Author |
Topic  |
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 15:01:12
|
quote: Originally posted by Tartaros
jezis ty si vul khaote
To mi rika clovek, ktery vyvyji vlastni UO emulator? Jo...rekni mi neco, co jeste nevim  |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 15:29:53
|
Noe, je videt, ze s tebou se nemohu rovnat. Nejen, ze dokazes zopakovat u nas oblibeny argument na kritiky cekoholi, co ma uspech, ale jeste si jej pro sebe dokazes obhajit. Na tebe pozoruhodny vykon. Bohuzel, nikdo zde nezpochybnoval fakt, ze dokazali najit zpusob, jak vydelat prachy. Jadro pudla je jinde, nevadi 
Ekonomicke myslenky uz tu, prosim, nerozebirej. Nejenom, ze jsou velmi najivni, zcestne, ale mylis se uz svym zacilenim. Casem, az zase budou davat v TV nejaky super zabavny porad, mozna ti to dojde.
quote: Originally posted by Noe Pokud se nad tím trochu zamyslíš, sám poznáš jaký nesmysly tady v posledních dnech píšeš a jak se ztrapňuješ před některými lidmi. Možná ti to bude pár lidí žrát protože jim zřejmě přijde, že jsou zajímavý nebo při své naivitě si stále myslí, že tím, že si šlehnou jointa a <NECO> změní svět.
Ted si precti, co jsi napsal, je to fakt dobre a me se prici dat jen Copy&Paste.
Vis co je nejhorsi v moderni spolecnosti? Netecnost  |
 |
|
Nathalie
New Member

108 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 15:30:34
|
quote: Originally posted by Noe ......že tím, že si šlehnou jointa a napíší pár vět na forum změní svět.
Pomoc mami, oni si urcite pichaj tu marihuanu rovnou do zily >;]] |
Nathalie iz back bitch, roll out the red carpet |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 15:32:41
|
Khaot> Tartar je pohodar, ale jenom pokud nedal svoje napady a mysleni na 'to internet' jako freewere / opensource! Pokud jo je to alarmujici, osobne bych vic negru s jeho kecma neunes =b |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 15:41:39
|
quote:
Nedělej ze sebe ještě většího pitomce než jsi, komu chceš namluvit, že Octopuss je člověk který čte výhradně ekonomicky zaměřený noviny. 
Mam to brat jako urazku? Co tim jako chces rict? Ze jsem dement bez rozhledu co zna jen hry nebo co? To mi laskave vysvetli.
quote:
Uhodils hřebíček na hlavičku podle mě. V ČR se žádný větší úspěch neodpouští a už vůbec se neodpouští úspěch s kterým je nedejbože spojen i nějaký finanční zisk.
Co to mektas? Kdybych normalne pracoval tak se muzu nekde pomerovat a nekomu neco zavidet, ale jako student si muzu leda tak privydelavat, cili je to trochu mimo misu. Jaks sakra prisel na to, ze tim, ze me neco stve, automaticky neco zavidim?
quote:
Možná ti to bude pár lidí žrát protože jim zřejmě přijde, že jsou zajímavý nebo při své naivitě si stále myslí, že tím, že si šlehnou jointa a napíší pár vět na forum změní svět.
ROFL slehnout si jointa Ty jses jeste vetsi idiot nez jsem si myslel Dej si pozor aby te ty bandy fetaku okradajici duchodce, aby mely na tu marihuanu co si rvou primo di zily, nahodou nesestrelily 
btw ten zamindrakovany podnikatel to se fakt povedlo   |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 16:03:48
|
quote: Originally posted by Octopuss
quote:
Nedělej ze sebe ještě většího pitomce než jsi, komu chceš namluvit, že Octopuss je člověk který čte výhradně ekonomicky zaměřený noviny. 
Mam to brat jako urazku? Co tim jako chces rict? Ze jsem dement bez rozhledu co zna jen hry nebo co? To mi laskave vysvetli.
Zkus si to přečíst ještě jednou, možná pochopíš, že s tebe dementa nedělám. Pokud to z té věty nepochopíš tak už nic zaručit nemůžu.
quote:
quote:
Uhodils hřebíček na hlavičku podle mě. V ČR se žádný větší úspěch neodpouští a už vůbec se neodpouští úspěch s kterým je nedejbože spojen i nějaký finanční zisk.
Co to mektas? Kdybych normalne pracoval tak se muzu nekde pomerovat a nekomu neco zavidet, ale jako student si muzu leda tak privydelavat, cili je to trochu mimo misu. Jaks sakra prisel na to, ze tim, ze me neco stve, automaticky neco zavidim?
Opět tě požádám aby jsi si to přečetl ještě jednou, myslím, že je zmé formulace zcela zřejmé, že jsem mluvil všeobecně o české republice a ne o tobě konkrétně.
quote:
ROFL slehnout si jointa Ty jses jeste vetsi idiot nez jsem si myslel Dej si pozor aby te ty bandy fetaku okradajici duchodce, aby mely na tu marihuanu co si rvou primo di zily, nahodou nesestrelily 
Až vytrávíš zkus mi odpovědět zdali, kdybych se neupsal a místo šlehnout jointa napsal zapálit jointa by to změnilo nějak situaci?
|
Noe
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 16:49:03
|
proste mluvis hovna |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 23/06/2004 : 20:57:46
|
V cechach jsou proste 3 druhy lidi: - ti, kteri si mysli, ze pokud ma nekdo penize, tak je ukradl - ti, kteri si mysli, ze pokud jim nekdo nadava, tak za to, ze maji penize - ti, kterym je to sumafuk  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 00:26:46
|
quote: Originally posted by ToHor no tak ted nevim, jestli jsem pubertak, nebo se prichodu z prace svalim do kresla ... vubec uz mam tehle nezavislejch kecu plnou skrin, vzdyt ty bys odsoudil za podobny prestupky uplne vsechno, co te zrovna nezajima, nepremejslel si o tom tak?
Tak zkus jinak charakterizovat primarni cilovou skupinu tehle souteze, treba se ti to povede lip. Ja odsuzuju pasivni pristup k zivotu typu "stejne si to ti nahore rozhodnou jinak", jestli to jsou nezavisle kecy fakt nevim.
quote:
(ze se ti libila vosa na jazyku?) sledoval jsem superstar, kdyz jsem mel cas, zeru v kfc i mcd, pouzivam operacni system od ms, obcas nakupuju u nadnarodnich spolecnosti, kdyz je ms v hokeji, tak se divam, jak hrajem, chodim do kina na produkci hollywoodskych studii a presto si o sobe nemyslim, ze jsem primitivni idiot, jak je nezavislou intelektualni spolecnosti popisovano ...
Tak to jsi primitivni idiot, ja jsem zasadne vegan, pouzivam linux a to vyhradne v textmodu, kfc a mcd pohrdam, masovymi sporty taktez. Sleduji zasadne nezavisle nekomercni filmy, zbytek jsou totiz sracky. V dobe kdy bezi superstar rozpravim pod vlivem lysohlavek s astarem a snazim se previbrovat do vyssi dimenze. Uz si rozumime?
|
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 00:43:09
|
quote: Originally posted by Noe Když už si hraješ na ekonoma tak i ekonomicky uvažuj. Ekonoma ve zprávě o superstar nebudou např. pohoršovat informace, že na náměstí šílelo 10 tis. fanynek co posílají průměrně každá 5 SMSsek při hlasování ale v hlavě mu vyskočí čísla, že tyhle fanynky proSMSskovali 65 mil Kč. místo očekávaných 30 mil. což znamená neplánované zvýšení zisku telekomunikačních společností, což může mít za následek vyšší investice ... což se odrazí v tomhle či milion jiných ekonomických souvislostí. ... pravý Ekonom prostě i tyhle informace životně potřebuje.
Nechci ti kazit radost, ale myslis ze se 30m projevi na prijmech spolecnosti co ma 15mld prijmy za posledni ctvrtleti? V cechach jsou kurzotvorne informace trochu jineho razu, coz ty ale samozrejme vis :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 07:25:19
|
Co takhle seznamit Anicku s Demem,maji to v hlave podobne poskozene |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 07:33:16
|
quote: Originally posted by Noe
quote:
quote:
Opět tě požádám aby jsi si to přečetl ještě jednou, myslím, že je zmé formulace zcela zřejmé, že jsem mluvil všeobecně o české republice a ne o tobě konkrétně.
Fakt? A co potom toto?
quote: Originally posted by Noe Nedělej ze sebe ještě většího pitomce než jsi, komu chceš namluvit, že Octopuss je člověk který čte výhradně ekonomicky zaměřený noviny.
Zkusil bys mi, prosim, nejak vysvetlit, jak mam chapat tve posty? Abych priste mohl vhodne reagovat  |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 24/06/2004 : 09:31:12
|
quote: Originally posted by Colldor
Khaot> Tartar je pohodar, ale jenom pokud nedal svoje napady a mysleni na 'to internet' jako freewere / opensource! Pokud jo je to alarmujici, osobne bych vic negru s jeho kecma neunes =b
vi nekdo co tim chtel basnik rici? ja nechapu ani slovo. zrejmne by to chtelo trosku imprůvnout cestinu 
quote: Originally posted by Khaot To mi rika clovek, ktery vyvyji vlastni UO emulator? Jo...rekni mi neco, co jeste nevim 
Muzes mi prozradit co je spatnyho na vyvoji emulatoru? Kecam ti ja do toho co delas?
jinak ad flame: pokud se vam nelibi superstar, tak se na ni nekoukejte. Pokud se vam nelibi zminky o ni v novinach, tak si je nekupujte. Nevim co vic dodat. Netvrdim ze sem celej nadsenej kdyz je jakasi Aneta na prvni strance mlady fronty nebo lidovek, ale je to pochopitelny, velkou cast ctenaru to proste zajima, takze se z toho neposeru.
edit: ad stiznosti ze "je to vsechno jen o penezich, atd. atd." Jiste, velke prekvapeni. n@va na ceskym trhu pusobi nejakejch deset let a vy ste si ted vsimli ze je to komercni televize... to je ale postreh! |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 24/06/2004 09:32:50 |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 13:11:19
|
Noe> když se přestaneš imrvere stylizovat do role Velkýho Otce český MMORPG scény tak si ušetříš spoustu hloupejch keců adresovanejch na tvoji plešatějící hlavinku úspěšnýho podnikatele, kterýmu půlka modrý koule závidí a druhá o něm zatim jenom neví .. nic proti tobě nemám ale fakt to přeháníš brouku -)
Tartaros> Colldor má tu nejúžasnější češtinu jakou jsem kdy slyšel, takže nech bejt chlapečku -) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 14:11:35
|
Tartaros> Jo rozumim mu. Pokud ty ne - tvuj problem. takze nech Colldora na pokoji laskave. |
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 15:59:19
|
rozumime |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 14:30:15
|
BTW uz ste slyseli to cd od anety ? :) tak skoro tohodle presne jsem se obaval, ze se budou snazit o co nejrychlejsi rychlokvaseny cd, a je to dost otres |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 16:12:01
|
quote: Originally posted by Pertha
BTW uz ste slyseli to cd od anety ? :) tak skoro tohodle presne jsem se obaval, ze se budou snazit o co nejrychlejsi rychlokvaseny cd, a je to dost otres
je to nekde na inetu ?
BTW: Balogova jde na plastiku xichtu k Mestakovi 
Vsazim xxxM na to, ze se prosadi nejvic z tehle prvni "superbandy". |
SWG - retired |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 16:37:15
|
quote: Originally posted by Awer [brje to nekde na inetu ?
urcite jo |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 16:54:53
|
a jak je jemno toho CD nebo nejaky pisnice. Nikde nic, to jsi moh napsat uz kua ne at vim co tahat  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 17:01:42
|
a jak je jemno toho CD nebo nejaky pisnice. Nikde nic, to jsi moh napsat uz kua ne at vim co tahat 
To CD bylo hlavne natoceny uz nekdy davno pred soutezi a jsou to udajne nejaky slepenice z vystupovani se sborem a par studiovych kousku... jmenuje se to "Nez se stala SuperHvezdou", takze kvalita je snad kazdymu jasna... |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 20:08:18
|
quote: Originally posted by Tartaros ...
Taky na SuperStar nevidim nic spatnyho. Kdo se na to chce koukat at se koukam, kdo ne at treba skoci z okna. |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 20:12:17
|
Ad Ardeth's post - SS, i kdyz je az nechutne komercni (ale co neni..) tak ma svoje opodstatneni, kdo se ma xx let cumet na ty samy xichty a poslouchat v radiu ty samy proflakly hlasy. |
The Lighthammer [Czech Legends], Typically Doomer |
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 21:00:20
|
quote: Originally posted by Ramesse
Ad Ardeth's post - SS, i kdyz je az nechutne komercni (ale co neni..) tak ma svoje opodstatneni, kdo se ma xx let cumet na ty samy xichty a poslouchat v radiu ty samy proflakly hlasy.
tim chces rict ze se ti nelibi narodni poklad Karel? |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 21:30:36
|
quote: tim chces rict ze se ti nelibi narodni poklad Karel?
No Karel me vzdycky dost pritahoval, bohuzel po te devate plastice uz to neni co byvalo  |
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 22:44:00
|
karel to je ikona, akorat uz 40 let nenahral zadnej dobrej val a zajima se spis o nudne operni fuze spolu s luckou bilou, misto aby tvoril kvalitni pop.
ad. superstar - to je fenomen! skoda ze sem nevedel o konkurzu, takhle sem asi prisel o svou zivotni sanci prosadit se v showbizu. |
ancient member of karma police
|
 |
|
929
Starting Member
41 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 22:53:12
|
BTW uz ste slyseli to cd od anety ? :) tak skoro tohodle presne jsem se obaval, ze se budou snazit o co nejrychlejsi rychlokvaseny cd, a je to dost otres
slysel sem jen "na-de-je zi-je ve hvez-daach ty to viis..." a do radia je to imho v klidu.
nevim jak by sis to jeji cd predstavoval, kdyz v cr nejsou autori a za nejvetsi eso se povazuje kaja svoboda, ktery seka symfonicke seventies slataniny do muzikalu jako cvicky a fananek jako jediny textar co jde do vseho vypraskal napady na smouly a pokondr. anete sice ten happy housik nestimuje, ale imho tudy vede cesta. maximalne ji zbyva nahrat desku tradicionalu nebo sklouzne nekam k nudnym festivalovym "ziiv" kytarovkam. |
ancient member of karma police
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/07/2004 : 23:22:13
|
quote: tim chces rict ze se ti nelibi narodni poklad Karel?
No Karel me vzdycky dost pritahoval, bohuzel po te devate plastice uz to neni co byvalo 
Copak, nechal si zmenšit pinďoura?  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 07:34:44
|
quote: Originally posted by 929
slysel sem jen "na-de-je zi-je ve hvez-daach ty to viis..." a do radia je to imho v klidu.
mno a to je asi desetkrat lepsi nez to na tom cdcku :) |
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 07:38:07
|
Nevím, které CD myslíš. O žádném zatím nevím, pouze o tom, kde firma Karla Vágnera vydala CD s jejími písněmi se sboru bez jejícho souhlasu. Anetino CD, které natáčí by mělo snad vyjít v září. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 08:06:42
|
quote: Originally posted by Khostri
Nevím, které CD myslíš. O žádném zatím nevím, pouze o tom, kde firma Karla Vágnera vydala CD s jejími písněmi se sboru bez jejícho souhlasu. Anetino CD, které natáčí by mělo snad vyjít v září.
jo todle myslim :) |
|
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 09:02:08
|
to pre-superstar cd je dost suchy ... zadnej poradnej hit
search$ : 01-Staromak.mp3 02-Dizzy Miss Lizzy.mp3 03-Van Goghovo ucho.mp3 04-Zatanci.mp3 05-Oh, Darling!.mp3 06-Abstak.mp3 07-Mother.mp3 08-Spolok cvokov.mp3 09-Stand By Me.mp3 10-Stodoly.mp3 11-Famy a pomluvy.mp3 12-Aj ruze rozvila se.mp3 |
ego tycoon |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 11:06:43
|
A co jsi cekal za par penez a par dni ? |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 11:08:39
|
quote: Originally posted by The Nero
Ad Ardeth's post - SS, i kdyz je az nechutne komercni (ale co neni..) tak ma svoje opodstatneni, kdo se ma xx let cumet na ty samy xichty a poslouchat v radiu ty samy proflakly hlasy.
tim chces rict ze se ti nelibi narodni poklad Karel?
S pokladem di do p*dele. Kdyz neumrou tak neodejdou z ty hudebni sceny nikdy. |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 14:29:15
|
ardeth> ach jo, nic nechapes ... viz tragedyho post |
ego tycoon |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 26/07/2004 : 09:06:39
|
quote: Originally posted by Artuhr
Co takhle seznamit Anicku s Demem,maji to v hlave podobne poskozene
Leda pod lekarskym dohledem a v izolaci. Buh vi, co by vzniklo, mozna by se to muselo vcas ukoncit. |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/07/2004 : 09:18:57
|
quote: Originally posted by Mistral
quote: Originally posted by Artuhr
Co takhle seznamit Anicku s Demem,maji to v hlave podobne poskozene
Leda pod lekarskym dohledem a v izolaci. Buh vi, co by vzniklo, mozna by se to muselo vcas ukoncit.
mozna by vznikl Rodier v2 |
|
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 26/07/2004 : 09:56:49
|
quote: mozna by vznikl Rodier v2
Tezko, Anca dle vseho neumi tancovat  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 26/07/2004 : 12:52:02
|
No muze jit do tanecniho krouzku u pana GellieMan-a ... ten ji nauci tancovat !
http://www.gaschamber.net/humor/videos/aicha.wmv |
 |
|
Ramesse
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 09:39:47
|
No kazdopadne maji s Demem jiste oblicejove "rysy" spolecne  |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 09:57:00
|
No muze jit do tanecniho krouzku u pana GellieMan-a ... ten ji nauci tancovat !
http://www.gaschamber.net/humor/videos/aicha.wmv
ty se v te praci vylozene nudis  |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 04/08/2004 : 22:27:36
|
Koukam, ze se to tu pekne zvrhlo :p Zakladal jsem to tu v nadeji, ze si to Anicka precte a konecne ji dostanu do postele, bo jsem se do ni blaznive zamiloval a ono to tu zije svym vlastnim zivotem 
BTW Aneta, Martina, Samer, Sarka a ostatni partaci z obludaria sux... |
Jerry of Kadan Warrior [CoNT]. Protector of Good. |
 |
|
Ardeth
Junior Member

697 Posts |
Posted - 04/08/2004 : 23:10:29
|
quote: Originally posted by LordJerry a konecne ji dostanu do postele
Ty zvrhliku  |
 |
|
The Nero
Starting Member
41 Posts |
Posted - 05/08/2004 : 09:45:27
|
quote: Originally posted by Ardeth
quote: Originally posted by LordJerry a konecne ji dostanu do postele
Ty zvrhliku 
nasel bych i jina slovni spojeni se k tomu hodici :     |
Originally posted by Isac stejně nechápu jak si může někdo na dp stěžovat to je jako kdybych si dobrovolně vlez do žumpy a za 14 dní se začal divit, že do ní někdo nas*al |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 05/08/2004 : 19:32:28
|
Lord jerry je kokot. |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/08/2004 : 23:57:00
|
A co jeste reknes? Zjevis se po roce a jediny co vidime je, kdo je kokot a podobne... |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 06/08/2004 : 00:00:30
|
quote: Originally posted by Krtecek
Lord jerry je kokot.
Odvibruj za chosenem. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 06/08/2004 : 00:35:25
|
octopuss:
to je me zhodnoceni tohohle topicu. resp. genialnich deduktivnich schopnosti lorda jerryho ktere zalozenim tohohle topicu predvedl. odroluj 8 stran nazpatek a precti si to sam.
sir thomik: zkus jednou mit svuj vlastni nazor. VVVVVVVVVV |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
Edited by - Krtecek on 06/08/2004 00:45:31 |
 |
|
Topic  |
|