Author |
Topic  |
|
pavded
Starting Member
3 Posts |
Posted - 17/10/2004 : 14:58:58
|
Zdravím, nemáte náhodou někdo zkušenosti s routerem Cisco 800 Series? Po nějakých úpravách na který jsem neměl vliv se zdá že zřizovatel (to zařízení je na pracovišti) nějak zablokoval porty. Nemůžu totiž žádným mě známým způsobem rozchodit DC++. Do té doby vše fungovalo normálně. Na změny do nastavení(zadal jsem do prohlížeče IP adresu externí sítě) píše, že aktivně odmítá přístup. Nevíte někdo co s tím?
|
|
| |
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 17/10/2004 : 20:44:20
|
To DC nechodi ani v pasivnim rezimu ?
|
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
pavded
Starting Member
3 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 09:01:08
|
Nechodí vůbec v žádným režimu.
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 18/10/2004 : 19:05:18
|
A dostanes se do nastaveni toho routeru nebo ne ? Jestli ne tak mas asi smulu. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
pavded
Starting Member
3 Posts |
Posted - 19/10/2004 : 07:38:54
|
No to mam asi teda smůlu, protože píše :"Spojení se serverem 10.117.91.72 bylo neúspěąné (Spojení bylo aktivně odmítnuto serverem."). Neexistuje nějaký program na protunelování ven? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 19/10/2004 : 07:45:56
|
no teoreticky to jde udělat, ale otázkou je, proč to někdo zakázal. Pokud to máte jako u nás v práci, tak u nás je všechno včetně FTP protokolu zakázané a kompletní provoz na síti je monitorován. Pokud někdo potřebude FTP, musí se připojit terminálem na 2003 server, na serveru pustit FTP klienta a tím jet ven - opět se to monitoruje.
Takže i když to protuneluješ, tak nevíš, z jakého důvodu se to zavedlo. Dá se ale předpokládat, že tě někdo odchytí - zvášť když budeš pouštět dc++.
podle toho, co ti to píše s emi zdá, že si admin nastavil administrační práva na pevnou svojí IP adresu například.
pro radu můžeš zkusit www.google.com heslo http tunnel |
PC, PS3, iPad |
 |
|
|
Topic  |
|