Author |
Topic  |
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 01:37:06
|
Cus, tak sem si stahnul ten trial na 14 abych to testnul, poradte me nekdo template na solovani / dmg dealer :) Asi Marksman sem premyslel... jakou rasu atd ?
Dik za tips :)
|
|
| |
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 05:01:02
|
quote: Originally posted by hugo
Cus, tak sem si stahnul ten trial na 14 abych to testnul, poradte me nekdo template na solovani / dmg dealer :) Asi Marksman sem premyslel... jakou rasu atd ?
Dik za tips :)
TKA Human
|
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 05:36:20
|
na tka je lepsi trandoshan na bonusi na utok to blizko. |
 |
|
Algul
New Member

140 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 08:16:31
|
quote: Originally posted by Jorssk
na tka je lepsi trandoshan na bonusi na utok to blizko.
a nemuze nosit naky casti brneni a ma na prd staty edit:a ma drazsi fakcni pety
|
WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman
Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0% A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí |
Edited by - Algul on 18/06/2004 08:17:21 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 08:19:17
|
Pokud nejsi zrovna milovnik jakychkoliv zrudicek tak doporucuji jednoznacne humana.
To co muze delat se statama + zadne omezeni na equip + zadne postihy u frakci = mnohem vic nez jakejkoliv bonus u jine rasy |
Black |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 08:20:29
|
az po to utok mi to jakstaks dava smysl ...  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 08:23:27
|
Jorssk jako vzdy jenom mystifikuje... Human TKA je na test dobra volba, ale pokud nemas rad melee tak si vyzkousej pistolera, nebo riflmana. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 08:24:49
|
jeste k tomu tka nenech se odradit tim opruzem nez se prokouses k novic tka, coz se slabym naturam nemusi za ten trial ani povest  |
Black |
 |
|
Algul
New Member

140 Posts |
|
hRochSWG
Starting Member
52 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 14:03:26
|
S krizkem po funusu hosi 
[01:49:43] Hugo: porad nejaky template na solovani / damage dealer [01:49:49] Blizzard: TKM [01:49:51] Hugo: rasu atd [01:49:54] Blizzard: human atd... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 14:55:06
|
Podle me ma trandoshan lepsi staty nez human alespon mi vice vyhovuji. Kdyz jsem vsechno vrazel do mindu tak mi zbylo u HP a action nejak 500. Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne. Trandoshane nemuzou nosit rukavice a boty, to stejne moc nevadi protoze nepratele do tehlech casti tela dmg nedavaji.
Jednoznacne se da SWG hrat s jakoukoliv rasou a rozdili mezi nimy nejsou zas tak velke. Neni to treba tak ze kdyz nebudes human budes casteji chcipat. |
Edited by - Jorssk on 18/06/2004 14:57:12 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:01:34
|
Podle me ma trandoshan lepsi staty nez human alespon mi vice vyhovuji. Kdyz jsem vsechno vrazel do mindu tak mi zbylo u HP a action nejak 500. Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne. Trandoshane nemuzou nosit rukavice a boty, to stejne moc nevadi protoze nepratele do tehlech casti tela dmg nedavaji.
Jednoznacne se da SWG hrat s jakoukoliv rasou a rozdili mezi nimy nejsou zas tak velke. Neni to treba tak ze kdyz nebudes human budes casteji chcipat.
Human se pod 400 nedostane. Nehlede na to, ze human muze mit jakykoli stat na 1100  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:02:14
|
minimal humana je 400, ostatne i kdyby byl 200 tak by mi to nevadilo, aspon bych mel vic pro mind/focus/willpower ... bez doc buffu sem mrtvola tak jako tak takze co. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:04:50
|
Jednoznacne se da SWG hrat s jakoukoliv rasou a rozdili mezi nimy nejsou zas tak velke. Neni to treba tak ze kdyz nebudes human budes casteji chcipat.
no vono u humana muzes nastavit staty stejne jakoou u kterykoli jesterky ale jesterka si staty jako muze mit human neudela ...
navic nejvyhodnejsi staty jsou
co zbyde po naplneni modryho minimum (stahnout na doraz) minimum (stahnout na doraz) co zbyde po naplneni modryho minimum minimum maximum tak abys mel s helmou na hlave neco pres 0 (treba 100) tak abys mel s helmou na hlave neco pres 0 (treba 100)
takze je na tom human nejlip :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:37:33
|
Trandoshania su najlepsi, no nemozu nosit topanky a rukavice. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:40:14
|
To mas jedno jurij, stejne jsou humani chcipacci kdyz si snizej staty narozdil od trandoshanu   |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:43:23
|
Humanovi zbyde 300 to toho bez buffu s tolika zivotama moc nezvladne.
Budu se zase opakovat.... Jorssku nechej uz pls toho mlzeni a pis jenom pravdive informace. Ja te chapu ze chces pomoci, ale nekdy je mlceni vice, nez aby ty tve posty porad nekdo opravoval... Dik. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 15:48:38
|
Tak jsem se sekl o stovku no...stejne je to malo |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 16:26:32
|
Tak jsem se sekl o stovku no...stejne je to malo
ty jses vazne idiot |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 18:09:08
|
To rika ten pravy co ma v ikone teletubies  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 18/06/2004 : 18:27:45
|
To rika ten pravy co ma v ikone teletubies 
ja tam mam blbecka jako recesi, ty jako definici |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 19/06/2004 : 18:14:21
|
quote: Originally posted by Eagle
no vono u humana muzes nastavit staty stejne jakoou u kterykoli jesterky ale jesterka si staty jako muze mit human neudela ...
navic nejvyhodnejsi staty jsou
co zbyde po naplneni modryho minimum (stahnout na doraz) minimum (stahnout na doraz) co zbyde po naplneni modryho minimum minimum maximum tak abys mel s helmou na hlave neco pres 0 (treba 100) tak abys mel s helmou na hlave neco pres 0 (treba 100)
takze je na tom human nejlip :)
Human na tom je nejlíp, tam není co řešit. Ale s těmi staty bych se hádal.
Já třeba preferuji Mind, Willpower a Focus všechno na max, to sou bezkonkurenčně nejdůležitější staty. Zároveň ale dávám i sekundární staty u Health a Action tak, abych mohl nahodit celý Composite Armor. Tzn. ve většině případů taky na max. Health a Action mi (pooly) nepřijdou moc důlezitý, a už vůbec ne se Synthsteakem a takovym tim rohlikem co dává +1200 (nevzpomenu si na jméno). |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 19/06/2004 18:15:40 |
 |
|
Robik
Starting Member
16 Posts |
Posted - 19/06/2004 : 18:24:17
|
tak se taky budu hadat :)
Focus 1100 (max) Willpower 1100 (max) Mind 800
ostatnich 6 statu na minimu... cili po 400 |
Robik Fifth Circle of the Secret order of The Emperor |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 20/06/2004 : 10:02:49
|
Sem zvedavy, jestli to u humanu v Combat Revampu opravi/upravi nebo jim to uz zustane jake feature...:)
|
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 20/06/2004 : 15:52:01
|
Sem zvedavy, jestli to u humanu v Combat Revampu opravi/upravi nebo jim to uz zustane jake feature...:)
Ja bych vsechny humace smazal, za vedome zneuziti evidentniho bugu :-)
Doufam, ze to bude opravene uz v utery.
|
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 20/06/2004 : 15:57:41
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Já třeba preferuji Mind, Willpower a Focus všechno na max, to sou bezkonkurenčně nejdůležitější staty. Zároveň ale dávám i sekundární staty u Health a Action tak, abych mohl nahodit celý Composite Armor. Tzn. ve většině případů taky na max. Health a Action mi (pooly) nepřijdou moc důlezitý, a už vůbec ne se Synthsteakem a takovym tim rohlikem co dává +1200 (nevzpomenu si na jméno).
v novym jidle se nevyznam takze az ho koupim treba to predelam ... a pokud jde o obleceni compa bez bufu tak s tim problem nemamani se statama na minimu ... jen to nesmim sundavat ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 20/06/2004 : 16:27:53
|
quote: Originally posted by Eagle
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Já třeba preferuji Mind, Willpower a Focus všechno na max, to sou bezkonkurenčně nejdůležitější staty. Zároveň ale dávám i sekundární staty u Health a Action tak, abych mohl nahodit celý Composite Armor. Tzn. ve většině případů taky na max. Health a Action mi (pooly) nepřijdou moc důlezitý, a už vůbec ne se Synthsteakem a takovym tim rohlikem co dává +1200 (nevzpomenu si na jméno).
v novym jidle se nevyznam takze az ho koupim treba to predelam ... a pokud jde o obleceni compa bez bufu tak s tim problem nemamani se statama na minimu ... jen to nesmim sundavat ...
No v tom případě seš v pohodě. Já outfity měnim často. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 00:09:23
|
quote: Originally posted by Klattu
Popravde mne tady tve prohlaseni, ze SoE nejak rozumne likviduje bugy, ponekud nesedi s realitou. Prijde mi, ze touhle drobnou "featurou" je rovnovaha ras docela nerovnovazna...
Ale je fakt ze s pomerem buffy/zakladni staty, ktery v SWG existuje, je to nakonec stejne dost kosmeticky rozdil... |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 07:29:55
|
quote: Originally posted by Rahman
Popravde mne tady tve prohlaseni, ze SoE nejak rozumne likviduje bugy, ponekud nesedi s realitou. Prijde mi, ze touhle drobnou "featurou" je rovnovaha ras docela nerovnovazna...
Ale je fakt ze s pomerem buffy/zakladni staty, ktery v SWG existuje, je to nakonec stejne dost kosmeticky rozdil...
Po rewampu jidla je uplne jedno, kolik jsou min a max staty  |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 09:13:32
|
quote:
Ale je fakt ze s pomerem buffy/zakladni staty, ktery v SWG existuje, je to nakonec stejne dost kosmeticky rozdil...
Jenze SOE nikdy nerekla, ze je to bug/zmena, proto tezko rict, jestli to vubec maji opravovat nebo spis potvrdit jako stalou zmenu.....
|
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 18:23:14
|
Jenze SOE nikdy nerekla, ze je to bug/zmena, proto tezko rict, jestli to vubec maji opravovat nebo spis potvrdit jako stalou zmenu.....
Když necháš bug dost dlouho ve hře, lidi ho začnou brát jako feature. Přesně tato situace (akorát že nikdo už neví, jestli to původně byl bug ). |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 12:54:51
|
No kdyz sem zacinal, tak sem na nekolika strankach nasel hodnoty rozmezi statu pro jednotlive rasy, a human se docela dost lisil od stavu, ve kterem je ve hre. Takze bud si to na tech nekolika strankach vymysleli, nebo je to brouk ;-) |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 26/06/2004 : 04:11:02
|
Byl jsem dost prekvapenej,ze 14ti denni trial volne sosnutelnej z gamezone ma 2GB ,tahal jsem to pomalu 12 hodin na ADSL. Mam to nainstalovany,opatchovany,snad i nastaveny tak,aby se to trochu hybalo. Vecer az prijdu z prace,jdu zkoumat,musim si dat malou pauzu od DAOC .Kdyz nekdo budete mit cas a chut,muzete mi chvili delat pruvodce a i prihodit par creditu  Jedinej zadrhel je,ze nevim co budu hrat,ale asi nejakyho melee buchara. |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 14:48:56
|
Mam dotaz, stahnul jsem si trial, nainstaloval, parim, bavi, ale co po 14 dnech? staci kdyz pak budu normalne calovat, nebo si SWG musim koupit, eventulne kdyz koupim, muzu si ten char nejak pretahnout na novy account? |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 30/06/2004 : 17:42:23
|
musíš koupit krabicovou verzi, nejde dál hrát "zdarma" i kdyz platíš poplatky, investice počáteční do krabice a médií by měla být nutná. aspoň tak to chápu já. :-) Q.
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 30/06/2004 17:43:42 |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 16:40:04
|
quote: Originally posted by Quartax
musíš koupit krabicovou verzi, nejde dál hrát "zdarma" i kdyz platíš poplatky, investice počáteční do krabice a médií by měla být nutná. aspoň tak to chápu já. :-) Q.
No, v tom pripade ten trial vydavali na 2 veci, kdyz pak nemuzes pokracovat Njn, ale asi mi nic jineho nezbyva, pokud chci parit |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/07/2004 : 18:50:29
|
quote: Originally posted by smajlik02
No, v tom pripade ten trial vydavali na 2 veci, kdyz pak nemuzes pokracovat Njn, ale asi mi nic jineho nezbyva, pokud chci parit
Ten trial má skutečně jen nalákat, ono i to omezení 50k kreditů bije do očí, za to si člověk skutečně nic nekoupí. |
Edited by - Jedi_Knight on 01/07/2004 18:59:51 |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 09/07/2004 : 19:58:36
|
ani rohlík? |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
NoramKel
Starting Member
19 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 19:24:13
|
kua sem si stahl ten trial a ta k***a fileplanet mi nechce dat key co s tim ? |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 18/07/2004 : 22:35:14
|
a máš na fileplanet account (staci normalni neplatici)? nekde v jine casti tohohle fora (jina ketegorie byl link primo na to davani klice) |
|
 |
|
NoramKel
Starting Member
19 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 22:27:45
|
fileplanet account mam ,lognutej sem ale proste je tam nakej error ale uz jsem jim psal tak snad behem 2 dnu odpovi jak pisou EDIT: tak key uz mam ale kua tohle me dostalo ,stahnu 2 giga skoro a ta k***a pri instalaci vypise error |
Edited by - NoramKel on 19/07/2004 23:00:32 |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 19/07/2004 : 23:04:44
|
he, tak to je super :-) |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 20/07/2004 : 12:27:13
|
posledni verze trialu nelimituje bankovni ucet na 50K a navic je rozdelana postava "pretahnutelna" do plny verze. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 20/07/2004 : 12:30:24
|
kamaradovi nejel trial SWG (nedal mu klíč), kdyz mel neverejnou IP adresu vnitrni site v LANu (typicky napr. Karneval). Dali jsem mu verejnou a funguje bez problemu. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
chose
Starting Member
4 Posts |
Posted - 20/07/2004 : 13:32:10
|
Ano potvrzuji, predchod z trial na full je bez problemu. Staci key z krabicove verze hry. Postava se prevede komplet. |
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 15:35:11
|
Zdravicko, mam uplne stupidni dotaz. Nikde nemuzu najit kolik se plati mesicni poplatky.Sem asi uplne slepej. |
Muanxi Assasssin Xiam - EQ2 - MDK
|
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 15:39:15
|
Jeste jedna vec, koukam ze jsou nejake problemy pri hrani z LAN, ja predpokladam ze budu hrat taky z LANky a nemam moznost mit verejny IP, samozrejme krome IP brany. |
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 16:28:24
|
quote: Originally posted by muanxi
Zdravicko, mam uplne stupidni dotaz. Nikde nemuzu najit kolik se plati mesicni poplatky.Sem asi uplne slepej.
Klik
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 16:59:56
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by muanxi
Zdravicko, mam uplne stupidni dotaz. Nikde nemuzu najit kolik se plati mesicni poplatky.Sem asi uplne slepej.
Klik
plus VAT do Evropské unie pokud se nepletu. Ale nejsem si jist, jestli i u SWG |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 27/07/2004 : 19:36:39
|
10-15% |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
muanxi
Starting Member
56 Posts |
Posted - 28/07/2004 : 10:48:23
|
Dikas,
stahovali jste ten trial? Me to jede jen kolem 100kB, to je nejaky divny. Jsem na fakt rychly lajne. |
|
 |
|
Topic  |
|