Author |
Topic  |
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 17:34:56
|
quote: Originally posted by Speh Hmm zaroven ty nevznasis zadnej argument proc platit.Protoze pokud bych mel zaplatit za vsechno co hraju a zkousim za hry za mesic tak bych musel davat mesicne tak 20-200k za hry, sowt.
Hehe, a co jako, když si nedokážeš cíleně vybrat a máš tolik času a možností, abys mohl masit 20+ her měsíčně, tak nečekej, že u každého titulu budeš mít krzevá své pirátění neomezený full servis. Argument proč platit .. třeba proto, abych mohl hned hrát multiplayer na originálních servrech, abych mohl hned použít aktuální patch, abych nebyl závisly na dobrácích, co se zabývají krekováním a v konečném důsledku pro (pro mnohé těžce pochopitelný, natož pak vysvětlitelný) "dobrý pocit", že když se fakt dobře bavím, takže budu férový a zaplatím za to. IMHO kdo má ukradenou kopii, má být zticha a ani nepípnout, bo si nemá právo stěžovat na cokoli. (; |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 17:41:39
|
quote:
Hmm zaroven ty nevznasis zadnej argument proc platit.Protoze pokud bych mel zaplatit za vsechno co hraju a zkousim za hry za mesic tak bych musel davat mesicne tak 20-200k za hry, sowt.
Argument? Tobe prijde naprosto v poradku takhle okradat tvurce her? Pak je na case se probudit, protoze to v poradku neni. Nebudu moralizovat, ale uvedom si jednu vec. Lidi, co je delaji, jsou ziveni pouze a jenom komercnim uspechem hry. Jiste, uspesne tymy financuji uspesni producenti, nicmene k tomu, aby se tam vubec dostali, potrebuji predvest nejaky predchozi komercni uspech, jen vyjimecne staci predvest pouze svou naprostou genialitu. A kazdy ma stejne pak z pripadneho uspechu procenta(royalties). Pokud se hry nebudou prodavat, nebudou se ani delat...svet je tak trochu pohanen penezi. A je v nem normalni za zabavu platit. Do kina chodi spousta lidi za 150Kc na 2 hodiny (prumerny multiplex v Praze), a sic jim to prijde mnohdy drahe, je normalni to zaplatit - a nebo tam nejit, pokud ten film za to nestoji. Je trochu chybou distribuce, ze u nas pro cloveka s prumernym platem je koupe nekolika hernich titulu mesicne takrka nerealna - treba v Rusku to osetrene maji (kde je zivotni uroven jeste daleko nizsi), takze nerikam, ze kdo si stahne hru je evil zlodej, fuj fuj fuj. Take jich spousta stahuju. Ale pokud je neco opravdu vyjimecne, a poskytne mi zazitek intenzitou srovnatelny se shlednuti fakt dobreho filmu v kine - koupim ji, jako oceneni vyvojarum ze si vazim casu ktery do toho investovali - tak jsem to aspon delal po cely cas co jsem byl student, a vzhledem k mym prijmum mi to prislo 'normalni'. Kdybych na to byval mel, platil bych kolik chteji...takhle jsem aspon platil, kolik jsem si mohl dovolit. Za normalni ale opravdu nepovazuju pristup, ze se hrami po cely mesic bavim, ale z principu neplatim, protoze muzu prece usetrit a koupit si za to pivo, ktere uz ukrast tak snadno nejde...a mit se jeste lip. |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 10/08/2004 17:53:17 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 17:44:53
|
Může mi někdo říci jak je na tom DOOM3 s náročností na grafiku v porovnání s FarCry. Právě mastím FarCry na highfull detaily 1280x1024 a jede to naprosto plynule. Hra mě přijde graficky úchvatná. Pokud by to s náročností bylo stejný jako u Doomu pak bohatě stačí Radeon 9800 noPro na plnohodnotný hraní při full detailech a slušným rozlišení. |
Noe
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 18:06:12
|
nat:Problem je v tom, ze nez si takovou hru koupim, tak si to musim vyzkouset.Osobne neznam nikoho kdo si koupi hru anizby ji nevyzkousel. Prece nedam 1.6k za krabici ktera mi pak bude stat v rohu, protoze me to po mesici prestane bavit.Problemy z kupovanim her nemam, mam jich doma hromadu, ale napred si to chci vyzkouset.
dark:V poradku to sice neni, ale tvurci mi bohuzel jinou moznost nedavaj.
Noe:Osobne bych rek ze je doom narocnejsi.Farcry jsem hral v pohode. Dooma jsem musel priskrtit. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 10/08/2004 18:06:42 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 18:10:36
|
Jednak ten Radeon stačí, druhák DooM3 je v porovnání s FartCry zcela odlišný typ hry. - rozlehlé versus klaustrofobické prostředí - sluncem prohřátá a prosvětlená prosvětlená krajina versus techno-metalická, chladná temnota - snajprování na 300m+ versus řezání motorovou pilou v přímém kontaktu Aby si člověk DooM3a užil, vystačí si s 800x600, 2xAA/AF, bo s vyšším rozlišením pochopitelně nepřichází taková přidaná hodnota, jako s FartCry. Ta hra vypadá téměř stejně, holt není takový prostor na projev vyššího rozlišení, kvalitnějšího filtrování jako v tom simulátoru botanické zahrady. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 18:16:26
|
quote: Originally posted by Speh
nat:Problem je v tom, ze nez si takovou hru koupim, tak si to musim vyzkouset.Osobne neznam nikoho kdo si koupi hru anizby ji nevyzkousel. Prece nedam 1.6k za krabici ktera mi pak bude stat v rohu, protoze me to po mesici prestane bavit.Problemy z kupovanim her nemam, mam jich doma hromadu, ale napred si to chci vyzkouset.
Ale dyť o tom nebyla řeč. Byla řeč o problémech hrát multiplayer po netu s kreknutou verzí. Zkoušej si co chceš a jak chceš, pusť si mp doma s kamarádem, zapifejte si - a uznáš-li, že je mp super a po netu bude ještě lepší, tak si to kup a hrej po netu. Jednoduché. A jestli ti příjde měsíc zábavy za patnáct stovek moc, .. no lol .. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 18:45:44
|
Ano pride mi vyhodit 1.5k za mesic za hru kterou pak jiz nebudu hrat moc.Nevim co je na tom lol jak ty rikas.Chudej zodna dvakrat nejsem, ale je plno lepsich veci co jsi koupit na delsi dobu za stejny penize. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 19:13:50
|
Jo, 1.5k "vyhodit" za hru je moc. 1.5k zaplatit za měsíc kvalitní interaktivní zábavy je v pohodě. Ano, za 1.5k se dá koupit spousta jiných věcí na delší dobu. Třeba šachový set. Neexistuje relevantní ospravedlňující vysvětlení krádeže hry. Naopak existují argumenty, proč hru koupit. Stejně tak originální filmové dvdčko. Znovu opakuji, kdo paří kopie her, nechť je zticha a nesnaží se své počínání vysvětlovat, to nejde obhájit nijak, hraní her není životně důležitá činnost, narozdíl od jídla například. Kdo na tento typ zábavy nemá prostředky, nechť nehraje bezproblémově. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 19:26:32
|
osobne hry zasande prepaluju do te doby nez cekam ze je budu aspon 1x za rok hrat po netu, tzn kdyz vyslo UT2K4 tak sem si ho koupil ani sem nevedel jaky to bude stejne tak to delam i u jinych her kery proste potrebujou key na net, ten key tady bude a osidit se jen tak neda vim jak prechcat key na Q3 resp tam se da qenerovat pomoci pokus omyl jenze tam ti to Q3 pise jestly ano v poradku nebo ne mas to blbe vole problem je ze treba CS nebo D3 proste tohle nemaj takze se to dela fakt tezko ja osobne sem si ho samozrejme taky stahl pac se me nechtelo cekat 2 tydny ale uz cekam az me prijde dom a i kdyby stal 2,5K tak si ho porste koupim :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 19:32:02
|
Precte to nekdo? Prisel jsem o neco? |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 20:08:42
|
ne |
ego tycoon |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 20:38:57
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Precte to nekdo? Prisel jsem o neco?
no a nechtěl by si toho nějak moc ? dvě čarky v textu přesahujou několikanásobně standartní průměr menší pokrok by tu byl
samozřejmě, že sloh ještě neni brilantní, ale snad se dočkáme doby, kdy podobné posty nebude třeba dešifrovat |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 21:29:51
|
quote: Originally posted by Dark Doomer treba v Rusku to osetrene maji
Jake osetreni mas na mysli ? |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 22:19:31
|
nejspis to ze tam originalni software prakticky neexistuje  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 10/08/2004 : 23:15:31
|
quote: Originally posted by Octopuss
nejspis to ze tam originalni software prakticky neexistuje 
No nejsem si vubec jisty, ale maji to tam zarizene snad tak, ze pokud neni pro dany titul distributor, tak ho zakon nezakazuje prodavat. Pirati ho prodavaji beztrestne a "legalne" aniz by jim cokoliv hrozilo. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 00:43:41
|
psal sem ze ses desnej vul |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 08:17:35
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
psal sem ze ses desnej vul
 |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 10:49:04
|
quote: Originally posted by Sagger
Jake osetreni mas na mysli ?
ze nemaji pc tak nemaji problem s nelegalnim softem... |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
smud
Starting Member
11 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 11:04:57
|
off-topic:
mechac: Prodas stale svuj FFXI account? Posilal jsem ti ICQ, emaily i psal do FFXI fora ale bezvysledne. Ozvi se kdyztak plz. petrvotapek@iol.cz |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 12:22:49
|
quote: Originally posted by Sagger
Jake osetreni mas na mysli ?
Tak ze se tam hry, co se jinde prodavaji za $40, distributor oficialne prodava za $5 - $10. Protoze vi, ze na vic by uz vubec nikdo nemel, takhle je aspon sance ze si to nekdo koupi. A pry to funguje. Ja tam nebyl, ale me informace pochazeji od jednoho ceskeho distributora, ktery o tom udajne povedomi ma. Jak to funguje, kdyz pro titul distributor neni, netusim a netroufam si odhadovat. |
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 11/08/2004 12:31:21 |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 12:25:43
|
quote: Originally posted by The Nero ze nemaji pc tak nemaji problem s nelegalnim softem...
Time to wake up... |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 12:33:50
|
No fajn. Tak jsi si Dooma 3 vyzkousel a pokud te jeste bavi, chces hrat multiplayer tak si ho kup. Za 13 stovek je jednou z levnejsich.
Nevim co tu jeste resis. Heh.
|
Edited by - VT on 11/08/2004 14:03:47 |
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 13:48:51
|
quote: Originally posted by The Nero ze nemaji pc tak nemaji problem s nelegalnim softem...
Time to wake up...
no yet mum please!!! |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 13:55:04
|
quote: Originally posted by Dark Doomer Tak ze se tam hry, co se jinde prodavaji za $40, distributor oficialne prodava za $5 - $10. Protoze vi, ze na vic by uz vubec nikdo nemel, takhle je aspon sance ze si to nekdo koupi. A pry to funguje.
Mnojo, toho se tu v Česku nikdy nedočkáme, bo místní kupní síla nestojí za tu "námahu". Tu je naopak problém dostat nějaký specifický titul z lokálního distributora i za cenu vyšší ... příklad doposud naprosto bezkonkurenční Freespace II., špička svého žánru - "nevedeme" ... |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 14:44:14
|
No ja myslim ze s teoretickou kupni silou na tom nejsme zas tak kriticky. Polda, jakozto ciste ceska hra, se vsech svy dilech (radeji se zdrzim komentare ohledne jejich kvalit :) prodaval na nase pomery neobvykle dobre - prumerne kolem 20 tisic za dil. Zatimco obvykle, "komercni", neceske hry se malokdy prehoupnou pres 5K. V porovnani s vyspelym svetem sice i 20K jsou "zanetbatelna" cisla (pokud uvazujeme v opravdu uspesnych titulech samozrejme...mnohde becka neprodaji ani tolik po celem svete), nicmene rozhodne se uz neda rict, ze by to nestalo za tu namahu. Proc se hra jako Polda prodava tolik zatimco jine, v ocich vetsiny lepsi hry, nekolikanasobne mene? Odpoved neni pouze ve vysi prodejni ceny, ale velkou merou i cilenem publiku. U nas jsou lidi, co hry kupuji...a pak lidi, co to s hranim mysli opravdu vazne. A pak jejich velice uzky a vzacny prunik ;) |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 11/08/2004 : 15:08:58
|
Mchm, drive nebo pozdeji vyjde skoro kazda hra v nejake zlevnene edici. Kam spechat  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 00:52:50
|
Mam takovej problemek, normalni frekvenci monitoru mam 85 napevno a pres direcXconfig nastavenou i takovouto pro hry. Pri pusteni Dooma me ale vzdy spadne na 60 Hz coz je skoro nehratelne. Nevi si s tim nekdo rady? Mam P4 2,4GHz, 1GB RAM DDR, ATI Radeon 9600 Pro 128MB , OS Win 2000 Sp4
|
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 02:02:06
|
Proc se hra jako Polda prodava tolik zatimco jine, v ocich vetsiny lepsi hry, nekolikanasobne mene? Odpoved neni pouze ve vysi prodejni ceny, ale velkou merou i cilenem publiku. U nas jsou lidi, co hry kupuji...a pak lidi, co to s hranim mysli opravdu vazne. A pak jejich velice uzky a vzacny prunik ;)
Hmmm, zajímavá myšlenka. Ale ten průnik nebude zas tak malý... nikdy nebudeme země s větším podílem prodaných než stáhnutých a vypálených her. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 02:47:16
|
Jakym zpusobem implikuje tve (imho trochu naivni) tvrzeni "nikdy(!) nebudeme zeme s vetsim podilem prodanych nez stahnutych her" velikost pruniku vyse zminenych rozdilnych typu hracu? Osobne mi prijde, ze nijak, ale mozna jsem do toho jen dostatecne nepronikl ;) |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 02:50:50
|
quote: Originally posted by hoghar
Mam takovej problemek, normalni frekvenci monitoru mam 85 napevno a pres direcXconfig nastavenou i takovouto pro hry. Pri pusteni Dooma me ale vzdy spadne na 60 Hz coz je skoro nehratelne. Nevi si s tim nekdo rady? Mam P4 2,4GHz, 1GB RAM DDR, ATI Radeon 9600 Pro 128MB , OS Win 2000 Sp4
V ovladacich (Catalystech 3+) - Monitors - klik na zahlavi monitoru na kterym hrajes - Refresh Rate Override - Use desktop refresh rate (do cestiny dokonale mystifikacne prelozeno jako "obnovit kmitočet podle"...lol). Bude fungovat dokud nebudes mit na desktopu vetsi refresh, nez zvlada monitor v danem hernim rozliseni (coz ti u Dooma s ATI 9600Pro opravdu nehrozi ;))
|
Yourmom Darkfall map |
Edited by - Dark Doomer on 17/08/2004 02:53:58 |
 |
|
hoghar
New Member

215 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 08:02:30
|
quote:
V ovladacich (Catalystech 3+) - Monitors - klik na zahlavi monitoru na kterym hrajes - Refresh Rate Override - Use desktop refresh rate (do cestiny dokonale mystifikacne prelozeno jako "obnovit kmitočet podle"...lol). Bude fungovat dokud nebudes mit na desktopu vetsi refresh, nez zvlada monitor v danem hernim rozliseni (coz ti u Dooma s ATI 9600Pro opravdu nehrozi ;))
Dikys, nakonec jsem to vyresil programkem REFORCE a natvrdo lockul frekvenci ve vsech aplikacich. (tedy i pro Doom3 v OpenGL) |
Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP] |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 09:03:55
|
Hehe... DooM3 je opengl, takže nastavování directx nepomůže. DooM3, stejně jako q3a, a všechny hry na jejich engine (JK, Elite Force atd) umí řešit obnovovací frekvenci pomocí konzolového příkazu r_displayRefresh, default je 0, stačí jej změnit třeba na 85 a pak jiným konzolovým příkazem vid_restart jej aplikovat. Pro stálou aplikaci je dobré to r_displayRefresh definovat v cfg souboru hry. ... takže nějake trapné refresh utilitky vůbec nejsou potřeba (; |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 09:14:46
|
mno nekdy se tem trapnejm refresh utilitkam rika ovladace a ty se uz docela hodi nainstalovat  |
ego tycoon |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 10:54:13
|
Doufal jsem, že bude jasné, co mám na mysli. Stačí základní drivery. Nejsou potřeba různé prográmky typu refreshfix, powerstrip, reforce, atp., které se spouští zvlášť nebo dokonce visí v paměti jako další proces. |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 12:08:12
|
Nate, Catalysty JSOU zakladni drivery  To, ze to nekdo resi externima utilitkama, prameni pouze z jeho vlastni neznalosti. A tohle systemove reseni je jiste lepsi nez hledat u kazde OpenGL (nastesti uz vymiraji ;) hry, jestli to nahodou neumi nastavit sama (jakoze maloktera). Osobne nechapu proc to Carmack nedal do menu...byla to prvni vec co me zacla vadit. Konzolovej prikaz je sice fajn, ale vetsina nehardcore fandu na nej nikdy neprijde a dooma bude zbytecne trashtalkovat. |
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 13:45:28
|
Šmarja jozef hehe. Omlouvam se, měl jsem detailně a podrobně (+ barvičky) oquotovat, na co reaguji. Také jsem měl napsat, že základními drivery samozřejmě považuji ... ehm .. základní drivery. Nepsal jsem catalysty, protože jsem nemyslel pouze catalysty. Takže znova. Reagoval jsem na fakt, že někdo řeší problém s obnovovací frekvencí v opengl id engine hře pomocí tweakovacích prográmků. To je konstantní problém, nesoucí se dlouhá léta přes všechny možné releasy všech možných driverů na všech možných operačních systémech. Protože existují nešťastníci, kterým ani tweak ovladače nepomohl, bo měli například špatný nebo příliš obecný inf soubor u monitoru, ve kterém chyběly Hz specifikace na dané rozlišení v dané hloubce barev .. to se pak mohli v driverech systému utweakovat a ho*no (: ... tak BFUčka používala a používá tyhle aplikace. Bavíme-li se o DooM3 (quake, jk, ef, atd), tak nejsou potřeba.
Proč to není v menu - hádám, že s ním není svázána žádná funkce zamezující tomu, aby to někdo přehnal - tak aby zmatení bfu nehnali chudáky developery k soudu za zrušený monitor (: Je to jejich problém, mají mít whql drivery ke grafárně a monitoru (; a když si to neumí nastavit, tak svého admina. Bo když se použíjí správné ovladače/inf (můj případ ), není s refreshrate ve hrách vůbec problém ani v defaultu. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 15:16:46
|
Nate, Catalysty JSOU zakladni drivery  To, ze to nekdo resi externima utilitkama, prameni pouze z jeho vlastni neznalosti. A tohle systemove reseni je jiste lepsi nez hledat u kazde OpenGL (nastesti uz vymiraji ;) hry, jestli to nahodou neumi nastavit sama (jakoze maloktera). Osobne nechapu proc to Carmack nedal do menu...byla to prvni vec co me zacla vadit. Konzolovej prikaz je sice fajn, ale vetsina nehardcore fandu na nej nikdy neprijde a dooma bude zbytecne trashtalkovat.
hraci Q3 atp prikazy znaj i pospatku ostatni si je hold musi precist kdo je linej precist si par radku prikazu do konzole ma hold smulu |
|
 |
|
Woodstock
Starting Member
17 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 17:40:41
|
quote: Originally posted by Nat
Proč to není v menu - hádám, že s ním není svázána žádná funkce zamezující tomu, aby to někdo přehnal - tak aby zmatení bfu nehnali chudáky developery k soudu za zrušený monitor (: Je to jejich problém, mají mít whql drivery ke grafárně a monitoru (; a když si to neumí nastavit, tak svého admina. Bo když se použíjí správné ovladače/inf (můj případ ), není s refreshrate ve hrách vůbec problém ani v defaultu.
IMHO je problem v tom , ze OGL nema, naorzdil od DX, zadne implicitni moznosti overeni ADAPTERU a "jine" moznosti ( jak jsem mel moznost vyzkouset ) mohou byt na ruznych OS nespolehlive ( DX, si bere informace primo z ovladacu grafickeho adapteru a na nej napojeneho monitoru, coz si diky MS_ONLY muze dovolit :) ). Btw monitoru, pokud vim, mohla smrtici frekvenci vnutit pouze jedna sada ovladacku od ATI.
/********************************************************************/
Nekdo tu psal, ze nemuze v hell levelu najit BFG a ma do neho pouze sadu naplni. To BFG najdete tesne predtim nez vstoupite do teleportu ke guardinovi. Konkretne tento teleport obejdete zleva a za nim v jeskyni je BFG + par dalsich veci :). |
Tell me why I had to be a powerslave. I don't wanna die, I'm a god! |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 17/08/2004 : 19:32:20
|
Jakym zpusobem implikuje tve (imho trochu naivni) tvrzeni "nikdy(!) nebudeme zeme s vetsim podilem prodanych nez stahnutych her" velikost pruniku vyse zminenych rozdilnych typu hracu? Osobne mi prijde, ze nijak, ale mozna jsem do toho jen dostatecne nepronikl ;)
Naivni. Skupina 1 - lidi co si hry kupují jsou buď a) bohatí b) mají pochopení pro práci developerů c) mimo. Těch je málo. minimálně pokud počítám i lidi pod 25 let. Skupina 3 - lidi co to myslí s hraním vážně si hry buď a) kupují nebo b) stahují. Dle mých zkušeností spíš b). Skupina 2 (průnik)... Aha, přehlédl jsem slovíčko "průnik". No průnik je skutečně úzkej, to jo. Myslel jsem že mluvíš o zbytku. No nic.
|
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 12:17:58
|
quote: Originally posted by hoghar
Pomohlo mi to i u Call of Duty... diky lidi  |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 13:23:43
|
Pocitam, ze tak do par dnu budu mit D3 taky... bohuzel jsem velmi nevyrovnany clovek a obavam se, ze se mi hra bude sekat. Chci od nekoho slyset, ze mi pojede v pohode treba i na 1024x768 - tak mi pls udelejte radost ;).
-Athlon 1700+, 512MB RAM, Radeon 8500 - 64MB. |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 13:27:17
|
quote: Originally posted by Jeffy
Pocitam, ze tak do par dnu budu mit D3 taky... bohuzel jsem velmi nevyrovnany clovek a obavam se, ze se mi hra bude sekat. Chci od nekoho slyset, ze mi pojede v pohode treba i na 1024x768 - tak mi pls udelejte radost ;).
-Athlon 1700+, 512MB RAM, Radeon 8500 - 64MB.
mozna 800*600 |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 13:29:03
|
Pocitam, ze tak do par dnu budu mit D3 taky... bohuzel jsem velmi nevyrovnany clovek a obavam se, ze se mi hra bude sekat. Chci od nekoho slyset, ze mi pojede v pohode treba i na 1024x768 - tak mi pls udelejte radost ;). -Athlon 1700+, 512MB RAM, Radeon 8500 - 64MB.
Řekl bych ti pravdu, ale nechtěl bych tě mít na svědomi (; |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 13:29:43
|
Mam takovej pocit ze ti to ani nepude z toudle grafikou.To znamena ze to ani nepustis. |
Edited by - Speh on 19/08/2004 13:30:41 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 13:38:21
|
Mam takovej pocit ze ti to ani nepude z toudle grafikou.To znamena ze to ani nepustis.
Taky bych rekl ze to nespustis kvuli grafarne. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/08/2004 : 19:17:31
|
na 8500 to jeste facha.ale max 800x600.neboj kdyz to poradne oriznes tak ti to pojede celkem svizne   |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 20/08/2004 : 01:26:51
|
hehe Mi to pripada, jako kdyby se ted vyrabeli hry, ktery pojedou na max az za 2 roky po jejich uverejneni, protoze na to neni dobrej HW, akorat.... kdysi to bylo tim, ze se programatori snazili vyzdimat maximumz HW, dnes serou na optimalizaci a je jim jedno jestli to pojede na 2ghz a nebo az na 3ghz :(
ja uz jsem dospel do stadia, ze proste novy hry mi nemuzou nabidnou defakto nic co uz jsem za svou hracskou karieru nezazil a kvuli Doomu 3 rozhodne nehodlam upgradovat...zatim |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 20/08/2004 : 01:51:18
|
Mno hraju od uplnych zacatku a musim uznat, ze jsem si dooma zahral rad.Sice jsem z neho nebyl tak vyplesklej jako z jednicky nebo dvojky.Nic takoveho uz nikdy nikdo neudela.Ale zahral jsem si ho opravdu rad.Ale rozhodne bych kvuli nemu nekupoval nove zelezo, pokud bych ho nemel.Kazdopadne to nebyla ztrata casu. Edit:zkus juknout jsem jsou tu nejake rady na ladeni kompu na dooma. Priznam se, ze jsem to necetl, takze nevim jak az moc je to realne.Ale obcas jse v takovichto clancich vyskytne i neco uzitecnyho. http://games.tiscali.cz/navody/doom3tweak/index.asp |
Edited by - Speh on 20/08/2004 01:59:35 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 20/08/2004 : 11:24:09
|
spustis muj bratr hraje na necem podobnym ale ma jen 256 ramku ale zadna slava cece :) |
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 20/08/2004 : 17:47:48
|
Nevím jak u vás, ale u mě za barákem to vypadá právě teď docela doomově :)
 |
 |
|
Topic  |
|