Author |
Topic  |
Benedikt
Starting Member
31 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 21:04:32
|
quote: Originally posted by Kromus
quote: Originally posted by Duncan
su na nieco predmety s oznacenium Lore, k nejakemu questu, na vyrobu niecoho ? napr. gnoll tooth, tail a pod. mozem ich mat iba po jednom kuse v inventary.
Jj, v bete na to sli koupit knihy, v retailu to zrusili. Knihu na ten ktery master quest musi padnout z odpovidajiciho monstra (gnoll mastery z gnollu atd. - muzes pak pouzit ty LORE veci)
a padaji vubec? mne totiz prekvapilo ze sem pri levlu dostal vybrat orc nebo gnoll mastery strike ben |
Ben http://www.dungeony.cz I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 06:58:25
|
napriklad na orcy se ziskava jako itemquest , na zombie taky a vysledkem za quest je jen ranec expy a knizka do baraku |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Benedikt
Starting Member
31 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:00:38
|
aha :) dik ben |
Ben http://www.dungeony.cz I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price. |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 02:51:57
|
Nedavno jsem se dostal asi k nejake mezicasti fallen gate. Byla tam arena s kostrama a nejakym bossem (vsichni nonagro), gong (ze kteryho jsem prepsal runy a ve meste pak za ne dostal remdih). Z teto areny vedla uzka chodbicka k nejake brane, ale nemam tuseni kde sehnat klic nebo jakym zpusobem ji otevrit, vite nekdo co dal?
Nase grupka (nebo kdokoliv kdo ma zajem :) ): meli bysme zkusit dat toho titana na ostruvku v comm a jeste mozna zkusit projit skrz zarvon`s tower do zarvon`s dungeon, pokud uz pro nas nebude low - vstup je minimalne pro tri postavy a vchazi se z horniho patra veze, po splneni acces questu. |
Edited by - Slunicko on 29/11/2004 03:08:20 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2004 : 07:06:56
|
v zarvons tower jsme vcera byli, je tozrejme neco jako levelovaci dung, po zabiti bose nejnizsi lvl - 19 obetujes jeho pozustatky a spawnujes bosse o level vys, toho se nam uz nepodarilo vyspawnovat, nestihali sme to |
|
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 30/11/2004 : 02:01:44
|
Tak jsem zkousel s jednou grupou hledat ty zatraceny globule, ale neuspesne. Jediny co sem nasel bylo dalsich 20% debtu k tem stavajicim :) Skoncili sme na tom, ze jsme nebyli schopni se dostat dal zadnou cestou, protoze tam spawnovali mobove lvl 26 a ikdyz byla grupa silna (zerk 23,defiler25,wizard25,nekro24a23), tak to proste neslo :/ |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 30/11/2004 : 08:38:02
|
quote: Originally posted by Slunicko
Tak jsem zkousel s jednou grupou hledat ty zatraceny globule, ale neuspesne. Jediny co sem nasel bylo dalsich 20% debtu k tem stavajicim :) Skoncili sme na tom, ze jsme nebyli schopni se dostat dal zadnou cestou, protoze tam spawnovali mobove lvl 26 a ikdyz byla grupa silna (zerk 23,defiler25,wizard25,nekro24a23), tak to proste neslo :/
Globule jsou v Edgewater. Ale pozor, standardne se leze ze SS vchodem ke krysam a Murkwaterum. Vchod ke globulim a slimakum je z jineho mista ze SS. Cili rada, je treba najit jiny vchod do Edgewater, hint - Tibot a Dusei maji mapu, kde jsou oba vchody, jiste se radi podeli o info.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/11/2004 : 09:22:39
|
Tak jsem zkousel s jednou grupou hledat ty zatraceny globule, ale neuspesne. Jediny co sem nasel bylo dalsich 20% debtu k tem stavajicim :) Skoncili sme na tom, ze jsme nebyli schopni se dostat dal zadnou cestou, protoze tam spawnovali mobove lvl 26 a ikdyz byla grupa silna (zerk 23,defiler25,wizard25,nekro24a23), tak to proste neslo :/
glubulu je vic druhu, ja mel quest na globule a byly v sewers systemu hned napravo od vchodu |
lastfm |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 30/11/2004 : 09:27:06
|
quote: Originally posted by Jaris
Globule jsou v Edgewater. Ale pozor, standardne se leze ze SS vchodem ke krysam a Murkwaterum. Vchod ke globulim a slimakum je z jineho mista ze SS. Cili rada, je treba najit jiny vchod do Edgewater, hint - Tibot a Dusei maji mapu, kde jsou oba vchody, jiste se radi podeli o info.
http://eq2.warcry.com/scripts/images/gallery.phtml?id=1591&site=68 |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 30/11/2004 : 09:47:15
|
No pocitam, ze jsou to globule na AQ (3 nebo 4?, uz nevim hehe) a to tak ze light (a mozna i very light) armor, coz jsme delali pro Kuzmu. Na stejnem miste jsou i slizaci (mucus?) na stejny quest pro medium a heavy armor.
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 03:21:40
|
Dik vsem za rady, uz jsme to uspesne absolvovali (vcetne aq5 a chybi nam ted posledni cast).
Dnes jsem se znovu vypravil do FG, puvodne dojet nejaky resty, ale s jednou grupou jsem se opet vydal az na spodek dungu a cekala nas tam prijemna zmena. V arene uz nebyly npc kostry, ale dve mlatici se a v hledisti stal zlutej named (tusim 25 nebo 26lvl) s ochrankou a v infu GroupX2, tak bysme ho mohli otestovat.
Jo a taky toho named titana v comm 
btw kdyby mel z FG nekdo Narins journal pt1. nazbyt, byl bych moc vdecny :) |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 18/01/2005 : 14:55:33
|
No, mastery quest mně z ničeho nevypad. Sebral sem si ho v Gnollslayer keepu (nebo to byl Ardent needle keep ;)) v truhle co tam lezi nazemi (jeste tam lezi hunters manifest). Dostal sem za nej obrovskou halapartnu co se da povesit na zed a myslim ze jeste knizku know your gnolls do knihovny. Podobnej skeletonackej quest je prej nekde ve Stormholdu nebo jak se to menuje ;) ale tam sem se zatim nedopidil, protoze jako solo tam mam docela problem. Kazdopadne artefakty z kostlivcu uz sbiram a poctive ukladam do banky :)
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenost s language questem "Barking like a gnoll"?
Mam zabije gnolly v Blackburrow, ze z nich vypadnou runy. At zabijim jak zabijim tak nic nepada. I kdyz sem pravda na ne asi moc vysokej level a barevny uz sou jen tech par named a nejaky vyjimky. Musim zabit vsechny typy gnollu, je to nahodny, nebo jak... vite o tom nekdo neco bliz?
... teda pokud hrajete nekdo za Queynos... |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
DarioGVN
Starting Member
14 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:37:07
|
Zdravim, nevim kam bych to mel jinam napsat, tak to pisu sem. Jsem bard(freeport) lvl 18, emisarka (v hospodne v east freeport)mi zadala quest zabit orc runnera z cehoz vyplynulo, ze mam vyhledat Dranoka Bileblooda.Toho jsem vyhledal a po rozhovoru nas to souplo do bloodskull valey, kde jsem se mel podle questlogu proplizit do jejich stanu a zahrat jim nakou hymnu ,pro odlakani pozornosti od Dranoka, kterou bohuzel nezmam(vubec nevim o co jde).Zemrel jsem tam a ted me to jeste k tomu do bloodskull valey nechce pustit.Moje anglictina je dost slaba.Nevim si rady. Dekuji |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:41:11
|
quote: Originally posted by DarioGVN
Zdravim, nevim kam bych to mel jinam napsat, tak to pisu sem. Jsem bard(freeport) lvl 18, emisarka (v hospodne v east freeport)mi zadala quest zabit orc runnera z cehoz vyplynulo, ze mam vyhledat Dranoka Bileblooda.Toho jsem vyhledal a po rozhovoru nas to souplo do bloodskull valey, kde jsem se mel podle questlogu proplizit do jejich stanu a zahrat jim nakou hymnu ,pro odlakani pozornosti od Dranoka, kterou bohuzel nezmam(vubec nevim o co jde).Zemrel jsem tam a ted me to jeste k tomu do bloodskull valey nechce pustit.Moje anglictina je dost slaba.Nevim si rady. Dekuji
zase se vrat k tomu dranokovi on te zase portne dovnitr a po prokecu uvnitr ti do baglu da svitek s tou hymnou pak projdes mezi stanama k orc wariorum - je tam skopinka nonagro mobu v pulkruhu jednoho z nich targetni a hrej porad dokola bez pauzy tu hymnu az do splneni questu - uvidis ze ten dranok nebo co obchazi stany dokola |
|
 |
|
DarioGVN
Starting Member
14 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:50:23
|
diky,tu hymnu uz mam, ale po smrti jsem se k nemu vratit zkousel,ale neni tam.. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:52:46
|
quote: Originally posted by DarioGVN
diky,tu hymnu uz mam, ale po smrti jsem se k nemu vratit zkousel,ale neni tam..
probehni se tou souteskou parkrat je to trigger spawn, takze se urcite objevi taky jsem tam poprve umrel nez jsem to splnil :) |
|
 |
|
DarioGVN
Starting Member
14 Posts |
Posted - 05/04/2005 : 12:53:38
|
je tam, omlouvam se.. klidne to smazte a deky moc |
Edited by - DarioGVN on 05/04/2005 12:54:51 |
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 05/05/2005 : 11:29:26
|
Mám dotaz. Potřebuju pomoc s questem Irontoe sabotage z Antoniky. Zadal mi ho nějakej maník u kterýho jsem končil quest z ED.
První krokem je dostat se na černej trh v Queynos Harbor a vzít tam nějakou síru. To se bohužel pro mne stalo nepřekonatelnou překážkou. Jakožto občan Freeportu mám společenský problém při setkání s místními strážemi a nevím jak se dostat nepozorovaně na černý trh v Q.
- zkoušel jsem to z Ant lodí, ale tou se do QH ject nedá - mně to alespoň QH nenabídne. - zkoušel jsem to DownBelow a potom se proplížit ... všem strážím se vyhnu, ale chytnou mně dvě stráže se psama schovaný za bránou kousek od prvního vodního příkopu. - zkoušel jsem to i lodí do jiných přilehlých městských částí, ale tam je hned u harboru stráž. - ještě mně napadlo v Zuzugem (který mi laskavě dělal průzkumníka) jít DB třeba go GY, proplížit se k bráně do QH, rychle zazónovat než mně chytí ta stráž co u ní stojí, ale myslím si, že mně chytně stráž na druhé straně brány. - další nápad co jsem měl je využít dva pomocníky z Q, který by se těch dvou stráží zeptali na cestu ... snad by je to zaměstnalo natolik, že by po mně hned nevyjeli - ale to jsem nikdy nezkoušel.
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Poradíte mi někdo? Pomůžete mi někdo? Už jsem dost unavenej neustálejma návratama z Antoniky ;)
Dikes. |
Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník |
 |
|
Kromus
New Member

459 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 01:01:03
|
Jestli je to klasickej sabotage quest tak by to melo jit i v jinych zonach jako je QH, napriklad Elddar Grove NQ a SQ (udelal jsem vsech 26 sabotage ve FP za Q stranu bez problemu). |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
 |
|
Zuzug
New Member

229 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 11:20:07
|
No z GY rychle zazonovat ,a v QH jak vylezes zrovna zadny guardi nejsou u brany,podle me to probehnes po levy strane podel zdi a skocis rovnou do vody.I kdyz sou tam kolem guardi cca.tak 20 metru od brany po stranach snad by se to dalo ,kdyztak to prubnem o vikendu. |
Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired) Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
|
 |
|
vtmar6n
New Member

379 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 13:53:25
|
klasickej sabotage to neni.
Zug: ok, ykusíme to... budeš mi z druhý strany navigovat jestli tam někdo stojí nebo ne jo :) ale musim si natrénovat ten úprk a rczhlý zónování v GY ... to bude asi taky problém. Stráže sou totiž docela rychlý... |
 |
|
Zuzug
New Member

229 Posts |
Posted - 06/05/2005 : 14:48:57
|
jj sou sakra rychly, ale nedopstal me takhle ve FP ,kdyz sem lez do kanalu,uz me videl a kricel ale nestih to :) |
Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired) Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
|
 |
|
Topic  |
|