Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Sluchatka
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 08/10/2004 :  23:44:45  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Vim ze uz se to tu resilo x krat, ale stejne ...
potrebuju sluchatka ktery by splnovali aspon na 70procent kriteria (zvuk/mikrak/design/kvalita celkem) no a nestali 2k ... cca do 1k
Vim ze Koss 4eva ale to bych nemohl dva roky jist takze zatim bohuzel uvazuju o Geniusech za cca 450.. jako vsecko bych prekousl ale prijdou me designem takovy silne ujety ale asi sem moc narocenj na design a nemam na to takze u nich asi skoncim

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/10/2004 :  00:40:50  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja koupil cosi v Datartu za 700 a jsou naprosto skvely. Stoji na nich Highway.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 09/10/2004 :  08:51:33  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Já mám doma Koss CS/100 a jsem docela spokojenej. Jenom mi trošičku vadí mikrofon nalevo, preferoval bych ho na pravé straně. Podle stránek koss.cz by měly stát lehce přes 1k
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/10/2004 :  14:27:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja koupil v brne na ceske v megami jakysi geniusy za 350 a su spokojenej :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/10/2004 :  20:03:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja kdysi koupil taky nejaky geniusy a mikrofon je u nich naprd. tj v uhlu jakym je proste neprijima skoro zadnej zvuk.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 09/10/2004 :  22:55:22  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ja koupil v brne na ceske v megami jakysi geniusy za 350 a su spokojenej :)

ja si tam koupil kdysi nejaky encore uz ani nevim za kolik a nejsem spokojenej nicmene asi bych nebyl ani s nejakyma ultra super jelikoz neni nad poradny bedny

Black
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 10/10/2004 :  01:08:27  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Thx za typy omrknu ty Highway cenove sou nejbliz no a ty Geniusi nemaj zlatej konektor? To budou asi ty nouzovky ,ktery koupim kdyz nesezenu lepsi vykon/design/cena

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/10/2004 :  08:43:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

Thx za typy omrknu ty Highway cenove sou nejbliz no a ty Geniusi nemaj zlatej konektor? To budou asi ty nouzovky ,ktery koupim kdyz nesezenu lepsi vykon/design/cena

maj, a s mikrakem nemam problem, denne ho pouzivam na TS

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 14/10/2004 :  10:01:24  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
http://www.elap.cz/katalog/?what=k_produkt&produkt=SPKT10260

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 15/10/2004 :  11:10:12  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
WOW jenze ta cena... stoji za to? Nebo je lepsi dat radsi 2k za Kossi?

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000