Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 08:12:21
|
Obecne: TI je o dost lepsi chipset a o dost bezproblémovější. Je také dražší. VIA je levnější varianta. V podstatě může být rozdíl v tom, že nějaký neznačkový řadič ti střihový program sám nedetekuje a nebo nebude umět všechny funkce, jako krokování po obrázcích atp. Nejlepší je řadič vyzkoušet a vybrat, ten, který ti bude fungovat. Osobně jsem koupil také VIA chipset od Trust (firma hrozná sračka, chipset taky nic moc) a mám asi štěstí, jelikož jsem v podstatě nezaznamenal problémy. Tu a tam se mi stane, že kamera přestane reagovat a nechce nic zobrazovat v náhledovém okně. restart Preiery ale pomáhá, tak to neřeším. Otázkou je, jestli je to vina řadiče nebo Adobe.
Vzhledem k tomu, že při objednání zboží nepřímým obchodním kanálem, kde nemáš možnost zboží osobně vidět máš ze zákona prvo na 14 odstoupení od smlouvy bez udání důvodu, objednal bych jeden, zkusil a kdyžtak ho vrátil. Pokud ale máš prachy, ,tak bych asi jako první zkoušel TI.
Jinak ty dva typy s TI chipsetem se podle mého liší přibaleným kabelem - jeden má jeden nemá. (i když v popisu píší kabel u obou, není to pravda a u levnějšího je poznámka, že jen karta.) |
PC, PS3, iPad |
 |
|