter + scout, techhle moznosti je vic

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000