Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Recenze: SWG po roce
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 16/08/2004 :  21:33:19  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Pisu pro Level recenzi na SWG po roce :-) Chtel bych poprosit predevsim ty z vas, ktere hral otravila tak, ze ji prestali hrat. Nenapsali byste mi par veticek o tom, proc jste SWG prestali hrat? Vyslo by to u recenza jako nazor hracu.

BTW kdoliv dalsi, kdo si mysli, ze ma na SWG po roce zajimavy nazor a chtel by ho touto cestou publikovat v Levelu, tak mi ho prosim napiste. Bud ho postnete sem (prosim s cestinou :-)) nebo mi ho poslete mailem webmaster@aikidokarlin.cz.

Rozsah cca 5-10 vet.

Dekuji Genagen

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/08/2004 :  14:11:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
poslal jsem ti můj názor (negativni neni) snad ti to přišlo.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/08/2004 :  14:36:40  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Muj taky a negativni. Chtelo by to vice prostoru, ale na to neni cas. Holt vsichni maji pravdu. Hra ma sve pro i proti (spise proti )

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 17/08/2004 :  16:23:30  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Negativni vitam obzvlaste :-) BTW Shemiramothe na mail mi nic od tebe nedorazilo :-(

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/08/2004 :  16:38:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Negativni vitam obzvlaste :-) BTW Shemiramothe na mail mi nic od tebe nedorazilo :-(

Dosel mi vypis a v nem bylo v predmetu napsano nedorucitelne...tak nevim. Nejakej jinej email by asi nebyl ze?

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 17/08/2004 16:39:39
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 17/08/2004 :  18:56:38  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Genagen, ty si z Levelu ?.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/08/2004 :  19:05:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Já osobně jsem přestal hrát z několika důvodů. Nejdůležitější byl asi ten, že na naprostou většinu věcí v SWG jsou už dva lidi v týmu zbytečně moc, dál že v SWG jsem za tři měsíce měl vše co jsem mohl mít, tedy velmi rychlý konec hry.
A poslední, který s předchozími ale souvisí a proč jsem se rozhodl z pauzy udělat definitivní odchod bylo neustálé odkládání důležitých změn jako combat revamp a místo toho generování patchů s nesmysly jako wookie armor.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/08/2004 :  19:33:42  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem jen trial,takze me povedomi o hre je minimalni,presto si dovolim hru zkritizovat.Vytrenovani na mastera je prilis jednoduche a rychle,99% jsem zvladl sam.Mnoho bugu,graficka a zvukova stranka nic moc me presvedcily abych nepokracoval.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/08/2004 :  19:47:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz
Vytrenovani na mastera je prilis jednoduche a rychle,99% jsem zvladl sam.Mnoho bugu,graficka a zvukova stranka nic moc me presvedcily abych nepokracoval.

I kdyz momentalne nehraju dovolim si nesouhlasit:
- to ze je trenovani rychle je spis velke + hry, MMORPG by nemely byt jen o treninku ale spise o hrani jiz s hotovou postavou
- Mnoho bugu - a kde jich neni mnoho ? Co je to mnoho ?
- Graficka a zvukova stranka je to nejlepsi co bylo doposavad k videni

Ja prestal hrat hlavne kvuli komunite ktera odesla a presunula se zpet do hry kterou krome SWG porad povazuji za jednu z nejlepsich.
Porad jeste verim ze se do SWG vratim ale je to hodne zavisle prave na te komunite to je to nejpodstatnejsi (alespon pro me) v MMORPG
Pokud bych se nahodou uz nevratil SWG pres vsecko povazuji za jednu z nejlepsich MMORPG na soucasnem trhu (i kdyz jsem se u ni zatim bavil "jen" rok)

Black
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 17/08/2004 :  20:06:05  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Vytrenovani na mastera je prilis jednoduche a rychle,99% jsem zvladl sam.Mnoho bugu,graficka a zvukova stranka nic moc me presvedcily abych nepokracoval.

- to ze je trenovani rychle je spis velke + hry, MMORPG by nemely byt jen o treninku ale spise o hrani jiz s hotovou postavou

No tady si dovolím mírně nesouhlasit. Pokud se ti líbí ohrávání 4 nebo 5 písniček pořád dokola, budiž, ale faktem zůstává, že zvuky a hudba prostě v SWG za moc nestojí.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 17/08/2004 :  20:16:13  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

quote:

No tady si dovolím mírně nesouhlasit. Pokud se ti líbí ohrávání 4 nebo 5 písniček pořád dokola, budiž, ale faktem zůstává, že zvuky a hudba prostě v SWG za moc nestojí.

Za 14 kalendarnich dni vytrenovat postavu a za mesic mam vse na co si vzpomenu,to je docela opruz,ne?A co potom? cestovat po planetach a cumet na rozborenej barak kde udajne bydlel Obi-Wan nebo na jiny radobypametihodnosti?Nebo se nechat nicit Jediema 1 ranou? sorry,ne diky.
Pokud hrajes SWG v 1600*1200 a vic,tak to mozna hezka grafika je,ale ja hraju vetsinu her v 1024*768 a zase musim konstatovat SWG nic moc.
S tema bugama jsem to blbe napsal... jde mi o jejich cetnost.Jen u misi typu seek and destroy jsem na bug narazil v cca 15-20% coz je opravdu dost.

Edited by - Diblajz on 17/08/2004 20:17:20
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/08/2004 :  20:24:12  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Nelibi > nehraj

ale vazne me ty kecy od lidi co to videli z rychliku serou

Black
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/08/2004 :  21:12:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pokud hrajes SWG v 1600*1200 a vic,tak to mozna hezka grafika je,ale ja hraju vetsinu her v 1024*768 a zase musim konstatovat SWG nic moc.
S tema bugama jsem to blbe napsal... jde mi o jejich cetnost.Jen u misi typu seek and destroy jsem na bug narazil v cca 15-20% coz je opravdu dost.

hehe no pokud chces videt grafiku SWG tak ti fakt nebude stacit 1024*768 v low detailecha

s bugama souhlasim par jich tam bylo, ale nic zasadniho pridavanim featur se soe bavilo rado, odstraneni nekterych bugu jim moc neslo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 17/08/2004 :  21:38:58  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Ja snad ani nic nereknu
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/08/2004 :  21:55:47  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Můj názor na SWG

SWG je velice zajímavá hra,za tu dobu co ji hraji jsem se seznámil se spoustou zajímavých lidí a vytvořili tak kolektiv. Nemyslím si že SWG je to ta nejlepší hra která je pod sluncem ale o to tady moc nejde… Tady jde o tu atmosféru spjatou s StarWarsi a příběhem kolem tohoto mýtu. SOE za to dobu co provozuje tuhle online gamesu se chová strašně nezodpovědně vůči hráčům, co update to bug…
Ale jak již tady Black nastínil dobrou hratelnost tvoří vždy dobrý kolektiv hráčů a ne grafické efekty a nebo prostorový speciální zvuk. Podobně jako je to u UO.

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 17/08/2004 :  22:00:10  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
...ale OSI se nechovalo o nic lip
...funcom se nechoval o nic lip
...atd

proste to k tomu patri a jak jsem jiz rekl nelibi se me nehraju libi hraju, fakt nemam rad ty vecny narky/teseni se /pomlouvani

neni lepsi zit soucasnosti ?

Black
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 17/08/2004 :  22:17:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Můj názor na SWG

SWG je velice zajímavá hra,za tu dobu co ji hraji jsem se seznámil se spoustou zajímavých lidí a vytvořili tak kolektiv. Nemyslím si že SWG je to ta nejlepší hra která je pod sluncem ale o to tady moc nejde… Tady jde o tu atmosféru spjatou s StarWarsi a příběhem kolem tohoto mýtu. SOE za to dobu co provozuje tuhle online gamesu se chová strašně nezodpovědně vůči hráčům, co update to bug…
Ale jak již tady Black nastínil dobrou hratelnost tvoří vždy dobrý kolektiv hráčů a ne grafické efekty a nebo prostorový speciální zvuk. Podobně jako je to u UO.

Doufám, že mi dovolíš se zasmát.

Děkuji.

HA HA HA.

Tak, to by bylo.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 17/08/2004 :  23:56:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Genagen, ty si z Levelu ?.

No ja nevim co se ti na tom nezda. Taky znam dva lidi z Levelu .

Ale z5 proc jsem prestal hrat.

Ja prestal hrat kvuli odlozenemu Combat Balance. Hra me z pocatku velmi bavila, protoze SWG tematiku mam hodne v oblibe. Nezeru SW nejak moc, proste klasickej fanousek ne zadnej fanatik. Celou dobu se divam na to jak jsou nektery povolani OP (CM, Rifle, Sword, Jedi, ruzne kombinace povolani). Muj prvni char byl BH, ktery je stvoren na loveni lidi at uz normalnich, tak FS. Po urcite dobe me ale prestalo bavit huntit stale dokola NPC, zvlast kdyz mise byly velmi zabugovane a nudne. Potom prisla moznost honit Jedie. Samozrejme jsem to privital jako super vec ..konecne poradna prace. Jenze aby to nebylo SOE, vypustila feature, ktera byla tak zabugovana, ze honit jedie (kdyz se uz konecne vyskytl na terminalu) bylo takrka nemozne! Pozde se updatovaly souradnice, dostavali jsme nepresna wp apod. Rekl jsem si fajn kaslu na to zkusim novy povolani.

Koupil jsem druhou krabici SWG (chtel jsem zustat na stejne serveru) a zacal delat rangera a riflemana a po urcite dobe na Eclipse swordsmana a riflemana. Zjistil jsem ze proti nim se muze BH zahrabat. Pokud by meli Investigation, tak jsou 10x silnejsi nez nejakej BH, ale to jedno. Kdyz jsem se nudil s BH, tak jsem si nemohl troufnout ani na zadne silnejsi monstra (elder, krayt, ...)U novych povolanim to nebyl zadny problem. Vsak vsichni moc dobre vite co je schopen udelat napriklad Swordsman s kinetic compostem a buffem s takovym kraytem, elder a dalsima "trapnyma" monstrama.

Hrozne me stvalo, ze je vsechno hrozne disbalancovany. Cekal jsem jen na Combat Balance. Byl odlozen az na dobu po datadisku. Tohle jsem proste neunesl a skoncil.

At si kdo chce, co chce rika, obavam ze se po JTL bude mit SOE plno prace s vesmirem a "zem" bude jeste vice opomijet.

Black ma v necem pravdu, je to o lidech, kteri hraji a ne o grafice, zvucich a ja nevim cem. Kdyz ma clovek s kym hrat, tak ho bavi vsechno. Tohle u me nebyl zadnej problem, ale hra me proste po case prisla jako opakovani stejnych rutin. Zkratka nebylo co delat anebo se mohla porad dokola delat "jedna" a ta sama cinnost.

Jo jinak hru jsem hral 6 mesicu. Vim ze to neni moc, ale snad si clovek uz zdravej nazor na hru muze udelat (Viz Black: "ale vazne me ty kecy od lidi co to videli z rychliku serou").

Hrozne se tesim na EQ2 a doufam, ze me nezklame.

Edited by - Shemiramoth on 18/08/2004 00:04:15
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 18/08/2004 :  06:37:24  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
je mi jasny ze sklidim vlnu negativismu ale musim si postnout : hraju to cca. 20 dni a hrozne mne sklamalo ze sem doted nevidel chodici AT-AT!!!!!!!!

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/08/2004 :  07:13:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Prestoze ma SWG obrovsky potencial, ktery kdyby byl vyuzit, byla by to asi nejlepsi hra na trhu, prestal jsem verit, ze SOE ma takovy zamer. Misto na soustredeni se na podstatu hry a hru jako takovou se zabyvaji zbytecnostmi a vymyslenim novych, nedulezitych itemu a featur.
Kazda online hra je hlavne o zabave s lidma a o lidech, s nimiz se ta hra hraje. Vzhledem k tomu, ze tento fakt SOE tezce opomiji, odesli lide, s kterymi jsem hral. Proc odesli uzce souvisi se zabavou. 2 lide v tymu je vice nez dost a tam, kde se hodi i vice lidi to SOE nezvladlo po technicke strance.
Nemluve o novem pravidlu o automatickem mazani charakteru, ktery me utvrzuje v tom, ze SOE povazuje hru v soucasnem stavu za dostatecnou/vynikajici.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 18/08/2004 :  07:14:18  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cancerman

je mi jasny ze sklidim vlnu negativismu ale musim si postnout : hraju to cca. 20 dni a hrozne mne sklamalo ze sem doted nevidel chodici AT-AT!!!!!!!!

Jo, presne. SOE se soustredi na pytloviny ala chodici AT-AT a podstata hry je porad nedotcena. Jen VICE takovych pripominek...

Edited by - Khaot on 18/08/2004 07:14:48
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 18/08/2004 :  09:14:43  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Když porovnáš úsilí nutné vynaložit na 1000 malejch kravin vs combat rewamp, bude ti jasné, že raději vyrobí tuny váziček, skleniček atd než aby rozhrabali celej systém a pak to nechali dva tři měsíce někde testovat...

Co se mi líbí: ještě stále existují jisté komunity, které se pokoušejí o RP (což jsem tady od nikoho neslyšel), zde musí být atmosféra úplně úžasná. Až mě už bude všechno ostatní nudit (štvát), překousnu své jazykové neschopnosti a pokusím se do některé zapojit.

Nelíbí: jeden hráč si opravdu skoro všude vystačí sám, kromě pár misí hráče nic netlačí do houfování :( , spolupráce, komunikace :(
Bugy :( V každém update fráze o tom jak to a to opravili a a vy na ten samý bug narazíte po 10ti minutách :(
No a ještě: grindování :( Ihmo je ideál SOE 500.000 platících hráčů sedících v domečkách a vyrábějící expy :(
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/08/2004 :  11:50:53  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Skus si vystacit sam treba v Death Watch bunkeru. Zatim shanim poradne velkou grupu za questem k Mandalorian armor, ale marne. Vypada to ze mi nezbyde nic jineho nez cucet na ostatni guildy jak si mando delaj sami.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/08/2004 :  12:15:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Skus si vystacit sam treba v Death Watch bunkeru. Zatim shanim poradne velkou grupu za questem k Mandalorian armor, ale marne. Vypada to ze mi nezbyde nic jineho nez cucet na ostatni guildy jak si mando delaj sami.

DW bunkr je ta cast, kde je sice potreba vic lidi ale zabavnost je nula

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/08/2004 :  13:04:02  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
SWG je vyborna hra, ktora ide k lepsiemu(ako kedy).

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/08/2004 :  13:05:15  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Najhorsia vec v SWG je SOE, ktore robi z jediov bohov.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/08/2004 :  14:04:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Uh..oni svim zpusobem jsou
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 18/08/2004 :  18:09:24  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster
Co se mi líbí: ještě stále existují jisté komunity, které se pokoušejí o RP (což jsem tady od nikoho neslyšel), zde musí být atmosféra úplně úžasná. Až mě už bude všechno ostatní nudit (štvát), překousnu své jazykové neschopnosti a pokusím se do některé zapojit.

wo tom to je ... celkem sem se bavil kdyz sem pote co jsem vylecil jednoho rebela s nim vedl debatu na tema : kolik nevinnych zemrelo pri teroristickem utoku na obranou planetarni stanici Hvezda zivota ... a budete se divit ale celkem nesouhlasil ze nejvetsi zabijak a vrah mezi rebely byl zvraceny jedi Kenobi :)

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/08/2004 :  18:36:26  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by WereHamster

wo tom to je ... celkem sem se bavil kdyz sem pote co jsem vylecil jednoho rebela s nim vedl debatu na tema : kolik nevinnych zemrelo pri teroristickem utoku na obranou planetarni stanici Hvezda zivota ... a budete se divit ale celkem nesouhlasil ze nejvetsi zabijak a vrah mezi rebely byl zvraceny jedi Kenobi :)

Hvězda Smrti. Ale to je jedno.

Pokud to chceš vědět přesně, tak jen na palubě první Death Star zemřelo přes 20 000 Stormtrooperů.

A Executor, SSD zničený během bitvy o Endor měl posádku čítající přes 300 000 (!) mužů a žen.

Největší vrah v dějinách SW může být Kyp Durron, ale pro mě je to jednoznačně ta svině, která narazila do můstku Executora. Ač jsem rebel, tohle se prostě nedělá.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/08/2004 :  19:20:16  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Hru jsem opustil z nekolika důvodů:
Upozorňuju, že jsem zkončil už po cca měsíci od vydání a že teď m§ůže být situace uplně o něčem jiným.

1. Questy bez nápadu i myšlenky - poté co jsem udělal kompletní sadu questů pro Lorda Vadera a celý to bylo tak omezeně slabý jako jdi a zabij tohohle maníka 500 metrů od budovy atd...

2. PvP ... nějak jsem se nedokázal smířit stím, že PvP je o "jednom výstřelu", že o nic než woundy nepřijdu a po zabití během několika sec. vyběhnu z Clone_facility a můžu zvesela zabíjet nebo být zabíjen dále aniž by mě smrt jakkoliv jinak bolela.
Dále mě neseděla ta šílená nevyváženost v PvP a velice krátké boje.
To, že v PvP byla alfa a omega výstroj či drogy a na nějakou taktiku boje či um hráče nějak nezbyl čas.

3. LOOT - tohle podrthnu to mě vadilo zřejmě nejvíce, naproto se mi nelíbí, že vše ale vše dobré a nutné z výbavy vyrábějí hráči. Naprosto žádný adrenalin zdali u tohohle bosse nebude něco unikátního. Tedy nic unikátního, kouzelnýho ve hře co by se dalo najít v lootu. Prostě deprimující zabíjení pro pouhé credity a expy.

4. Credity a stereotypní mise - když jsem odcházel takřka celá komunita hráčů solovala mise pro credity. Hra se stala pouhou honbou za losováním blízkých a dobře zaplacených mis, které bylo dokončit otázkou několika sec. Mise stále dokola stereotypní.

5. Dungeony - nic než trapné vybíjení, žádná hádanka, nic moc grafika pouhé chodby jeskyní plný naházených potvor.

6. Solo hra - hra vůbec nenabízela, žádné možnosti jak třeba naplánovat několika hodinovou výpravu pro skupinu za nějakým buď PvM či PvP zajímavým cílem. Jediný na čem sme se spojily jako hráči byli PvP výpravy na nějaký město či třeba přepadení rebel základny. Nicméně když na to pohlédnu zpětně bylo to např. proti PvP výpravám v Shadowbane či PvM výpravám v UO, AO naprosto o ničem.

7. Jedi - honba za holocrony, expování jednoho mastera za druhým v honbě za dosažením Jedii považuji i přes to že jsem to již nezažil za šílenou chybu a odfláklost tvůrců.

8. Hra vás najednou po několika týdnech nemá naprosto čím překvapit.

Co se týká grafiky i hudby, já byl dokonale spokojenej. Grafika úchvatná zatím bez konkurence stejně tak hudba i když hudba se zřejmě brzy obehraje. Hratelnost ze začátku hrozně zábavná ... nicméně strmě klesající stím jak člověk rychle vyčerpal potenciál nápadů tvůrců hry.
Rychlí vývoj postavy považuji naopak za + hry. Bohužel po tom co dokončím vývoj nebylo nic krom vydělávání creditů či faction bodů dokola či naprosto nedotaženýho PvP.

Crafting byl je nejlépe vymyšleným ze všech her nicméně chtělo ho zkombinovat i s kvalitním lootem unikátních věcí, šperků, magických věcí atd... styl vše nejlepší pouze od hráče. Z lootu nic použitelnýho časem naprosto degraduje celý PvM.

Noe

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/08/2004 :  19:30:55  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Uh..oni svim zpusobem jsou

Ale LEN "svim zpusobem"

Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 18/08/2004 :  19:36:00  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Dekuji vsem. Mam zaznamenano. Upraveno. Neco jsem musel zkratit. Vyznam jsem se pokusil zachovat. Omluvit bych se chtel akorat Hostymu. jeho prispevek jsem zkratil na polovinu: "Najhorsia vec v SWG je SOE."

Jeste jednou dekuji

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/08/2004 :  20:08:10  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Noe" ani to nebdu cist do konce tento topic se jmenuje recenze po roce a pokud vim aspon rok uz to nehrajes.

Black
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/08/2004 :  20:17:22  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Noe" ani to nebdu cist do konce tento topic se jmenuje recenze po roce a pokud vim aspon rok uz to nehrajes.

Já vím sorry nicméně co čtu topici o SWG velká část platí stále a mnoho se z toho nezměnilo.

Noe

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/08/2004 :  20:53:56  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
no zmenilo se mnohe nicmene idelani to neni, kazdopadne to ale neni spatna hra jak tu z tech postu vyplyva

Black
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/08/2004 :  21:30:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Navrhuju smazani topicu. Podle vseho Genagen ma co potrebuje.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/08/2004 :  22:13:42  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

co spálit i knihy

Noe

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/08/2004 :  23:47:29  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Shemiramoth

co spálit i knihy

Ale myslel jsem to dobre . Samozrejme pokud chcete nadale diskutovat o tom jaky je SWG, mne je to samozrejme jedno.

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 19/08/2004 :  10:31:44  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud to chceš vědět přesně, tak jen na palubě první Death Star zemřelo přes 20 000 Stormtrooperů.

A Executor, SSD zničený během bitvy o Endor měl posádku čítající přes 300 000 (!) mužů a žen.

No tos to moc presne nerek. Encyklopedie hvezdnejch valek uvadi ze hvezda smrti mela 5000 iontovejch del asi 20x tolik turbo laseru. Tohle vse potrebuje obsluhu nejspis nekolikanasobnou (smeny) + ostraha sektoru, jednotky pro vylodeni technici, udrzba piloti, kuchari, administrace, dustojnici, uklizecky Hvezda smrti byla malej mesic nevim jestli si dokazes predstavit malej mesic, ale pri zniceni hvezdy smrti se straty nepocitali na desitky tisic, ale spis na miliony. Zniceni executoru proti tomu byla drobna nehoda. S jedinym rozdilem. Vader tam mel samou elitu.

K tomu pojmenovani hvezda zivota cancermanem precti si znova jeho post. On samozrejme vi jak se to jmenuje

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 19/08/2004 :  14:28:17  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja uz mam recenzi napsanou :-) Ale diskuse klidne muze pokracovat. Muzu to udelat jako s tou predchozi, kde byl link na diskusi, kde byly nekzracene otistene prispevky a take ty, ktere otisteny (prisly az po uzaverce) nebyly.

Takze pokud se tu diskuse na teme swg po roce rozvine, bude to jen ku prospechu veci.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/08/2004 :  15:45:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A v jakem cisle ta recenze vyjde?
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 22/08/2004 :  10:41:20  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
IMO ted v zari.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/08/2004 :  10:45:22  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ty si redaktor alebo externy ?

Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 22/08/2004 :  13:49:11  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
Hvezda Smrti je pouze rebelska propaganda!

pisu jak prase ... no a?

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/08/2004 :  16:40:08  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvezda Smrti je pouze rebelska propaganda!

Co si to dovolujes ?
Pozri sa na rebelov, co mali oni ? hovno. maximalne sprosteho mon calamari- Ackbara

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/08/2004 :  18:55:52  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:

No tos to moc presne nerek. Encyklopedie hvezdnejch valek uvadi ze hvezda smrti mela 5000 iontovejch del asi 20x tolik turbo laseru. Tohle vse potrebuje obsluhu nejspis nekolikanasobnou (smeny) + ostraha sektoru, jednotky pro vylodeni technici, udrzba piloti, kuchari, administrace, dustojnici, uklizecky Hvezda smrti byla malej mesic nevim jestli si dokazes predstavit malej mesic, ale pri zniceni hvezdy smrti se straty nepocitali na desitky tisic, ale spis na miliony. Zniceni executoru proti tomu byla drobna nehoda. S jedinym rozdilem. Vader tam mel samou elitu.

K tomu pojmenovani hvezda zivota cancermanem precti si znova jeho post. On samozrejme vi jak se to jmenuje

Řekl jsem 20 000 Stormtrooperů. Nejsem zas tak blbej, abych si neuvědomil, že tam muselo být i jiné osazenstvo.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 22/08/2004 :  20:42:22  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
Napriklad velmi dulezita funkce hajzlbaby
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/08/2004 :  21:34:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Me by docela zajimaly funkce ruznych robotu... hlavne takovyho toho malyho/cernyho/jezdiciho, co jen tak pluje po chodbach, pipa si pro sebe a vzdycky se hrozne lekne a s piskotem odjizdi nekam za roh (je i ve hrach:))

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/08/2004 :  21:47:17  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Me by docela zajimaly funkce ruznych robotu... hlavne takovyho toho malyho/cernyho/jezdiciho, co jen tak pluje po chodbach, pipa si pro sebe a vzdycky se hrozne lekne a s piskotem odjizdi nekam za roh (je i ve hrach:))

MSE droid, bol na hviezde smrti aby vodil vojakov po nej. mal v databaze celu mapu.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/08/2004 :  21:49:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to ti řeknu úplně přesně - jeho funkce je vodit důstojníky a posádku Death Star po palubě, aby se neztratily. A myslím to úplně vážně.

Ale tohle už je hodně off topic.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/08/2004 :  22:07:18  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak to ti řeknu úplně přesně - jeho funkce je vodit důstojníky a posádku Death Star po palubě, aby se neztratily. A myslím to úplně vážně.

Ale tohle už je hodně off topic.

Preco po mne opakujes ?

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000