Author |
Topic  |
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 28/07/2004 : 10:54:41
|
jako bych nic nerek, uz se to rozjelo:))
|
Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 08:03:01
|
Tak jsem to stahnul, nainstaloval a ja nevim, ale docela se mi to trha. Mam athlon 2ghz, radeon 9600pro FB,512 Ram. Neni to sice hi-end, ale smejd to taky neni.Jeste kdyz jsem mel radeona 9100, tak jsem s tim bez problemu hral AO a zadny trhani. Neni tu nejakej novacek kterej to taky zkousi, nebo hraje kratce? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 08:06:31
|
quote: Originally posted by muanxi
Tak jsem to stahnul, nainstaloval a ja nevim, ale docela se mi to trha. Mam athlon 2ghz, radeon 9600pro FB,512 Ram. Neni to sice hi-end, ale smejd to taky neni.Jeste kdyz jsem mel radeona 9100, tak jsem s tim bez problemu hral AO a zadny trhani. Neni tu nejakej novacek kterej to taky zkousi, nebo hraje kratce?
na SWG je pri tomhle hlavnmi ramka, kdyz povysis na 1G tak ti to cukani prestane |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 09:38:26
|
quote: Originally posted by Pertha
Tak jsem to stahnul, nainstaloval a ja nevim, ale docela se mi to trha. Mam athlon 2ghz, radeon 9600pro FB,512 Ram. Neni to sice hi-end, ale smejd to taky neni.Jeste kdyz jsem mel radeona 9100, tak jsem s tim bez problemu hral AO a zadny trhani. Neni tu nejakej novacek kterej to taky zkousi, nebo hraje kratce?
na SWG je pri tomhle hlavnmi ramka, kdyz povysis na 1G tak ti to cukani prestane
Dobra tak koupime Ramku, ale vazne tu neni nikdo kdo by byl ochotnej semnou chvili pobihat? |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 29/07/2004 : 10:34:50
|
Ja mam Pentium4, 3.0 Ghz, 1GB RAM, GeForce FX 5900. Hram na max. detailoch a ide mi to pekne plynulo. Vela urobi ta RAMka, este nedavno som mal 512mb a nedali sa nastavit terenove detaily na max. a nebehalo to uplne plynulo. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Don Gizmo
New Member

219 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 13:07:16
|
premyslel jsem ze bych si po odmlce zkusit SWG, nevi nekdo jestli se da nekde zistak pouze trial key - instalacni cedo mam originalni |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 13:34:57
|
muanxi, zkus ve hre napsat olusriel, kravka nebo niresan, muzem spolu zalovit |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 13:46:42
|
quote: Originally posted by Olusriel
muanxi, zkus ve hre napsat olusriel, kravka nebo niresan, muzem spolu zalovit
tak jsem dnes kopil ramku a kned jsem to testnul, super, beha to o 100% lip. Budu hrat dnes vecer, tak se zkusim ozvat. |
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 13:56:51
|
Konfiguraci mam podobnou(jen o neco slabsi procak) a taky se mi to dost trha,hlavne ve spicce kdyz je ve meste fura lidi a kazdej jeci prez kazdyho jak na trznici. Mam stazenej trial,ale dnes o 1/2 noci mi vyprsi,asi si necham poslat dalsi key . |
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 14:11:07
|
quote: Originally posted by Diblajz
Konfiguraci mam podobnou(jen o neco slabsi procak) a taky se mi to dost trha,hlavne ve spicce kdyz je ve meste fura lidi a kazdej jeci prez kazdyho jak na trznici. Mam stazenej trial,ale dnes o 1/2 noci mi vyprsi,asi si necham poslat dalsi key .
jo ja taky jedu na trial zatim, doma ted net nemam a tak jedu z prace, ale v zime uz net bude. Jak je to tedy s tim trialem, je po zaplaceni pouzitelnej jako full verze? |
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 14:30:08
|
pry to jde |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 15:13:54
|
to dost pochybuju, v inzerci na trial na www.gamespot.com píšou v pravidlech že po vypršení trialu si musíš koupit plnou verzi buď v kamennym obchodě nebo si ji objednat přes internet |
offline |
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 30/07/2004 : 20:49:01
|
quote: Originally posted by Cotouch
to dost pochybuju, v inzerci na trial na www.gamespot.com píšou v pravidlech že po vypršení trialu si musíš koupit plnou verzi buď v kamennym obchodě nebo si ji objednat přes internet
o to asi nejde, klidne si ji koupim, jen me slo o to kdyz si ji tedy koupim zda budu moct pouzit jeji key a pokracovat s postavou z trialu.
zmatene popsano:) |
|
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 31/07/2004 : 12:49:58
|
to dost pochybuju, v inzerci na trial na www.gamespot.com píšou v pravidlech že po vypršení trialu si musíš koupit plnou verzi buď v kamennym obchodě nebo si ji objednat přes internet
o to asi nejde, klidne si ji koupim, jen me slo o to kdyz si ji tedy koupim zda budu moct pouzit jeji key a pokracovat s postavou z trialu.
zmatene popsano:)
jo to by neměl bejt problém |
offline |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 31/07/2004 : 20:36:10
|
zmatene popsano:)
jo to by neměl bejt problém
No, mymu brachovi ted vyprsel trial a chtelo to subscribe, cimz predpokladam ze to jde i bez krabicove verze. jinak ale krabice je krabice, ten plakat co tam dali je dost dobrej |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 01/08/2004 : 15:01:24
|
quote:
No, mymu brachovi ted vyprsel trial a chtelo to subscribe, cimz predpokladam ze to jde i bez krabicove verze. jinak ale krabice je krabice, ten plakat co tam dali je dost dobrej
jo, chtělo to subsrcibe klíč kterej je v krabici ;) |
offline |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 12/08/2004 : 10:26:11
|
No ja jen doufam, ze az ho tam vyplnim ze dostanu ten mesic zdarma stejne jako kdybych si zakladal novej ucet :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
chose
Starting Member
4 Posts |
Posted - 14/08/2004 : 10:46:22
|
quote: Originally posted by Giltanas
No ja jen doufam, ze az ho tam vyplnim ze dostanu ten mesic zdarma stejne jako kdybych si zakladal novej ucet :-)
Jo dostanes, ja tak hraju :) |
 |
|
Topic  |
|