Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Questy - jmena, rady, doporuceni, bugy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 25/11/2004 :  21:04:32  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

quote:
Originally posted by Duncan

su na nieco predmety s oznacenium Lore, k nejakemu questu, na vyrobu niecoho ? napr. gnoll tooth, tail a pod. mozem ich mat iba po jednom kuse v inventary.

Jj, v bete na to sli koupit knihy, v retailu to zrusili. Knihu na ten ktery master quest musi padnout z odpovidajiciho monstra (gnoll mastery z gnollu atd. - muzes pak pouzit ty LORE veci)

a padaji vubec? mne totiz prekvapilo ze sem pri levlu dostal vybrat orc nebo gnoll mastery strike
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/11/2004 :  06:58:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
napriklad na orcy se ziskava jako itemquest , na zombie taky a vysledkem za quest je jen ranec expy a knizka do baraku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 26/11/2004 :  10:00:38  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
aha :) dik
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 29/11/2004 :  02:51:57  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Nedavno jsem se dostal asi k nejake mezicasti fallen gate. Byla tam arena s kostrama a nejakym bossem (vsichni nonagro), gong (ze kteryho jsem prepsal runy a ve meste pak za ne dostal remdih). Z teto areny vedla uzka chodbicka k nejake brane, ale nemam tuseni kde sehnat klic nebo jakym zpusobem ji otevrit, vite nekdo co dal?

Nase grupka (nebo kdokoliv kdo ma zajem :) ): meli bysme zkusit dat toho titana na ostruvku v comm a jeste mozna zkusit projit skrz zarvon`s tower do zarvon`s dungeon, pokud uz pro nas nebude low - vstup je minimalne pro tri postavy a vchazi se z horniho patra veze, po splneni acces questu.

Edited by - Slunicko on 29/11/2004 03:08:20
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  07:06:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
v zarvons tower jsme vcera byli, je tozrejme neco jako levelovaci dung, po zabiti bose nejnizsi lvl - 19 obetujes jeho pozustatky a spawnujes bosse o level vys, toho se nam uz nepodarilo vyspawnovat, nestihali sme to

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 30/11/2004 :  02:01:44  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zkousel s jednou grupou hledat ty zatraceny globule, ale neuspesne. Jediny co sem nasel bylo dalsich 20% debtu k tem stavajicim :) Skoncili sme na tom, ze jsme nebyli schopni se dostat dal zadnou cestou, protoze tam spawnovali mobove lvl 26 a ikdyz byla grupa silna (zerk 23,defiler25,wizard25,nekro24a23), tak to proste neslo :/
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 30/11/2004 :  08:38:02  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slunicko

Tak jsem zkousel s jednou grupou hledat ty zatraceny globule, ale neuspesne. Jediny co sem nasel bylo dalsich 20% debtu k tem stavajicim :) Skoncili sme na tom, ze jsme nebyli schopni se dostat dal zadnou cestou, protoze tam spawnovali mobove lvl 26 a ikdyz byla grupa silna (zerk 23,defiler25,wizard25,nekro24a23), tak to proste neslo :/

Globule jsou v Edgewater. Ale pozor, standardne se leze ze SS vchodem ke krysam a Murkwaterum. Vchod ke globulim a slimakum je z jineho mista ze SS. Cili rada, je treba najit jiny vchod do Edgewater, hint - Tibot a Dusei maji mapu, kde jsou oba vchody, jiste se radi podeli o info.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/11/2004 :  09:22:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

glubulu je vic druhu, ja mel quest na globule a byly v sewers systemu hned napravo od vchodu

lastfm
Go to Top of Page

Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts

Posted - 30/11/2004 :  09:27:06  Show Profile  Send Berserk an ICQ Message Send Berserk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

quote:

Globule jsou v Edgewater. Ale pozor, standardne se leze ze SS vchodem ke krysam a Murkwaterum. Vchod ke globulim a slimakum je z jineho mista ze SS. Cili rada, je treba najit jiny vchod do Edgewater, hint - Tibot a Dusei maji mapu, kde jsou oba vchody, jiste se radi podeli o info.

http://eq2.warcry.com/scripts/images/gallery.phtml?id=1591&site=68

Dusei
Berserk [CzH][-W-], (retired)
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 30/11/2004 :  09:47:15  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
No pocitam, ze jsou to globule na AQ (3 nebo 4?, uz nevim hehe) a to tak ze light (a mozna i very light) armor, coz jsme delali pro Kuzmu. Na stejnem miste jsou i slizaci (mucus?) na stejny quest pro medium a heavy armor.

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 02/12/2004 :  03:21:40  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Dik vsem za rady, uz jsme to uspesne absolvovali (vcetne aq5 a chybi nam ted posledni cast).

Dnes jsem se znovu vypravil do FG, puvodne dojet nejaky resty, ale s jednou grupou jsem se opet vydal az na spodek dungu a cekala nas tam prijemna zmena. V arene uz nebyly npc kostry, ale dve mlatici se a v hledisti stal zlutej named (tusim 25 nebo 26lvl) s ochrankou a v infu GroupX2, tak bysme ho mohli otestovat.

Jo a taky toho named titana v comm

btw kdyby mel z FG nekdo Narins journal pt1. nazbyt, byl bych moc vdecny :)
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 18/01/2005 :  14:55:33  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
No, mastery quest mně z ničeho nevypad. Sebral sem si ho v Gnollslayer keepu (nebo to byl Ardent needle keep ;)) v truhle co tam lezi nazemi (jeste tam lezi hunters manifest).
Dostal sem za nej obrovskou halapartnu co se da povesit na zed a myslim ze jeste knizku know your gnolls do knihovny.
Podobnej skeletonackej quest je prej nekde ve Stormholdu nebo jak se to menuje ;) ale tam sem se zatim nedopidil, protoze jako solo tam mam docela problem. Kazdopadne artefakty z kostlivcu uz sbiram a poctive ukladam do banky :)

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nemate zkusenost s language questem "Barking like a gnoll"?

Mam zabije gnolly v Blackburrow, ze z nich vypadnou runy. At zabijim jak zabijim tak nic nepada. I kdyz sem pravda na ne asi moc vysokej level a barevny uz sou jen tech par named a nejaky vyjimky. Musim zabit vsechny typy gnollu, je to nahodny, nebo jak... vite o tom nekdo neco bliz?

... teda pokud hrajete nekdo za Queynos...

Exhumus - 70 neurotik / 70 švadlenka / 44 tink
Tyfus - 32 mystík / 31 ármorer
Wellkey - 38 klaďas / 30 klenot
Gonad - 16 deflorer / 70 nadbytečník
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 05/04/2005 :  12:37:07  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, nevim kam bych to mel jinam napsat, tak to pisu sem.
Jsem bard(freeport) lvl 18, emisarka (v hospodne v east freeport)mi zadala quest zabit orc runnera z cehoz vyplynulo, ze mam vyhledat Dranoka Bileblooda.Toho jsem vyhledal a po rozhovoru nas to souplo do bloodskull valey, kde jsem se mel podle questlogu proplizit do jejich stanu a zahrat jim nakou hymnu ,pro odlakani pozornosti od Dranoka, kterou bohuzel nezmam(vubec nevim o co jde).Zemrel jsem tam a ted me to jeste k tomu do bloodskull valey nechce pustit.Moje anglictina je dost slaba.Nevim si rady.
Dekuji
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/04/2005 :  12:41:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarioGVN

Zdravim, nevim kam bych to mel jinam napsat, tak to pisu sem.
Jsem bard(freeport) lvl 18, emisarka (v hospodne v east freeport)mi zadala quest zabit orc runnera z cehoz vyplynulo, ze mam vyhledat Dranoka Bileblooda.Toho jsem vyhledal a po rozhovoru nas to souplo do bloodskull valey, kde jsem se mel podle questlogu proplizit do jejich stanu a zahrat jim nakou hymnu ,pro odlakani pozornosti od Dranoka, kterou bohuzel nezmam(vubec nevim o co jde).Zemrel jsem tam a ted me to jeste k tomu do bloodskull valey nechce pustit.Moje anglictina je dost slaba.Nevim si rady.
Dekuji

zase se vrat k tomu dranokovi on te zase portne dovnitr a po prokecu uvnitr ti do baglu da svitek s tou hymnou
pak projdes mezi stanama k orc wariorum - je tam skopinka nonagro mobu v pulkruhu
jednoho z nich targetni a hrej porad dokola bez pauzy tu hymnu az do splneni questu - uvidis ze ten dranok nebo co obchazi stany dokola

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 05/04/2005 :  12:50:23  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
diky,tu hymnu uz mam, ale po smrti jsem se k nemu vratit zkousel,ale neni tam..
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/04/2005 :  12:52:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarioGVN

diky,tu hymnu uz mam, ale po smrti jsem se k nemu vratit zkousel,ale neni tam..

probehni se tou souteskou parkrat je to trigger spawn, takze se urcite objevi
taky jsem tam poprve umrel nez jsem to splnil :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

DarioGVN
Starting Member

14 Posts

Posted - 05/04/2005 :  12:53:38  Show Profile  Send DarioGVN an ICQ Message Send DarioGVN a Private Message  Reply with Quote
je tam, omlouvam se.. klidne to smazte
a deky moc

Edited by - DarioGVN on 05/04/2005 12:54:51
Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 05/05/2005 :  11:29:26  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz. Potřebuju pomoc s questem Irontoe sabotage z Antoniky. Zadal mi ho nějakej maník u kterýho jsem končil quest z ED.

První krokem je dostat se na černej trh v Queynos Harbor a vzít tam nějakou síru.
To se bohužel pro mne stalo nepřekonatelnou překážkou. Jakožto občan Freeportu mám společenský problém při setkání s místními strážemi a nevím jak se dostat nepozorovaně na černý trh v Q.

- zkoušel jsem to z Ant lodí, ale tou se do QH ject nedá - mně to alespoň QH nenabídne.
- zkoušel jsem to DownBelow a potom se proplížit ... všem strážím se vyhnu, ale chytnou mně dvě stráže se psama schovaný za bránou kousek od prvního vodního příkopu.
- zkoušel jsem to i lodí do jiných přilehlých městských částí, ale tam je hned u harboru stráž.
- ještě mně napadlo v Zuzugem (který mi laskavě dělal průzkumníka) jít DB třeba go GY, proplížit se k bráně do QH, rychle zazónovat než mně chytí ta stráž co u ní stojí, ale myslím si, že mně chytně stráž na druhé straně brány.
- další nápad co jsem měl je využít dva pomocníky z Q, který by se těch dvou stráží zeptali na cestu ... snad by je to zaměstnalo natolik, že by po mně hned nevyjeli - ale to jsem nikdy nezkoušel.

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Poradíte mi někdo? Pomůžete mi někdo? Už jsem dost unavenej neustálejma návratama z Antoniky ;)

Dikes.

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 06/05/2005 :  01:01:03  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
Jestli je to klasickej sabotage quest tak by to melo jit i v jinych zonach jako je QH, napriklad Elddar Grove NQ a SQ (udelal jsem vsech 26 sabotage ve FP za Q stranu bez problemu).

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Zuzug
New Member

229 Posts

Posted - 06/05/2005 :  11:20:07  Show Profile  Send Zuzug an ICQ Message Send Zuzug a Private Message  Reply with Quote
No z GY rychle zazonovat ,a v QH jak vylezes zrovna zadny guardi nejsou u brany,podle me to probehnes po levy strane podel zdi a skocis rovnou do vody.I kdyz sou tam kolem guardi cca.tak 20 metru od brany po stranach snad by se to dalo ,kdyztak to prubnem o vikendu.

Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired)
Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US

Go to Top of Page

vtmar6n
New Member

379 Posts

Posted - 06/05/2005 :  13:53:25  Show Profile Send vtmar6n a Private Message  Reply with Quote
klasickej sabotage to neni.

Zug: ok, ykusíme to... budeš mi z druhý strany navigovat jestli tam někdo stojí nebo ne jo :) ale musim si natrénovat ten úprk a rczhlý zónování v GY ... to bude asi taky problém. Stráže sou totiž docela rychlý...

Go to Top of Page

Zuzug
New Member

229 Posts

Posted - 06/05/2005 :  14:48:57  Show Profile  Send Zuzug an ICQ Message Send Zuzug a Private Message  Reply with Quote
jj sou sakra rychly, ale nedopstal me takhle ve FP ,kdyz sem lez do kanalu,uz me videl a kricel ale nestih to :)

Zuzug the conjuror - lvl 70 (Mor do Kuli) EQ2 PvE Runnyeye EU (retired)
Ajeto V'Prdeli the conjuror - lvl 80 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US
Smell the assassin - lvl 90 (Pohodari) EQ2 PvP Nagafen US

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000