Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 FireWire radic - help please
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/10/2004 :  17:16:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tak mam zase dalsi problem. Potrebuju koupit FireWire radic do PC. V cem si tyhle typy lisi? Je nejaky rozdil mezi VIA a TI chipsetem?
http://alzasoft.cz/Default.asp?CatID=18842841&TYPTREE=1

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 31/10/2004 17:17:54

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/11/2004 :  08:12:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Obecne:
TI je o dost lepsi chipset a o dost bezproblémovější. Je také dražší.
VIA je levnější varianta.
V podstatě může být rozdíl v tom, že nějaký neznačkový řadič ti střihový program sám nedetekuje a nebo nebude umět všechny funkce, jako krokování po obrázcích atp.
Nejlepší je řadič vyzkoušet a vybrat, ten, který ti bude fungovat.
Osobně jsem koupil také VIA chipset od Trust (firma hrozná sračka, chipset taky nic moc) a mám asi štěstí, jelikož jsem v podstatě nezaznamenal problémy. Tu a tam se mi stane, že kamera přestane reagovat a nechce nic zobrazovat v náhledovém okně. restart Preiery ale pomáhá, tak to neřeším. Otázkou je, jestli je to vina řadiče nebo Adobe.

Vzhledem k tomu, že při objednání zboží nepřímým obchodním kanálem, kde nemáš možnost zboží osobně vidět máš ze zákona prvo na 14 odstoupení od smlouvy bez udání důvodu, objednal bych jeden, zkusil a kdyžtak ho vrátil.
Pokud ale máš prachy, ,tak bych asi jako první zkoušel TI.

Jinak ty dva typy s TI chipsetem se podle mého liší přibaleným kabelem - jeden má jeden nemá. (i když v popisu píší kabel u obou, není to pravda a u levnějšího je poznámka, že jen karta.)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

janur
Starting Member

5 Posts

Posted - 01/11/2004 :  14:34:00  Show Profile  Send janur an ICQ Message Send janur a Private Message  Reply with Quote
Mám v práci Kouwell s VIA čipsetem a zatím jsem neměl žádné problémy ani s digitální kamerou ani s FireWire disky.
Kovář
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000