Author |
Topic  |
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 06:46:21
|
Poradite nejake zajimave Questiky pro lidi co jsou nove ve meste Qeynos?
Pro postavy kolem lvl 8.
Diky
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
| |
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 07:30:30
|
ja bych byl rad, kdyby mi nekdo prozradil kde najdu upgrady kouzel pro maga qeynosu.. nejak toho spravnyho scribera porad nemuzu najit ... dik ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 08:46:11
|
Pro Freeport hrace> vsechny (?) scrolly APP2 je mozne najit v North Freeportu ve velke knihovne. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 09:11:27
|
quote: Originally posted by Stormer
ja bych byl rad, kdyby mi nekdo prozradil kde najdu upgrady kouzel pro maga qeynosu.. nejak toho spravnyho scribera porad nemuzu najit ... dik ;)
no na forech nekdo psal ze upgrady kouzel budou k dostani predevsim od lidskych craftu, takze v bete asi moc ne. ale to je informace z druhe ruky takze nerucim. |
lastfm |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 09:19:20
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja bych byl rad, kdyby mi nekdo prozradil kde najdu upgrady kouzel pro maga qeynosu.. nejak toho spravnyho scribera porad nemuzu najit ... dik ;)
no na forech nekdo psal ze upgrady kouzel budou k dostani predevsim od lidskych craftu, takze v bete asi moc ne. ale to je informace z druhe ruky takze nerucim.
V bete se uz prodavaji craftene APP3 a snad i vyse; zaroven jsem vcera videl nekoho smelit s Adept I - cena 20s +. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 09:22:50
|
quote: Originally posted by Van Tassel
V bete se uz prodavaji craftene APP3 a snad i vyse; zaroven jsem vcera videl nekoho smelit s Adept I - cena 20s +.
Čekal jsem, že to bude dražší.
A k těm upgradům, v zítřejší patch bude mimo jiné obsahovat:
* Combat voiceover! Gnolls, goblins, and orcs are getting chatty. * No more hunger and thirst! Food and drink will provide regen benefits instead. * Finding spell and combat art upgrades will be easier. * Improvements to the spell/art queuing system. * An easy way to see which opponents your groupmates are targeting. |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 09:49:59
|
[combat voice over? to zni dobre, jestli se neco v EQ2 povedlo tak to sou modely zenskejch a namluveni |
 |
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 10:45:33
|
Upgrady kouzel pro mage/sorcerer (startovni mesto Qeynos) sem nasel ve Willow Woodu u scribera. Ma jich tam asi 5 |
Zlatovous <MdK> Mordred DAoC |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 10:59:01
|
quote:
* No more hunger and thirst! Food and drink will provide regen benefits instead.
je docela zajimavy ze kdyz je za nejedeni a nepiti postih tak si to koupi mnohem vic lidi nez kdyz je to jako bonus :) pritom je to vlastne uplne to same. |
lastfm |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 16/09/2004 : 11:05:00
|
* Improvements to the spell/art queuing system. * An easy way to see which opponents your groupmates are targeting.
To zni dobre
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 10:04:07
|
Nevite kde najdu Bahno? Nebo mocal kde ho muzu nabrat do flasky pro toho podesa co se koupe ve fontane ve meste...
Diky
|
|
 |
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 10:38:17
|
quote: Originally posted by Atronach
Nevite kde najdu Bahno? Nebo mocal kde ho muzu nabrat do flasky pro toho podesa co se koupe ve fontane ve meste...
Diky
Quest itemy ktere mas nekde necim naplnit se ti naplni samy kdyz dojdes na cilovou lokaci. Tento quest se odehrava v Peat Bogu do ktereho se dostanes ze Starcres Commune. Pro blizzsi info me kontaktuj ve hre, bude to lepsi :) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 10:41:22
|
Jasne, diky za info a kontakt.
|
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 12:56:33
|
vite nekdo neco o betreyal questu, na kterym levelu pujde delat a jak moc narocnej bude ? |
lastfm |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 14:49:57
|
Nesnasim Questy OD DO  Polovinu jich clovek neudela kvuli idiotskemu omezeni.
|
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 15:03:29
|
Nesnasim Questy OD DO  Polovinu jich clovek neudela kvuli idiotskemu omezeni.
U toho questu je to ale logicka zalezitost. Jinak to nejde.
Betrayal quest ti umozni pouzit evil rasu a vytvorit good class ci neutral class v good meste. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/09/2004 : 15:16:56
|
quote: U toho questu je to ale logicka zalezitost. Jinak to nejde.
Ciste teoreticky muzes zradit kdykoliv. Je to jen na devech ze to povoli jen urcitemu lvl.
Jinak ten muj povzdech byl na vsechny questy - viz AC, tam to nastesti po case zrusili (horni omezeni questu).
|
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 00:11:13
|
je v queynosu - okoli nejakej quest na zbran pro scouta / predatora ? fakt me prijde, ze ta co mam z posledniho questu v newbie area uz je docela slabsi |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 07:24:44
|
Ja dostal lepsi 'hracku' kdyz jsem se stal obcanem.
|
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/09/2004 : 07:48:41
|
Ja dostal lepsi 'hracku' kdyz jsem se stal obcanem.
ja ne :{ citizenship dagger ma 1 -4 a to co mam je 3-8 sice ten citizenship je dual wield ale protoze nemam zadnou druhou poradnou tak je lepsi ta z newbie area |
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 06:49:14
|
Tak jsem za tezky lowe koupil knihu o Vermin Snire a pri plneni questu jsem zjistil ze to je bugle (on to nekdo na kanale psal, ze to je bugle) 
Dokoncil jste uz nekdo nejaky Q s podobnym zamerenim? = zakoupena kniha v v chramu a postupne plneni ukolu. Zajimal by me revard.
Dik
|
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 07:25:11
|
Tak jsem za tezky lowe koupil knihu o Vermin Snire a pri plneni questu jsem zjistil ze to je bugle (on to nekdo na kanale psal, ze to je bugle) 
Dokoncil jste uz nekdo nejaky Q s podobnym zamerenim? = zakoupena kniha v v chramu a postupne plneni ukolu. Zajimal by me revard.
Dik
Plnim 2. a 3. stranu, prvni je bohuzel bugla, pise to, ze jsem zabil spravnou potvoru do toho questu, ale nezapocitava. Dalsi stranky sam nezvladnu (to vite no, clerik zabije sebe nez zeleneho moba ) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 07:33:03
|
Pokud je to srovnatelné s quest Tour of Antonica, tak tam je revard pokud se nepletu bágl s deseti sloty. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 08:32:27
|
ok, diky obema za info, snad to opravi. IMHO by z toho mohla treba vypadnout mapa te lokace, to by bylo super 
S dalsima vecma na ten Q ti muzu pomoct ale imho kdyz je to bugle nema to smysl nez to fixnou. Report jsem poslal.
Nicmene tohle je presne to co se mi na EQ2 libi (ty Q ne ten bug ). Mam ted i knihu o zkoumani Gnolu, tak jsem zvedav na reward.
|
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 09:45:50
|
Kde se dá koupit ta kniha? |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 09:52:32
|
South Q - chram, prostredni teleport.
|
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 10:02:52
|
Aha, já myslel, že je to FP quest :) |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 10:42:04
|
Dik
Dokoncil jsem 2. a 3. stranu a asi 4 ukoly na strane 1 a pak mi to napsalo, ze mam precist knihu. Po precteni se nic nestalo, takze sem jeden krok pred dokoncenim questu..... sux. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 12:21:59
|
quote: Originally posted by Tibor
Aha, já myslel, že je to FP quest :)
Imho bude neco i u nas spranych hrdinu ve FP Osobne bych zkusil ty budovy, co maji pred sebou cedulky (FP militia, Temple of War atd) a jinak jsou mozne questy celkem popsane na beta foru (kdo co dava)
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 05/10/2004 : 12:23:26
|
V Q je to na mape jedne casti mesta vez. Takova typicka vez magu, neda se prehlednout. Verim, ze stejne to bude i ve FP. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/10/2004 : 09:35:18
|
nepotkal jste nekdo quest, kde by odmena byla nejakej dobrej dagger ? timto pokud nekdo nejakej najdete rad ho odkoupim :) zatim nosim naky mizerny 3 - 10 / 1.2 sec z shopu :) |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 11/10/2004 : 09:46:32
|
Pokud to scháníš v FP, tak W od crossroads v nomadskym campu je Orwen Roman nebo tak nějak. Ten tě pošle do WC najít nějakou ženskou. S tou promluvíš (je tam ve vězení), doběhneš za nim a on ti dá docela fajn DW sileto. Poku pak dojdeš znova za tou ženskou, tak dostaneš drujeh quest. Pošle tě znova za Orwenem a ten ti dá druhé sileto. |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 11/10/2004 : 10:47:05
|
Pokud to scháníš v FP, tak W od crossroads v nomadskym campu je Orwen Roman nebo tak nějak. Ten tě pošle do WC najít nějakou ženskou. S tou promluvíš (je tam ve vězení), doběhneš za nim a on ti dá docela fajn DW sileto. Poku pak dojdeš znova za tou ženskou, tak dostaneš drujeh quest. Pošle tě znova za Orwenem a ten ti dá druhé sileto.
Zatim mam na svuj level zbrane dobry, ale toto si rozhodne obeham. diky za info
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 13/10/2004 : 06:58:24
|
Uvitel bych jakekoliv info o LVL omezenych questech. Pokud nekdo vite o jakemkoliv, ktery se da splnit (nebo omezuji pristup do vytvarene instance) pouze Od-Do urciteho lvl dejte mi sem prosim o tom info.
Ja se zatim dozvedel pouze o -Betrayal ten je snad do 17 -Firemyst ten je pouze 15-24.
|
|
Edited by - Atronach on 13/10/2004 11:16:54 |
 |
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 13/10/2004 : 10:59:52
|
-Firemist ten pry je pouze 17-24.
Quest to Firemystu muzes klidne splnit i na lvl30 ale pak se nedostanes do samotne zony. Lvl rozpeti je 15 - 24 (pred poslednim patchem to bylo do lvl 20) Vsem vrele doporucuju tento quest splnit nebot po ziskani pristupu do teto zony muzete splnit quest uvnitr ktery prida (me a vsem ostatnim pridal) 30% exp. Jeste je tu jedno omezeni ale to se tyce vsech instanced adventuring areas (vetsina acces questu atd..) a to je timer 45 minut ktery se rozbehne pri opusteni zony a po tuto dobu nemuzete zpet. Tento timer je kratsi cim dele ste byli v instanced zone. |
Edited by - Ahmed on 13/10/2004 11:03:21 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/10/2004 : 11:21:03
|
Nevite prosim vas, jak ziskat kone?? Kde a u koho splnit quest apod. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 13/10/2004 : 11:34:34
|
Promluv s:
South Freeport - Squab Kalina North Freeport - Convert Y`ral West Freeport - Trooper Bonesaw North Freeport - Neophyte Jhanov North Qeynos - Caretaker Nogfizzle South Qeynos - Pupil Adept Wazzlefop North Qeynos - Guard Williamson The Elddar Grove - Wanderer Greencoast
Ti davaji City tasks ktere ti po splneni prideli body ktere potrebujes.
|
|
Edited by - Atronach on 13/10/2004 11:35:22 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/10/2004 : 11:42:00
|
Diky moc! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 14/10/2004 : 11:57:11
|
Koukam ze si tam ve Freeportu pekne uzivate "Shieldsmith NPCs in Freeport are no longer topless" -Doufam ze to nebyla nejaka cool baba....Treba Orcice Kdybych chtel zradit a prejit k Evil-um. Kde se da ten quest nabrat? |
 |
|
James
New Member

205 Posts |
Posted - 14/10/2004 : 12:52:05
|
Krasna "orcice" s jemnym hlaskem: http://www.james.czweb.org/7.jpg
Pokud to nekde zapichnu s konikem co se s nim stane? Zemre nebo se revivne se mnou? |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/10/2004 : 13:02:19
|
quote: Originally posted by James
Krasna "orcice" s jemnym hlaskem: http://www.james.czweb.org/7.jpg
Pokud to nekde zapichnu s konikem co se s nim stane? Zemre nebo se revivne se mnou?
nevim jak po poslednim patchi, ale pred nim s tebou umrel, a umrel navzdy |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/10/2004 : 13:59:16
|
Ten quest na kone nedelejte, pry je bugged. Veskere sp, ktere dostanete se po relogu vynuluji.
|
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 10:54:05
|
dost blby bug ked grupa bojuje a vy nevidite s cim , vidiet iba jak sekaju do vzduchu a uteka im zivot  a nefunkcny waypoint pri quetoch, aj ked som v spravnej lokacii tak mi ho neponukne k pouzitiu  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 10:59:15
|
quote: Originally posted by Duncan
dost blby bug ked grupa bojuje a vy nevidite s cim , vidiet iba jak sekaju do vzduchu a uteka im zivot  a nefunkcny waypoint pri quetoch, aj ked som v spravnej lokacii tak mi ho neponukne k pouzitiu 
wp ke questu je jen v newbie questech :) pak tam neni umyslne |
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 14:33:15
|
quote: Originally posted by Pertha
dost blby bug ked grupa bojuje a vy nevidite s cim , vidiet iba jak sekaju do vzduchu a uteka im zivot  a nefunkcny waypoint pri quetoch, aj ked som v spravnej lokacii tak mi ho neponukne k pouzitiu 
wp ke questu je jen v newbie questech :) pak tam neni umyslne
tak to pekne dakujem, v queste som mal ... house in Harbor, samozrejme som ten dom nasiel az ako uplne posledny, a v tych lagoch to trva desne kym obeham celu stvrt  stejne je v EQ1 bol urobeny omnoho lepsie, nechapem preco to neprebrali, na mape tiez mnohokrat niesu oznacene veci co hladam - banka, opravar. (iba v niektorych lokaciach su) |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 16:40:08
|
su na nieco predmety s oznacenium Lore, k nejakemu questu, na vyrobu niecoho ? napr. gnoll tooth, tail a pod. mozem ich mat iba po jednom kuse v inventary. |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 20:03:05
|
Kde se dá koupit ta kniha?
Knihy s questama najdes v SQ, mages tover, zlutej port. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 20:05:47
|
su na nieco predmety s oznacenium Lore, k nejakemu questu, na vyrobu niecoho ? napr. gnoll tooth, tail a pod. mozem ich mat iba po jednom kuse v inventary.
Jj, v bete na to sli koupit knihy, v retailu to zrusili. Knihu na ten ktery master quest musi padnout z odpovidajiciho monstra (gnoll mastery z gnollu atd. - muzes pak pouzit ty LORE veci) |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Benedikt
Starting Member
31 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 20:26:04
|
btw jednim z questu ktery v Q vrele doporucuju udelat hned jak udelate citizenship je v nettleville paseracky quest s avesem a jeho brachou - pokud je jako spravny kladaci prasknete kapitanovi, tak za 1-2 minutovej quest dostanete 8slotovej bag :) ben |
Ben http://www.dungeony.cz I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. |
 |
|
Topic  |
|
|
|