Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Wailing Cave
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:06:51  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsme tam dali takovy maly raid a bylo to docela gut. Za painting dvere jsme proklouzli bez klice a dole ve dvou grupach utloukli nejakeho nameda. Padl mi do baglu Large orcish key. No pak jsme to rozpustili a pulka odfrcela recalem a pulka nas tam lezi asi jeste ted bo se poplo cely patro. Problem byl ze ten klic co nam dole padl nefunguje na ten obraz, tak se ptam do jakych dveri patri ten klic z toho spodniho bosika?
P.S. Vecer tam musime zpatky, sehnat klice a vyzvednout duchy, uz ho tam 2 dny valet nenecham :)

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:15:48  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ten klíč co máte je od dung bosse, ten je až za spiritkeeperama. Od horních dveří kadá klíč z advisora, kterej popuje v místnosti před dveřma
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:19:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Jo a ten zadni boss je celkem zajimavy, okolo levlu 20 nam vubec v jedne grupe nedal sanci, proste nas vysmahl.

Klic je totiz asi od dveri, za nimiz je mala raid zona, pruchod par mistnostma, kde jsou namedove.

Jinak klic od advisora ma urcite nekdo z nasi grupy (on ma teda i ten orcish), ja to ale nejsem. A jakmile je advisor sedy, tak uz vam klic nepadne (znama vec, z sedych truhly nepadaji)

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:24:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
uvidime kdy dneska skonci patch ja bych WC sel , je tam slusna expa a mam tam par nedodelanych questu jako ariana a spiritkeepery

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/11/2004 :  13:51:35  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

uvidime kdy dneska skonci patch ja bych WC sel , je tam slusna expa a mam tam par nedodelanych questu jako ariana a spiritkeepery

Tak tak, i ja bych se rad pridal
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 23/11/2004 :  14:42:40  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
No ja ho planuji uz druhy den. Chce to dat full grupu lvl 12-16 lidi a toho prvniho bossika co dropi prvni klic snad utlucem...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:07:58  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

No ja ho planuji uz druhy den. Chce to dat full grupu lvl 12-16 lidi a toho prvniho bossika co dropi prvni klic snad utlucem...

no kdybyste potrebovali vecer lvl 19 guardiana tak staci napsat na icq

lastfm
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:11:45  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Taky se rad pridam, mam tam jeste par nevyrizenych uctu :)
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:47:34  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Taky bych tam rad zasel precijen bych WC rad dodelal mam tam jete 2 questy nevyrizene. A mohla by to byt i prilezitost udelat i final Bosse v raidu se staršinama pokud by se jim chtělo :))

Noe

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:56:42  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
obavam se ze po levelu 23 a vejs bude i hlavni boss ve WC sedej.... (nemluve o Arrovi ) tzn. zadna sance na drop a expu

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"

Edited by - Kuzmik on 23/11/2004 16:59:40
Go to Top of Page

solo
New Member

127 Posts

Posted - 23/11/2004 :  16:58:02  Show Profile Send solo a Private Message  Reply with Quote
taky bych se pridal, ale nevim, jestli stihnu z prace dorazit vcas
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000