Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Mandalorian Armor na Eclipse
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/07/2004 :  12:56:52  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Na Eclipse na Naboo maji v jednom meste v Guild Hall mandalorian armor. Resisty sice nic moc, ale stejne stoji to za to.

Par Screenshotu:
http://www.jorssk.wz.cz/mando1.html
http://www.jorssk.wz.cz/mando2.html
http://www.jorssk.wz.cz/mando3.html

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:12:07  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Ten Mandalorian je v Lianormu v city hall.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:25:23  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Jak se tady bavite o BH a jejich equipu, tak se mi vzdy vybavi ta scena z episody II, jak S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Vindu nebo tak nejak) ufikne Jango Fetovi (nebo jak se ten BH jmenuje) palici a jak se kutali po tom pisku i s tou srandovni vlajeckou. Nic jineho si stejne nezaslouzil, kdyz byl takova lama....

Edit: pravopis

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%

Edited by - Pedro on 15/07/2004 13:30:23
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:27:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no manda armor je dobrej tak leda pro Jorsska aby se v nem vystavil s im ubah makrem :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:32:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mimochodem prijde to jenom me, nebo je vazne ten armor skoro tak hnusnej jako ubese ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:34:52  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Prijde to jenom tobe. Jake makro mas na mysli? Myslis tu krec?

Pedro >> Jango nebyl zadna lama! Ani nevis kolik jediu predtim zabil a co udelal pro starou republiku!

Edited by - Jorssk on 15/07/2004 13:36:54
Go to Top of Page

Klattu
New Member

462 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:41:12  Show Profile Send Klattu a Private Message  Reply with Quote
Mno ja se jen usmivam, jestli bude Mando po CB top armor, tak potes koste

btw...
quote:
S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Windu nebo tak nejak) ufikne Jango Fettovi (nebo jak se ten BH jmenuje)

spravne a spravne, vidis, jeste z tebe toho SW fandu udelame

Klattu, Runnyeye, EQ2
Klattu, Eclipse, SWG
Klattusun, Atlantean, AO
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:43:19  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Klattu

btw...
quote:
S.L. Jackson (myslim ze ve filmu je master Windu nebo tak nejak) ufikne Jango Fettovi (nebo jak se ten BH jmenuje)

To ani nahodou... ST rulez!!! 7 z 9... slimt slimt

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:46:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Originally posted by Klattu

btw...
quote:

To ani nahodou... ST rulez!!! 7 z 9... slimt slimt

to je ta co ji ma motorovou ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:47:05  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk
Pedro >> Jango nebyl zadna lama! Ani nevis kolik jediu predtim zabil a co udelal pro starou republiku!

Byl to lama stejne jako ten jeho parchant Boba co se pak vystrelil tou raketou co ma na zadech

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:48:51  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

To ja bohuzel nevim bo v ST neni zadna erotika....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:56:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no treba dotaz na vyrobce

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:57:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak az bude, tak davej bacha, obcas tam Borgove davaj orezavatka
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/07/2004 :  13:57:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pedro >> Pokud sis nevsiml tak ho vystralil Han ne on sam. Btw todle je o mando a ne najeky verejny chat, jestli si chcete povidat tak jdete na lide.cz
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 15/07/2004 :  16:41:27  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Preco sa Jango a mandalorian armor paci lne mne a Jorsskovi ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Popbob
New Member

100 Posts

Posted - 15/07/2004 :  17:14:18  Show Profile  Send Popbob an ICQ Message Send Popbob a Private Message  Reply with Quote
zeby to bola nejaka uchylka?

EQ2 Popbob guardian/alchemyst
SWG Popbob Aifi commando
WoW Littlemage warlock/alchemyst
Vanguard Popbob Necromancer
LOTRO Poprandir champion

Edited by - Popbob on 15/07/2004 17:14:55
Go to Top of Page

Norado
Starting Member

3 Posts

Posted - 23/07/2004 :  09:56:00  Show Profile  Send Norado an ICQ Message Send Norado a Private Message  Reply with Quote
myslím že tento armor,je pro ty,kteří chtějí aby sse o nich vědělo,že je bounty nebo něco podobnýho.já osobně bych si ho koupil,protože je to hezkej unikát,kterej si zaslouží se nosit.Každej fanda by ho měl mít aspoň doma,protože je to pěkná kuriozitka z filmu,ne?

Norado Fetts...Eclipse-Marksman,Artisa

I serve for Empire...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/07/2004 :  16:53:43  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

Ne libi se i mne. Kdyz jsem zacinal BH v lednu na Chime, tak jsem doufal, pral si, modlil se , aby mi dropnul anebo abych nasel treasure map. Vsechno random samozrejme, taky jsem si rikal kdyby byly pouze 3 manda armory s jetpackem a veskerou vybavou na kazdym serveru, bylo by to fajn. S DW bunkerem Manda ztratil kouzlo, kdyby to alespon neudelali tak blbe.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 24/07/2004 :  01:02:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Hosty

Ne libi se i mne. Kdyz jsem zacinal BH v lednu na Chime, tak jsem doufal, pral si, modlil se , aby mi dropnul anebo abych nasel treasure map. Vsechno random samozrejme, taky jsem si rikal kdyby byly pouze 3 manda armory s jetpackem a veskerou vybavou na kazdym serveru, bylo by to fajn. S DW bunkerem Manda ztratil kouzlo, kdyby to alespon neudelali tak blbe.

Kdyby byly jenom 3, hadej kdo by je mel? Nejaci velkoobchodnici, kteri maji kupu kreditu a nevystrcili jeste za celou hru nos z Coronetu. Pak by do toho navlikli sveho Vendora (viz. shop pobliz Coronetu, kde jsou dva vendori navliknuti do kompletniho BH armoru). Normalni hrac, ktery kdyz chce nejakou fakt dobrou zbran, tak na ni musi dva dny vydelavat kredity, by si tak mohl maximalne nakreslit nejaky takovy armor fixou na monitor.

Edited by - Drizzt DoUrden on 24/07/2004 01:03:42
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/07/2004 :  09:14:06  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Drizzt: Je mi to jasny .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 24/07/2004 09:18:58
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000