Tak uz jsem konecne taky glow (vsechny POI, Nym theme, imp theme, jabba theme, Warren)
Z tech prispevku mi neni presne jasny co a jak. Funguje to tak, ze si questem otevru ty ctyri "skilly" a pak je muzu nagrindlovat kdykoliv? Nebo muzu ty dany trenovat jen v ty fazi vesnice ve ktery je otevru?
V každé fázi vesnice můžeš udělat pouze vždy 1 quest. Každý quest v dané pházi je na jinou schopnost. Schopnosti jsou následující FS Crafting, FS Combat, FS Sence, FS Reflex. Na každou z téhle schopností potřebuješ speciální XP. Crafting- získáváš XP z craftění Combat a Reflex- XP kterou získáváš na danou schopnost kterou používáš k boji + Combat XP Sence- XP kterou můžeš získat buď léčení lidí nebo skautingem…
Rozvrh Phazí a jejích questů tak jak jdou za sebou… Village Phase 1: Combat Prowess: Ranged Accuracy Village Phase 1: Enhanced Reflexes: Survival Village Phase 1: Heightened Senses: Persuasion Village Phase 1: Crafting Mastery: Assembly
Village Phase 2: Combat Prowess: Melee Speed Village Phase 2: Enhanced Reflexes: Vehicular Control Village Phase 2: Heightened Senses: Luck Village Phase 2: Crafting Mastery: Crafting Techniques
Village Phase 3: Combat Prowess: Melee Accuracy Village Phase 3: Enhanced Reflexes: Ranged Defense Village Phase 3: Heightened Senses: Survey Tree Village Phase 3: Crafting Mastery: Experimentation
Village Phase 4: Combat Prowess: Ranged Speed Village Phase 4: Enhanced Reflexes: Melee Defense Village Phase 4: Heightened Senses: Healing Village Phase 4: Crafting Mastery: Repair
Dneska jsem testoval FS sence XP a za cca. 13min se dá velmi reálně získat 8k Sence XP
Po otevření dané schopnosti můžeš si ty skill bodíky dodělávat jak se ti zlíbí
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
No nevim kiolik z vas to delalo. Ale poslal me na endor vyzvednout zasoby ze sestreleny lode Sithu. Tak sem je vyzved a on oznamil : Excelent. Jeste ti jich zbyva 5 mam pro tebe dalsi lokaci lode na endoru....... No urcite si dokazete predstavit kolik casu a penez me budou stat jen ty cesty :-)
Ani ja. Navic nez jsem dojel ke druhymu questu byl restart serveru takze u lode nebyli ani sithove ani resources takze musim jak debil znova. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Já jsem zatím s questy které jsem udělal spokojen.
Ve fázi 1 Captain Sarquilo byl bez problémů.
Ve fázi 2 je Dageerin sice "time-gated", protože zadává další WP vždy po jednom dnu, ale ani to moc nevadí. 3 dny není zas tolik v porovnání s 3 týdenní fází.
Už se těšim na fázi 3 a quest na Melee Accuracy.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Ve fázi 2 je Dageerin sice "time-gated", protože zadává další WP vždy po jednom dnu, ale ani to moc nevadí. 3 dny není zas tolik v porovnání s 3 týdenní fází.
Az na ten shit, co dostanes za odmenu od Dageerina.
Az na ten shit, co dostanes za odmenu od Dageerina.
JJ, ten powerup je skutečně na hovno. Ten skill ale za to stojí.
Uz je nova faze? Jak to vypada? Ja prijdu, az preinstaluju comp. Zatim to vypada, ze to neni monitorem, protoze pri vypnuti monitoru zacina zamrzat comp - takze bych to videl spis na grafarnu, nebo (v horsim pripade) na desku :o(
Taka otazocka na skusenejsich , mozna je to niekde na fore ale ja to nenasiel napriek hladaniu dlhodobemu. Akoje to s postavou FS , co som tu sa dozvedel tak sa tu pise - aspon ja tomu tak chapem o questoch ak uz postava citi silu, ja by som chcel vediet ako sa k tej sile dostat a kde sa dozviem kolko mam tych badgou ci ako sa to vola. Mockrat Dakujem.
1) Sila se ti zvetsuje za tve zkusenosti a dovednosti, tudiz pokud objedes urcita POI a ziskas badge nabudes urcitych zkusenosti ze si tam byl.K tomu doplnis Them Parky Jaba a IMP/Rebel(zalezi na frakci za jakou hrajes),Waren tam mas moznost ziskat 2 badge a k tomu pridas par misi z Corvety tak pak urcite budes na tolik zkuseny aby si citil silu potrebou k zacnuti FS Questu z Village. 2) Po ziskani statutu GLOWING te po nekolika dnech navstivy OldMan nekde v PlayerCity pobliz Shutleportu a da ti crystal. (testni /chechforcestatus) 3) Po dalsim nekolika hodinovem cekanim te napadne skupina Sithu a budeou ti chtít za kazdou cenu ukrást tvuj krystal, nemej strach nejsou to zadne hard NPC jsou docela easy Po jejich killnuti ziskas disk ktery ihned pouzijes a dostanes WP na camp plnych sithu(tam uz to neni az tak moc easy) 4) Po jeich Killnuti ziskas WP ve forme disku do vesnice na Danthomiru a od ted tva dlouha cesta stat se Rytirem Jedi zacina
No a riddle tam ma chyby, ale jedna je dolezita(pomylil sa pri pisani a neskontroloval si to) - tvoj force status zistis: /checkforcestatus.
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Dakuejem za velmi cenne rady akurat som si taky vycuc z tohoto topicku vytiskol asi 25 stran :)))) este taka malickost , mozem mat na jednom serveri teda eclipse 2 postavy dajme tomu jedaka a crafta
No ja som myslel, ze sa da zmenit nejaka vec v adresary na "multiple" alebo nieco take - pisalo sa to na tomto fore velmi davno, tak mozes mat dva char. A myslel som, ze vsetci co maju viac char. naeclipse to maju takto spravene.
No ja som myslel, ze sa da zmenit nejaka vec v adresary na "multiple" alebo nieco take - pisalo sa to na tomto fore velmi davno, tak mozes mat dva char. A myslel som, ze vsetci co maju viac char. naeclipse to maju takto spravene.
Hej, jedi_knight - teraz som nepochopil tomu tvojmu "". Ale vazne - neni to post +1.
Hej, jedi_knight - teraz som nepochopil tomu tvojmu "". Ale vazne - neni to post +1.
Nic, neřeš.
Jen pro upřesnění - to co Hosty napsal samozřejmě funguje, ale podmínkou je mít 2 účty. Jedná se o zprovoznění 2 simultánně běžících SWG na jednom kompu.
A ja som myslel, ze to su dva char. na jednom serveri a jendom ucte. Tka to si asi druhy char nespravim, som chcel mat artisana.
jeste bych podotknul, ze neni treba corveta. STaci jen Imp, Jabba a Nyms park + 2 badge z Warren.
no nevim.. spise to plati pro kazdeho jinak.. ja jsem treba warren nemel, ale glow jsem mel hned po patchi..
mel jsem vsecky POI (takze + 5x explorer) + 6x corveta + 3x theme park + 1x master (marksman) + nekolik collector jo a taky trivial librarian.. neni to kam zaradit.. hehe
2 Quadrax(teda Quartax): No ja som chcel mat ten char. na eclipse, tak ako ostatni. Rovnaki ludia... mohol by som si robit veci pre Tamona..., chapes ?
dik, to som cakal, ze sa ozves. A ako to funguje u teba ? ty platis tiez 2 accounty ?
aj ty, brutus ? - nic zle som neurobil, normalne sa ptyam, do pi...
uz to prehanate
P.S. aaa, teraz som ta chytil pri cine, kukni co si napisal v "2 acc. na 1 PC