Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 LOCOMOTION - DOOM III killer?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 20/08/2004 :  18:17:44  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

hehe
Mi to pripada, jako kdyby se ted vyrabeli hry, ktery pojedou na max az za 2 roky po jejich uverejneni, protoze na to neni dobrej HW, akorat....
kdysi to bylo tim, ze se programatori snazili vyzdimat maximumz HW, dnes serou na optimalizaci a je jim jedno jestli to pojede na 2ghz a nebo az na 3ghz :(

ja uz jsem dospel do stadia, ze proste novy hry mi nemuzou nabidnou defakto nic co uz jsem za svou hracskou karieru nezazil
a kvuli Doomu 3 rozhodne nehodlam upgradovat...zatim

Sorry, ale jses trochu vic mimo...

Jednak vubec nemuzes globalizovat HW-co-maji-Cesi s HW-co-maji-prumerni-hraci. V americe prumerny hrac opravdu nesockuje na GF4MX...jsou mym odhadem obecne tak o 3/4 roku pred nami, aspon to tak vypadalo pred 5ti roky kdy jsem tam byl.
Doom3 je narocna hra i dle jejich meritek, ale presto si ji zahraje skoro kazdy prumerny hrac. Jede dokonce i na GF4MX a R8500. Jestli ty musis cekat 2 roky, musis mit opravdu sestavu na vyhozeni a rozhodne nejses prumerem, dokonce ani v Cechach.

A zklamu te, ale i dnes se snazi developeri vymacknout z hardwaru maximum, nevim kde cerpas jistotu ke svemu prohlaseni, ze jim je jedno na cem to pojede, protoze je uplne mimo. A uz vubec nechapu kde beres presvedceni, ze 'kdysi to bylo jinak'...jsi snad dlouhodoby vyvojar her? Spis jen prosty hrac ktery si mylne mysli ze vyvojarum vidi pod poklicku.
John Carmack, ktery je zodpovedny za Dooma, je objektivne jeden z nejlepsich programatoru hernich enginu na teto planete. Muzu te ubezpecit, ze Doom3 engine je napsany velice optimalne a neni na nem nic co by se dalo zasadne urychlit. Zdrojaky sice nemam, ale jakozto vyvojar her jsme s mym tymem jeho engine velice podrobne analyzovali a srovnavali vykon ruznych casti jeho enginu s enginem nasim. A vsechny jeho predchozi enginy, u kterych jiz byly vypusteny zdrojaky (doom2, quake1, quake2, kazdou chvili snad i quake3), svou idealnost demonstrovaly uz pouhym vypustenim, evidentne se nema za co stydet. Nemluve o desitkach her, ktere si v dobach jejich slavy tyto enginy licensovaly.
Na optimalizaci si nikdo srat dovolit nemuze, ne dneska a ne pred par roky, a ne nasledujicich par letech, meni se pouze jeji forma, a dnes se misto psani procedur v assembleru spis soustredi na optimalizaci renderovacich pruchodu pro grafickou kartu. Vyvoj grafickeho hardwaru pokracuje milovymi kroky a bud si jist ze hry z nej porad budou zdimat maximum. Pokud ty mas kartu, na ktere si dooma3 nezahrajes, pak zijes v davne minulosti a opravdu se podivuju, jak muzes z takove pozice vynaset podobne soudy...

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 20/08/2004 18:35:32
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/08/2004 :  18:42:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
S tim nemuzu souhlasit. Ted nehodnotim primo Dooma (jeste jsem nevidel ), ale PC scenu obecne a musim se ztotoznit se Sethem, ze je vsechno pekne odflakly. Jinak si nedokazu vysvetlit, proc vyvojari na PC potrebuji zhruba 15x vic pameti, 10 opravnych patchu a nepocitane vykonejsi graficke procesory a presto ty hry vypadaji porad hur, nez na 3 roky starych konzolich.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 20/08/2004 :  18:59:03  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Vzhled, to je myslim dost otazka nazoru...ja zase nenarazil na konzolovou hru co by mi prisla lip vypadajici nez na PC, dost mi vadi jak je to na televizi vsechno rozmazany a zblizka nekoukatelny. Videl jsem par her, ktere me zaujmuly nadhernymi lokacemi, ale vzdyt mi ta televiznost vadila.

Jinak konzole jsou samozrejme na hry hardwarove vyspelejsi nez PC HW v dobe, kdy vyjdou, vzdyt vsechen jejich hardware je peclive nadesignovan jenom a pouze na hrani her, takze z toho zakonite vytriskaji podstatne vic nez stroj delany v duchu univerzalnosti.
A pro developery je taky mnohonasobne jednodussi programovat pro konzole, nedokazes si predstavit jaky je bremeno muset vzdycky pocitat s desitkama ruznych grafickych karet a kombinaci ostatniho HW, ktery hrac muze mit, s ruznymi OS, na kterych to ma bezet...konzole je jen jedna, a kdyz tvuj pochybnej algoritmus funguje na jedny, byt je to jen otazkou nahody a vyruseni dvou chyb navzajem, mas jistotu, ze to vsude jinde bude fungovat taky, a vubec se nemusis s tim dal trapit. Takze to neni uplne 'lenost' vyvojaru...je to proste tezsi.

A i kdyby hry objektivne vypadaly lip, neni se myslim moc cemu divit. Formule diky sve 'RISCove' konstrukci taky jezdi po silnici rychleji nez obycejne auto...jelikoz u obycejneho auta se musi pri konstrukci myslet na tisic dalsich veci a nejen rychlost.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 20/08/2004 :  21:48:11  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

dost mi vadi jak je to na televizi vsechno rozmazany a zblizka nekoukatelny. Videl jsem par her, ktere me zaujmuly nadhernymi lokacemi, ale vzdyt mi ta televiznost vadila.

To bude tim ze televize ma rozliseni jen 800x600 a timto je grafika konzoli omezena....

Originally posted by Isac
stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat
to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/08/2004 :  02:35:23  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Doomer:
To, ze jsou konzole delane jen na hry neresi problem toho, ze VETSINA dnesnich PC her naklada s pameti jako s toaletakem.
Proste se nikomu nevyplati se paplat s optimalizaci nejakeho podprogramu, protoze si rekne, ze si holt hrac koupi lepsi zelezo a je to vyreseno. 256 MB RAM byval luxus, dnes je ideal 1G a v bude to narustat...to je vyvoj, ale...

Konzole jsou proste vyladene a jejich HW je o POZNANI slabsi nez u PC a NIKOHO to nesere a hry se na ne vyrabi a odhadnu si rict, ze ve vetsim meritku nez na PC.

A pokud zajdu opravdu do extremu, tak se mi proste doma nevyplati mit JINEJ komp nez naky stary pentak, protoze mi na tom bezi veskerej kancelarsky software a je to dostacujici. Jedinej kdo potrebuje upgradovat PC jsou nejaci vyvojari a lidi, kteri ten vykon spotrebuji v aplikacich.
Ukaz mi nekoho, kdo DOMA potrebuje vykon 3Ghz procesoru? Nikdo! Ale vsichni by ho radi meli, a proc? Kvuli hram...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 21/08/2004 :  04:10:36  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Nero
To bude tim ze televize ma rozliseni jen 800x600 a timto je grafika konzoli omezena....

Mmm, nerikej...prekvapeni

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 21/08/2004 :  04:54:57  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doomer:
To, ze jsou konzole delane jen na hry neresi problem toho, ze VETSINA dnesnich PC her naklada s pameti jako s toaletakem.
Proste se nikomu nevyplati se paplat s optimalizaci nejakeho podprogramu, protoze si rekne, ze si holt hrac koupi lepsi zelezo a je to vyreseno. 256 MB RAM byval luxus, dnes je ideal 1G a v bude to narustat...to je vyvoj, ale...

A to je nejaky objektivni poznatek zalozen na analyze zdrojovych kodu dnesnich her...nebo jen subjektivni pocit hrace-amatera, iritovaneho ze mu na jeho starem zeleze neslapou moderni hry?
To je vyvoj a netusim cemu se divis...pred 10 lety vsem stacily 4MB...a?

quote:

Konzole jsou proste vyladene a jejich HW je o POZNANI slabsi nez u PC a NIKOHO to nesere a hry se na ne vyrabi a odhadnu si rict, ze ve vetsim meritku nez na PC.

Aha, a neni nahodou 'vyladenost' jejich hardwaru nahodou soucasti 'sily' jejich HW? Vis, ono HW konzoli, pokud to vezmeme v globalnim meritku, neni co se tyce moznosti grafiky her vubec slabsi nez u PC. V momente, kdy nejaka konzole nove vyjde, je naopak o poznani silnejsi nez herni PC te doby...a pak samozrejme s pokracujicim casem se dal nevyviji, PCcka ji dozenou a ziskaji pred ni naskok, coz zase casem donuti jeji autory vypotit novou, daleko rychlejsi verzi...a jede se dale. Rekl bych spis, ze pokud to cele zprumerujeme, vyjde nam, ze konzole maji vuci prumernemu hracskemu PC o krucek napred. Nemluvime tady samozrejme o absolutnich hodnotach kmitoctu procesoru a pameti, ale o sume vsech hardwarove akcelerovanych funkcni, jejimz vhodnym vyuzitim lze herni engine notne urychlit.
Je pravda, ze nyni se nachazime na konci vyse uvedeneho cyklu, kdy PS2 i XBOX jsou jiz objektivne slabsi nez dnesni nova PC, nicmene cyklus bude pokracovat a nejdele za rok tady mame dalsi generaci konzoli, ktere zase PCckarum na chvili vytrou zrak.

To, ze se na konzole vyrabi vice her nez na PC je jednodusse tim, ze je to jednak jednodussi (viz muj predchozi post), a predevsim protoze vic hracu na svete vlastni konzole nezli PC. O tom, proc tomu tak je, muzeme vest dlouhe, nefundovane debaty, nicmene je myslim jiste, ze to neni kvuli tomu, ze by si libovali v zastaralem hardwaru a hrach.

quote:

A pokud zajdu opravdu do extremu, tak se mi proste doma nevyplati mit JINEJ komp nez naky stary pentak, protoze mi na tom bezi veskerej kancelarsky software a je to dostacujici. Jedinej kdo potrebuje upgradovat PC jsou nejaci vyvojari a lidi, kteri ten vykon spotrebuji v aplikacich.
Ukaz mi nekoho, kdo DOMA potrebuje vykon 3Ghz procesoru? Nikdo! Ale vsichni by ho radi meli, a proc? Kvuli hram...

A pointa? I male dite snad dneska vi, ze nic nepotrebuje vykonne PC tolik jako PC hry (pokud se bavime o domacich aplikacich), a starsi dite i vi ze se to vztahuje na jakekoliv zpracovani obrazu. Mej si na truc treba 486kuSX s serfuj si v LYNXu, myslim ze nikoho na tomto foru to nebude nijak zvlast trapit (az na par vyjimek, ktere se jiste rady prihlasi )...

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 21/08/2004 05:11:13
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/08/2004 :  06:15:04  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co to tady meles ty vorechu?

Kvuli jednomu subjektivnimu nazoru, ze nejak netouzim po tom si zahrat Dooma 3, protoze mi nema co nabidnout (a i kdyby mel), ty vyvozujes zavery jako kdybych byl nejakej PC pohan...

Tvuj radoby flejm je mi ukradenej

quote:
O tom, proc tomu tak je, muzeme vest dlouhe, nefundovane debaty, nicmene je myslim jiste, ze to neni kvuli tomu, ze by si libovali v zastaralem hardwaru a hrach.

Protoze normalni lidi uz prestalo bavit neustale upgradovani PC kvuli blbym hram...

quote:
Mej si na truc treba 486kuSX s serfuj si v LYNXu, myslim ze nikoho na tomto foru to nebude nijak zvlast trapit (az na par vyjimek, ktere se jiste rady prihlasi

hlavne ze si se ozval jako jedinej

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 21/08/2004 :  09:00:18  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim ze kdejakej grafickej editor narocnosti prevalcuje jakoukoliv hru, takze s vyuzitim jednoho a vice 3Ghz+ procaku neni problem.
Muzeme se jen hadat jestli SW od Adobe, discreetu a spol je nebo neni domaci SW. Ja bych rek ze je ze domaci nejsou jen veci jako Oracle SAP a spol.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 21/08/2004 :  12:38:00  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mmm, nerikej...prekvapeni

sem si to myslel

to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al
Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/08/2004 :  13:01:30  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
to co tu popisujete je imho dusledek prosteho faktu ze pokud chci aby kvalita rostla linearne, tak slozitost implementace poroste kvadraticky.

pred par lety stacilo napsat 200-500k kodu a byla to hra se vsim vsudy.
pak prisel quake 1 a hups 1MB+, ted je bezne ze relativne "jednoducha" hra vzhledem ke standartum kvality ktere se od her uz ocekavaji bude mit 5+MB.
prace je tudiz pro programatora daleko vic. nerekl bych ze neoptimalizuji, jen toho maji ohodne vic a optimalizuji se tudiz jen ty casti ktere prinesou zrychleni alespon v radu nekolika procent (10+). kdybi zbiraly i ty zbile procenta a promile stravi vyvojem celej svuj zivot.

dost bylo programovani. grafici. pred par lety stacilo doslova v paintbrushi naanimovat panacka a uz se jelo. pak prislo 3D. a uz se muselo modelovat texturovat. animovat ve 3D. nejprve mely modely par set polygonu (quake1), pak bezne 1k+, pred 2ma lety 2k+, nyni doom3 (3-5k, ale zaroven high poly model ze ktereho se delaji normalove mapy. ty muzou mit 1M polygonu klidne ...), unreal 3 ?? 3, 5, ale i 10M / charakter. pekne nam to roste. a kvalita ? bude to lepsi vizualne ale ne umerne slozitosti a pracnosti ktera za tim je.

vyvoj de kupredu a muzete tu pindat co chcete. jak je skvely stary dobry 2D. fakt je takovej ze pokud hra neni technologicky na spici tak se neprodava. a hra co se neprodava nevydelava. a ti co hry delaj chcou tez neco zrat.

muzete se nad tim rozcilovat, a hadat se klidne donekonecna ale tak to je. a pokud zrovna vam uz dosly nervy a komp uz nehodlate dal upgradovat. svet se nezbori. stejne patrite nejspis mezi ty co si hry nekupujou. a na vas nazor tudiz SERE PES.

DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer.
To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou

Edited by - Krtecek on 21/08/2004 13:03:24
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 21/08/2004 :  13:47:44  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Co to tady meles ty vorechu?

Kvuli jednomu subjektivnimu nazoru, ze nejak netouzim po tom si zahrat Dooma 3, protoze mi nema co nabidnout (a i kdyby mel), ty vyvozujes zavery jako kdybych byl nejakej PC pohan...

Tvuj radoby flejm je mi ukradenej

Subjektivni nazor, kterej jsi se snazit prezentovat jako objektivni, a svou nechut vuci Doomovi 3 prezentoval jako globalni nezlomne presvedceni o tom, ze dneska se hry neoptimalizujou, programatori jsou lopaty a za davnych casu bylo na svete lip...blabla...
Jo, vlastne uplne to samy...heh...Uz to nehul clovece.

quote:
Protoze normalni lidi uz prestalo bavit neustale upgradovani PC kvuli blbym hram...

Aha, to uplne vysvetluje, proc se tu konzole v porovnani s amerikou vubec nechytly.
Ten patent na rozum...bejt tebou ho jdu reklamovat.

quote:

quote:
Mej si na truc treba 486kuSX s serfuj si v LYNXu, myslim ze nikoho na tomto foru to nebude nijak zvlast trapit (az na par vyjimek, ktere se jiste rady prihlasi

hlavne ze si se ozval jako jedinej

Aha, chapu ;) Ted se teda budeme tvarit, jako bys me tim doopravdy setrel ;)

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 21/08/2004 13:57:50
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 21/08/2004 :  15:13:20  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek

... stejne patrite nejspis mezi ty co si hry nekupujou. a na vas nazor tudiz SERE PES.

no mozna prave patrim mezi ty, co si ty hry kupujou a uz je nebavi kvuli "nove" hre kupovat new HW

ale jinak s s tebou Krtku souhlasim, ze vyvoj jde kupredu sakra rychle
Proste z myho pohledu je mi ukradeny, jestli model ma 2k polygonu a nebo 5k, kdyz to bude mit "defakto" minimalni dopad na hratelnost...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 21/08/2004 :  16:23:30  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
DD: ja bych zrovna USA nenazval nejlepsi co se tyce hrani her ani omylem a HW.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 21/08/2004 16:24:46
Go to Top of Page

The Nero
Starting Member

41 Posts

Posted - 21/08/2004 :  16:44:02  Show Profile  Send The Nero an ICQ Message Send The Nero a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krtecek

to co tu popisujete je imho dusledek prosteho faktu ze pokud chci aby kvalita rostla linearne, tak slozitost implementace poroste kvadraticky.

pred par lety stacilo napsat 200-500k kodu a byla to hra se vsim vsudy.
pak prisel quake 1 a hups 1MB+, ted je bezne ze relativne "jednoducha" hra vzhledem ke standartum kvality ktere se od her uz ocekavaji bude mit 5+MB.
prace je tudiz pro programatora daleko vic. nerekl bych ze neoptimalizuji, jen toho maji ohodne vic a optimalizuji se tudiz jen ty casti ktere prinesou zrychleni alespon v radu nekolika procent (10+). kdybi zbiraly i ty zbile procenta a promile stravi vyvojem celej svuj zivot.

dost bylo programovani. grafici. pred par lety stacilo doslova v paintbrushi naanimovat panacka a uz se jelo. pak prislo 3D. a uz se muselo modelovat texturovat. animovat ve 3D. nejprve mely modely par set polygonu (quake1), pak bezne 1k+, pred 2ma lety 2k+, nyni doom3 (3-5k, ale zaroven high poly model ze ktereho se delaji normalove mapy. ty muzou mit 1M polygonu klidne ...), unreal 3 ?? 3, 5, ale i 10M / charakter. pekne nam to roste. a kvalita ? bude to lepsi vizualne ale ne umerne slozitosti a pracnosti ktera za tim je.

vyvoj de kupredu a muzete tu pindat co chcete. jak je skvely stary dobry 2D. fakt je takovej ze pokud hra neni technologicky na spici tak se neprodava. a hra co se neprodava nevydelava. a ti co hry delaj chcou tez neco zrat.

muzete se nad tim rozcilovat, a hadat se klidne donekonecna ale tak to je. a pokud zrovna vam uz dosly nervy a komp uz nehodlate dal upgradovat. svet se nezbori. stejne patrite nejspis mezi ty co si hry nekupujou. a na vas nazor tudiz SERE PES.

mas tam desny chyby

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 21/08/2004 :  18:19:37  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
quote:
mas tam desny chyby

nejsi sam kdo me na chyby upozornuje. jde to se mnou z kopce :/ a nevim jak a jestli vubec chci tomu zabranit :]. cist po sobe a hledat je na to nemam cas. nicmene kdybi to uz je fakt sila to uznavam :]]

Edited by - Krtecek on 21/08/2004 18:21:30
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 21/08/2004 :  18:20:08  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

DD: ja bych zrovna USA nenazval nejlepsi co se tyce hrani her ani omylem a HW.

? Nazyvam ho nejlepsim?
Pouze konstatuju, ze je spolu s Jizni Koreou nejzajimavejsim trhem pocitacovych her, coz je proste fakt. Mluvi se tam vsude jazykem, do ktereho bys tu hru prelozil stejne (jelikoz je i spousta jinych zemi ktere ho pouzivaji) a ma ze vsech zemi nejvetsi kupni silu co se tyce her (rovnat se ji muze jedine tak Korea a imho pouze u online her), protoze tam zije jednak dost lidi a predevsim jsou zvykli hry software kupovat a ne krast. Snad kazda hra, ktera vyjde i v jine zemi, nez v ktere byla vytvorena, vyjde v USA.

A samozrejme ze tam ma prumerny clovek u sveho PC lepsi HW nez tady. Zivotni uroven a kupni sila jednotlivce se tam pohybuje trochu jinde, nez tady...zatimco ceny HW v prepoctu vychazeji jen nepatrne vic. Byl jsem tam a videl jsem, takze mi ver. Mluvime samozrejme o hracich a prumernych hracskych strojich.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 21/08/2004 18:24:03
Go to Top of Page

Daelix
Starting Member

dlx

10 Posts

Posted - 21/08/2004 :  19:50:08  Show Profile  Send Daelix an ICQ Message Send Daelix a Private Message  Reply with Quote
Neupgraduju stroj přiliš často, ale na nový hry jako Doom3 to stačí na high kvalitu.

USA nabízí zaměstnancům výhody jako flat rate net přímo doma placený zaměstnavatelem i přestože to nevyužívají zaměstnanci k práci. To u nás v republice nevidim, ale ani v Holandsku na tom nejsou špatně s HW a Netem.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/08/2004 :  00:10:01  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vzhled, to je myslim dost otazka nazoru...ja zase nenarazil na konzolovou hru co by mi prisla lip vypadajici nez na PC, dost mi vadi jak je to na televizi vsechno rozmazany a zblizka nekoukatelny. Videl jsem par her, ktere me zaujmuly nadhernymi lokacemi, ale vzdyt mi ta televiznost vadila.

No... Ehm... Já...

GRAN TURISMO.

Se zbytkem co jsi napsal zčásti souhlasím, zčásti ne, ale tohle fakt neberu.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 24/08/2004 :  13:31:18  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Flame level: High

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 24/08/2004 :  14:10:06  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Gran Turismo neznam...ale slysel jsem, ze je to dobry

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/08/2004 :  14:25:18  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
GT je genialni uz jako hra sama o sobe. Neznam zadnou jinou zavodni hru, ktera by ji sahala aspon po kolena. To ze ma jeste ke vsemu spickovou grafiku bezici rocksolid 60FPS z ni dela naprosto nadcasovej titul.
http://www.gtplanet.net/gallery/gt4_photomode kazdopadne se to musi videt v pohybu :)

Tragedy
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/08/2004 :  15:17:53  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Štěstí, že mne hry autíčky neberou (: .. si nejsem jist, jak bych takovou konzoli zapojoval přes interní tvtuner k PC a jak by to vypadalo, bo přece nebudu kvůli konzoli a jedné hře kupovat televizi (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 24/08/2004 :  16:16:31  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Me z aut bavilo jen Destruction Derby a Carmageddon.
Jezdit sporadane a predhanet soupere na trati me nikdy nebavilo, stejne jako me nebavi rizeni auta v realu. Kdyz uz hraju hru, tak se chci poradne vyradit ;)

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/08/2004 :  16:37:16  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
stejne jako me nebavi rizeni auta v realu. Kdyz uz hraju hru, tak se chci poradne vyradit ;)

To jsi toho asi moc v realu nenajezdil.

Ja se kazdy den v prazske doprave vyradim dosyta.

Kdyz clovek sjizdi evropskou dolu na kulatak .. to je nadhera .. to klickovani, predjizdeni, soutezive rychle rozjezdy na semaforech ... 00

Korunovacni; nadhernych 30 minut stravenych ve velkem kopci, pomale, precizni popojizdeni po centimetrech .... 00

Dalnice ... ten pocit kdyz vytlacujes auta z rychleho pruhu pri 180 km/h ... to ti zadna hra nenabidne :)
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/08/2004 :  18:59:54  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz uz hraju hru, tak se chci poradne vyradit ;)
Osobně jak v které hře .. třeba Postal 2 jsem prošel jako relativně spořádaný občan, i ten běh v sadomaso-oblečku jsem si poctivě vytrpěl za posměchu spoluobčanů .. pravda, na demonstrující joudy před rws studiem se nic lepšího než molotov, nehodilo (:

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/08/2004 :  23:30:37  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
stejne jako me nebavi rizeni auta v realu. Kdyz uz hraju hru, tak se chci poradne vyradit ;)

Korunovacni; nadhernych 30 minut stravenych ve velkem kopci, pomale, precizni popojizdeni po centimetrech .... 00

Občas i Děda Melhuba pronese něco vtipného.

Back on topic - našel jsem na netu nějakej tweak na D3 pro ATI karty a chystám se ho vyzkoušet. Zatim to solidně běhá na 800x600, Med detaily, AA 4x, tak uvidíme co potom. Popř. aspoň o kolik víc FPS z toho vytáhnu.

Edited by - Jedi_Knight on 24/08/2004 23:32:17
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 25/08/2004 :  20:21:34  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Tak sem taky pořídil DOOM 3 a hne dn azačátku mám zákys. Nedokáži ani po cca dvacátém poslechu hlasové zprávy vyposlouchat kód ke dveřím se skladem (těsně před odchodem ze základny). Nevzpomene si někdo na ten kód?

A dále ... to všechny důležité informace jako kódy ke dveřím atd.. jsou pouze formou hlasu aniž by se zapsali do datapadu?

edit: to by mě zajímalo jak tuhle hru mohou hrát hluchoněmí lidé

Noe

Edited by - Noe on 25/08/2004 20:27:41
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 25/08/2004 :  20:44:11  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Když najdeš něčí data a ty se ti stáhnou do pda, nebývá to jen voice, ale i emaily. Někdy jen emaily. Kódy mohou být v obojím.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 26/08/2004 :  01:57:11  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Tak sem taky pořídil DOOM 3 a hne dn azačátku mám zákys. Nedokáži ani po cca dvacátém poslechu hlasové zprávy vyposlouchat kód ke dveřím se skladem (těsně před odchodem ze základny). Nevzpomene si někdo na ten kód?

A dále ... to všechny důležité informace jako kódy ke dveřím atd.. jsou pouze formou hlasu aniž by se zapsali do datapadu?

edit: to by mě zajímalo jak tuhle hru mohou hrát hluchoněmí lidé

Sorry že to píšu tak pozdě - kód k tomuhle cabinetu je 396.

Hluchoněmí tak jako tak přijdou o atmosféru D3, ta je z 1/3 tvořená zvukem, z 1/3 strachem a z 1/3 baterkou.

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/08/2004 :  10:22:39  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jj baterka je husta
atmosfera je hooodne dobra, docela jsem se divil

kdyby k tomu prihodili nejake RPG prvky, tak bych to nazval "System Shockem 3"

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 26/08/2004 :  11:07:54  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Díky za rady. Stejně je mi divné, že nepočítají stím že hru mohou hrát i postižení lidé a nechápu proč se důležitý data jako vstupní kódy po nalezení a přehrání audio záznamu nezaznamenají písemně do PDA.

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/08/2004 :  12:03:05  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Taky nechapu, proc tam nejsou titulky.

Tragedy
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 26/08/2004 :  12:20:19  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Jste zmlsaní, pohodlní a proto Vám to vadí. (:
Her, kde nejsou v cutscenách titulky, je dost, neviděl bych v tom narušení nějakého pseudostandardu.
Kódy k úložnám nejsou pro hru stěžejní, bez znalosti kódů ve voice zprávách lze hru bez újmy hrát.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/08/2004 :  13:06:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Me to vadi hlavne proto, ze ne vsemu mluvenemu jasne rozumim a tak mi to znacne narusuje atmosferu a vubec pochopeni pribehu. Zatimco psanemu textu rozumim temer bez problemu. A absence titulku mi dost vadi v jakekoli hre.

Tragedy
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/08/2004 :  13:26:03  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jo ty titulky me taky vadi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 26/08/2004 :  16:02:02  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Naučte se odezírat ze rtů.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 26/08/2004 :  17:30:09  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Upřímně musím říct, že tý tmy je na můj vkus až moc a vůbec mi nepřijde nějaká tajemná ale spíš postupně víc a víc opruzující. Nemůžu se zbavit dojmu, že tma dávkovaná podstatněji méně by byla mnohem vzrušující. Prostě čeho je moc toho příliš.
Jinak ani hratelnost mě nepřijde žádná bomba. Když vzpomenu například na DeuxEx nebo Half life tyhle hry mě mnohem víc vtáhly do hry. Dá se dokonce říct, že Doom3 mě do hry zatím moc nevtáhl.

Co se mi ale hrubě nelíbí je, že ve hře není skoro žádná volnost.
Docela jsem si zvyknul, že v novějších hrách jdou rozbít okna, skleničky, barely, krabice atd ... zde se sice věci hýbou ale třeba okno neprostřelím. Krabice je vcelku i po dávce ze sapíku.
Lést jde jen tam kde je žebřík. Žádná možnost třeba vyskákat po římse atd...

Graficky když dám na vysoké detaily při 1280x1024 taky nejsem nějak zvlášť unesen, ba některé textury třeba na krabicích mě přijdou dost odfláknutý. Když porovnám s FarCry tak mě FarCry přišlo mnohem lepší.

Shrnuto, tahle hra mě na to jak se očekávala, jak jí dlouho vyvíjeli a ohlašovali hrozně zklamala. Nedivím se už nělterým recenzím co ji nedali víc než 80%. Rozhodně to není 90+% hra.

Noe

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 26/08/2004 :  17:56:19  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
jo ja dooma3 hral prvni den .. a celkem se mi libil.. ale od ty doby sem se k nemu nevratil a ani asi nevratim.. hratelnost je podprumerna.. engin taky nestoji za nic.. hezky to sice je, ale interaktivita zadna.. snad ten engine dokazou ostatni firmy lip vyuzit a dockame se neceho hezkyho na d3 enginu.. ale hned mi bylo jasny ze to hlavni nas teprve ceka.. HL2 ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 26/08/2004 :  17:59:16  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
... Shrnuto, tahle hra mě na to jak se očekávala, jak jí dlouho vyvíjeli a ohlašovali hrozně zklamala. Nedivím se už nělterým recenzím co ji nedali víc než 80%. Rozhodně to není 90+% hra.
To je dobře, že se ti hra nelíbí s ohledem na výtky, které vůči ní máš. Protože kdyby tomu bylo jinak, byl bych zase zklamán já. (:
DooM3 není hra pro každého .. a tak trochu lituji lidi, kteří hru bezhlavě koupili s naivní představou, že DooM3 bude snad něco jiného než DooM. Díky idsofťákům, že není.

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 26/08/2004 :  18:19:24  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Originally posted by Noe
... Shrnuto, tahle hra mě na to jak se očekávala, jak jí dlouho vyvíjeli a ohlašovali hrozně zklamala. Nedivím se už nělterým recenzím co ji nedali víc než 80%. Rozhodně to není 90+% hra.
To je dobře, že se ti hra nelíbí s ohledem na výtky, které vůči ní máš. Protože kdyby tomu bylo jinak, byl bych zase zklamán já. (:
DooM3 není hra pro každého .. a tak trochu lituji lidi, kteří hru bezhlavě koupili s naivní představou, že DooM3 bude snad něco jiného než DooM. Díky idsofťákům, že není.

je to presne tak jak pises.. vetsina lidi asi ocekavala urcitej vyvoj... ale doom zustal doomem... zadny priblizeni soucasnym trendum se nekona.. na jednu stranu je to dobre, na druhou spatne.. kazdopadne se neda rict ze by to byla spatna hra.. proste klasika ;) uvidime s cim pride quake ;)

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 26/08/2004 :  18:28:12  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer
... vetsina lidi asi ocekavala urcitej vyvoj... ale doom zustal doomem... zadny priblizeni soucasnym trendum se nekona.. na jednu stranu je to dobre, na druhou spatne.. kazdopadne se neda rict ze by to byla spatna hra.. proste klasika ;) uvidime s cim pride quake ;)

Žádnej vývoj jsem neočekával. To zase ne. Očekával jsem ale naprostou volnost pohybu. Možnost rozbíjet okna, bedny, barely. Lést po trubkách, římsáh za skrytými bonusy. Očekával jsem ale například sekundární mód zbraní. Možnost rozsvítit světla v místnosti. Ale třeba i možnost roztřelit zářivku a zhasnout ji tím a podobný vychytávky co dělají hru realistější.
Prostě bych už tyhle věci u akční hry z roku 2004 považoval za samozřejmost.

Noe

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 26/08/2004 :  18:57:32  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Žádnej vývoj jsem neočekával. To zase ne. Očekával jsem ale naprostou volnost pohybu. Možnost rozbíjet okna, bedny, barely. Lést po trubkách, římsáh za skrytými bonusy. Očekával jsem ale například sekundární mód zbraní. Možnost rozsvítit světla v místnosti. Ale třeba i možnost roztřelit zářivku a zhasnout ji tím a podobný vychytávky co dělají hru realistější.
Prostě bych už tyhle věci u akční hry z roku 2004 považoval za samozřejmost.
Nic z toho nebylo avízováno. Nemám zdání, proč jsi to očekával, na vině je zřejmě slabý přísun informací (:
Jsem hodně vďěčný, že tyhle pro mne rušivé prvky* v doomu nejsou a mohu se plně soustředit na nasávání atmosféry. Btw stvětelné zdroje jdou zrušit, ale toho se prakticky využije jen v mp, v singlu .. proč bych to dělal, když bych pak neviděl, žejo (:

* bezúčelná interaktivita, která pouze názorně předvádí, jak je ještě v dnešní době problém udělat skutečně _realné_ prostředí
* zbytečné násobení střelným módů, ze kterého beztak vyjde sada těch používaných a sada těch, co jsou nanic.
* omezení spajdrmenských lezení po všem, co svírá menší úhel než 45° a tak se dostávat do přímé konfrontace s kolizemi polygonů, návaznosti textur a bloků

Go to Top of Page

Krtecek
New Member

160 Posts

Posted - 26/08/2004 :  23:22:58  Show Profile  Send Krtecek an ICQ Message Send Krtecek a Private Message  Reply with Quote
r_gamma 1.2
a je to hned o 100% lepsi hra. daleko vic detailu vsude, tech BAREV (ne jen cerna) a zadnej opruz z baterkou :]

a lokace v pekle jsou tak o 100% lepsi nez ty nudny zakladny furt.

Edited by - Krtecek on 26/08/2004 23:24:44
Go to Top of Page

-=Trix=-
Starting Member

18 Posts

Posted - 27/08/2004 :  00:19:49  Show Profile  Send -=Trix=- an ICQ Message Send -=Trix=- a Private Message  Reply with Quote
Cim zklamal Doom 3? Nekoho tim, ze vzdy tato hra v preview byla prezentovana hlavne jako hra o atmosfere, nekoho mozna tim, ze interaktivita okoli neni stejna jako v Duke Nukem 3d, nebo treba jen svymu vlastnostmi, tedy Doom 2 v nove grafice [jednoduse receno].
Ja vetsinou na single moc nehledim, pokud jde o strategii nebo fps, ale single me na veterana na kratkou chvili vylozene pohltil, do doby [cca 10minut] nez se daji predvidat veschny udalosti. Pak je to to, jak se vlastne doom 3 mel i driv prezentovat, aby pak nedochazelo k temhle omylum, 3d fps v nove - lepsi grafice. Mozna taky MP, ktery nejenze neprinasi nic jineho, nez jen kempeni u armouru ve stinu a zmensena volnost pohybu a vubec, zadny napad, nic. Nejde byt rychly a pohybovat se v mziku po mape [jako napriklad ve skvostech jako Q1, Q3a], a vubec kvalita . Chapu,ze doom neni quake, ale i tak je to SLABE. Nehratelne. Minulost.

Everybody's an enemy!

Edited by - -=Trix=- on 27/08/2004 00:21:56
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 27/08/2004 :  02:31:36  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Me single nezklamal ani neprekvapil, ocekaval jsem neco takoveho, a jako spravny idsoft fanboi vubec neuvazoval o tom, ze bych si hru zahral bez zakoupeni.
Zacatek a konec jsou na jednicku s hvezdickou (akorat finalni souboj mi prisel nic extra - ale lokace pred nim - dokonalost), zlaty stred sice brzo zacne degradovat na trochu fadni vyvrazdovacku, nicmene snada o nesavovani, kdyz zrovna opakovane neumiram, pridaly na atmosfere o 100% a zazitek to byl solidni.
Skoda jen, ze design levelu, zpocatku naprosto bombasticky, casem zacne nudit a degradovat do "porad ta sama nudna baze" (byt porad jina cast baze, ale co naplat, vsechno po case vypada stejne) - peklo, caverns a monorail jsou nezapomentutelne, ale zbytek ma clovek potize vubec rozeznat od sebe. Skoda, zrovna tady jsem cekal vic.

Multi - zklamani, doufal jsem si v neco trochu propracovanejsiho. Deathmatch je sice Deathmatch, takze jsem zazraky necekal, ale doufal jsem aspon v trochu extenzivnejsi vyuziti svetla a stinu, a dani hracum moznost je pouzivat jako zbran - ci zpusob obrany (hral jsem ovsen jen par map nez me to znudilo)....nebo aspon trochu napaditejsi multiplayer zbrane (zadne prekvapeni ze jsou stejne ze singlem...ale oproti Q3A mi prijdou dost na jedno brdo).

Nicmene se budu tesit na mody z rukou hracu, do kterych vkladam sve nadeje, ze prinesou neco opravdu zajimaveho. Cely engine je psany s ohledem na co nejjednodussi modovani rukou hracu, vsechny myslitelne definice a data jsou v plaintextu misto binarne...takze komunita ma v ruce opravdu mocny nastroj, technologicky revolucni ve vsech smerech. Doufam ze nezklamou - Q3A si na ne rozhodne stezovat nemohl.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 27/08/2004 :  11:25:16  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nicmene se budu tesit na mody z rukou hracu, do kterych vkladam sve nadeje, ze prinesou neco opravdu zajimaveho. Cely engine je psany s ohledem na co nejjednodussi modovani rukou hracu, vsechny myslitelne definice a data jsou v plaintextu misto binarne...takze komunita ma v ruce opravdu mocny nastroj, technologicky revolucni ve vsech smerech. Doufam ze nezklamou - Q3A si na ne rozhodne stezovat nemohl.

Ano ano ano, Mr.DD ma pravdu :)

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 27/08/2004 :  12:44:46  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

* zbytečné násobení střelným módů, ze kterého beztak vyjde sada těch používaných a sada těch, co jsou nanic.

no ve farcry mas u nekterejch zbrani 2 mody, napr u M4ky mas moznost prepnout zbran na full auto nebo opakovacku (po 1 rane) tak jak to ta zbran ve skutecnosti umi a ejhle ono to je VELMI pouzitelne a OBA moby jsou pouzitelne na ruzne situace

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/08/2004 :  14:10:14  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:

... jako spravny idsoft fanboi vubec neuvazoval o tom, ze bych si hru zahral bez zakoupeni...

bylo tohle nutny, mistre "ja na to mam"?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 27/08/2004 :  14:28:56  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

quote:

... jako spravny idsoft fanboi vubec neuvazoval o tom, ze bych si hru zahral bez zakoupeni...

bylo tohle nutny, mistre "ja na to mam"?

o tom to rekl bych neni.. je to konstatovani toho, ze za dobry veci sme ochotny zaplatit.. stejne jako ja treba bych nikdy nesel hrat zadnou mmorpg na free server i kdyby byl stejne kvalitni jako placenej.. nekoho to muze srat, ze nekdo "na to ma".. ale ver mi ze mam prumernej plat, a i presto rad za neco kvalitniho zaplatim i kdyz by byla moznost nezaplatit a i presto hrat

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000