Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 zkousim trial
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 28/07/2004 :  10:54:41  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
jako bych nic nerek, uz se to rozjelo:))

Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 29/07/2004 :  08:03:01  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to stahnul, nainstaloval a ja nevim, ale docela se mi to trha. Mam athlon 2ghz, radeon 9600pro FB,512 Ram. Neni to sice hi-end, ale smejd to taky neni.Jeste kdyz jsem mel radeona 9100, tak jsem s tim bez problemu hral AO a zadny trhani. Neni tu nejakej novacek kterej to taky zkousi, nebo hraje kratce?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/07/2004 :  08:06:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by muanxi

Tak jsem to stahnul, nainstaloval a ja nevim, ale docela se mi to trha. Mam athlon 2ghz, radeon 9600pro FB,512 Ram. Neni to sice hi-end, ale smejd to taky neni.Jeste kdyz jsem mel radeona 9100, tak jsem s tim bez problemu hral AO a zadny trhani. Neni tu nejakej novacek kterej to taky zkousi, nebo hraje kratce?

na SWG je pri tomhle hlavnmi ramka, kdyz povysis na 1G tak ti to cukani prestane

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 29/07/2004 :  09:38:26  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

na SWG je pri tomhle hlavnmi ramka, kdyz povysis na 1G tak ti to cukani prestane

Dobra tak koupime Ramku, ale vazne tu neni nikdo kdo by byl ochotnej semnou chvili pobihat?

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 29/07/2004 :  10:34:50  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ja mam Pentium4, 3.0 Ghz, 1GB RAM, GeForce FX 5900. Hram na max. detailoch a ide mi to pekne plynulo. Vela urobi ta RAMka, este nedavno som mal 512mb a nedali sa nastavit terenove detaily na max. a nebehalo to uplne plynulo.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 30/07/2004 :  13:07:16  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
premyslel jsem ze bych si po odmlce zkusit SWG, nevi nekdo jestli se da nekde zistak pouze trial key - instalacni cedo mam originalni

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 30/07/2004 :  13:34:57  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
muanxi, zkus ve hre napsat olusriel, kravka nebo niresan, muzem spolu zalovit

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 30/07/2004 :  13:46:42  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

muanxi, zkus ve hre napsat olusriel, kravka nebo niresan, muzem spolu zalovit

tak jsem dnes kopil ramku a kned jsem to testnul, super, beha to o 100% lip. Budu hrat dnes vecer, tak se zkusim ozvat.

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 30/07/2004 :  13:56:51  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konfiguraci mam podobnou(jen o neco slabsi procak) a taky se mi to dost trha,hlavne ve spicce kdyz je ve meste fura lidi a kazdej jeci prez kazdyho jak na trznici.
Mam stazenej trial,ale dnes o 1/2 noci mi vyprsi,asi si necham poslat dalsi key .
Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 30/07/2004 :  14:11:07  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Diblajz

quote:

Konfiguraci mam podobnou(jen o neco slabsi procak) a taky se mi to dost trha,hlavne ve spicce kdyz je ve meste fura lidi a kazdej jeci prez kazdyho jak na trznici.
Mam stazenej trial,ale dnes o 1/2 noci mi vyprsi,asi si necham poslat dalsi key .

jo ja taky jedu na trial zatim, doma ted net nemam a tak jedu z prace, ale v zime uz net bude.
Jak je to tedy s tim trialem, je po zaplaceni pouzitelnej jako full verze?

Go to Top of Page

Diblajz
New Member

448 Posts

Posted - 30/07/2004 :  14:30:08  Show Profile Send Diblajz a Private Message  Reply with Quote
pry to jde
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 30/07/2004 :  15:13:54  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
to dost pochybuju, v inzerci na trial na www.gamespot.com píšou v pravidlech že po vypršení trialu si musíš koupit plnou verzi buď v kamennym obchodě nebo si ji objednat přes internet

Go to Top of Page

muanxi
Starting Member

56 Posts

Posted - 30/07/2004 :  20:49:01  Show Profile  Send muanxi an ICQ Message Send muanxi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

to dost pochybuju, v inzerci na trial na www.gamespot.com píšou v pravidlech že po vypršení trialu si musíš koupit plnou verzi buď v kamennym obchodě nebo si ji objednat přes internet

o to asi nejde, klidne si ji koupim, jen me slo o to kdyz si ji tedy koupim zda budu moct pouzit jeji key a pokracovat s postavou z trialu.

zmatene popsano:)

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 31/07/2004 :  12:49:58  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

o to asi nejde, klidne si ji koupim, jen me slo o to kdyz si ji tedy koupim zda budu moct pouzit jeji key a pokracovat s postavou z trialu.

jo to by neměl bejt problém

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 31/07/2004 :  20:36:10  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jo to by neměl bejt problém

No, mymu brachovi ted vyprsel trial a chtelo to subscribe, cimz predpokladam ze to jde i bez krabicove verze. jinak ale krabice je krabice, ten plakat co tam dali je dost dobrej

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 01/08/2004 :  15:01:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, mymu brachovi ted vyprsel trial a chtelo to subscribe, cimz predpokladam ze to jde i bez krabicove verze. jinak ale krabice je krabice, ten plakat co tam dali je dost dobrej

jo, chtělo to subsrcibe klíč kterej je v krabici ;)

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 12/08/2004 :  10:26:11  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No ja jen doufam, ze az ho tam vyplnim ze dostanu ten mesic zdarma stejne jako kdybych si zakladal novej ucet :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

chose
Starting Member

4 Posts

Posted - 14/08/2004 :  10:46:22  Show Profile Send chose a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

No ja jen doufam, ze az ho tam vyplnim ze dostanu ten mesic zdarma stejne jako kdybych si zakladal novej ucet :-)

Jo dostanes, ja tak hraju :)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000