Author |
Topic  |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
|
| |
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:12:07
|
Ten Mandalorian je v Lianormu v city hall. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:25:23
|
Jak se tady bavite o BH a jejich equipu, tak se mi vzdy vybavi ta scena z episody II, jak S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Vindu nebo tak nejak) ufikne Jango Fetovi (nebo jak se ten BH jmenuje) palici a jak se kutali po tom pisku i s tou srandovni vlajeckou. Nic jineho si stejne nezaslouzil, kdyz byl takova lama....
Edit: pravopis |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
Edited by - Pedro on 15/07/2004 13:30:23 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:27:16
|
no manda armor je dobrej tak leda pro Jorsska aby se v nem vystavil s im ubah makrem :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:32:21
|
mimochodem prijde to jenom me, nebo je vazne ten armor skoro tak hnusnej jako ubese ? |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:34:52
|
Prijde to jenom tobe . Jake makro mas na mysli? Myslis tu krec?
Pedro >> Jango nebyl zadna lama! Ani nevis kolik jediu predtim zabil a co udelal pro starou republiku!  |
Edited by - Jorssk on 15/07/2004 13:36:54 |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:41:12
|
Mno ja se jen usmivam, jestli bude Mando po CB top armor, tak potes koste 
btw...
quote: S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Windu nebo tak nejak) ufikne Jango Fettovi (nebo jak se ten BH jmenuje)
spravne a spravne, vidis, jeste z tebe toho SW fandu udelame
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:43:19
|
quote: Originally posted by Klattu
btw...
quote: S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Windu nebo tak nejak) ufikne Jango Fettovi (nebo jak se ten BH jmenuje)
To ani nahodou... ST rulez!!! 7 z 9... slimt slimt  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:46:48
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by Klattu
btw...
To ani nahodou... ST rulez!!! 7 z 9... slimt slimt 
to je ta co ji ma motorovou ? |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:47:05
|
quote: Originally posted by Jorssk Pedro >> Jango nebyl zadna lama! Ani nevis kolik jediu predtim zabil a co udelal pro starou republiku! 
Byl to lama stejne jako ten jeho parchant Boba co se pak vystrelil tou raketou co ma na zadech  |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:48:51
|
quote: Originally posted by Pertha to je ta co ji ma motorovou ?
To ja bohuzel nevim bo v ST neni zadna erotika.... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:56:57
|
To ja bohuzel nevim bo v ST neni zadna erotika....
no treba dotaz na vyrobce  |
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:57:02
|
To ja bohuzel nevim bo v ST neni zadna erotika....
Tak az bude, tak davej bacha, obcas tam Borgove davaj orezavatka |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 13:57:54
|
Pedro >> Pokud sis nevsiml tak ho vystralil Han ne on sam. Btw todle je o mando a ne najeky verejny chat, jestli si chcete povidat tak jdete na lide.cz  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 16:41:27
|
Preco sa Jango a mandalorian armor paci lne mne a Jorsskovi ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Popbob
New Member

100 Posts |
Posted - 15/07/2004 : 17:14:18
|
zeby to bola nejaka uchylka?  |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
Edited by - Popbob on 15/07/2004 17:14:55 |
 |
|
Norado
Starting Member
3 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 09:56:00
|
myslím že tento armor,je pro ty,kteří chtějí aby sse o nich vědělo,že je bounty nebo něco podobnýho.já osobně bych si ho koupil,protože je to hezkej unikát,kterej si zaslouží se nosit.Každej fanda by ho měl mít aspoň doma,protože je to pěkná kuriozitka z filmu,ne? |
Norado Fetts...Eclipse-Marksman,Artisa
I serve for Empire... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 23/07/2004 : 16:53:43
|
quote: Originally posted by Hosty
Preco sa Jango a mandalorian armor paci lne mne a Jorsskovi ?
Ne libi se i mne. Kdyz jsem zacinal BH v lednu na Chime, tak jsem doufal, pral si, modlil se , aby mi dropnul anebo abych nasel treasure map. Vsechno random samozrejme, taky jsem si rikal kdyby byly pouze 3 manda armory s jetpackem a veskerou vybavou na kazdym serveru, bylo by to fajn. S DW bunkerem Manda ztratil kouzlo, kdyby to alespon neudelali tak blbe.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 01:02:40
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Hosty
Preco sa Jango a mandalorian armor paci lne mne a Jorsskovi ?
Ne libi se i mne. Kdyz jsem zacinal BH v lednu na Chime, tak jsem doufal, pral si, modlil se , aby mi dropnul anebo abych nasel treasure map. Vsechno random samozrejme, taky jsem si rikal kdyby byly pouze 3 manda armory s jetpackem a veskerou vybavou na kazdym serveru, bylo by to fajn. S DW bunkerem Manda ztratil kouzlo, kdyby to alespon neudelali tak blbe.
Kdyby byly jenom 3, hadej kdo by je mel? Nejaci velkoobchodnici, kteri maji kupu kreditu a nevystrcili jeste za celou hru nos z Coronetu. Pak by do toho navlikli sveho Vendora (viz. shop pobliz Coronetu, kde jsou dva vendori navliknuti do kompletniho BH armoru). Normalni hrac, ktery kdyz chce nejakou fakt dobrou zbran, tak na ni musi dva dny vydelavat kredity, by si tak mohl maximalne nakreslit nejaky takovy armor fixou na monitor. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 24/07/2004 01:03:42 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 24/07/2004 : 09:14:06
|
To Drizzt: Je mi to jasny . |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 24/07/2004 09:18:58 |
 |
|
|
Topic  |
|