Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Anicko feeenkjuuu.... Hlasovani - Hvezdna pechota.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 22/06/2004 :  18:40:27  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
... myslis, ze clovek ktery pari pocitacovy hry misto toho, aby tenhle cas venoval charite nebo sel pomahat handicapovanym je rozumove na vysi?

1. uz nejakej patek nehraju, duvodu je vic
2. tohle nebyl ani tak utok na superstar (absolutne me to nezajima, nicmene chapu ze to patri k puberte nebo lidem co se po prichodu z prace svali do kresla) ale proste mi vadi ze lidem je strasne moc veci jedno dokud maji svoje fotbaly, hokeje, milionare a superstary
3. s tou charitou to beres moc ad absurdum, ja jsem rad ze pomaham ve vlastni rodine..

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 22/06/2004 :  18:49:30  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

to neni pravda, to, ze ji neni text rozumet ji vytykali nekolikrat a do kol, kde se hodnotila choreografie se ani nastesti nedostala

Balogová byla bezkonkurenčně nejlepší zpěvačka. Možná špatná výslovnost textů ale dokonalá čistota a síla hlasu a hlavně shopnost improvizace.
Pokud si pamatuji tak v muzikálech předvedla velice dobrou choreografii a byla i za to velice vyzdvižena. Ono u Romky se dobrýmu pohybu není ani proč divit. Nicméně souhlasím, že její zjev a hlavně oblékání bylo hrozné. To, že je romka bych řekl nehrálo zdaleka takovou roli při jejím vyhazovu jako její vizuální prezentace.

Noe

Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  18:53:26  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Flamewar pro zacatecniky...

presne tak

Proto jsi sem prispel ?

SWG - retired
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 22/06/2004 :  19:13:35  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by San-Raal

uroven naroda nejlepe vystihuje porovnani sledovanosti superstar, pocet odeslanych hlasu/sms a ucasti ve volbach do EP. nebo si myslite ze narod ktery vice zajima kdo bude zpivat za pul roku v radiu nez to kdo jej bude reprezentovat v zahranici je rozumove na vysi ?

to asi proto, ze se neda volit pomoci sms ..

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 22/06/2004 :  19:26:24  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awer

quote:

presne tak

Proto jsi sem prispel ?

Moc ti to nejde, ja narozdil od tebe nikoho nenapadal.
Doporucuju si o tom nejdriv precist nejakou knizku, at alespon pusobis dospele.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/06/2004 :  19:36:56  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
quote:

2. tohle nebyl ani tak utok na superstar (absolutne me to nezajima, nicmene chapu ze to patri k puberte nebo lidem co se po prichodu z prace svali do kresla) ale proste mi vadi ze lidem je strasne moc veci jedno dokud maji svoje fotbaly, hokeje, milionare a superstary

no tak ted nevim, jestli jsem pubertak, nebo se prichodu z prace svalim do kresla ...
vubec uz mam tehle nezavislejch kecu plnou skrin, vzdyt ty bys odsoudil za podobny prestupky uplne vsechno, co te zrovna nezajima, nepremejslel si o tom tak? (ze se ti libila vosa na jazyku?)
sledoval jsem superstar, kdyz jsem mel cas, zeru v kfc i mcd, pouzivam operacni system od ms, obcas nakupuju u nadnarodnich spolecnosti, kdyz je ms v hokeji, tak se divam, jak hrajem, chodim do kina na produkci hollywoodskych studii a presto si o sobe nemyslim, ze jsem primitivni idiot, jak je nezavislou intelektualni spolecnosti popisovano ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/06/2004 :  19:41:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
... myslis, ze clovek ktery pari pocitacovy hry misto toho, aby tenhle cas venoval charite nebo sel pomahat handicapovanym je rozumove na vysi?

1. uz nejakej patek nehraju, duvodu je vic
3. s tou charitou to beres moc ad absurdum, ja jsem rad ze pomaham ve vlastni rodine..

Ten post jsem napsal abys pochopil, ze tyhle Demo-like primery jsou naprosto mimo. Clovek se odjakziva rad bavi a myslim, ze to nema nic co delat s rozumem.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/06/2004 :  20:05:52  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
omg jaka romka zase? co s tim furt blbnete? proste cikani ne?
</ot>
Go to Top of Page

budvar
Starting Member

40 Posts

Posted - 22/06/2004 :  20:06:20  Show Profile Send budvar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor
no tak ted nevim, jestli jsem pubertak, nebo se prichodu z prace svalim do kresla ...
vubec uz mam tehle nezavislejch kecu plnou skrin, vzdyt ty bys odsoudil za podobny prestupky uplne vsechno, co te zrovna nezajima, nepremejslel si o tom tak? (ze se ti libila vosa na jazyku?)
sledoval jsem superstar, kdyz jsem mel cas, zeru v kfc i mcd, pouzivam operacni system od ms, obcas nakupuju u nadnarodnich spolecnosti, kdyz je ms v hokeji, tak se divam, jak hrajem, chodim do kina na produkci hollywoodskych studii a presto si o sobe nemyslim, ze jsem primitivni idiot, jak je nezavislou intelektualni spolecnosti popisovano ...

podpis.
Nechapu, proc Superstar lezi tolika lidem v zaludku...

xx
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  20:30:53  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

presne tak

Proto jsi sem prispel ?

Moc ti to nejde, ja narozdil od tebe nikoho nenapadal.
Doporucuju si o tom nejdriv precist nejakou knizku, at alespon pusobis dospele.

Mas evidente nacteno hafo knizek o Flamewaru... Ó veliky.

Tebe samozrejme nenapadam .... jses proste jen dalsi radoby_vyvojar_her co nerozumi vecem z reality - obcas si vypni comp a zajdi na koncert

SWG - retired
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 22/06/2004 :  20:52:21  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
"(Hlavne ze) ty mas evidentne nacteno..."
Lol. Nikde jsem nic takoveho nenaznacoval, nicmene v tuto amaterskou reakci jsem tajne doufal. Kdybys reziroval filmy, taky bys odpovidal kritikum, kteri kritizuji tve dilo, ve smyslu at natoci neco lepsiho, nebo drzi hubu? Ano, tak se na to musi!
Zbytek si ani nezaslouzi komentar, tonouci se evidentne kazdeho stebla chyta, lec to steblo tentokrat evidentne nebylo dostatecne silne. Skoda, zkus znovu. A nezapomen si nejdriv ale pakrat zajit na koncert, urcite to pomuze!

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 22/06/2004 21:04:18
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:22:00  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno jse nam to tu pekne rozjizdi, ale jak rikal octopus jsou to cikani ne romove.Mel jsem na vojen cikana a kdyz jsem mu rek rome tak mi malem dal do drzky a povidal jsme odjakziva cikani kurva tak mi nerikej rome. Kazdoapdne superstar bych neresil dopadlo to jak to dopadlo, koho to nezajima tak at to neresi a prestal bych se hadat kdo je vetsi lama, protoze ne kazdej ma stejny nazory a proto je ten zivot takova zabava. Nj s tema volbama je to suck, meli dat volby streda -ctvrtek, aby museli v podnikach dat lidem volno, ale aby museli by prinyst potvrzeni ze byli u voleb a to by jste cumeli jak by jse zvedla ucast na volbach. Vono vzit ovladac do ruky a zapnout bednu je lehci nez zvednout prdel a dojit k hlasovaci urne a jeste par tejdnu predtim si trochu potrapit mozek co bude nejlepsi zvolit.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 22/06/2004 21:22:54
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:23:27  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
nezajdem na koncert superstar?

docela bych chtel viedt anetu na zivo, treba bych i dostal autogram na hyzdi :-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 22/06/2004 21:24:23
Go to Top of Page

budvar
Starting Member

40 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:34:41  Show Profile Send budvar a Private Message  Reply with Quote
quote:

docela bych chtel viedt anetu na zivo, treba bych i dostal autogram na hyzdi :-)

Listky uz jsou vyprodany

xx
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:39:17  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Sakra to bych sel taky.Tak nekdo brnknete anete.Reknem ze jsem fajn banda kluku, urcite po nas skoci

Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:53:51  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:

"(Hlavne ze) ty mas evidentne nacteno..."
Lol. Nikde jsem nic takoveho nenaznacoval, nicmene v tuto amaterskou reakci jsem tajne doufal. Kdybys reziroval filmy, taky bys odpovidal kritikum, kteri kritizuji tve dilo, ve smyslu at natoci neco lepsiho, nebo drzi hubu? Ano, tak se na to musi!
Zbytek si ani nezaslouzi komentar, tonouci se evidentne kazdeho stebla chyta, lec to steblo tentokrat evidentne nebylo dostatecne silne. Skoda, zkus znovu. A nezapomen si nejdriv ale pakrat zajit na koncert, urcite to pomuze!

LOL ! boze fakt se nauc flamovat...zkus priste pouzit to nahore... ten nador co mas na krku ( hlavu ). Fakt te nechci nijak popichovat, ale mas chlapce problem jmenem "intelekt".

Nemuzes psat takhle spisovne s nickem Dark Doomer. Nikdo ti tu pak nerozumi

Takze abych to shrnul: zamerne jsi tu rozsiril, ze jsi vyvojar her ci manazer, ktery dela jakysi nabor ??? Klasickej pokus o flam, moc ti nevysel

Btw: nehral jsi na DP asi pred 3 lety ? tusim v nejaky PK gilde s jmenem looser club ci tak nejak

SWG - retired
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/06/2004 :  21:54:23  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

haha :D
ale taky bych sel, ma fakt dobrej hlas a ten styl je mi blizkej
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 22/06/2004 :  22:24:06  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:

haha :D
ale taky bych sel, ma fakt dobrej hlas a ten styl je mi blizkej

Voba jste tak trochu alkoholici zdrejme

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 22/06/2004 :  22:50:24  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
LOL ! boze fakt se nauc flamovat...zkus priste pouzit to nahore... ten nador co mas na krku ( hlavu ). Fakt te nechci nijak popichovat, ale mas chlapce problem jmenem "intelekt".

Nemuzes psat takhle spisovne s nickem Dark Doomer. Nikdo ti tu pak nerozumi

Takze abych to shrnul: zamerne jsi tu rozsiril, ze jsi vyvojar her ci manazer, ktery dela jakysi nabor ??? Klasickej pokus o flam, moc ti nevysel

Btw: nehral jsi na DP asi pred 3 lety ? tusim v nejaky PK gilde s jmenem looser club ci tak nejak

Awere, ze ty jsi se zase vykaslal na svou mesicni prohlidku u doktora Chocholouska? Chlapce, chlapce, musis byt ohledne sveho zivota trochu vic zodpovedny. Je sance, ze potom by i reprodukce tveho nekoherentniho myslenkoveho proudu zacly davat smysl, a mozna bys dokonce zacal rozumet i tem, kterym narozdil od tebe nedela problemy se na foru vyjadrovat dospele. Takze sup sup, at to zitra stihnes!

I kdyz musim uznat, ze to musi byt opravdu zajimavy svet, ve kterem zijes. Svet, kde Dark Doomerove flamujou tim, ze hledaji herni vyvojare, svet, kde hrani pred 3 lety na DP je urazka, svet, kde je vtipne nazyvat nejakou guildu 'loser club', kdyz to neumis ani spravne vyhlaskovat. Trha mi srdce ti ho brat

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 22/06/2004 23:08:19
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:12:33  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
me je aneta sympaticka jak hlasem a stylem, tak i osobnosti (nebo aspon tim, co je jako jeji osobnost prezentovano v mediich)

ego tycoon
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:16:20  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

me je aneta sympaticka jak hlasem a stylem, tak i osobnosti (nebo aspon tim, co je jako jeji osobnost prezentovano v mediich)

Je videt, ze jsme brachove.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:22:02  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Ja sice ani jednu z finalistek zpivat neslysel, ale Sarka je hezci

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 22/06/2004 23:32:09
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:26:18  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
thomik> dyk jo
doomer> prirozene se kazdymu libi neco jinyho ... skoro bych se bal, ze je neco v neporadku, kdybych mel stejnej vkus, jako ty

ego tycoon

Edited by - ToHor on 22/06/2004 23:38:44
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 22/06/2004 :  23:52:34  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
no ja nikomu neberu ze se na to diva, ale doufam ze to nehodlaj davat za 1/4 roku znova pac me ten humbuk okolo celkem sral .. jenze vzhledem k uspechu tomu asi presne tak bude, ach jo

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 23/06/2004 :  00:06:21  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
rusi te to v rozjimani? lol ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 23/06/2004 :  00:10:43  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
quote:

S tim musim vyjimecne souhlasit. Nejhezci kazdopadne byla ta 10, ne ?

SWG - retired
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 23/06/2004 :  00:24:52  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

rusi te to v rozjimani? lol ...

presne tak .. rusi to me kruhy

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 23/06/2004 :  01:49:17  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

S tim musim vyjimecne souhlasit. Nejhezci kazdopadne byla ta 10, ne ?

Sarka nas spojila. Sarka ma moc nastolit celosvetovy mir, lasku a porozumeni. Sarka !!!

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 23/06/2004 :  05:29:31  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Sarku zna kamoska ze skoly osobne a prej je to pekna krava. Ale Doomer by si ji urcite zkrotil.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/06/2004 :  07:59:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

Sarku zna kamoska ze skoly osobne a prej je to pekna krava. Ale Doomer by si ji urcite zkrotil.

dalsi zarucena informace

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 23/06/2004 :  09:41:11  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno prej to davat znova budou.Nejhorsi an tom je, ze lidi ktery o tom nechtej radeji vedet nic jako jsem ja tim trpej.Koupim si prasivi noviny a hned na titulni strane na me cumi samer.Koupim si svuj oblibeny reflex, bum i tam neco.Ctu si na netu zpravy atd.. bum zase.Todle me celkem sere jinak mi je cela soutez u neceho.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/06/2004 :  10:26:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Mno prej to davat znova budou.Nejhorsi an tom je, ze lidi ktery o tom nechtej radeji vedet nic jako jsem ja tim trpej.Koupim si prasivi noviny a hned na titulni strane na me cumi samer.Koupim si svuj oblibeny reflex, bum i tam neco.Ctu si na netu zpravy atd.. bum zase.Todle me celkem sere jinak mi je cela soutez u neceho.

To te opravdu lituju... za takovy utrepni bych je zazaloval

Tragedy
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 23/06/2004 :  10:53:18  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

To te opravdu lituju... za takovy utrepni bych je zazaloval

Muze ne? Pripomina mi to pripad, kdy jeden clovek ukradl dopravni znacku a sel s ni bobovat(ci jinak to nazvi) a zranil se.A dal to k soudu.Argumentoval nejakou vylezou kravinou, ktera ho zranila na te znacce(casem si snad vzpomenu) a ta firma co ty znacky delala mu jeste musela zaplatit odskodne nekolik milionu.

Btw tim chci jen rict, ze treba najde zpusob jak na superstar vydelat a jeste si ho oblibit

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 23/06/2004 :  11:30:19  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
sworde...never vsemu co povidaji stare baby na pavlaci.
Tohle je jeste vetsi kravina, nez urban legend s mikrovlnkou.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 23/06/2004 :  11:36:41  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

sworde...never vsemu co povidaji stare baby na pavlaci.
Tohle je jeste vetsi kravina, nez urban legend s mikrovlnkou.

DD: bylo to v TV a bylo to v Americe.Takze nemam si proc vymyslet.Osobne je mi to ukradene, i kdyz se Spehem souhlasim v tom, ze cpat superstar uplne vsude neni normalni.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 23/06/2004 :  11:37:35  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze to s tou znackou je mozny jen ve dvou zemich na svete.... v JuEsEj a v Zasralii... tam je to bezpochyby mozne.

U nas nevysoudis nic, i kdyz ti omylem amputujou zdravou nohu, nebo ti zapomenou v brise chirurgicky nastroje

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 23/06/2004 :  11:51:39  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Btw, kdyz si mluvil o Sarce spis mi pripomina Vondrackovou.Osobne jsem porad sledoval sem tam, ale pokud slozi pekne pisnicky a budou se mi libit, rad si je poslechnu.A je mi jedno jestli ma 10 slaviku ci zadny.

Edited by - sword on 23/06/2004 11:53:27
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/06/2004 :  12:01:17  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

... souhlasim v tom, ze cpat superstar uplne vsude neni normalni.

Do haje uvedomte is uz konecne, ze to je jen zalezitost poptavky a nabidky. Dokud to ty lidi bude zajimat, tak to BUDE vsude, protoze to kazdym novinam prinese mnohonasobne vyssi zisky.

Tragedy
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 23/06/2004 :  12:24:59  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
je to konzum no
zasadni chyba byl vznim Tv Nova
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/06/2004 :  12:27:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do haje uvedomte is uz konecne, ze to je jen zalezitost poptavky a nabidky. Dokud to ty lidi bude zajimat, tak to BUDE vsude, protoze to kazdym novinam prinese mnohonasobne vyssi zisky.

Je mi jasne, ze novinari si mysli, ze to kazdeho zajima. A jeden ze zpusobu, jak o tom ostatni presvedcit je, ze to budou vsude davat. Moderni marketing
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:01:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

je to konzum no
zasadni chyba byl vznik Tv Nova

Proc? Sere te stejnou merou KFC, McD, DatArt, Tesco, Radio Beat... a dalsi komercni spolecnosti? Nebo te jen jako Dema sere to, ze z toho ma par zaintersovanejch lidi solidni vejvar?

Tragedy
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:18:47  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale noviny by se nemeli ridit jen nejvyssim ziskem...
vsechny noviny i casopisy maji urcita temata o kterych pisi (politika, ekonomika, sport, cyklistika, pocitace atd.) a cilovou skupinu pro kterou jsou urceny... a podle toho by mely volit sve clanky a titulky...
pokud by se ridily jen ziskem, tak by tu zbylo asi tisic naprosto stejnych novin venujicich se bulvarnim zpravam ze spolecnosti prolozenych erotickyma fotkama...
samozrejme je jasne, ze psat zadarmo se neda, ale myslim ze i u nas se da vest noviny, ktere si vydelaji dost bez toho, aby se snizily k zvetseni prodeje publikovanim bulvaru (napr. prave kazdodennimi informacemi ze zivota nejakych gigastar).

# jw [off]
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:32:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield

quote:

ale noviny by se nemeli ridit jen nejvyssim ziskem...
vsechny noviny i casopisy maji urcita temata o kterych pisi (politika, ekonomika, sport, cyklistika, pocitace atd.) a cilovou skupinu pro kterou jsou urceny... a podle toho by mely volit sve clanky a titulky...
pokud by se ridily jen ziskem, tak by tu zbylo asi tisic naprosto stejnych novin venujicich se bulvarnim zpravam ze spolecnosti prolozenych erotickyma fotkama...
samozrejme je jasne, ze psat zadarmo se neda, ale myslim ze i u nas se da vest noviny, ktere si vydelaji dost bez toho, aby se snizily k zvetseni prodeje publikovanim bulvaru (napr. prave kazdodennimi informacemi ze zivota nejakych gigastar).

No ale prave ze tu jsou stovky "naprosto stejnych novin venujicich se bulvarnim zpravam ze spolecnosti" :) Doporucuji si nekdy prohlednout u nektereho vetsiho stanku produkci nasich tiskovin. Takze soucasna situace uz takova je, protoze lidi tyhle veci (Buhvi proc) zajimaji. Takze tady se nemusis obavat jakekoli zmeny ;)
Magaziny zabivajici se "politikou, ekonomikou, sportem, cyklistikou, pocitaci" jsou naprosto minoritni. Ale i v podobnych publikacich si dokazu predstavit clanky tykajici se SuperStar... ne vse co se tyka teto souteze totiz musi byt nutne pro tebe nezajimave.

Tragedy
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:35:51  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proc? Sere te stejnou merou KFC, McD, DatArt, Tesco, Radio Beat... a dalsi komercni spolecnosti? Nebo te jen jako Dema sere to, ze z toho ma par zaintersovanejch lidi solidni vejvar?

a nebo treba to, ze lidi kolem tebe hloupnou takovou merou, ze se to uz zacina i dotykat a omezovat i tebe...
tim nemyslim, ze lidi jsou primitivni idioti jak napsal tohor, ale proste jen, ze vyhledavaji 'jednoduchou' zabavu - nenarocnou hudbu, nenarocne filmy, nenarocne televizni porady, nenarocne tiskoviny - vse nad cim se nemusi moc premyslet, zbytecne zapinat mozek a fantazii.
ted budu citovat z jednoho nenarocneho ( filmu (MIB): "Clovek je chytrej, lidi jsou hloupy"

Ja mam proste pocit, ze tu vznika takovej jednoduchej, monotonni macSvet, kterej se mi vubec nelibi a kterej me omezuje v tom, cemu bych se chtel venovat.

# jw [off]
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:45:20  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebo te jen jako Dema sere to, ze z toho ma par zaintersovanejch lidi solidni vejvar?

Uhodils hřebíček na hlavičku podle mě. V ČR se žádný větší úspěch neodpouští a už vůbec se neodpouští úspěch s kterým je nedejbože spojen i nějaký finanční zisk.

Noe

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/06/2004 :  13:52:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jules Winfield

Ja mam proste pocit, ze tu vznika takovej jednoduchej, monotonni macSvet, kterej se mi vubec nelibi a kterej me omezuje v tom, cemu bych se chtel venovat.

Nemohl bys byt konkretnejsi, v cem te soucasny svet omezuje? Porad mas ale prece moznost volby... myslim, ze na svete je dost mist, kde te zadny KFC a McDonaldy omezovat nebudou.
Jinak lidi vyhledavaji zabavu, ktera jim pripada "zabavna" a dle meho je to stejne jako napriklad s hudbou... kazdy ma jiny vkus. Ja treba nechapu, jak nekoho muze bavit sbirat znamky, hrat fotbal nebo cumet na bednu. Me treba bavi lyzovat, hrat sipky a pocitacovy hry (coz zas nemusi chapat nekdo jinej).

Tragedy
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 23/06/2004 :  14:13:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Uhodils hřebíček na hlavičku podle mě. V ČR se žádný větší úspěch neodpouští a už vůbec se neodpouští úspěch s kterým je nedejbože spojen i nějaký finanční zisk.

A, nas zamindrakovany podnikatel se ozval. Nepripadne ti divny, ze by clovek, kteremu vadi zvysujici se zaplava bulvaru v ekonomicky zamerenych novinach, chtel nekomu zavidet uspech?
Nebo ze by to bylo tim, ze ty nedokazes pochopit, ze by nekomu mohlo neco vadit a nebyly v tom penize?
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 23/06/2004 :  14:45:06  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
jezis ty si vul khaote

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 23/06/2004 :  14:53:36  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nemohl bys byt konkretnejsi, v cem te soucasny svet omezuje? Porad mas ale prece moznost volby... myslim, ze na svete je dost mist, kde te zadny KFC a McDonaldy omezovat nebudou.

no odpoved bys nasel mezi radky v komentari na ktery reagujes..
ale je to hlavne: stale se zmensujici moznost vyberu at uz typu poradu v tv (verejnopravnich i ostatnich), nebo typu hudby v hudebnich radiich, typu filmu v kinech... pak bulvarizace nekterych driv pomerne serioznich novin...
(to kino a radia se vztahuji k mestu ve kterem ziju, v praze je treba situace jina)

ad kfc & mcdonald: no u nas ve meste neni ani jedno, hamburgery tu prodavaj ve stanku s nazvem Lama (doufam, ze bude firma Lama prosperovat a jednou zaplavi LamaBurger pripadne BigLama cely svet)

# jw [off]
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/06/2004 :  15:00:24  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
A, nas zamindrakovany podnikatel se ozval. Nepripadne ti divny, ze by clovek, kteremu vadi zvysujici se zaplava bulvaru v ekonomicky zamerenych novinach, chtel nekomu zavidet uspech?
Nebo ze by to bylo tim, ze ty nedokazes pochopit, ze by nekomu mohlo neco vadit a nebyly v tom penize?

Nedělej ze sebe ještě většího pitomce než jsi, komu chceš namluvit, že Octopuss je člověk který čte výhradně ekonomicky zaměřený noviny.
Pokud ti vadí trocha komerce v ekonomických novinách kupuj si noviny specializovaný na ekonomiku např. Profit, Ekonom, Euro atd ... HN jsou sice ekomicky zaměřený ale zároveň noviny pro širokou veřejnost a jako takové musí komerční zprávy přinášet pokud chtějí přežít.

Navíc i report o komerční superstar a tomu balastu okolo je pro někoho ekonomická informace nehledě na to, že takovéhle zprávy pomohou pochopitelně novinám zvýšit náklad = větší zisk = možnost zaměstnávat více kvalitních redaktorů = více kvalitnějších a původních zpráv = lepší noviny.

Když už si hraješ na ekonoma tak i ekonomicky uvažuj. Ekonoma ve zprávě o superstar nebudou např. pohoršovat informace, že na náměstí šílelo 10 tis. fanynek co posílají průměrně každá 5 SMSsek při hlasování ale v hlavě mu vyskočí čísla, že tyhle fanynky proSMSskovali 65 mil Kč. místo očekávaných 30 mil. což znamená neplánované zvýšení zisku telekomunikačních společností, což může mít za následek vyšší investice ... což se odrazí v tomhle či milion jiných ekonomických souvislostí. ... pravý Ekonom prostě i tyhle informace životně potřebuje.

Pokud se nad tím trochu zamyslíš, sám poznáš jaký nesmysly tady v posledních dnech píšeš a jak se ztrapňuješ před některými lidmi.
Možná ti to bude pár lidí žrát protože jim zřejmě přijde, že jsou zajímavý nebo při své naivitě si stále myslí, že tím, že si šlehnou jointa a napíší pár vět na forum změní svět.

Noe

Edited by - Noe on 23/06/2004 15:06:04
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000