Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 JEDI = dalsi "vychytavka" do PvP?
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/08/2004 :  17:41:39  Show Profile Send Roarke a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot

BH jediho nasel do 10 minut, kdyz to fungovalo. Protoze jedi bude bezi, nebo neco zabiji/expuje. Neni nic mezi tim. Ale protoze si jediho nehral, chapu, ze tomu nerozumis.

Seeker ti dava pribliznou polohu, updatuje se nekolikrat podle skillu (pokud to funguje ,tak jednou z peti seekru), mezi vyhozenim seekra a prvnim updatem mas myslim asi minutu nebo i vice (zase podle skillu), takze jedie muze byt uz o par kilometru dal..

Pokud hrajes jedie a umis ho hrat, vis kdy se na terminal dostanes.. Pokud se tam dostanes a hrajes furt na jednom miste,tak si jako kachna na odstrel a driv nebo pozdeji te nekdo zabije.. Na Terminal se nedostanes jen tak pro nic za nic.. Ale tim,ze pouzivas silu a nekdo Te pri tom vidi.. nebo zabijis imperialy,atd.. Takze si to vlastne zpusobis sam.. Znal jsem jedie,kteri se na terminal nikdy nedostali, nebo jenom kdyz chteli.. A pokud se na nej dostanes, tak mas zase na vyber.. Schovavat se nebo prijmout vyzvu a postavit se BH

A jestli Tebe do deseti minut najde Bhcko,tak sorry.. No vlastne uz to vsechno chapu...

P.S. Tak jako s mojim vekem,tak i s delkou hrani SWG si mimo a uchylujes se k nesmyslnym pripominkam... Pak kdo se chova jako pubertak..
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/08/2004 :  17:53:54  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Roarke

Seeker ti dava pribliznou polohu, updatuje se nekolikrat podle skillu (pokud to funguje ,tak jednou z peti seekru), mezi vyhozenim seekra a prvnim updatem mas myslim asi minutu nebo i vice (zase podle skillu), takze jedie muze byt uz o par kilometru dal..

Pokud hrajes jedie a umis ho hrat, vis kdy se na terminal dostanes.. Pokud se tam dostanes a hrajes furt na jednom miste,tak si jako kachna na odstrel a driv nebo pozdeji te nekdo zabije.. Na Terminal se nedostanes jen tak pro nic za nic.. Ale tim,ze pouzivas silu a nekdo Te pri tom vidi.. nebo zabijis imperialy,atd.. Takze si to vlastne zpusobis sam.. Znal jsem jedie,kteri se na terminal nikdy nedostali, nebo jenom kdyz chteli.. A pokud se na nej dostanes, tak mas zase na vyber.. Schovavat se nebo prijmout vyzvu a postavit se BH

A jestli Tebe do deseti minut najde Bhcko,tak sorry.. No vlastne uz to vsechno chapu...

P.S. Tak jako s mojim vekem,tak i s delkou hrani SWG si mimo a uchylujes se k nesmyslnym pripominkam... Pak kdo se chova jako pubertak..

Jeste jednou. Jedi muze but behat, nebo expovat. Nemuze delat oboji zaroven. Pokud se venuje expovani, nebeha,jeho poloha se meni pouze minimalne a otazka nalezeni presnejsi polohy je otazka chvilky na motorce. Az budes expovat jediho, muze mi sdelit sve zkusenosti s expovanim.

Neresime tu situaci, kdy se jedi dostane do terminalu, to je otazka na jine tema (stejne tak, jak by se o tom jedi mel/nemel dozvedet).

Muzu se te zeptat, jak dlouho hrajes SWG, za jaky char, jsi-li v nejake guilde atd?
Go to Top of Page

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/08/2004 :  18:31:06  Show Profile Send Roarke a Private Message
Uz nehraji,nekolik mesicu.. zabalil jsem to,potom co jsem zjistil ze SOE chce jenom nalakat dalsi zakazniky na beta verzi a nejak se jim tu hru nechce dokoncit..

Hral jsem asi pet mesicu na evropskem serveru.. Chimaera.. V guilde jsem nebyl, BH v guilde nema co delat (co kdyz jedie bude z te guildy, ze jo ?).. a byl jsem imperial (coz bych taky zrusil a stal se neutralem).. A moje jmeno bylo Girhio Freestar..

Jo, ted sem si cetl updaty :

Changed the seeker code to update the positions of the Jedi waypoints much more frequently. Previously waypoints could be as much as 20 minutes out of date. Now they will be less than 30 seconds out of date at the most.
Fixed a bug in seekers that sometimes caused them to report a Jedi was not on the same planet when in fact they were.

Dva roky po vydani hry,snad opravili 2 z mnoha bugu u seekru.. To je to proc jsem skoncil.. Nebudu cpat prachy nekomu kdo o ne nestoji a komu trva dva roky opravit zakladni chyby v zakladni feature jednoho povolani.. A misto toho pridava 1000 radoby supr veci..

Podle mne ma Jedie dva typy hrani.. Pokud neni na terminalu a pokud je ..

Pokud neni na terminalu,tak ho BH nemuze najit za deset minut a ani zabit(pokud nema TEF)...

Pokud je na terminalu,tak nema expovat ale schovat se nebo si najit ochranu,atd a nebo se branit..

Copak to neni cool?

Nic musim koncit.. Preji Vam aby vam SWG vydrzelo.. Ja se na to dost tesil, ale je mi lito, tahle hra je opravdu hodne nedodelana..
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/08/2004 :  18:56:26  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
SWG je venku (officialne) rok a 2 mesice. BH featura na jediich je 9 mesicu.
Zajimave, ze se treba netrapis tim, jak se jedi ma z terminalu dostat. Zatim je znam jen jeden zpusob a tim je smrt. Kapku podivne, nemyslis? Jenomze teprve pred mesicem udelali jedie tak, aby nebyli jen lepsi brawleri.

Jinak doporucuji precist dalsi topicy z tohoto fora, mozna si udelas obrazek o lidech, kteri na nej pisi a kteri hru hraji/hrali.

Nicmene vidim, ze jedine, co te zere je to, ze nemuzes zabit jediho. ALe zadne navrhy, zadny pohled z druhe strany ani na hru jako celek.
Go to Top of Page

Roarke
Starting Member

44 Posts

Posted - 11/08/2004 :  19:24:11  Show Profile Send Roarke a Private Message
Same mystifikace aneb jak udelat ze mne blba..

quote:

Start of beta test : 07/15/2002 .. Je to dva roky.. Proboti byli zabugovani, proto neslo huntit jedie.. Na terminaly se dostavali davno pred tim s nesmyslnym jmenem.. Ne ze to nebylo imlplementovane,ale bylo to zabugovane.. Proste nenasli planetu kde je jedie..

quote:

Zajimave, ze se treba netrapis tim, jak se jedi ma z terminalu dostat. Zatim je znam jen jeden zpusob a tim je smrt. Kapku podivne, nemyslis?

Na terminalu nejsi vecne.. Ale mozna se pletu.. I kdyz,jak to ze pred tim neslo zabit jedie a pres to,ten kdo se na terminal dostal,tak tam nebyl vecne ? co ?

quote:

Jenomze teprve pred mesicem udelali jedie tak, aby nebyli jen lepsi brawleri.

Dalsi kec... Jediove,byli uz davno pred tim lepsi nez ostatni chary..

quote:

Nicmene vidim, ze jedine, co te zere je to, ze nemuzes zabit jediho. ALe zadne navrhy, zadny pohled z druhe strany ani na hru jako celek.

lol.. ale to ja jsem prece nechtel udelat! Tak nevim co mi to tu pises ? Ja jen napsal,proc je jediu tak hodne a proc se PvP jeste vic dosralo,nez bylo pred tim...

A nikdy jsme nenapsal ze jedie nemuzu zabit.. To vis ze to de.. Ale hodne tezko... A v 90% nic nefunguje.. Celou diskuzi se snazis svezt k tomu, ze jsem trumbera,ktery breci,ze nemuze zabit Jedie..

to je sila.. at te provazi...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/08/2004 :  20:05:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Same mystifikace aneb jak udelat ze mne blba..

quote:

Start of beta test : 07/15/2002 .. Je to dva roky.. Proboti byli zabugovani, proto neslo huntit jedie.. Na terminaly se dostavali davno pred tim s nesmyslnym jmenem.. Ne ze to nebylo imlplementovane,ale bylo to zabugovane.. Proste nenasli planetu kde je jedie..

Neresim, kdy zacala beta, nerknu-li, kdy zacali programovat. Resim, kdy je to venku. Jedie do hry dali az v rijnu/listopadu minuleho roku. Driv tam proste nebyli v kodu.

quote:

Na terminalu nejsi vecne.. Ale mozna se pletu.. I kdyz,jak to ze pred tim neslo zabit jedie a pres to,ten kdo se na terminal dostal,tak tam nebyl vecne ? co ?

Mozna se pletu ja, ale co znam jedie na Eclipse ja, tak ti kteri tam byli se ven dostali jen a pouze pres svou vlastni smrt.

quote:

Dalsi kec... Jediove,byli uz davno pred tim lepsi nez ostatni chary..

Nebyli. POuze guardiani a to byli temer master jediove. Ale dokud fungoval DoT, jedi nemel full heal (bo ten single je slaby...za 500 bodu jednou za 8s a to v prubehu tech 8s nemuze nic delat) a nemel vysoky block ranged. Zadnou defenci na KD, nemluvim o def proti meleerum. Dmg kinetic (vsichni 90% defenci, ze)

quote:
lol.. ale to ja jsem prece nechtel udelat! Tak nevim co mi to tu pises ? Ja jen napsal,proc je jediu tak hodne a proc se PvP jeste vic dosralo,nez bylo pred tim...

PvP se nikdy poradne nerozjelo, bo CM a roflemani (pripadne stackeri). Ted se jen pridali jeidove.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 11/08/2004 :  20:06:36  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message
No coment, lock ...

Black
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000