Author |
Topic  |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 12:22:31
|
Vysledkem solo Fighter HO (Kick/Wild Swing/Taunt) je jeden ze tri efektu. 1. Sky Cleave - single target DD 2. Crushing Anwil - AE DD 3. Hero's Armor - nejakej self buff. Nejspis AC.
Zda se ze system sam vybere jakej efekt pouzit podle situace (pocet a obtiznost mobu).
|
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
Edited by - Berserk on 15/09/2004 12:31:52
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 14:07:34
|
Popis HO chainů pro jednotlivé classy |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 17/10/2004 : 23:00:21
|
neni to nahodne podle me. Jako druid kdyz das v boji regen/regrowth spustis jeden urcitej skill chain, podobny to bude pro jiny. (pak 2x nuke (smite/chill). Pro solovani jsou HOs super. V grupach to trosku vazne protoze kazdej maca skilly jak silenej a nekouka na levo napravo :). Supr je ze tyhle HOs muzou udelat dobrou sehranou grupu jeste silnejsi. Uz se tesim na release
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 08:35:35
|
Včera jsem s bráchou začli nové postavy, abysme si toho vyzkoušeli před releasem co nejvíce. Já začal fightera, brácha Scouta. Mimoděk jsme se dostali k testování HO a tak jsem se snažili zjistit, co všechno jde udělat a jak to přesně funguje. Prozatím na nízkém levelu (6)takto (z toho co si mapatuju z hlavy ze včerejška):
1) Effekt HO je náhodný, ovšem pravděpodobnost není stejná - tuším že například Sky cleave se dělá nejčastěji, Crushing Anwil jsem viděl asi jenom 4x a pak jsem viděl nějakou ohnivou zbraň (nevím, jestli to byl Heros Armor, nebo nějaká jiná volba u kombinované HO).
2) Scout podle mého funguje jako hlavní "spouštěcí" char pro HO. Alespoň podle množství voleb, které jdou udělat.
3) Pokud se v průběhu HO objeví v pravém dolním rohu kruhu taková zelená značka, může jí scout použít a přehodí právě probíhající HO na jinou. Příklad: Naše společná HO byla: dýka (scout)-meč(fighter)-bota(fighter)-plášť (scout). Výsledkem bylo tuším DD. Někdy se ale náhodně stalo toto: dýka-meč - a po meči se místo boty objevil plášť a pak ruka (tu jsem neměli ani jeden). Pokud před použitím pláště scout přehodil pomocí zeleného tlačítka HO, tak místo zbylých ikon plášť-ruka se objevily naše známé bota-plášť. Takže jsem byli schopni HO dokončil a nemuseli jsme čekat na expiraci. 4) na levelech kolem 6 jsme v tomto combu fighter-scout v podstatě schopni dokončit pouze 3 HO. Každý svojí solo HO a pak tu jednu společnou. Uvidíme jak dál.
Zkusíme to příští víkend s našimi dalšími postavami druid-enchanter a uvidíme. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 09:11:27
|
Podle for je opravdu vysledek HO nahodny s tim, ze existuje common, rare a ultra rare. Scout to presne jak pise Khostri muze zmenit, ale neovlivni, jak to zmeni - system si proste nahodne vybere znovu, klidne i stejne (podle for).
Jinak zaklad: 1) v prvni casti, pokud se objevi symbol a nekdo pouzije jiny, tak celou akci zrusi 2) po spusteni HO uz "spatny" symbol akci nerusi, jen to neposune dal. Na dokonceni HO je udajne 30 sec.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 09:15:44
|
Ten zelený přepínač tam mám taky i při sólo dělání HO, ovšem jsem na něj nikdy nezkusil klikat :) |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 09:59:11
|
quote: Originally posted by Gabriel
Ten zelený přepínač tam mám taky i při sólo dělání HO, ovšem jsem na něj nikdy nezkusil klikat :)
No ono se na nej neklika.... proste spustis abilitu s lucky coin, coz jsou treba evade nebo dirty tricks
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 10:03:07
|
Tak to jsem netušil Brácha neříkal, jestli na ní kliká nebo co s ní dělá. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 11:57:30
|
S tou nahodnosti, nevim. Jak sem psal do priest/druid fora. Kombo regen/regrowth -> smite/chill -> smite/chill mi snad vzdycky udelalo to samy. Zadna nahoda jenom Divine Judgement..... tak nevim.
Jinak skilly ktery muzete prave pouzit do skillchainu se vam rozblikaji
Brumla - 13 Druid/Beta1 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 12:09:29
|
Nahodne to skace.
Kdyz jedu s Pedrem (monk), tak on nastartuje, ja dam heal a pak: pokracovani kladivem (priest) zakonceni mecem
nebo takova cepicka :D zakonceni wardem
A naskoci to nahodne, nekdy 2x druhy, nekdy za hodinu ani jednou. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 13:10:06
|
Pochopitelně náhodně to dělá pouze tehdy, když je k dispozici jiná možnost. Pokud exstuje pouze jedna kombinace v průběhu HO, tak pochopitelně nemá co náhodně nabízet. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 13:17:39
|
no nevim, me to pripada jako hloupost aby to bylo nahodne. Vzdycky (100+ pokusu?!?) kdyz dam regen v boji vyskoci kladivo a vzdycky kdyz behem doby co je kladivo up dam nuke (chill/smite) a pak pouziju znova nuke tak spolu s nim hodim divine judgement nuke ....
Ale je pravda ze tohle je jediny co mam vyzkouseny, ostatni 2 znamy priest HOs sem sice aktivoval ale nemuzu odprisahnout jak Ani sem o nich nejak nepremyslel. DD spell je stejne asi nejlepsi.
Mozna tu nahodnost zpusobuje trochu jina kombinace skillu pouzitejch v grupe?
Brumla - 13 Druid/1beta |
 |
|
Brum
New Member

247 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 13:19:03
|
To je co jsem si myslel Khostri. |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 13:20:24
|
Podle developeru nejsou nahodne startovaci chainy, ale to, co se muze spustit. Ja napr se scoutem jel stale stejny chain, ale vetsinou to udelalo DD, obcas buf/heal.
A ten vysledny efekt se prave meni tim lucky coinem scouta. Ale az tehdy, co uz se objevi HO, nikoliv pri chainu
|

|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:23:22
|
quote: Originally posted by Berserk
Vysledkem solo Fighter HO (Kick/Wild Swing/Taunt) je jeden ze tri efektu. 1. Sky Cleave - single target DD 2. Crushing Anwil - AE DD 3. Hero's Armor - nejakej self buff. Nejspis AC.
Sa to asi zmenilo teraz na HO musis pouzit Fighting Chance/Wild Swing/Taunt ked som to skusal kombinovat s Kick tak mi to zhodilo HO. Nejak osm neprisiel na rozdiel v Sky Cleave a Crusing Anvil, demage sa mi zda davaju rovnaky, ja graficky to vyzera rovnako (co je AE ?) Hero Armor pridava na kratko AC. Ako je to s HO v grupe ? Ked ja nastartujem cez Fihting Chance nastartuje to aj ostatnym a oni musia dat nejaku svoju specku ? ked som bol vcera s jednym clerikom tak sa mi nikdy nepodarilo ukoncit HO :-( dostaval som ine HO ako pri solo, ale aj ked som skusal vsetky svoje specky tak nic :-( |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:51:13
|
quote: Originally posted by Duncan
Sa to asi zmenilo teraz na HO musis pouzit Fighting Chance/Wild Swing/Taunt ked som to skusal kombinovat s Kick tak mi to zhodilo HO. Nejak osm neprisiel na rozdiel v Sky Cleave a Crusing Anvil, demage sa mi zda davaju rovnaky, ja graficky to vyzera rovnako (co je AE ?) Hero Armor pridava na kratko AC. Ako je to s HO v grupe ? Ked ja nastartujem cez Fihting Chance nastartuje to aj ostatnym a oni musia dat nejaku svoju specku ? ked som bol vcera s jednym clerikom tak sa mi nikdy nepodarilo ukoncit HO :-( dostaval som ine HO ako pri solo, ale aj ked som skusal vsetky svoje specky tak nic :-(
Vyzkoušíme dneska spolu, mělo by to jít  |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 15:01:24
|
quote: Originally posted by Duncan
Sa to asi zmenilo teraz na HO musis pouzit Fighting Chance/Wild Swing/Taunt ked som to skusal kombinovat s Kick tak mi to zhodilo HO. Nejak osm neprisiel na rozdiel v Sky Cleave a Crusing Anvil, demage sa mi zda davaju rovnaky, ja graficky to vyzera rovnako (co je AE ?) Hero Armor pridava na kratko AC. Ako je to s HO v grupe ? Ked ja nastartujem cez Fihting Chance nastartuje to aj ostatnym a oni musia dat nejaku svoju specku ? ked som bol vcera s jednym clerikom tak sa mi nikdy nepodarilo ukoncit HO :-( dostaval som ine HO ako pri solo, ale aj ked som skusal vsetky svoje specky tak nic :-(
Rozdil mezi Sky Cleave a Crushing Anwil je prave to AE kde to znamena Area Efect tj. ze SC je na solo moba kdezto CA je na grupy... jednoduse receno SC = schyta to selectnutej mob, CA schytaj to vsici okolo co jsou na tebe agro.
|
so... |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 12:49:39
|
Zajimalo by me kdyz motam nejake kouzlo a v prubehu naskoci HO a chce po me jine tak zda musim (abych nezrusil HO) to co prave motam zrusit a zacit motat to spravne? Kdyz soluju tak HO v pohode delam, ale ve full grupe jsem ho snad jeste nikdy nevidel dokoncit (nebyl ani duvod asi :). Ani to co jsem vyvolal ja ani od nekoho jineho. jake jsou vase zkusenosti s HO?
|
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 12:57:24
|
quote: Originally posted by Patas
Zajimalo by me kdyz motam nejake kouzlo a v prubehu naskoci HO a chce po me jine tak zda musim (abych nezrusil HO) to co prave motam zrusit a zacit motat to spravne? Kdyz soluju tak HO v pohode delam, ale ve full grupe jsem ho snad jeste nikdy nevidel dokoncit (nebyl ani duvod asi :). Ani to co jsem vyvolal ja ani od nekoho jineho. jake jsou vase zkusenosti s HO?
mno je to proste v grupe narocny, me se obcas podari moje solo HO dodelat i v grupe, proste uz to mam tak nejak v ruce , ze se me sem tam mezi ty dve my specky nikdo nenacpe :) a nekdy pro zmenu nacpe nejakou, pokracujici to se taky pocita v grupe to asi nejde jinak, nez ze vsici fighteri - scoutove obcas zmacknou start HO , u tech ostatnich je to rozvetveni moc chudy na to aby se to melo sanci povest
dalsi moznost je cilene to startovat a synchronizovat pres TS |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 13:03:14
|
M ě se v grupě celkem občas i povede. Podle mě nezáleží na tom že zrovna kastím neco jinýho ale na tom abych stihl zakastit to co bliká dokud to bliká. Podaří se to ale jen pokud zároveň s blikáním mě svítí i ten grafický kruh. Pokud to pouze bliká a kruh se neobjeví nebo zhasne tak se mi to myyslím nikdy nepodařilo. Pokud se nepletu ten kruh bliká pouze u grupy na solo blikají jen kouzla ale kruh se neobjeví. |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 13:05:53
|
quote: Originally posted by Noe
M ě se v grupě celkem občas i povede. Podle mě nezáleží na tom že zrovna kastím neco jinýho ale na tom abych stihl zakastit to co bliká dokud to bliká. Podaří se to ale jen pokud zároveň s blikáním mě svítí i ten grafický kruh. Pokud to pouze bliká a kruh se neobjeví nebo zhasne tak se mi to myyslím nikdy nepodařilo. Pokud se nepletu ten kruh bliká pouze u grupy na solo blikají jen kouzla ale kruh se neobjeví.
kruh je finalni cast HO , obevi se i pri solo
prvni start - pak je vetev, kde pokud jako prvni nasledujici specka je nektera z moznych pro pokracovani naskoci kruh, pokud je to jina , tak se start zrusi pokud startuje jeden char -naprs scout a pokracuje napr fighter , naskoci kruh se speckama fighter + scout, techhle moznosti je vic |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
|
Topic  |
|